Νέα

Δεν ξέρω να γαμάω στα 4 - Δώστε καμιά συμβουλή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jimmy Jim
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 183
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.071
Πόντοι
26.096
Η κατάσταση πλέον είναι απολαυστική!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Jimmy Jim

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Πάλι αποτυχία ψες. Πάλι καβλάντιζε με το πουλάκι και δεν στήθηκε καλά στα 4.

Σε λίγες μέρες θα της κάνω επίσημη πρόταση να με αρραβωνιαστεί. Προσδοκώ ότι το σεξ μετά την επισημοποίηση της σχέσης μας θα βελτιωθεί και θα έχω όλο τον χρόνο και άνεση να πειραματιστώ και να εφαρμόσω κάποιες από τις εισηγήσεις που άκουσα όσο αφορά το στήσιμο, τη χρήση χεριού πιο πριν κλπ.

:hi: :hi: :hi:   

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Πάλι αποτυχία ψες. Πάλι καβλάντιζε με το πουλάκι και δεν στήθηκε καλά στα 4.

Σε λίγες μέρες θα της κάνω επίσημη πρόταση να με αρραβωνιαστεί. Προσδοκώ ότι το σεξ μετά την επισημοποίηση της σχέσης μας θα βελτιωθεί και θα έχω όλο τον χρόνο και άνεση να πειραματιστώ και να εφαρμόσω κάποιες από τις εισηγήσεις που άκουσα όσο αφορά το στήσιμο, τη χρήση χεριού πιο πριν κλπ.

:hi: :hi: :hi:   
αυτη δεν γνωριζει,ωστε να σε καθοδηγησει?

mandrake999

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2011
Κριτικές
1
Like
264
Πόντοι
26
λοιπον παιρνεις αυτο το μπαστουνακι το χτυπας αριστερα δεξια στα σκελια για Καθοδηγηση ακους τα χλαπα χλουπα
αναβεις τον φακο που εχει στην λαβη βλεπεις την ποθητη τρυπουλα και με αστραπιαια κινηση τον βαζεις μεσα...!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αααααα εχει και σφυριχτρα ανε γαμησεις σφυρααααα μου.....

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    4,5 KB · Εμφανίσεις: 22
OP
OP
Jimmy Jim

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
λοιπον παιρνεις αυτο το μπαστουνακι το χτυπας αριστερα δεξια στα σκελια για Καθοδηγηση ακους τα χλαπα χλουπα
αναβεις τον φακο που εχει στην λαβη βλεπεις την ποθητη τρυπουλα και με αστραπιαια κινηση τον βαζεις μεσα...!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αααααα εχει και σφυριχτρα ανε γαμησεις σφυρααααα μου.....

:2funny: :2funny: :2funny:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
12 σελιδες απαντησεις στο βλακα που λεει οτι δεν ξερει να γαμαει στα 4 και ζηταει και συμβουλες ο (ψευτο)ξεφτιλας :jerking:

ας ειναι καλα το ιντερνετ που μεσω αυτου μπορουν κατι καραγκιοζακια λεν τις παπαριες τους (γιατι αλλου που να τα πεις αυτα!) 

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
12 σελιδες απαντησεις στο βλακα που λεει οτι δεν ξερει να γαμαει στα 4 και ζηταει και συμβουλες ο (ψευτο)ξεφτιλας :jerking:

ας ειναι καλα το ιντερνετ που μεσω αυτου μπορουν κατι καραγκιοζακια λεν τις παπαριες τους (γιατι αλλου που να τα πεις αυτα!)
ε καλα τόσοι υπαρχουν,ο συγκεκριμενος ειναι κλωνος τρολ,διασκεδαστικος χαζουλης ειναι

OP
OP
Jimmy Jim

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16

Άσε μας κι εσύ μωρή κομμώτρια.

miraz2000

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2011
Κριτικές
7
Like
20
Πόντοι
1
Επίσης ντρέπομαι να δω τη σούφρα της γυναίκας. Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μπορώ να κοιτάξω τον τόπο απ' όπου χέζει. Ίσως αυτό να με κάνει να τα παρατώ πιο εύκολα.
      Μη γαμας κωλο που χεζει
              και μουνι που κατουρει
              να την παιζεις με το χερι
              να την εχεις καθαρη

Επισκέπτης
ούτε  αυτη δεν μπορεί να βρει  την τρυπα της;σε ποια ταξη πατε τα δυο σας;εδω χωραει μπαν λογω οριου ηλικιας

paxoulokompsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
127
Πόντοι
1
Δεν πήδηξα ποτέ στα 4. Προσπάθησα με την κοπελιά που τραβιέμαι εδώ και 2 χρόνια αλλά ακόμα δεν τα καταφέραμε. Πώς το βάζεις ρε παιδιά;
Τυπε μου εχει τυχει κι εμενα αλλα καπως αλλιως.
Ειμαι 140 κιλα και καποτε γαμησα μια 120 κιλα αλλα το προβλημα ηταν στο ιεραποστολικο γιατι δε συναντιοντουσαν τα πουλια μας.

tsakalakos(1)

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Τις 3 γκόμενες που είχα μέχρι τώρα στη ζωή μου τις ξέσκισα σε ιεραποστολικό και στάση "γυναίκα από πάνω". Όμως δεν πήδηξα ποτέ στα 4.

Προσπάθησα με την κοπελιά που τραβιέμαι εδώ και 2 χρόνια αλλά ακόμα δεν τα καταφέραμε. Πώς το βάζεις ρε παιδιά; Αυτή είναι ανίδεη, δεν ξέρει πώς να στηθεί. Είδα πορνοβιντεάκια, έκανα google-it με keywords "technics for doggystyle sex" κλπ αλλά τίποτα. Στήνεται, πάω να το βάλω αλλά μάταια, είτε δεν μπαίνει είτε μπαίνει στραβά. Και για να μην χάνεται ο ρυθμός το σταματάμε και συνεχίζουμε με τα γνωστά. Δώστε καμιά ιδέα.

Σε πουτάνες δεν πάω να εξασκηθώ γιατί φοβάμαι ότι θα με σκοτώσει ή κλέψει είτε η τσατσά είτε κάποιο διεστραμμένο call girl.

Δώστε κανένα τιπ.

ψηλέ είπαμε να λέμε μαλακίες, αλλά εσύ το τερμάτισες

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom