blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.071
- Πόντοι
- 26.096
Η κατάσταση πλέον είναι απολαυστική!
αυτη δεν γνωριζει,ωστε να σε καθοδηγησει?Πάλι αποτυχία ψες. Πάλι καβλάντιζε με το πουλάκι και δεν στήθηκε καλά στα 4.
Σε λίγες μέρες θα της κάνω επίσημη πρόταση να με αρραβωνιαστεί. Προσδοκώ ότι το σεξ μετά την επισημοποίηση της σχέσης μας θα βελτιωθεί και θα έχω όλο τον χρόνο και άνεση να πειραματιστώ και να εφαρμόσω κάποιες από τις εισηγήσεις που άκουσα όσο αφορά το στήσιμο, τη χρήση χεριού πιο πριν κλπ.
αυτη δεν γνωριζει,ωστε να σε καθοδηγησει?
λοιπον παιρνεις αυτο το μπαστουνακι το χτυπας αριστερα δεξια στα σκελια για Καθοδηγηση ακους τα χλαπα χλουπα
αναβεις τον φακο που εχει στην λαβη βλεπεις την ποθητη τρυπουλα και με αστραπιαια κινηση τον βαζεις μεσα...!!!!!
αααααα εχει και σφυριχτρα ανε γαμησεις σφυρααααα μου.....
ε καλα τόσοι υπαρχουν,ο συγκεκριμενος ειναι κλωνος τρολ,διασκεδαστικος χαζουλης ειναι12 σελιδες απαντησεις στο βλακα που λεει οτι δεν ξερει να γαμαει στα 4 και ζηταει και συμβουλες ο (ψευτο)ξεφτιλας
ας ειναι καλα το ιντερνετ που μεσω αυτου μπορουν κατι καραγκιοζακια λεν τις παπαριες τους (γιατι αλλου που να τα πεις αυτα!)
12 σελιδες απαντησεις στο βλακα που λεει οτι δεν ξερει να γαμαει στα 4 και ζηταει και συμβουλες ο (ψευτο)ξεφτιλας
ας ειναι καλα το ιντερνετ που μεσω αυτου μπορουν κατι καραγκιοζακια λεν τις παπαριες τους (γιατι αλλου που να τα πεις αυτα!)
ε καλα τόσοι υπαρχουν,ο συγκεκριμενος ειναι κλωνος τρολ,διασκεδαστικος χαζουλης ειναι
μην στεναχωριεσαι,θα την κάνω απο το φορουμ και ετσι θα ησυχασεις
ε καλα τόσοι υπαρχουν,ο συγκεκριμενος ειναι κλωνος τρολ,διασκεδαστικος χαζουλης ειναι
Μη γαμας κωλο που χεζειΕπίσης ντρέπομαι να δω τη σούφρα της γυναίκας. Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μπορώ να κοιτάξω τον τόπο απ' όπου χέζει. Ίσως αυτό να με κάνει να τα παρατώ πιο εύκολα.
Μη γαμας κωλο που χεζει
και μουνι που κατουρει
να την παιζεις με το χερι
να την εχεις καθαρη
ούτε αυτη δεν μπορεί να βρει την τρυπα της;σε ποια ταξη πατε τα δυο σας;εδω χωραει μπαν λογω οριου ηλικιας
και ιεραποστολικο καλα ειναι...τι τα θες τα 4
Τυπε μου εχει τυχει κι εμενα αλλα καπως αλλιως.Δεν πήδηξα ποτέ στα 4. Προσπάθησα με την κοπελιά που τραβιέμαι εδώ και 2 χρόνια αλλά ακόμα δεν τα καταφέραμε. Πώς το βάζεις ρε παιδιά;
Τις 3 γκόμενες που είχα μέχρι τώρα στη ζωή μου τις ξέσκισα σε ιεραποστολικό και στάση "γυναίκα από πάνω". Όμως δεν πήδηξα ποτέ στα 4.
Προσπάθησα με την κοπελιά που τραβιέμαι εδώ και 2 χρόνια αλλά ακόμα δεν τα καταφέραμε. Πώς το βάζεις ρε παιδιά; Αυτή είναι ανίδεη, δεν ξέρει πώς να στηθεί. Είδα πορνοβιντεάκια, έκανα google-it με keywords "technics for doggystyle sex" κλπ αλλά τίποτα. Στήνεται, πάω να το βάλω αλλά μάταια, είτε δεν μπαίνει είτε μπαίνει στραβά. Και για να μην χάνεται ο ρυθμός το σταματάμε και συνεχίζουμε με τα γνωστά. Δώστε καμιά ιδέα.
Σε πουτάνες δεν πάω να εξασκηθώ γιατί φοβάμαι ότι θα με σκοτώσει ή κλέψει είτε η τσατσά είτε κάποιο διεστραμμένο call girl.
Δώστε κανένα τιπ.