lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
δεν ξερω.εναν χολιδη που ξερω παιζει δεξι μπακ στον αιαντα σαλαμιναςτο χολιδη τι ειναι?!
δεν ξερω.εναν χολιδη που ξερω παιζει δεξι μπακ στον αιαντα σαλαμιναςτο χολιδη τι ειναι?!
ακριβως .εχω 2 στη δουλεια.
παιρνουν 1500 εκαστος με κατι επιδοματα.
και εχουν γραψει το παιδι τους απο το δημοτικο
σε ιδιωτικο εκπαιδευτηριο. στη λεοντιο σχολη.
δεν καταδεχονται το δημοσιο.αλλο στατους και αλλα παιδακια θα γνωρισει στο ιδιωτικο. ;)
εχω αντιθετη αποψη...τι να κανω τωρα;!Λουκριτία γάμος με 700 + 700 δεν βγαινει.
Aυτά οείναι για πολύ επιδέξειους κόλους, που δεν υπάρχουν πια νομίζω
ρε μη με δουλευετε!!!δεν ξερω.εναν χολιδη που ξερω παιζει δεξι μπακ στον αιαντα σαλαμινας
βρηκα τι ειναι ο χολιδης!!!!!!!!!!!!!!
Τεράστιο ποσοστό του πληθυσμού παίρνει πολύ λιγότερα...
εχω αντιθετη αποψη...τι να κανω τωρα;!
δεν τον ξερω,σου ειπα ποιον χολιδη ξερωρε μη με δουλευετε!!!
εψαξα στο γουγλι κ ελεγε τραγουδιστης!
βερεσε τ'ακουω...ετσι σκεφονται.τι να κανουμε τωρα?
οταν ηταν στην πεινα αυτοι τελευταια φορα ηταν το 1990.
που να θυμουνται τι ειναι φτωχια.εχουν αλλαξει ταξη. ;)
Το ξέρω αυτό , πίστεψέ με Αλλά δεν μπορούν όλοι να είναι ΔΥ. Τεράστιο ποσοστό του πληθυσμού παίρνει πολύ λιγότερα...
ακριβως .εχω 2 στη δουλεια.
παιρνουν 1500 εκαστος με κατι επιδοματα.
και εχουν γραψει το παιδι τους απο το δημοτικο
σε ιδιωτικο εκπαιδευτηριο. στη λεοντιο σχολη.
δεν καταδεχονται το δημοσιο.αλλο στατους και αλλα παιδακια θα γνωρισει στο ιδιωτικο. ;)
αλλο στατους και αλλα παιδακια θα γνωρισει στο ιδιωτικο. ;)
βερεσε τ'ακουω...
εχω περασει κ απο τις 2 πλευρες...
γ αυτο κ δεν αλλαζω γνωμη.
αυτά τα σύγχρονα κοινωνικά νορμάλ έχουν κάνει αμπνόρμαλ όλα τα σημερινά μπάσταρδα.
και για να κόψουμε τη μαλακία εδώ μέσα, οι γονείς μου παντρεύτηκαν ξυπόλητοι, εργαζόταν μόνο ο πατέρας, δεν είχαν να πληρώσουν τη ΔΕΗ πολλές φορές, έκαναν δύο παιδιά, εκαναν σιγά σιγά πολλή περιουσία με στερήσεις και αγώνα. Δεν έλειψε ποτέ στα παιδιά τους τίποτα.
Βεβαίως δεν άλλαζαν ούτς παπούτσια, ούτε ρούχα, ούτε κινητά, ουτε ψυγεία 2 φορές το χρόνο, δεν πήγαιναν στα μπουζούκια δεν πέταγαν λεφτά δεξιά και αριστερά και κάναν μια χαρά ζωή με στερήσεις και καλές και κακές στιγμές.
Βεβαίως μετα απο 50 χρόνια είναι ακόμα μαζί γιατί έμαθαν να εκτιμούν δεν έκαναν πίπες από τα 15 τους, δε τα βρήκαν όλα έτοιμα στο πιάτο και μεγάλωσαν ορφανοί μέχρι να γίνουν άνθρωποι.
Να τη χέσω και τη μόρφωσή σας και τις ανέσεις σας και τα λεφτά σας εάν δεν έχετε όνειρα και δυνατές σχέσεις.
Γιατομπούτσο είναι όλα όσα γράφετε....
Ο άλλος δηλώνει κομμουνιστής και με τα ποστς του καταλαβαίνεις ότι είναι μεγαλύτερος παρτάκιας και από οννεδίτη μπούλη.
όλα μέσα στο μπλέντερ κουλουβάχατα γαμώ την κοινωνία σας.
και δε χάρηκες?
εμένα θες να με γνωρίσεις;
όλη η οικογένεια έχει μερσεντέ τα παιδιά έχουν τελειώσει τα καλύτερα ιδιωτικά της Ελλάδας.
θα αλλάξεις στάτους........
Είναι καλή η αμπελοφιλοσοφία παίδες,
αλλά όποιος είναι έξω από το χορό πολλά τραγούδια ξέρει που λεν και οι παλιοί...
Παντρευτείτε με 600 ευρω, να μην βγαίνει ο μήνας, (για παιδί δε το συζητάμε καν)
να ζείτε μες τη μιζέρια και την αγωνία,
και τα ξαναλέμε μετά ;)
.........................κοίτα να δεις που εσύ έχεις αρχίσει και αποκτάς ενδιαφέρον........
γτ τοσο γνωστος ειναι πια?!θα μας τρελανεις>?!Pε τον Xολίδη δεν ξερετε?≠
Kαι μετά περιμέναμε να δουλέψ≤ι το σχήμα??
εμένα θες να με γνωρίσεις;
όλη η οικογένεια έχει μερσεντέ τα παιδιά έχουν τελειώσει τα καλύτερα ιδιωτικά της Ελλάδας.
θα αλλάξεις στάτους........
εμ γι αυτο τα παιδια τους θα βγουν μαλακομπουκωνμένα και θα λενε οτι ειναι αδυνατο να ζησει ανθρωπος με λιγοτερα απο 1500 ευρω το μηνα.