Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
Θαρρώ πώς βάτεψα το θρεντ του άιρονμαν.
@Τσολιά γαμάς το θέμα γαμώ τη μπουτάνα μου.
Θαρρώ πώς βάτεψα το θρεντ του άιρονμαν.
@Τσολιά γαμάς το θέμα γαμώ τη μπουτάνα μου.
χαχα χαζή
σοβαρά ρε . κ ξέρω γω όταν μιλάς με κάποιον βλέπει το ύφος σου :-
Ναι προώθηση του μπλόγκ του κ πόσταρε κ πατσαβούρα
Ας συνεχίσουμε
μικρη ειναι ακομη.ασε που ειναι απιθανο μωρο.γαμπροι υπαρχουν.Θα σοβαρευτει ειπαμε ρε συ.
Καλη η πλακα αλλά πρεπει να κουκουλωσει και καποιον. Ο καιρος περναει.
Οπως ελεγε και ο ΓΑΠ, "Λεφτα υπηρχαν. Πού πηγαν τα λεφτα?"μικρη ειναι ακομη.ασε που ειναι απιθανο μωρο.γαμπροι υπαρχουν.
Πρόταση για τα κορίτσια τoυ site
http://[URL unfurl="true"]www.inkedmag.com/static/images/articles/SuicideGirlsContest_Header.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Τα κορίτσια του σάιτ μοιάζουν με τις εν λόγω δεσποινίδες;
Ευτυχως οχι.Τα κορίτσια του σάιτ μοιάζουν με τις εν λόγω δεσποινίδες;
Τα κορίτσια του σάιτ μοιάζουν με τις εν λόγω δεσποινίδες;
Πρόταση για τα κορίτσια τoυ site
http://[URL unfurl="true"]www.inkedmag.com/static/images/articles/SuicideGirlsContest_Header.jpg[/img[/URL]]
[/quote]σαν την αριστερη περιπου ειναι η βελβουλα αλλα με πιο κοντο μαλακι.και η δεξια μοιαζει πολυ με την βιλμα.
κωλογερε.Ευτυχως οχι.
Μακάρι αλλά χλωμό...
σαν την αριστερη περιπου ειναι η βελβουλα αλλα με πιο κοντο μαλακι.και η δεξια μοιαζει πολυ με την βιλμα.
Ευτυχως οχι.
Ειναι γυναικες αυτες ρε τυπε?κωλογερε.
σε εχω δει αλλα δεν το ξερεις.Εντάξει, τα δύο που έβαλες δεν είναι και τα υπερθεϊκά πλάσματα, σιγά.
Για inked, έχουμε λίγο καιρό ακόμα.
@Ρε Μάστερ, πόσο πρέπει να μην ασχολούμαι με την πάρτη σου μπας και πάψεις να μιλάς σα να με ξέρεις?
Τα τρώει ο palermo που έχει ξετινάξει τα σιτυτούρια της Θεσσαλονίκης (και το αντίστοιχο thread), επιβεβαιώνοντας την καλή ψυχολογία μετά το εκλογικό αποτέλεσμα. Απορώ εσύ γιατί βολοδέρνεις σε διάφορα περίεργα thread...Οπως ελεγε και ο ΓΑΠ, "Λεφτα υπηρχαν. Πού πηγαν τα λεφτα?"
Μεταξυ Αμαλιτσας και ανορεκτικων φρικιων με τατουαζ, δεν υπαρχει αλλη επιλογη?Λάτρης του ζεύγους Αμαλίτσα και Τσολιάς;
σαν την αριστερη περιπου ειναι η βελβουλα αλλα με πιο κοντο μαλακι.και η δεξια μοιαζει πολυ με την βιλμα.
Ελα ρε, ειπαμε.Τα τρώει ο palermo που έχει ξετινάξει τα σιτυτούρια της Θεσσαλονίκης (και το αντίστοιχο thread), επιβεβαιώνοντας την καλή ψυχολογία μετά το εκλογικό αποτέλεσμα. Απορώ εσύ γιατί βολοδέρνεις σε διάφορα περίεργα thread...
μην μας τρελαινεις το αριστερο κοκκινομαλικο ειναι σουπερ.Ειναι γυναικες αυτες ρε τυπε?
Καρικατουρες ειναι.