Επισκέπτης
Θα πρέπει να είμαι πολύ ηλίθιος για να μην τα ξέρω ή να μην τα καταλαβαίνω...Και εσύ πού τα ξέρεις αυτά με 18 μηνύματα;
Μήπως έχεις κάποιο πρόβλημα και κάνεις αυτη την... "επίθεση" στο άτομο μου για τον αριθμό των μηνυμάτων;
Θα πρέπει να είμαι πολύ ηλίθιος για να μην τα ξέρω ή να μην τα καταλαβαίνω...Και εσύ πού τα ξέρεις αυτά με 18 μηνύματα;
Θα πρέπει να είμαι πολύ ηλίθιος για να μην τα ξέρω ή να μην τα καταλαβαίνω...
Μήπως έχεις κάποιο πρόβλημα και κάνεις αυτη την... "επίθεση" στο άτομο μου για τον αριθμό των μηνυμάτων;
Μη μου πεις ότι πόνεσες; Δε θα το ξανακάνω
εγο παλι πορνομπερδευτικα...δε μου τα εξιγατε καλα να μαθο και εγο :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
τι εινια ακροδεξιοσ?
τι ειναι δεξιοσ?
τι εινια ακροαριστεροσ?
τι εινια αριστεροσ?
τι ειναι φασιστασ?
τι ειναι κουμουνιστισ?
τι ειναι χρισοσ αυγοσ?
τι εινια????μπλα μπλα μπλα....
ε? ε? θα με πορνοδιδαξι καπιοσ χιστεασ και καυλεασ?
εγο παλι πορνομπερδευτικα...δε μου τα εξιγατε καλα να μαθο και εγο :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
τι εινια ακροδεξιοσ?
τι ειναι δεξιοσ?
τι εινια ακροαριστεροσ?
τι εινια αριστεροσ?
τι ειναι φασιστασ?
τι ειναι κουμουνιστισ?
τι ειναι χρισοσ αυγοσ?
τι εινια????μπλα μπλα μπλα....
ε? ε? θα με πορνοδιδαξι καπιοσ χιστεασ και καυλεασ?
ρε καυλιαρετζο τορα με πορνομπερδεψεσ χιροτεραχιστι σιγκρατισε τιν αμιλικτι καβλα και μαθε
- ακροδεξιοσ: Θέλω οι άλλοι να μην έχουν δικαιώματα
- δεξιος: Θέλω να κάνω καμιά κομπίνα και να κονομήσω
- αριστερός : Θέλω να κάνει ο άλλος κομπίνα, άλλα να τα φάω εγώ όλα μπυρόνια
- φασίστες = ακροδεξιοσ
- κουμουνιστισ: Θέλω οι άλλοι να μην έχουν δικαιώματα, αλλά δεν το λέω
- χρισοσ αυγοσ = ακροδεξιοσ
οχιpitsilisti?? εσύ είσαι ο Δημητράκης ο πορνομετανάστης??
ρε καυλιαρετζο τορα με πορνομπερδεψεσ χιροτερα
διλαδι εγο που θελο να χινο σινεχια που πρεπει να προσανατολιστο?σε πια πορνοκατιγορια ανικο?
ακουγετε πολι πορνοδεσπορνοχιστι εσι εισαι βασιλοκομμουνιστης
ακουγετε πολι πορνοδεσ
Δεν σε πιανω ρε αγορι μου...το πρωτο πως σου προκυπτει παλι απο το πουθενα, μετα την αυτολυπηση που την ειδες, λυπαμαι που ειμαι αναγκασμενος να προσφευγω σε τετοιες λυσεις, και τελος η παρομοιωση με τους αλβανους στον α.π. πως σου βγηκε?Αυτα που κανεις δεν καθοριζουν αυτο που εισαι?Και παρακατω......Αυτοοικτιρεσαι,για το ποσο τραγικο προσωπο εισαι κιολας...Εαν εισαι αυτο που περιγραφεις,τοτε εισαι πραγματι τραγικος...Σαν τους αλβανους που πλακωνονται με τους αφγανους στον Αγ.Παντελεημονα...
Εκει οδηγει ο ατομισμος και το"ο καθενας για την παρτη του"...Στην απολυτη ξεφτιλα.
Και οι φραγκατοι αραχτοι απολαμβανουν το θεαμα...
αντε θα μου πι κανισ χιστισ για τουσ χρισουσ αυγουσ?γιατι ειναι τοσο αγριοι χιστεσ και θελουν να δερνουν αλουσ χιστεσ?ο χρισοσ αυγοσ γιατι θελει σινεχια να δερνι αλουσ χιστεσ?
αντε θα μου πι κανισ χιστισ για τουσ χρισουσ αυγουσ?γιατι ειναι τοσο αγριοι χιστεσ και θελουν να δερνουν αλουσ χιστεσ?
αντε θα μου πι κανισ χιστισ για τουσ χρισουσ αυγουσ?γιατι ειναι τοσο αγριοι χιστεσ και θελουν να δερνουν αλουσ χιστεσ?
και γιατι δε πανε στι πορνοντισνειλαντ να πιτσιλισουν ?γιατι δεν τους καθοντε ελλεηνιδες τυπε...και εχουν νευρα
πορνοαλοκοτα μου ακουγοντε ολα αυταχιστι δε πανε στι ντισνευλανδ γιατι νομιζουν οτι ειναι αλλι χορα
πορνοαλοκοτα μου ακουγοντε ολα αυτα
και γιατι δε πανε στι πορνοντισνειλαντ να πιτσιλισουν ?