Νέα

Δεν παρα-αγρίεψε η Αθήνα τελευταία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα igand2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
οχι ροχαλιτσα,

γιαυτο να κλαψεις

hot-russian-girl.jpg

Υ.Γ. Ελα ρε , κανουν τετοια απανθρωπα πραγματα οι καλοι ανθρωποι οι μεταναστες? μη μου πεις????
αμα λαχει εχω και κατι βιντεακια με ακρωτηριασμους, αποκεφαλισμους και λιθοβολισμους που προαγουν τον πολυπολιτισμο αμα γουσταρεις!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
οχι ροχαλιτσα,

γιαυτο να κλαψεις

hot-russian-girl.jpg

Υ.Γ. Ελα ρε , κανουν τετοια απανθρωπα πραγματα οι καλοι ανθρωποι οι μεταναστες? μη μου πεις????
αμα λαχει εχω και κατι βιντεακια με ακρωτηριασμους, αποκεφαλισμους και λιθοβολισμους που προαγουν τον πολυπολιτισμο αμα γουσταρεις!
τυπε μου :rockon:

Συνημμένα

• 24081_114864625196391_100000185613316_267211_1797512_n.jpg
    24081_114864625196391_100000185613316_267211_1797512_n.jpg
    47,7 KB · Εμφανίσεις: 23
  • 28925_1384831354959_1657261488_9081799_7034036_n.jpg
    28925_1384831354959_1657261488_9081799_7034036_n.jpg
    78,4 KB · Εμφανίσεις: 37

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
ω κάτι θηλυκόνια! μέχρι και το άγαλμα έκανε squirting

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Προς supermouse

Φίλε θα σου δώσω το εξής απλό και τιποτένιο παράδειγμα από την καθημερινότητά μου:
κάθε απόγευμα που τελειώνω τη δουλειά μου περιμένω στην στάση μπροστά από το Πολυτεχνείο για να πάρω τρόλεϋ και να ανέβω την Πατησίων για το σπίτι μου.
Αν και οι επιλογές που έχω είναι αρκετές, δηλ. με βολεύει να επιβιβαστώ στο 3, στο 13, στο 5, στο 11) παρ' όλα αυτά εδώ και 2 χρόνια περίπου γίνεται τέτοιος πανικός που περιμένω κατά μέσο όρο 20 λεπτά μπροστά στη στάση βλέποντας τρόλεϋ να περνάνε και να μην χωράει να μπει μέσα ούτε άτομο.
Στο τέλος περνάει κάποιο που έχει ένα μικρό κενό και στριμώχνομαι σαν σαρδέλα με τους υπόλοιπους, προσπαθώντας να κρατηθώ από κάπου και έχοντας διαρκώς το νου μου στην τσάντα που κουβαλάω και στις τσέπες μου για να μην πέσω θύμα κλοπής (την έπαθα μια φορά σε τρόλεϋ, μου κλέψανε 250 Ευρώ απο την τσάντα).

Το ωραίο είναι ότι λόγω διαδρομής είναι τίγκα στους Πακιστανούς και στους μαύρους (έχω παρατηρήσει πολλές φορές βλέποντας γύρω μου πόσοι είναι Έ΄λληνες, ότι αν έλειπαν οι ξένοι θα ΄΄εβρισκα και θέση να καθίσω!Η αναλογία Ελλήνων-ξένων είναι ΤΡΑΓΙΚΑ υπέρ των ξένων)/

Εν τούτοις, επέιδή είμαι από την φύση μου ευγενικός κάνω την πάπια και ακόμα και όταν με πατάει κάποιος Πακιστανός και μου ζητάει συγγνώμη του χαμογελάω ευγανικά λέγοντάς του ότι δεν πειράζει).

Οι αντοχές μου όμως έχουν αρχίσει σταδιακά να μειώνονται.

Λοιπόν τι θα γίνει?Θα καταλάβουμε ποτέ ότι αυτή η πόλη ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΟΥΣ???

Έτσι γεννάται ο ρατσισμός φίλε.

Και στο λέει κάποιος που μεγάλωσε σε χωριό της Ηπείρου και πιτσιρικάς ακόμη θυμάμαι όταν στις αρχές 90 είχαν κατέβει κατά κύματα οι Αλβανοί και εμείς τους βρίσκαμε καταλύματα στις αποθήκες των σπιτιών μας, μαζεύαμε ρούχα σε κιβώτια για να τους τα μοιράσουμε και τους δίναμε εργασία στα χωράφια και φαί.

(παρένθεση, από όσους η οικογένειά μου είχε βοηθήσει, ένα μόνο ζευγάρι επέστρεψε μετά παο 2 χρόνια να μας ευχαριστήσει και δεν το λέω για να τονίσω την αχαριστία των υπολοίπων, αλλά για να δείξω ότι πράγματι ο κόσμος τους είχε βοηθήσει τα μέγιστα να ορθοποδήσουν)

Αλλά ρε φίλε δεν πάει άλλο. Όταν η ζωή μου αρχίζει να διαταράσσεται θα αρχίσω κι εγώ να αντιδρώ απέναντι σε αυτούς που εισέρχονται παράνομα. Στην τελική, αν το κράτος δεν μπορεί να πάρει μέτρα, ας καταργήσει τους σχετικούς νόμου περί λαθρομετανάστευσης να ξεμπερδεύουμε και να μην κοροιδευόμαστε.

Συνοψίζω:λόγω τιμής στο λέω λυπάμαι πάρα πολύ τους λαθρομετανάστες και είμαι σίγουρος ότι αν ήξερα τις ακριβείς συνθήκες ζωής στην χώρα τους που τους ανάγκασαν να φύγουν θα έμενα αποσβωλομένος.
Αλλά, δεν μπορεί να έρθει και όλο το Πακιστάν και όλη η Αφρική εδώ πέρα:είναι αδύνατον, κάποια στιγμή καταλαβαίνεις κι εσύ ότι θα πρέπαι να μπει ένα στοπ!

Τις προάλλες μια Αλβανίδα μου έλεγε ότι τι θα γίνει με του ςΠακιστανούς, δεν αντέχω άλλο!Οι ίδιοι οι μετανάστες δεν αντέχουν πια!

Αυτά.

Επισκέπτης
οχι ροχαλιτσα,

γιαυτο να κλαψεις

hot-russian-girl.jpg

Δεν ηταν μεταναστες ρε μεμο συνελθε. Στη χωρα τους ηταν  :headbang: . Και ναι υπαρχουν ακομα καποιοι που το κανουν. Το κανουν ολοι λες? Τσκ τσκ τσκ κακοι που ειναι οι μεταναστες.

Α οσο για την κοπελια ...ειλικρινα ρε μεμο διαλςεγεις τις μετριοτητες απο τη Ρωσσια και μας τις ποστερνεις για να κλαψουμε? Ακου το λοιπον.
Καθε πρωι , μα καθε πρωι  για να παω στη δουλεια , περναω μπροστα απο ενα στριπαδικο οπου πεντεξι ουκρανορωσσιδια προγευματιζουν πριν πανε για υπνο. Καθε μα καθε φορα κλαιω και τρωω τα λυσσακα μου. Αλλα αυτες ειναι ομορφες. Αυτο που ποσταρες ειναι το ναθινγκ αχαχαχαχαχαχα.

Μεμο συνελθε ειπαμε. Δεν βλεπεις μονο εσυ Ρωσσιδια μπροστα σου :2funny: :2funny: :2funny:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
οχι ροχαλιτσα,

γιαυτο να κλαψεις

hot-russian-girl.jpg

την κοπελια που την βρισκουμε :cum:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Δεν ηταν μεταναστες ρε μεμο συνελθε. Στη χωρα τους ηταν  :headbang: . Και ναι υπαρχουν ακομα καποιοι που το κανουν. Το κανουν ολοι λες? Τσκ τσκ τσκ κακοι που ειναι οι μεταναστες.
μαστα,

εσυ ας πουμε που κανεις μπανιο πριν κοιμηθεις, αα πας σε αλλη χωρα μενεις απλυτη κανα μηνα?

ολοι αυτοι, εχουν μεγαλωσει με βιωματα που λενε οτι οι κλειτορειδεκτομες ειναι ΚΑΛΟ και ΠΡΕΠΟΝ πραγμα! οπως ακριβως εσυ εχεις μαθει οτι πρεπει να πλενεις τα δοντια σου!

εσυ τι λες λοιπον, οταν πανε σε αλλη χωρα τα ξεχνανε?

Υ.Γ.

σιγα μωρε με τις μπαζορωσσιδες! τις ξεβρακωτες!
παρε μια Ελληνιδα απο τη Φλωρινα (κανει κρυο εκει γιαυτο φορα το γουνακι)

37857660744c21aea74o.jpg

ααα και κατι τελευταιο!

αυτες που δουλευουνε στα στριπτηζαδικα, ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΤΡΙΕΣ!

αμα δεις τα αστερια Ρωσσιδες θα σου φυγουνε τα τσισα ροχαλιτσα μου! ;) αλλα αυτες ΔΕΝ θα τις δεις ουτε σε μπουρδελα, ουτε σε στριπτηζαδικα! Θα τις δεις στο ντουμπαϊ, στο Μονακο,σε κατι γιωτ 150 μετρων και ανω και γενικα εκει ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΕΗΝΙΔΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ!

ξανακλααααψεεεεεεεε

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Προς supermouse

Φίλε θα σου δώσω το εξής απλό και τιποτένιο παράδειγμα από την καθημερινότητά μου:
κάθε απόγευμα που τελειώνω τη δουλειά μου περιμένω στην στάση μπροστά από το Πολυτεχνείο για να πάρω τρόλεϋ και να ανέβω την Πατησίων για το σπίτι μου.
Αν και οι επιλογές που έχω είναι αρκετές, δηλ. με βολεύει να επιβιβαστώ στο 3, στο 13, στο 5, στο 11) παρ' όλα αυτά εδώ και 2 χρόνια περίπου γίνεται τέτοιος πανικός που περιμένω κατά μέσο όρο 20 λεπτά μπροστά στη στάση βλέποντας τρόλεϋ να περνάνε και να μην χωράει να μπει μέσα ούτε άτομο.
Στο τέλος περνάει κάποιο που έχει ένα μικρό κενό και στριμώχνομαι σαν σαρδέλα με τους υπόλοιπους, προσπαθώντας να κρατηθώ από κάπου και έχοντας διαρκώς το νου μου στην τσάντα που κουβαλάω και στις τσέπες μου για να μην πέσω θύμα κλοπής (την έπαθα μια φορά σε τρόλεϋ, μου κλέψανε 250 Ευρώ απο την τσάντα).

Το ωραίο είναι ότι λόγω διαδρομής είναι τίγκα στους Πακιστανούς και στους μαύρους (έχω παρατηρήσει πολλές φορές βλέποντας γύρω μου πόσοι είναι Έ΄λληνες, ότι αν έλειπαν οι ξένοι θα ΄΄εβρισκα και θέση να καθίσω!Η αναλογία Ελλήνων-ξένων είναι ΤΡΑΓΙΚΑ υπέρ των ξένων)/

Εν τούτοις, επέιδή είμαι από την φύση μου ευγενικός κάνω την πάπια και ακόμα και όταν με πατάει κάποιος Πακιστανός και μου ζητάει συγγνώμη του χαμογελάω ευγανικά λέγοντάς του ότι δεν πειράζει).

Και στο λέει κάποιος που μεγάλωσε σε χωριό της Ηπείρου και πιτσιρικάς ακόμη θυμάμαι όταν στις αρχές 90 είχαν κατέβει κατά κύματα οι Αλβανοί και εμείς τους βρίσκαμε καταλύματα στις αποθήκες των σπιτιών μας, μαζεύαμε ρούχα σε κιβώτια για να τους τα μοιράσουμε και τους δίναμε εργασία στα χωράφια και φαί.

(παρένθεση, από όσους η οικογένειά μου είχε βοηθήσει, ένα μόνο ζευγάρι επέστρεψε μετά παο 2 χρόνια να μας ευχαριστήσει και δεν το λέω για να τονίσω την αχαριστία των υπολοίπων, αλλά για να δείξω ότι πράγματι ο κόσμος τους είχε βοηθήσει τα μέγιστα να ορθοποδήσουν)

Αλλά ρε φίλε δεν πάει άλλο. Όταν η ζωή μου αρχίζει να διαταράσσεται θα αρχίσω κι εγώ να αντιδρώ απέναντι σε αυτούς που εισέρχονται παράνομα. Στην τελική, αν το κράτος δεν μπορεί να πάρει μέτρα, ας καταργήσει τους σχετικούς νόμου περί λαθρομετανάστευσης να ξεμπερδεύουμε και να μην κοροιδευόμαστε.

Συνοψίζω:λόγω τιμής στο λέω λυπάμαι πάρα πολύ τους λαθρομετανάστες και είμαι σίγουρος ότι αν ήξερα τις ακριβείς συνθήκες ζωής στην χώρα τους που τους ανάγκασαν να φύγουν θα έμενα αποσβωλομένος.
Αλλά, δεν μπορεί να έρθει και όλο το Πακιστάν και όλη η Αφρική εδώ πέρα:είναι αδύνατον, κάποια στιγμή καταλαβαίνεις κι εσύ ότι θα πρέπαι να μπει ένα στοπ!

Τις προάλλες μια Αλβανίδα μου έλεγε ότι τι θα γίνει με του ςΠακιστανούς, δεν αντέχω άλλο!Οι ίδιοι οι μετανάστες δεν αντέχουν πια!

Αυτά.

Pakistan  180 εκ κάτοικοι

Bagladesh  120 εκ κάτοικοι

Nigeria 100

Greece 11

Τα συμπεράσματα δικά σου .....

Επισκέπτης
μαστα,

εσυ ας πουμε που κανεις μπανιο πριν κοιμηθεις, αα πας σε αλλη χωρα μενεις απλυτη κανα μηνα?

ολοι αυτοι, εχουν μεγαλωσει με βιωματα που λενε οτι οι κλειτορειδεκτομες ειναι ΚΑΛΟ και ΠΡΕΠΟΝ πραγμα! οπως ακριβως εσυ εχεις μαθει οτι πρεπει να πλενεις τα δοντια σου!

εσυ τι λες λοιπον, οταν πανε σε αλλη χωρα τα ξεχνανε?

Υ.Γ.

σιγα μωρε με τις μπαζορωσσιδες! τις ξεβρακωτες!
παρε μια Ελληνιδα απο τη Φλωρινα (κανει κρυο εκει γιαυτο φορα το γουνακι)

37857660744c21aea74o.jpg

ααα και κατι τελευταιο!

αυτες που δουλευουνε στα στριπτηζαδικα, ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΤΡΙΕΣ!

αμα δεις τα αστερια Ρωσσιδες θα σου φυγουνε τα τσισα ροχαλιτσα μου! ;) αλλα αυτες ΔΕΝ θα τις δεις ουτε σε μπουρδελα, ουτε σε στριπτηζαδικα! Θα τις δεις στο ντουμπαϊ, στο Μονακο,σε κατι γιωτ 150 μετρων και ανω και γενικα εκει ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΕΗΝΙΔΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ!

ξανακλααααψεεεεεεεε

Ετσι νομιζεις :dancing: Τις εχουμε δει και τις φραγκατες στα γιωτ. Αραζουν και κατα δω μερια. Α επισης στα δικα μας στριπαδικα κατω καμια σχεση οι γομενες με τα δικα σας εκει περα. Εδω φερνουν μονο καλο πραμα. Προφανως εχουν ακρες αχαχαχαχαχαχα.

Αλλα αντε και να συμφωνησω μαζι σου οτι δεν ειναι τα αστερια. Εσυ γιατι ποσταρεις Ρωσσιδομπαζολες? Να διαλεγεις να μας δειχνεις μονο τα αστερια (ω μεμο!) , να εχουμε και λογο να κλαιμε. Σαν την απο πανω ας πουμε. :grin:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΡΩΣΣΙΔΕΣ

http://[URL unfurl="true"]www.russianukrainiandating.com/russian%20sex.jpg[/img[/URL]]

VS

ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ

[img]http://[URL unfurl="true"]www.tend.gr/satira.files/XONTRI%20POY%20KLANI%20THALASA.JPG[/img[/URL]]

:2funny:

Επισκέπτης
Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΡΩΣΣΙΔΕΣ

330331_5l.jpg

VS

ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ

http://[URL unfurl="true"]www.tend.gr/satira.files/XONTRI%20POY%20KLANI%20THALASA.JPG[/img[/URL]]

:2funny:
[/quote]

αχαχαχαχαχα τι καλουλης που γινεσαι αμα ταπωνεσαι και δεν ξερεις τι να πεις. Αν μη τι αλλο κανουμε χαζι δε βρισκεις? :2funny:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765

Αυτά.
Τι να γίνει βρε παιδιά? Υπομονη και δημοκρατικό αίσθημα.Και στο τέλος θα δείτε :grin: :grin:όλοι μαζί χωράμε :grin:
Εξάλλου είμαστε μόνο στην αρχή..αν δειλιάσουμε και υποκυψουμε τοσο νωρις στο ρατσισμό πως θα τα καταφέρουμε στην συνέχεια :dancing:..γιατί έπεται και συνέχεια.... :boobies:

ε για να καταλαβετε τι εννοώ παραθέτω μια ενδιαφέρουσα λίστα :grin: :grin:

Rank Countries Highest Birth Rate
(births per 1000 persons)
1 Congo 49.6
2 Guinea-Bissau 49.6
3 Liberia 49.6
4 Niger         49.0
5 Afghanistan 48.2
6 Mali         48.1
7 Angola         47.3
8 Burundi 47.1
9 Uganda         46.6
10 Sierra Leone 46.2
11 Chad         45.5
12 Rwanda         44.5
13 Burkina Faso 44.0
14 Somalia 42.9
15 Timor-Leste 42.1
16 Malawi         40.7
17 Benin         40.2
18 Nigeria 39.9
19 Guinea         39.8
20 Mozambique 39.5
21 Eritrea 39.3
22 Zambia         39.3
23 Kenya         39.2
24 Tanzania 39.0
25 Guinea         38.5
26 Yemen         38.3
27 Ethiopia 38.2
28 Togo         36.8
29 Madagascar 36.4
30 Ce Afr Rep 36.1
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

...οι μελλοντικοί φίλοι μας :grin: :grin: :grin:

Για αυτό ο Μουαμάρ είπε:".. η πλερώστε με η μαυρίστε ":grin: :grin: :2funny: :2funny:

Htso

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
""Φίλε θα σου δώσω το εξής απλό και τιποτένιο παράδειγμα από την καθημερινότητά μου:

Αυτά.""

Πολύ σωστά έθιξες το θέμα kosnik αλλά διστυχώς στην Ελλάδα αυτές οι απόψεις χαρακτιρίζονται άκρως φασιστικές...
Ούτε είμαι υπέρ ούτε κατά των μεταναστών δεν μπορεί όμως θα υπάρχει και κάποια ενδιάμεση λύση..
Λύση δεν είναι να τους ξυλοφορτώνουμε αλλά ούτε να τους δεχόμαστε με ανοιχτές αγκάλιες...
Μετά την χούντα εμείς οι Έλληνες έχουμε γίνει αριστεροί και μέχρι σήμερα ο φασισμός προβάλεται ως η ποιό αισχρή και άθλια ιδεολογία..δεν διαφωνώ αλλά όχι οτι και ο κομμουνισμός είναι του καλού θεούλη...το ίδιο χάλι είναι και στην θεωρία και στην πράξη ο κομμουνισμός, δεν νομίζω οτι διαφέρει σε πολλά από τον φασισμό, γιατί να υπάρχει όμως τόση προπαγάνδα κατα του φασισμού μόνο?? και όχι και του κομμουνισμού?? δεν το καταλαβαίνω...έχουμε βάλει ταμπέλες ο αριστερός είναι ο ιδεολόγος ο οραματιστής ο καλός άνθρωπος ο δημοκράτης ενώ ο φασίστας είναι το κωλόπαιδο ο αλήτης ο ηλίθιος κτλ ενώ οι αριστεροί δεν πιστεύουν σε κανέναν θεό και στην βουλή δεν κάνουν τον σταυρό τους...τι ιδεολόγοι είναι όταν δεν πιστεύουν σε τίποτα?? είναι μηδενιστές μόνο εγώ κανείς ποιό πάνω από εμένα. δεν μπορείς να θεωρείς τον εαυτό σου ορθολογιστή όταν δεν δέχεσαι οτι υπάρχει κάτι ''μεγαλύερο'' από εσένα όταν είσαι καλός άνθρωπος και έξυπνος δεν κάνεις επίθεση στους φασίστες που τους θεωρείς χαζούς αλλά δίχνεις κατανόηση στην αμυαλοσύνη των άλλων.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
ρε μαγκες σταματιστε να λετε οτι τετοιες αποψεις ειναι φασιστικες και ρατσιστικες και δε ξερω και εγω τι. δε νομιζω οτι εχει κανενας μας προβλημα με καποιον μεμονομενο μεταναστη πρασινο κιτρινο μαυρο η κοκκινο. εχουμε προβλημα με τις ορδες των μεταναστων. εχουνε μεγαλωσει με αλλα στανταρ και ειναι δυσκολο να προσαρμοστουν στα δικα μας. δηλαδη τι περιμενουνε καπιοι να προσαρμοστουμε εμεις? πολλοι απο αυτους επισης ειναι μουσουλμανοι - στην φανατικη εκδοχη της θρησκειας - και αν δε κανω λαθος προσπαθησαμε αρκετα για να διωξουμε το ισλαμ απο την ελλαδα το 1821.

και κατι αλλο προς τους "πονοψυχους": προβαλεται ως επιχειρημα οτι πρεπει να δεχτουμε τους διαφορους που ερχονται επειδη στη χωρα τους γινεται πολεμος. λοιπον τερμα τα ψεματα. για να ερθουν αυτοι οι ανθρωποι εδω πληρωνουν κατα μεσω ορο 1000 δολαρια. ποσο πιθανο ειναι να εχει ο φτωχος κατατρεγμενος αυτα τα 1000 δολαρια και μαλιστα σε περιοδο πολεμου?? η αληθεια ειναι οτι πολλοι απο αυτους που ερχονται ειναι εγγληματιες και ισως εγγληματιες πολεμου, οι οποιοι πολλες φορες πληρωνουν και το "εισητηριο" ολης της παρεας για να μπορουν να ξεκινησουν εδω πιο ευκολα. απλα τα πραγματα. οι φτωχοι κατατρεγμενοι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ να ερθουν εδω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom