Νέα

Δεν παρα-αγρίεψε η Αθήνα τελευταία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα igand2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
ουτε τα βασικα δε ξερο ομοσ πορνοδασκαλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :huh: :huh: :huh: :huh: :'( :'( :'(

πορνομαθιτι κανε τι προσευχι σου

οοοο πατερ γεοργιε.....εσι που ευλογεις με το αγιο ζομο σου τις πονιρες και ατακτες κορασιδες!!!εσι που απαλασεις τα κολασμενα πορνιδια απο τις αμαρτιες τουσ και τις καταδικαζεις στο κοσμο τις σκλιροοτραχιλις ιδονις!πατερα ευλογισε τις αδιστακτες πορνες και απαλαξε τες απο καθε κολασμενι αμαρτια και ταξιδεψε τες στο δικο σου κοσμο!σε εναν κοσμο γεματο γαλινι και αφοσιοσι!σε ενα κοσμο που ολες οι αμαρτοτες πορνεες θα ειναι καταδικασμενες απο τα αγιο εργαλιο σου!!!!

:priest:

Karakitsos

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
2
Πόντοι
0
Αυτα που κανεις δεν καθοριζουν αυτο που εισαι?Και παρακατω......Αυτοοικτιρεσαι,για το ποσο τραγικο προσωπο εισαι κιολας...Εαν εισαι αυτο που περιγραφεις,τοτε εισαι πραγματι τραγικος...Σαν τους αλβανους που πλακωνονται με τους αφγανους στον Αγ.Παντελεημονα...

Εκει οδηγει ο ατομισμος και το"ο καθενας για την παρτη του"...Στην απολυτη ξεφτιλα.

Και οι φραγκατοι αραχτοι απολαμβανουν το θεαμα...

Κουτσοί στραβοί, στον Αγιο Παντελεήμονα...Τυχαίο? :2funny: :2funny: :2funny:

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
σιγα που παρα-αγριεψε η αθηνα,παλια στα μεσα του 90' αμα περναγες απο πλατειες και δεν ησουν ντοπιος ετρωγες φερμα  να σου παρουν  τις getta/martins και το φλαιτ.μια χαρα κυκλοφορείς παντου τωρα....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
που το θιμιθικεσ αυτο ρε θιριο? :o :o :o :o :o :o :o :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ειναι πορνοδεσ :cheesy:

Αυτό όμως είναι το top

''Ήθελα να ήξερα πώς οι μοντς σε ανέχονται να βρίζεις ένα μέλος  με ιστορία στο σάιτ, που απλά έγραψε τις απόψεις του, ζητώντας μόνο να μην υβριστεί. Τέλως πάντων. Φιλαράκο διαπιστώνω ότι οι γνώσεις σου στην ψυχολογία είναι ανάλογες με αυτές στην ιστορία. Δεν πειράζει. Χαίρομαι για τις ύβρεις. Όταν προέρχονται από άτομα σαν εσένα είναι δείγμα θετικό. Και όσον αφορά αυτά που είπες.
Για το ότι δεν είχα ποτέ μου σχέση με κοπέλα , υπάρχει άτομο με το οποίο μιλάμε με pm το οποίο μπορεί να επιβεβαιώσει ότι είχα. Το ίδιο άτομο , μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ακόμα και ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ  δέχομαι πρέσινγκ από κοπέλα με μηνύματα. Ξέρει αυτό το άτομο.  Wink  Για το αν με βαριούνται οι πουτάνες , πρώτον δεν με ενδιαφέρει αν συμβαίνει. (Τι άλλο θα ακούσουμε , να είμαστε ενδιαφέροντες για να μη μας βαριούνται οι πουτάνες   Banging Head Against a Wall  ). Δεύτερον , θα πω κάποια πράγματα, απλά για να μην υπάρχει υπόνοια.
-Η Κατερίνα από Λέλας Καραγιάννη μου είχε προτείνει η ΙΔΙΑ να βρεθούμε εκτός σπιτιού.
-Η Γιούλη από Λέλας Καραγιάννη όπως είχα γράψει κάποτε , μου είπε ότι είμαι από τα λίγους μη ανώμαλους πελάτες που είχε.
- Άλλη ιερόδουλος μου ζήτησε να κάνω ιδιαίτερα στο παιδί της (!) , γιατί δεν τα πάει καλά στον κλάδο που έχω σπουδάσει.
- Άλλη ιερόδουλος μου είπε, όταν της είπα ότι δεν είμαι πανρεμένος «Εσύ δεν είσαι παντρεμένος? Δώσε μου το τηλέφωνό σου, και μόλις ξαναπάω στη χώρα μου θα έρθεις μαζί να σε παντρέψω»
Θα μπορούσα να συνεχίσω , αλλά δεν έχει νόημα και δεν μου αρέσει να περιαυτολογώ. Προφανώς δεν είμαι τόσο ενδιαφέρον άτομο όσο εσύ. Είμαι σίγουρος ότι όταν μπαίνεις εσύ στο δωμάτιο η πουτάνα φέρνει μαζί της στυλό και χαρτί για να κρατάει σημειώσεις από τις διαλέξεις σου.
Κλείνοντας σου συνιστώ ψυχραιμία.Και ε σένα , και στον υποτακτικό σου που έσπευσε να σε υπερασπιστεί.Υπογλώσσια πωλούνται σε όλα τα φαρμακεία. Ξίδι σε όλα τα σούπερ μάρκετ. Στο λέω γιατί θα μας βλέπεις παντού. Ήδη ο Υιός του Θεού (sorry Jesus)  μπήκε στο κοινοβούλιο. Χώνεψέ το. Ερχόμαστε!!!
Κύριοι mods θέλω να με προστατέψετε από τις ύβρεις του εν λόγω ατόμου  Με εξύβρισε και δεν κάνατε τίποτα''

:rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Δεν σε πιανω ρε αγορι μου...το πρωτο πως σου προκυπτει παλι απο το πουθενα, μετα την αυτολυπηση που την ειδες
Που την ειδα?...
λυπαμαι που ειμαι αναγκασμενος να προσφευγω σε τετοιες λυσεις
Εδω την ειδα...Δινεις την μανα στους τσεους γιατι δεν εχει τα κωλοχαρτα και μας λες"λυπαμαι"?...Ε?
Το παιδι και ο αντρας της ΔΕΝ μετρανε?...Και γιατι θα πρεπει να μπουν ΠΡΩΤΑ τα δικα σου ΚΩΛΟΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ δλδ.?
και τελος η παρομοιωση με τους αλβανους στον α.π. πως σου βγηκε?
Συ ειπας οτι δεν εισαι φραγκατος.
Τεσπα ας παμε απο το μηδεν...Γιατι πιστευεις οτι πρεπει να τους τρωμε στην μαπα? Και γιατι πιστευεις οτι ο λαθρομεταναστης εχει τα ιδια δικαιωματα με τον Ελληνα πολιτη? εσυ στην θεση μου τι θα εκανες?
Και για αυτο και για ολα τα παραπανω σου απαντησα με το σκηνικο της συζητησης με τον γερο...ΛΥΠΑΜΑΙ πραγματικα αν ΟΝΤΩΣ δεν εισαι φραγκατος και ΔΕΝ καταλαβες...Το νοημα ηταν οτι μερικες γραμμες δεν πατιουνται...

Και δεν ειμαι καθολου τσιτωμενος.

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Που την ειδα?...Εδω την ειδα...Δινεις την μανα στους τσεους γιατι δεν εχει τα κωλοχαρτα και μας λες"λυπαμαι"?...Ε?
Το παιδι και ο αντρας της ΔΕΝ μετρανε?...Και γιατι θα πρεπει να μπουν ΠΡΩΤΑ τα δικα σου ΚΩΛΟΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ δλδ.?Συ ειπας οτι δεν εισαι φραγκατος.Και για αυτο και για ολα τα παραπανω σου απαντησα με το σκηνικο της συζητησης με τον γερο...ΛΥΠΑΜΑΙ πραγματικα αν ΟΝΤΩΣ δεν εισαι φραγκατος και ΔΕΝ καταλαβες...Το νοημα ηταν οτι μερικες γραμμες δεν πατιουνται...

Και δεν ειμαι καθολου τσιτωμενος.
Tα πανω πανω δεν τα συζηταω, γιατι ακρη δεν θα βγαλω ,δεν εχει κιολας νοημα. Και το σκηνικο με τον γερο, ναι μεν δειχνει μια νοοτροπια , αλλα δεν ειναι η δικια μου. Ναι το συμφερον μου θα μπει πρωτο, ξερα κιολας, για λογους που θα σου εξηγησω στην πορεια. Εχω καταλαβει το σκεπτικο και επειδη δεν με ξερεις θελω να σου πω οτι μεχρι προτινος το να βοηθαω αυτον που με εχει αναγκη το θεωρουσα υποχρεωση. Το θεμα που ειχα, και ειχα περιγραψει στο θρεντ "να φυγουν οι μεταναστες" το ειχες δει? Αν οχι μην μπεις στον κοπο να το βρεις το ξαναγραφω

Χαιρομαι που δεν εισαι τσιτωμενος, ουτε και εγω

Επισκέπτης
Το τι λεει κανεις ειναι ενα πραμα.

Το τι πραττει μπορει και να ειναι εντελως αλλο πραμα-οποτε οι προτερες προθεσεις και ισχυρισμοι ακυρωνονται.

Για μενα,οταν ελθει η ωρα,μετρανε οι πραξεις και οχι οι θεωριες και οι περιγραφες.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166

Το τι πραττει μπορει και να ειναι εντελως αλλο πραμα-οποτε οι προτερες προθεσεις και ισχυρισμοι ακυρωνονται.

Για μενα,οταν ελθει η ωρα,μετρανε οι πραξεις και οχι οι θεωριες και οι περιγραφες.
ποντικακι,τωρα μολις εφαγα ψητη προβατινα απο τη ΔΕΣΦΙΝΑ! την ειχα φερει προσφατα που ειχα παει (καταγομαι απο κει ξερεις)

ηταν υπεροχη!

η Δεσφίνα φημίζεται για 3 πραγματα άλλωστε, τα κρέατά της,το κρασί της και τους κατοίκους της που εξιστορουν τι ειπε ο Βελουχιωτης στο λογο του στη Δεσφινα!

το επιασες το υποννοουμενο αναρχιδο ποντικακι?

Επισκέπτης

Έ μὰ καὶ αὐτὸ εἶναι ὀπορτουνιστικὸς ἀκτιβισμὸς* κύριὲ μου...

(* Lord have mercy!)

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16

Δεν εχω προβλημα, και δεν δινω και μια πως με μετρανε. Οταν σε πηδηξουν και σενα αυτοι που με τοσο σθενος υπερασπιζεσαι θα αλλαξεις γνωμη. Ωραιος ο ιδεαλισμος αλλα η πραγματικοτητα ειναι διαφορετικη και πιο περιπλοκη...

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Έ μὰ καὶ αὐτὸ εἶναι ὀπορτουνιστικὸς ἀκτιβισμὸς* κύριὲ μου...

(* Lord have mercy!)
η αλλιως "οσα παιρνει ο ανεμος" στη δημοτικη....

τουτεστιν, ατομα διχως ιδεολογια, διχως πιστευω διχως παιδεια διχως νοηοσυνη οπως το ποντικακι, προσπαθουν να περασουν το τιποτα ως αποψη...

τα σουργελα!

Επισκέπτης
ποντικακι,τωρα μολις εφαγα ψητη προβατινα απο τη ΔΕΣΦΙΝΑ! την ειχα φερει προσφατα που ειχα παει (καταγομαι απο κει ξερεις)

ηταν υπεροχη!

η Δεσφίνα φημίζεται για 3 πραγματα άλλωστε, τα κρέατά της,το κρασί της και τους κατοίκους της που εξιστορουν τι ειπε ο Βελουχιωτης στο λογο του στη Δεσφινα!

το επιασες το υποννοουμενο αναρχιδο ποντικακι?

εσυ το επιασες το θεμα του θρεντ μεμουκο? Κατσε χωνεψε πρωτα την προβατινα γιατι δεν αιματωνεται σωστα ο εγκεφαλος :uglystupid:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
εσυ το επιασες το θεμα του θρεντ μεμουκο? Κατσε χωνεψε πρωτα την προβατινα γιατι δεν αιματωνεται σωστα ο εγκεφαλος :uglystupid:
αυτο ειναι κατι μεταξυ εμου και του υπερποντικα ροχαλα,

μην πεταγεσαι εκει που δε σε σπερνουν ;)

Επισκέπτης
αυτο ειναι κατι μεταξυ εμου και του υπερποντικα ροχαλα,

μην πεταγεσαι εκει που δε σε σπερνουν ;)

εσυ πεταγεσαι εκει που δεν σε σπερνουν μεμουκο. Και εντολες στα Ρωσσιδια που πλερωνεις και καμια βιζα  :tits2:

Επισκέπτης
ροχαλα...

κλαααααααψεεεεεεεεε

εκλαψα πριν ρε μεμο και με επιασε και πονοκεφαλος. Ειχαν ποσταρει στα σοκαριστικα βιντεο ενα που κανουν κλειτοριδεκτομη σε ενα μικρουλι στην Αφρικη. Ασε ...ειδα μισο δευτερολεπτο και μολις πατησε την τσιριδα το μικρο μου ηρθε σκοτοδυνη :'(

Γι'αυτο δεν ελεγες να κλαψω?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom