Επισκέπτης
νε αλλα τορα με πορνομπερδεψεσ με ολα αυτα κ εχο περισοτερεσεσι ιχεσ πορνοαποριεσ
νε αλλα τορα με πορνομπερδεψεσ με ολα αυτα κ εχο περισοτερεσεσι ιχεσ πορνοαποριεσ
νε αλλα τορα με πορνομπερδεψεσ με ολα αυτα κ εχο περισοτερεσ
ουτε τα βασικα δε ξερο ομοσ πορνοδασκαλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :'( :'( :'(χιστι δοσε βασι στα βασικα για να πασ στα πορνοδισκολα
ουτε τα βασικα δε ξερο ομοσ πορνοδασκαλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :'( :'( :'(
οοοο πατερ γεοργιε.....εσι που ευλογεις με το αγιο ζομο σου τις πονιρες και ατακτες κορασιδες!!!εσι που απαλασεις τα κολασμενα πορνιδια απο τις αμαρτιες τουσ και τις καταδικαζεις στο κοσμο τις σκλιροοτραχιλις ιδονις!πατερα ευλογισε τις αδιστακτες πορνες και απαλαξε τες απο καθε κολασμενι αμαρτια και ταξιδεψε τες στο δικο σου κοσμο!σε εναν κοσμο γεματο γαλινι και αφοσιοσι!σε ενα κοσμο που ολες οι αμαρτοτες πορνεες θα ειναι καταδικασμενες απο τα αγιο εργαλιο σου!!!!
που το θιμιθικεσ αυτο ρε θιριο? :o :o :o :o :o :o :oπορνομαθιτι κανε τι προσευχι σου
Αυτα που κανεις δεν καθοριζουν αυτο που εισαι?Και παρακατω......Αυτοοικτιρεσαι,για το ποσο τραγικο προσωπο εισαι κιολας...Εαν εισαι αυτο που περιγραφεις,τοτε εισαι πραγματι τραγικος...Σαν τους αλβανους που πλακωνονται με τους αφγανους στον Αγ.Παντελεημονα...
Εκει οδηγει ο ατομισμος και το"ο καθενας για την παρτη του"...Στην απολυτη ξεφτιλα.
Και οι φραγκατοι αραχτοι απολαμβανουν το θεαμα...
που το θιμιθικεσ αυτο ρε θιριο? :o :o :o :o :o :o :o
Που την ειδα?...Δεν σε πιανω ρε αγορι μου...το πρωτο πως σου προκυπτει παλι απο το πουθενα, μετα την αυτολυπηση που την ειδες
Εδω την ειδα...Δινεις την μανα στους τσεους γιατι δεν εχει τα κωλοχαρτα και μας λες"λυπαμαι"?...Ε?λυπαμαι που ειμαι αναγκασμενος να προσφευγω σε τετοιες λυσεις
Συ ειπας οτι δεν εισαι φραγκατος.και τελος η παρομοιωση με τους αλβανους στον α.π. πως σου βγηκε?
Και για αυτο και για ολα τα παραπανω σου απαντησα με το σκηνικο της συζητησης με τον γερο...ΛΥΠΑΜΑΙ πραγματικα αν ΟΝΤΩΣ δεν εισαι φραγκατος και ΔΕΝ καταλαβες...Το νοημα ηταν οτι μερικες γραμμες δεν πατιουνται...Τεσπα ας παμε απο το μηδεν...Γιατι πιστευεις οτι πρεπει να τους τρωμε στην μαπα? Και γιατι πιστευεις οτι ο λαθρομεταναστης εχει τα ιδια δικαιωματα με τον Ελληνα πολιτη? εσυ στην θεση μου τι θα εκανες?
Tα πανω πανω δεν τα συζηταω, γιατι ακρη δεν θα βγαλω ,δεν εχει κιολας νοημα. Και το σκηνικο με τον γερο, ναι μεν δειχνει μια νοοτροπια , αλλα δεν ειναι η δικια μου. Ναι το συμφερον μου θα μπει πρωτο, ξερα κιολας, για λογους που θα σου εξηγησω στην πορεια. Εχω καταλαβει το σκεπτικο και επειδη δεν με ξερεις θελω να σου πω οτι μεχρι προτινος το να βοηθαω αυτον που με εχει αναγκη το θεωρουσα υποχρεωση. Το θεμα που ειχα, και ειχα περιγραψει στο θρεντ "να φυγουν οι μεταναστες" το ειχες δει? Αν οχι μην μπεις στον κοπο να το βρεις το ξαναγραφωΠου την ειδα?...Εδω την ειδα...Δινεις την μανα στους τσεους γιατι δεν εχει τα κωλοχαρτα και μας λες"λυπαμαι"?...Ε?
Το παιδι και ο αντρας της ΔΕΝ μετρανε?...Και γιατι θα πρεπει να μπουν ΠΡΩΤΑ τα δικα σου ΚΩΛΟΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ δλδ.?Συ ειπας οτι δεν εισαι φραγκατος.Και για αυτο και για ολα τα παραπανω σου απαντησα με το σκηνικο της συζητησης με τον γερο...ΛΥΠΑΜΑΙ πραγματικα αν ΟΝΤΩΣ δεν εισαι φραγκατος και ΔΕΝ καταλαβες...Το νοημα ηταν οτι μερικες γραμμες δεν πατιουνται...
Και δεν ειμαι καθολου τσιτωμενος.
ποντικακι,τωρα μολις εφαγα ψητη προβατινα απο τη ΔΕΣΦΙΝΑ! την ειχα φερει προσφατα που ειχα παει (καταγομαι απο κει ξερεις)Το τι λεει κανεις ειναι ενα πραμα.
Το τι πραττει μπορει και να ειναι εντελως αλλο πραμα-οποτε οι προτερες προθεσεις και ισχυρισμοι ακυρωνονται.
Για μενα,οταν ελθει η ωρα,μετρανε οι πραξεις και οχι οι θεωριες και οι περιγραφες.
Το τι λεει κανεις ειναι ενα πραμα.
Το τι πραττει μπορει και να ειναι εντελως αλλο πραμα-οποτε οι προτερες προθεσεις και ισχυρισμοι ακυρωνονται.
Για μενα,οταν ελθει η ωρα,μετρανε οι πραξεις και οχι οι θεωριες και οι περιγραφες.
Δεν εχω προβλημα, και δεν δινω και μια πως με μετρανε. Οταν σε πηδηξουν και σενα αυτοι που με τοσο σθενος υπερασπιζεσαι θα αλλαξεις γνωμη. Ωραιος ο ιδεαλισμος αλλα η πραγματικοτητα ειναι διαφορετικη και πιο περιπλοκη...Το τι λεει κανεις ειναι ενα πραμα.
η αλλιως "οσα παιρνει ο ανεμος" στη δημοτικη....Έ μὰ καὶ αὐτὸ εἶναι ὀπορτουνιστικὸς ἀκτιβισμὸς* κύριὲ μου...
(* Lord have mercy!)
ποντικακι,τωρα μολις εφαγα ψητη προβατινα απο τη ΔΕΣΦΙΝΑ! την ειχα φερει προσφατα που ειχα παει (καταγομαι απο κει ξερεις)
ηταν υπεροχη!
η Δεσφίνα φημίζεται για 3 πραγματα άλλωστε, τα κρέατά της,το κρασί της και τους κατοίκους της που εξιστορουν τι ειπε ο Βελουχιωτης στο λογο του στη Δεσφινα!
το επιασες το υποννοουμενο αναρχιδο ποντικακι?
αυτο ειναι κατι μεταξυ εμου και του υπερποντικα ροχαλα,εσυ το επιασες το θεμα του θρεντ μεμουκο? Κατσε χωνεψε πρωτα την προβατινα γιατι δεν αιματωνεται σωστα ο εγκεφαλος
αυτο ειναι κατι μεταξυ εμου και του υπερποντικα ροχαλα,
μην πεταγεσαι εκει που δε σε σπερνουν ;)
ροχαλα...εσυ πεταγεσαι εκει που δεν σε σπερνουν μεμουκο. Και εντολες στα Ρωσσιδια που πλερωνεις και καμια βιζα
ροχαλα...
κλαααααααψεεεεεεεεε