Νέα

Δεν παρα-αγρίεψε η Αθήνα τελευταία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα igand2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
τα λοιπα ειναι ΓΤΠ & για τις γριουλες στην γειτονια σου..
συνεχιστε..
ολο & καποιος κακομοιρος μαλακας θα βρεθει να συμφωνησει με την τρομολαγνεια σας..
δεν ειναι θεμα τρομολαγνειας μονο...η ξενοφοβεια κ γενικοτερα η κατασταση στο κεντρο δεν ειναι μονο θεμα των ακροδεξιων κ των γερων πια αλλα της κοινωνιας γενικοτερα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
βρε σκατοπουστα ποσο αμοιβαδα εισαι???
εσυ ψαχνεσαι να με βρεις στην αττικη με το μοτοσακο σου γιατι παρεξηγηθηκες..
στειλε pm να την βρουμε την φαση & ασε τις κυβιστησεις..

:sunglasses:

αφου εχεις το χαρισμα να ξερεις & απο που γραφω,δεν ερχεσαι καμια βολτιτσα να σου γαμησω το μουνι που σε γλυστραγε μηπως & ησυχασεις λιγακι???

γενικα τοπα. εισαι και τωρα εκει? θες να μου γαμησεις το μουνι της μανας μου? ειναι ουσιαστικη η προσκληση η ετσι τοπες? ειμαι ευελικτος με τη μηχανη γρηγορα σε ολο το λεκανοπεδιο.

ουσιαστικοτατη..
μονο φροντισε πριν ξεκινησεις να ζυγισεις ολα αυτα που ελεγες πριν περι τσαμπουκαδων & να μαθεις απο κανα μαλακα που με ξερει ποσα κιλα παπαρια κουβαλαω πουστρακι..
τα λοιπα με pm..

τσωπα τσωπα. σβελτα να δω να δω
0 τα πμ μου...εμπλεξε στο ζυγι μαλλον.

φευγω βολτα γιατι μυριζομαι οτι μου σκαρφιζει φαση  "πως κανεις ενα μαλακα να περιμενει"  :boobies:

φλωρε, αυτα τα παιχνιδια να τα παιζεις με τους αλλους οικογενειαρχες νοικοκυρηδες εδω. και οπως φαινεται καθολου τρελος δεν εισαι, μονο πουλας τρελιτσα. ειπαμε, νερο και λαδι. αλλοι κοσμοι. σοφα επραξες.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
Έτσι μπράβο σου

Μην φοβάσε τιποτα, τα παλικάρια είναι δικά μου, ψάχνουν ακόμα αλλά δεν βρίκαν κανέναν εργολάβο.

Αν τα ξαναδείς κέρασετα κανά γλυκάκι - εργολάβο :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Παντα ....

Επισκέπτης
Εσυ το ειπες, οχι εγω... Και τωρα λες να πεθανει (ο αλλοδαπος προφανως) που ουτε αυτο το ειπα...Με φανταζεσαι να υποθεσω σαν κατι που δεν ειμαι? Βολευει αυτο ε?
Αυτα που κανεις δεν καθοριζουν αυτο που εισαι?
Tελευταια οποιον αλλοδαπο ξερω να ειναι παρανομος τον δινω στεγνα στους μπατσους (100). Απο τους απεναντι που ζουν 10 ατομα σε ενα δωματιο, μεχρι και μαμαδες στην παιδικη χαρα. Οι μπατσοι αν κανεις επωνυμη καταγγελια ερχονται και τους μαζευουν αμεσα. Πιανει γιατι οι απεναντι κοψαν τις φωνες και τα μεθυσια μες την μαυρη νυχτα, βρηκα και θεση στον παιδ. σταθμο να γραψω το παιδι.
Και παρακατω...
Δεν ειμαι καθολου υπερηφανος που εγινα ρουφιανος των μπατσων στα γεραματα, αλλα δεν βρηκα αλλη λυση, και προσπαθησα πολυ για να ειμαι ειλικρινης.
...Αυτοοικτιρεσαι,για το ποσο τραγικο προσωπο εισαι κιολας...
Δεν ειναι ετσι τα πραγματα ομως αγαπητε, ουτε κοιλαρας ειμαι, ουτε τεμπελης ειμαι, ουτε νοσταλγος της χουντας ουτε τελικα τιποτα απο αυτα τα κλισε που εχουν καραμελα καποιοι, και εσυ ενδεχομενως. Ειμαι καθ'ολα νομιμος πολιτης, κανω δυο δουλειες, δεν πηρα δανειο για μερσεντες, δεν εχω ζητησει ρουσφετι ποτε απο πολιτικο και δεν ψηφισα ουτε καν στην ζωη μου δεξιο κομμα. Ειμαι απο αυτους που απλα αυτη η κατασταση τους σπαει τα αρχιδια για λογους που αν το βρισκεις σκοπιμο δεν εχω προβλημα να στους αναλυσω. Βεβαια οταν θεωρω δεδομενο απο τον αλλον οτι πρεπει να λειτουργει μεσα σε ενα πλαισιο κανονων, δεν νομιζω οτι το θεμα χρειαζεται περαιτερω αναλυση
Εαν εισαι αυτο που περιγραφεις,τοτε εισαι πραγματι τραγικος...Σαν τους αλβανους που πλακωνονται με τους αφγανους στον Αγ.Παντελεημονα...

Εκει οδηγει ο ατομισμος και το"ο καθενας για την παρτη του"...Στην απολυτη ξεφτιλα.

Και οι φραγκατοι αραχτοι απολαμβανουν το θεαμα...

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Το καλύτερο από όλα είναι ότι έχουν αρχίσει και εξολοθρευονται μεταξύ τους.
Ας ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουν με ακόμα εντονότερο ρυθμό.

Δύο άτομα τραυματίστηκαν θανάσιμα μετά από συμπλοκή που ξέσπασε σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου πολυκατοικίας στον Κολωνό.
Κατά την συμπλοκή ένα ακόμα άτομο τραυματίστηκε.
Το περιστατικό συνέβει στις 9 το βράδυ, στην οδό Κολοκυνθούς 25, όταν ξέσπασε καυγάς -από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία- μεταξύ ατόμων κινεζικής υπηκοότητας. Ο θάνατος των δύο Ασιατών προήλθε από αιχμηρό αντικείμενο.
Η αστυνομία ερευνά αν στο διαμέρισμα υπήρχαν και άλλα άτομα.

Στην Κυψέλη σήμερα το απόγευμα στην οδό Μαυροματαίων 17, δύο άγνωστοι αλλοδαποί, με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από αλλοδαπό, άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.
Το θύμα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, ενώ οι δράστες αναζητούνται.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
Σαν τους αλβανους που πλακωνονται με τους αφγανους στον Αγ.Παντελεημονα...
....αυτοί οι Αλβανοι είναι όντως αναξιόπιστοι.Εκει που λες οτι τους έδεσες στη πουστρολαμογιοπολυπολιτισμική ατζέντα να σου αυτοί τα δικά τους...
www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4594565]http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4594565[/url]
«Εμείς είμαστε Βαλκάνιοι.
Είμαστε άσπροι.
Αυτά είναι για τους Αφγανούς», λέει.
Δε γαμιέσαι ρε Αλβανε,που θες και διαχωρισμο απο αβγανους και σκυλαραπες.
Αφου ειπαμε είσαι ένα και αγαπημένος με όλους τους σκουρους :grin: :grin:
«Θέλουμε έναν Χίτλερ ή ένα Χότζα για να κόψει κεφάλια. Είμαι υπέρ της αυστηρότητας»,
:2funny: :2funny: :2funny:
Α τώρα είναι υπέρ της αυστηρότητας ο Αλβανός :2funny: :2funny:..
Αλβανέ εκεί με τους σκούρους τώρα μείνε..όταν έβριζες την Ελλάδα νόμιζες οτι θα εισαι μόνο σου εδώ εε.....ξηγησου τώρα φασιστικό γαμησι στους σκούρους και τους προστάτες τους μπας και καταφέρεις και επιβιώσεις...μόνο που τώρα ΄θα σαι εσυ ο ρατσιστης και οχι ο Ελληνας :grin:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
....αυτοί οι Αλβανοι είναι όντως αναξιόπιστοι.Εκει που λες οτι τους έδεσες στη πουστρολαμογιοπολυπολιτισμική ατζέντα να σου αυτοί τα δικά τους...
www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4594565]http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4594565[/url]
Είμαστε άσπροι.
«Θέλουμε έναν Χίτλερ ή ένα Χότζα για να κόψει κεφάλια. Είμαι υπέρ της αυστηρότητας»,
Αλβανέ εκεί με τους σκούρους τώρα μείνε..όταν έβριζες την Ελλάδα νόμιζες οτι θα εισαι μόνο σου εδώ εε.....ξηγησου τώρα φασιστικό γαμησι στους σκούρους και τους προστάτες τους μπας και καταφέρεις και επιβιώσεις...μόνο που τώρα ΄θα σαι εσυ ο ρατσιστης και οχι ο Ελληνας :grin:

popop οι μειονότητες μπορούν να είναι ρατσιστές

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Είμαστε άσπροι.

Καλά που υπάρχουν κι οι Αλβανοί γιατί οι δικοί μας κοιμούνται όρθιοι  :jerking:

Περισσότερες αντιπληροφορίες  :jerking: :jerking: :jerking: εδω

Επισκέπτης
Να ρωτήσω απλά και όχι κακοπροαίρετα...

Αφού αγρίεψε η Αθήνα πάμε για επανάσταση;  :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
παλια δεκαετια 80 υπηρχε ενα συνθημα....εξω οι βλαχοι απο την αθηνα....καντε τις αναγωγες σας κυριοι..... :sunglasses: :grin: :grin:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
popop οι μειονότητες μπορούν να είναι ρατσιστές
Μπορουν.
Αν αποδεχτουν οτι θα χάσουν τη προνομιακη μεταχειριση της μειονότητας και θα αντιμετωπισουν τη δυσμενεια που επιφυλάσει το συστημα στους ρατσιστέςςςςςςςς ;)
Καλά που υπάρχουν κι οι Αλβανοί γιατί οι δικοί μας κοιμούνται όρθιοι  :jerking:
Περισσότερες αντιπληροφορίες εδω
Oί Αλβανοι καθαρίζουν για πολλούς.
Αρχικά και πάνω απ όλα βέβαια για το σκληροτράχηλο :badair: :badair: τζεφροελληνικό "αντεξουσιαστικό χώρο".
Αλλά και όταν ακούς για τσαμπούκάδες της Χρυσής Αυγής....ε χμ :grin: :2funny: δε λέω εντάξει αλλά :grin: :grin: ας είναι καλά οι σκιπτάρηδες. :grin:
Το θέμα με τους Αλβανούς είναι οτι πήραν γραμμή πλέον οτι πέσαν θύματα των προστατών τους και αρχίζουν και αντιδρούν εντελώς αντιδημοκρατικά και αντιπολυπολιτισμικά :2funny: :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ασε ολοι μειναν γενικα αλλα τεσπα....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Μπορουν.
Αν αποδεχτουν οτι θα χάσουν τη προνομιακη μεταχειριση της μειονότητας και θα αντιμετωπισουν τη δυσμενεια που επιφυλάσει το συστημα στους ρατσιστέςςςςςςςς ;) Oί Αλβανοι καθαρίζουν για πολλούς.
Αρχικά και πάνω απ όλα βέβαια για το σκληροτράχηλο :badair: :badair: τζεφροελληνικό "αντεξουσιαστικό χώρο".
Αλλά και όταν ακούς για τσαμπούκάδες της Χρυσής Αυγής....ε χμ :grin: :2funny: δε λέω εντάξει αλλά :grin: :grin: ας είναι καλά οι σκιπτάρηδες. :grin:
Το θέμα με τους Αλβανούς είναι οτι πήραν γραμμή πλέον οτι πέσαν θύματα των προστατών τους και αρχίζουν και αντιδρούν εντελώς αντιδημοκρατικά και αντιπολυπολιτισμικά :2funny: :rockon:

Αα θα τους μαλώσουμε. Δεν πρέπει να κάνουν τέτοια πράγματα

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom