Νέα

Δεν παρα-αγρίεψε η Αθήνα τελευταία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα igand2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Ναι,και ενας μετριοπαθης ακρομεσοδεκσος(σαν τον ισιο καλη ωρα)μπαρμπας,μιας και συζηταμε για τον Μελιγαλα διπλα δλδ.,μου ειχε πει:"ξερεις τι πεινα ειχε πεσει στην Αθηνα τοτε?(επι κατοχης δλδ.)".

"Για να βρουν φαγακι και ενα κομματι ψωμι πηγαν στα Ταγματα(Ασφαλειας)...".

"ΟΙ ΑΛΛΟΙ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ,ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΝΕ Η ΠΕΙΝΑ?"

Και μοκο ο μπαρμπας...

Καληνυχτα σας.

δες τη φωτο της Κλαρας να δεις ποσο την ειχε πιασει η πεινα....

αντε γεια!

Υ.Γ. στη Δεσφινα ποτε θα παμε τελικα?

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Τι σημασια εχει το εθνος?
Γαμησε το εθνος λεμε,το παν ειναι να πεθανει κανας ελεεινος για να βρεθει καμμια θεση στον παιδικο σταθμο...
Εσυ το ειπες, οχι εγω... Και τωρα λες να πεθανει (ο αλλοδαπος προφανως) που ουτε αυτο το ειπα...Με φανταζεσαι να υποθεσω σαν κατι που δεν ειμαι? Βολευει αυτο ε?
Δεν ειναι ετσι τα πραγματα ομως αγαπητε, ουτε κοιλαρας ειμαι, ουτε τεμπελης ειμαι, ουτε νοσταλγος της χουντας ουτε τελικα τιποτα απο αυτα τα κλισε που εχουν καραμελα καποιοι, και εσυ ενδεχομενως. Ειμαι καθ'ολα νομιμος πολιτης, κανω δυο δουλειες, δεν πηρα δανειο για μερσεντες, δεν εχω ζητησει ρουσφετι ποτε απο πολιτικο και δεν ψηφισα ουτε καν στην ζωη μου δεξιο κομμα. Ειμαι απο αυτους που απλα αυτη η κατασταση τους σπαει τα αρχιδια για λογους που αν το βρισκεις σκοπιμο δεν εχω προβλημα να στους αναλυσω. Βεβαια οταν θεωρω δεδομενο απο τον αλλον οτι πρεπει να λειτουργει μεσα σε ενα πλαισιο κανονων, δεν νομιζω οτι το θεμα χρειαζεται περαιτερω αναλυση

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Εσυ το ειπες, οχι εγω... Και τωρα λες να πεθανει (ο αλλοδαπος προφανως) που ουτε αυτο το ειπα...Με φανταζεσαι να υποθεσω σαν κατι που δεν ειμαι? Βολευει αυτο ε?
Δεν ειναι ετσι τα πραγματα ομως αγαπητε, ουτε κοιλαρας ειμαι, ουτε τεμπελης ειμαι, ουτε νοσταλγος της χουντας ουτε τελικα τιποτα απο αυτα τα κλισε που εχουν καραμελα καποιοι, και εσυ ενδεχομενως. Ειμαι καθ'ολα νομιμος πολιτης, κανω δυο δουλειες, δεν πηρα δανειο για μερσεντες, δεν εχω ζητησει ρουσφετι ποτε απο πολιτικο και δεν ψηφισα ουτε καν στην ζωη μου δεξιο κομμα. Ειμαι απο αυτους που απλα αυτη η κατασταση τους σπαει τα αρχιδια για λογους που αν το βρισκεις σκοπιμο δεν εχω προβλημα να στους αναλυσω. Βεβαια οταν θεωρω δεδομενο απο τον αλλον οτι πρεπει να λειτουργει μεσα σε ενα πλαισιο κανονων, δεν νομιζω οτι το θεμα χρειαζεται περαιτερω αναλυση

Το προβλημα ειναι οτι νομιζεις οτι επειδη εσυ λειτουργεις ετσι... ειναι υποχρεωμενος και ολος ο αλλος κοσμος να κανει το ιδιο.

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Το προβλημα ειναι οτι νομιζεις οτι επειδη εσυ λειτουργεις ετσι... ειναι υποχρεωμενος και ολος ο αλλος κοσμος να κανει το ιδιο.
Απο την στιγμη που ειμαστε "συγκατοικοι" σε μια οργανωμενη κοινωνια ειμαστε υποχρεωμενοι ολοι, αλλιως μετα αρχιζουν οι παρεκτροπες  :s&m_3:

Επισκέπτης
χινοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Απο την στιγμη που ειμαστε "συγκατοικοι" σε μια οργανωμενη κοινωνια ειμαστε υποχρεωμενοι ολοι, αλλιως μετα αρχιζουν οι παρεκτροπες  :s&m_3:

ναι αλλα δεν λειτουργουν ολοι με τον ιδιο τροπο αυτο σου εξηγω... εσυ πιστευεις αυτο αλλος το αλλο...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ναι,και ενας μετριοπαθης ακρομεσοδεκσος(σαν τον ισιο καλη ωρα)μπαρμπας,μιας και συζηταμε για τον Μελιγαλα διπλα δλδ.,μου ειχε πει:"ξερεις τι πεινα ειχε πεσει στην Αθηνα τοτε?(επι κατοχης δλδ.)".

"Για να βρουν φαγακι και ενα κομματι ψωμι πηγαν στα Ταγματα(Ασφαλειας)...".

"ΟΙ ΑΛΛΟΙ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ,ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΝΕ Η ΠΕΙΝΑ?"

Και μοκο ο μπαρμπας...

Καληνυχτα σας.

Μπράβο ρε φίλε!Πολύ καλό!Να σου πω, μπες και στη ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα να γράψεις για το κατόρθωμά σου, να ενημερωθούν και τα παιδιά εκεί πέρα μήπως και δεν το' χουν διαβάσει ακόμα! :jerking:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Tεραστιο RESPEKT μυστη μου!

+1000

:thumbsup:

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Δεν ξερω... κατσε ψαξτο... αλλιως θα μεινεις στην απεξω  :grin:

Παντως για τον καθε ανθρωπο ειναι διαφορετικο.
:2funny:
Ρε boldelmort σε παω αληθεια, εισαι καλο παιδι και ας σε μπινελικωνουν μερικοι, εγω σε καταλαβαινω... Ασε ομως τα βαθυστοχαστα μην μπαινεις σε αυτη την διαδικασια

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
:2funny:
Ρε boldelmort σε παω αληθεια, εισαι καλο παιδι και ας σε μπινελικωνουν μερικοι, εγω σε καταλαβαινω... Ασε ομως τα βαθυστοχαστα μην μπαινεις σε αυτη την διαδικασια

Ειμαι βαθυστοχαστος  :dancing:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom