Επισκέπτης
μπαααααααααααααααααα..εσυ δεν πας σε πουτανες τυπε ?
κουμουνδουρου ντουρου-ντουρου για κανενα αφγανο πηγαινει αλλα τωρα τελευταια εμαθαν τι σκατοπουστας ειναι & ουτε αυτοι δεν τον γαμανε πλεον..
μπαααααααααααααααααα..εσυ δεν πας σε πουτανες τυπε ?
Σε παραδέχομαι.
Που το κατάλαβες όμως??
τι εχουνε μαζευτει ολοι οι βλακες που δεν πανε στις πουτανες εδω μεσα δεν μπορω να καταλαβω...
Επειδή πολύς λόγος γίνεται και πολύς καυγάς πέφτε παραθέτω μία μικρή ανάλυση της εγκληματικότητας (οπως αυτή προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία του 2007 )
Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά η εγκληματικότητα ανα 100.000 κατοίκους είναι 9πλάσια στους αλλοδαπούς από οτι στους Ελληνες. Παραδοχή ότι τα δημοσιευθέντα στοιχεία είναι σωστά και ότι ο πληθυσμός της Αττικής είναι 4.500.000 κάτοικοι εκ των οποίων 3.800.000 Ελληνες και 700.000 αλλοδαποί (νόμιμοι/παράνομοι).
τι τα λεσ θα σ`ακουσει κανεις νομιζεις?
ο καθεις οτι μπορει πουλαει μαλακακο..Ναι βρε παπαρα σημερα σε εμαθα! Τοσο καιρο ρε παπαρα μας τα πρηζεις με τα λεφτα σου και κραζεις τους αλλους που δεν εχουν να γαμησουν. Αντε και γαμησου παπαρα που πουλας επανασταση πισω απο ενα πσ
Ολοι οι βλακες πανε στις πουτανες,αλλα δεν ειναι ολοι οσοι πανε στις πουτανες βλακες.τι εχουνε μαζευτει ολοι οι βλακες που δεν πανε στις πουτανες εδω μεσα δεν μπορω να καταλαβω...
μπαααααααααααααααααα..
κουμουνδουρου ντουρου-ντουρου για κανενα αφγανο πηγαινει αλλα τωρα τελευταια εμαθαν τι σκατοπουστας ειναι & ουτε αυτοι δεν τον γαμανε πλεον..
μπαααααααααααααααααα..
ΟΞΩ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ..
μολις αλλαξα στρατοπεδο βλακουλη..
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
Υ.Γ κατσε εκει που εισαι..
καποτε ισως σε κανουν αγροφυλακα-τεατζη..
ξερεις εσυ..
Μπα για αγαπουλη τον κοβω....
Κλασσικος αγαπουλινος "Πας σε πουτανες???"
εδω μεσα τι δουλεια εχει δεν μπορω να καταλαβω... εκτος και αν παει σε τιποτα στριπτιτζαδικα... ειχε μπει και ενας βλακας πιο παλια κ εκραζε τους μπουρδελιαρηδες. Ποιο το νοημα αυτης της κινησης δεν μπορω να καταλαβω
αααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..Δε φταις εσυ.
Φταιει αυτός ο μαλάκας απο το ίδρυμα που σε μάζεψε από τον κάδο που σε είχαν πετάξει...
Λογικό και επόμενο είναι να μισείς την κοινωνία και όσους δεν μεγάλωσαν στο δρόμο.
Ίσως κι εγω στη θέση σου, το ίδιο προδομένος θα ένιωθα....
Δημοσιογραφικο απορρητο
δεν αποκαλυπτω τις πηγες μου
τι να καταλαβεις ρε βλαμμενο?
παλιομαλακα στους πινακες που εκανες παραθεση,συμπεριλαμβανεται & η μαφια που εχει οδηγησει την μαζα των κατοικων αυτης της χωρας στην απογνωση???
προφανως οχι ετσι???
σαλτα & γαμησου μαζι με τους υπολοιπους λοιπον..
Σουστακη καντην απο δω μεσα ρε βρωμιαρη θα σε φτυσω στην μουρη...
Τι δουλεια εχεις εδω μεσα? πες μου ... τον πουλο
Μπηκατε ολοι οι πουριτανοι εδω μεσα να βρειτε γκομενα?
Η εισαι του αθληματος η φευγεις τυπε... μας εχετε μπασταρδεψει το σαιτ... προχθες ο αλλος εκανε θρεντ για ξυρισμενα στηθη κοσμοπολιταν θα το κανετε στο τελος αναθεμα σας
περαια ειναι τα καλυτερα σαλονικιε..
ΟΚ συνεχίζουμε αύριο..
Πάω Καλαμαριά για ούζα τώρα..
παλι δεν εχεις λεφτα να γαμησεις σε ρδελο? αντε να την παιξεις τωρα γιατι θα χτυπησεις ταβανι
Αντε γεια! αρκετα ασχοληθηκα..
αααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
συμπληρωθηκε αλλη μια ψηφιδα απο το παρελθον μου..
δωσεεεεεεεεεεεε..
εχω πεσει απο την καρεκλα με τις παπαριες σας..
αν μη τι αλλο εισαστε ευφανταστοι παντως..
Υ.Γ αν εχεις δυσκολια σε καποιες λεξεις,μην μασας..
ωλι αγραματει οιμασται..