Νέα

Δεν παρα-αγρίεψε η Αθήνα τελευταία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα igand2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
6
αναμασημα των ιδιων επιχειρηματων που χρησιμοποιει η ακροδεξια σε ολη την ευρωπη..
απο ποιους???
απο τους ελλΕηνες που εχουν μεταναστευσει λογω φτωχειας στα περατα του πλανητη..
ποσο μουνια μπορει να εισαστε???
συνεχιστε να μας διασκεδαζετε..
Υ.Γ αμα μιλησει το ενστικτο αυτων που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα,θα κλαιτε με μαυρο δακρυ πουστρακια..

εκει στο Χαλανδρι πρεπει να εχει δροσουλα τωρα..

Επισκέπτης
αναμασημα των ιδιων επιχειρηματων που χρησιμοποιει η ακροδεξια σε ολη την ευρωπη..
απο ποιους???
απο τους ελλΕηνες που εχουν μεταναστευσει λογω φτωχειας στα περατα του πλανητη..
Υ.Γ αμα μιλησει το ενστικτο αυτων που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα,θα κλαιτε με μαυρο δακρυ πουστρακια..

Περίμενες κάτι άλλο??
Και στα πέρατα του πλανήτη,την έψαχναν να νταραβερίζονται μόνο με Έλληνες για να μη "μπασταρδέψουν" την κωλόρατσα..

Επισκέπτης
καποιοι πρεπει να προσπαθήσουν με κερδίσουν τα προς το ζην.
ααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
βρηκε το καταλληλο site αλλα εκτος απο διαφημιση & εθνικιστικες κορωνες δεν προσφερει κατι αλλο..
τα σχετικα με αριστοκρατιες ειναι εντελως για γελια..
τελικα τι ειμαι(εκτος απο μαλακας κλπ)???
αλβανος???
αριστοκρατης???
φτωχομπινες που γαμαει μονο στο μεταξι???
πλουσιος που γαμαει τρυπερ???
αποφασιστε & οταν βγαλετε ακρη,φτιαξτε ενα θρεντ να γελασουμε & αλλο..
Υ.Γ μονο στο μπου τετοιο γελιο..
συνεχιστε να με διασκεδαζετε..

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
απο ποιους???

Τράβα πόσταρε τις μαλακίες σου στο ιντι που εκτός από τις απόψεις του κάθε αναρχομαλάκα, πέφτει λογοκρισία φουλ στα υπόλοιπα.
Εδω δεν περνάνε οι απειλές σου θρασυδειλο πουστράκι.

Επισκέπτης
εκει στο Χαλανδρι πρεπει να εχει δροσουλα τωρα..
σταζιερη σασακη τραβα να ποσταρεις ποσα πορτοκαλια εκλεψε ο αλβανος της γειτονιας σου γιατι ο καρατζαφυρερ θα σε αφησει υποδεκανεα μεχρι να ψοφησεις..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κυριοι...

Ειρηνη Υμιν  :)

Επισκέπτης
καραγκιοζακο κλαψε οσο θες..
Δε θα μπω στη διαδικασία να σου απαντήσω σε αυτό το ύφος...

αμα βρεις ενα ποστ μου που να γραφω οτι γαμαω τρυπερ θα αυτοδιαγραφω..
Βάζεις πολύ δύσκολα.Δεν είναι δυνατόν να ψάξω τα 40 χιλιάδες+ posts που έχεις γράψει.40+ την ημέρα γράφεις...
Θυμάμαι όμως ότι ο κολλητός σου μου είχε γράψει "Αυτές που φωτογραφίζεις,ο πλέζουρ τις έχει γαμήσει..."

μεταξι-φυλης-πλ βαθης γαμαγα & θα γαμαω μεχρι να πεθανω..
cg-ct οποτε μου καυλωνει..
Αφού βρίσκεις χρόνο να πας τσάρκες εκεί κάτω,μπράβο.Το φόρουμ πρέπει να σου σπαταλάει πολύ χρόνο...

σου ζητησα δανεικα & δεν το θυμαμαι ρε τρυπιε???
Δε μου περισσεύουν για χορηγίες.Πρέπει να πάρω και γύψο για να καλύψω τις τρύπες!

σαλτα γαμησου παρακατω λοιπον..
Έχεις αφήσει χώρο;

Υ.Γ κοψε χαρτακι μαζι με τα υπολοιπα εθνικια..
Έχεις και αριθμό προτεραιότητας;
Ωραία τακτική.Όποιος δε γουστάρει τους λαθρομετανάστες είναι εθνικιστής και φασίστας.Όποιος τους γουστάρει είναι δημοκράτης και προοδευτικός.Ήθελα να ήξερα πόσους αλλοδαπούς τρέφετε εσείς οι δήθεν...

Υ.Γ1 μην ξεχασεις να μας διαφημισεις το site σου φτωχομπινε αταλαντε φωτογραφε..

Είναι στην υπογραφή μου κύριε λεφτά,κριτικέ φωτογραφίας.Σε περιμένει να ασκήσεις την κριτική σου.

Επισκέπτης
Τράβα πόσταρε τις μαλακίες σου στο ιντι που εκτός από τις απόψεις του κάθε αναρχομαλάκα, πέφτει λογοκρισία φουλ στα υπόλοιπα.
μωρη αμοιβαδα ποιος σε απειλησε???
τι να απειλησω απο εσενα δηλαδη???
οταν καποιος προσπαθει να σας δωσει να καταλαβετε οτι δεν σας παιρνει να κανετε μαγκιες σε απελπισμενους γιατι θα σας δωσουν το κωλαντερο στο χερι σε χρονο μηδεν,εσυ το θεωρεις απειλη???
ποσο χαζομαλακας μπορει να εισαι???

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
καραγκιοζακο κλαψε οσο θες..
αμα βρεις ενα ποστ μου που να γραφω οτι γαμαω τρυπερ θα αυτοδιαγραφω..
μεταξι-φυλης-πλ βαθης γαμαγα & θα γαμαω μεχρι να πεθανω..
cg-ct οποτε μου καυλωνει..
σου ζητησα δανεικα & δεν το θυμαμαι ρε τρυπιε???
σαλτα γαμησου παρακατω λοιπον..
Υ.Γ κοψε χαρτακι μαζι με τα υπολοιπα εθνικια..
Υ.Γ1 μην ξεχασεις να μας διαφημισεις το site σου φτωχομπινε αταλαντε φωτογραφε..
Τι λεει ο αναρχικος χααχχαχαχα

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
προσπαθεις να πουσταρεις και στο ιντυ ρε??? :2funny: :2funny: :2funny:

υ.γ. γεια σου πλε,απλυτε αριστοκρατη....

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
6
σταζιερη σασακη τραβα να ποσταρεις ποσα πορτοκαλια εκλεψε ο αλβανος της γειτονιας σου γιατι ο καρατζαφυρερ θα σε αφησει υποδεκανεα μεχρι να ψοφησεις..

αμα σε πειραζει μην το πινεις ρε..! :uglystupid:

Επισκέπτης
Δε θα μπω στη διαδικασία να σου απαντήσω σε αυτό το ύφος...
Βάζεις πολύ δύσκολα.Δεν είναι δυνατόν να ψάξω τα 40 χιλιάδες+ posts που έχεις γράψει.40+ την ημέρα γράφεις...
Θυμάμαι όμως ότι ο κολλητός σου μου είχε γράψει "Αυτές που φωτογραφίζεις,ο πλέζουρ τις έχει γαμήσει..."
Αφού βρίσκεις χρόνο να πας τσάρκες εκεί κάτω,μπράβο.Το φόρουμ πρέπει να σου σπαταλάει πολύ χρόνο...
Δε μου περισσεύουν για χορηγίες.Πρέπει να πάρω και γύψο για να καλύψω τις τρύπες!
Έχεις αφήσει χώρο;
Έχεις και αριθμό προτεραιότητας;
Ωραία τακτική.Όποιος δε γουστάρει τους λαθρομετανάστες είναι εθνικιστής και φασίστας.Όποιος τους γουστάρει είναι δημοκράτης και προοδευτικός.Ήθελα να ήξερα πόσους αλλοδαπούς τρέφετε εσείς οι δήθεν...

Είναι στην υπογραφή μου κύριε λεφτά,κριτικέ φωτογραφίας.Σε περιμένει να ασκήσεις την κριτική σου.
βλακα στα παπαρια μου τι γραφουν οι αλλοι για εμενα..
τραβα ζητα τους τα ρεστα..
τα λοιπα απλα τα γραφω στο καυλι μου..
κλαψε παρακατω λεμε..
δεν εχω αλλα χαρτομαντηλα..

Επισκέπτης
τις αποψεις σου σχολιαζω όπως αυτες εκφραζονται εδω μεσα και τον υποτιμητικο τρόπο που μιλησες για τη δουλεια του αλλου.
εχεις αποψη για την εργασια του αποτυχημενου φωτογραφου???
ααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
για να την διαβασω..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Παιδια να ριξω καναν μαυρο θανατο να στανιαρουμε????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom