Νέα

Δεν παρα-αγρίεψε η Αθήνα τελευταία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα igand2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
6
εχεις αποψη για την εργασια του αποτυχημενου φωτογραφου???
ααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
για να την διαβασω..

εσυ που εισαι επτυχημενος ρε? να τρως τα λεφτα σου στις πουτανες?

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
ποσο χαζομαλακας μπορει να εισαι???

Πολύ λιγότερο από εσένα,
που η μοναδική σου επαφή με τον έξω κόσμο είναι απο το internet...
Μόνο αν θες,
πες και σε μας πόσο πληρώνεται ο επαγγελματικός αντιρατσισμός, να δούμε αν αξίζει τον κόπο ....

Επισκέπτης
Ωραία τακτική.Όποιος δε γουστάρει τους λαθρομετανάστες είναι εθνικιστής και φασίστας.Όποιος τους γουστάρει είναι δημοκράτης και προοδευτικός.Ήθελα να ήξερα πόσους αλλοδαπούς τρέφετε εσείς οι δήθεν...
Θα επαναλαβω την θεση μου για το θεμα,γιατι ειναι σημαντικο θεμα ΙΜΟ.

Να δοθουν χαρτια στους μεταναστες και να πανε στην ευχη του Χριστου και της Παναγιας.

Και οταν το εγραψα αυτο πρωτη φορα εδω μεσα τι απαντησαν τα εθνικια που δεν γουσταρουν τους μεταναστες,γιατι δεν χωρανε αλλοι κλπ.?

Τι εγραψαν τα εθνικια που η Μερκελ και το ΔΝΤ τους ΓΑΜΑΝΕ οτι εχουν και δεν εχουν?

Επισκέπτης
αν αυτο κατάλαβες απο αυτο που έγραψα θα σου έλεγα να κόψεις επιτέλους αυτο που πίνεις.
δεν ασχολούμαι άλλο.

κωλοτρίψου σε άλλους.
ειμαι μειωμενης αντιληψης..
δεν το εχεις καταλαβει ακομη???
καλα θα κανεις..

villyboy

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
το θεμα ειναι οτι την ωρα που θα τους πιασουνε (λεμε τωρα) εχουνε μπει στην Σαμο αλλοι τοσοι. Δεν το νιωθουμε ακομη τωρα τοσο το προβλημα στην ελλαδα. Η Γερμανια, Γαλλια, Ιταλια κλπ που φαγανε το αγγουρι με τους μεταναστες κ τους δινανε αβερτα διαβατηρια αντιμετοπιζουν τωρα τους μεταναστες γιατι αποκτησανε (κ καλα κανανε) δικαιωματα κ πολλα μαλιστα. Γι αυτο γεμισαμε στην ελλαδα γιατι οι χωρες αυτες δεν δεχονται αλλο τετοιο ειδους μεταναστες με αποτελεσμα να φρακαρουνε σε εμας

:thumbsup:

Επισκέπτης
Εγώ pleasuregiver δεν είμαι επαγγελματίας φωτογράφος.Δε ζω από αυτή τη δουλειά.Την πλάκα μου κάνω,φωτογραφίζω και τολμώ να ανεβάσω τις φωτογραφίες μου στο ίντερνετ.θα συνεχίσω να το κάνω όσο μπορώ.Έτσι για να σας τη σπάω.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
τελειωμενε βλακα αλλο φτωχομπινες & αλλο φτωχος..
την διαφορα οτι & να σου γραψω δεν προκειται να την καταλαβεις ποτε..
κλαψε παρακατω & εσυ..
Ναι βρε παπαρα σημερα σε εμαθα! Τοσο καιρο ρε παπαρα μας τα πρηζεις με τα λεφτα σου και κραζεις τους αλλους που δεν εχουν να γαμησουν. Αντε και γαμησου παπαρα που πουλας επανασταση πισω απο ενα πσ

Επισκέπτης
Πολύ λιγότερο από εσένα,
που η μοναδική σου επαφή με τον έξω κόσμο είναι απο το internet...
Μόνο αν θες,
πες και σε μας πόσο πληρώνεται ο επαγγελματικός αντιρατσισμός, να δούμε αν αξίζει τον κόπο ....
ΟΞΩ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ..
μολις αλλαξα στρατοπεδο βλακουλη..
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
Υ.Γ κατσε εκει που εισαι..
καποτε ισως σε κανουν αγροφυλακα-τεατζη..
ξερεις εσυ..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

αφιερωμενο στον σασακη  τον φλουφλακο

Επισκέπτης
Έτσι για να σας τη σπάω.
αααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
ποιος ασχολειται μαζι σου ρε κακομοιρε για να "μας την σπας" κιολας???
επικοινωνεις με τον αφαλο σου???

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τι εχουνε μαζευτει ολοι οι βλακες που δεν πανε στις πουτανες εδω μεσα δεν μπορω να καταλαβω...

ειστε αρρωστοι ?

Ναι επιτυχημενος ειμαι που τα τρωω στις πουτανες... αλλαξε τροπαριο επιτελους ρε ψαροφατσα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom