Επισκέπτης
τωρα το καταλαβες???ρε εισαι βλακας?
ααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
τωρα το καταλαβες???ρε εισαι βλακας?
ποιους μας εχει αφησει τελευταιους???
περαια ειναι τα καλυτερα σαλονικιε..
αααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
τωρα το καταλαβες???
ααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
απο το ελμπασαν ειμαι βλακα & μια ημερα θα σας κανει ο uck με τα κρεμμυδακια..
ενα-ενα σκανε τα πουστρακια..
κατσε να σε γλεντησω & εσενα γλυκεια μου..
αααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..Για ελα , φερε και την μανα σου μαζι ..... πες της μονο να μου κανει τιμη χονδρικης διοτι τον εχω μεγαλο , μην με χρεωσει για δυο πελατες , εκτος εαν γουσταρει να πληρωνεται και για τον γιο της [size=50pt]ωσο[/size] τον γαμανε ...
αντε βλακακο , μαθατε απο υπολογιστες και πο ιντερνετ και το παιζετε ιστοριες![]()
αααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
τυπικο δειγμα εθνικοαμοιβαδας..
πως γινεται ρε νουμερα να εισαστε ολοι εντελως σκερβελεδες???
Πωπω ρε πουστη δεν προλαβα να φυγω και εχασα 10 σελιδες ποστ...Δεν ειμαι ρατσιστης, βλεπω ρεαλιστικα την κατασταση και νομιζω οτι θα γινει της πουτανας καποια στιγμη με αυτους τους τυπους. Ουτε αυτοι που θα τους καθαριζουνε θα ειναι ρατσιστες, θα τους εχει γυρισει το ματι αναποδα.αναμασημα των ιδιων επιχειρηματων που χρησιμοποιει η ακροδεξια σε ολη την ευρωπη..
απο ποιους???
απο τους ελλΕηνες που εχουν μεταναστευσει λογω φτωχειας στα περατα του πλανητη..
ποσο μουνια μπορει να εισαστε???
συνεχιστε να μας διασκεδαζετε..
Υ.Γ αμα μιλησει το ενστικτο αυτων που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα,θα κλαιτε με μαυρο δακρυ πουστρακια..
γιαπωνεζικα..Τί γλλλλλλλλλλλλώσα είναι το σκερβελλλλλλλλλλλλλλλλλές ρε φίλλλλλλλλλλε?
Δεν ειναι κακο...Που θα πανε? ποιος θα τους παρει?Θα επαναλαβω την θεση μου για το θεμα,γιατι ειναι σημαντικο θεμα ΙΜΟ.
Να δοθουν χαρτια στους μεταναστες και να πανε στην ευχη του Χριστου και της Παναγιας.
Και οταν το εγραψα αυτο πρωτη φορα εδω μεσα τι απαντησαν τα εθνικια που δεν γουσταρουν τους μεταναστες,γιατι δεν χωρανε αλλοι κλπ.?
Τι εγραψαν τα εθνικια που η Μερκελ και το ΔΝΤ τους ΓΑΜΑΝΕ οτι εχουν και δεν εχουν?
κοψε χαρτακι μαλακακο..Πλέζουρα, αν είσαι Αλβανός,
Αν είσαι Έλληνας και το παίζεις Αλβανός,![]()
Σε κάθε περίπτωση και για να είμαι καλυμμένος,![]()
![]()
![]()
αααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
τυπικο δειγμα εθνικοαμοιβαδας..
πως γινεται ρε νουμερα να εισαστε ολοι εντελως σκερβελεδες???
κοψε χαρτακι μαλακακο..
Μεταξυ μας αυτο που κανετε δεν ειναι και πολυ αντρικο.
Ειστε 4-5 και ειναι ενας.
Ακομη και στην λεκτικη διαφωνια - βρισιμο... καλο ειναι να υπαρχει "μαχη" ενας προς εναν.
Μεταξυ μας αυτο που κανετε δεν ειναι και πολυ αντρικο.
Ειστε 4-5 και ειναι ενας.
Ακομη και στην λεκτικη διαφωνια - βρισιμο... καλο ειναι να υπαρχει "μαχη" ενας προς εναν.