Νέα

Δεν παρα-αγρίεψε η Αθήνα τελευταία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα igand2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Γλεντι μεχρι το πρωι......

σουβλακια θελετε μαγκες? τι θα πιειτε???

Επισκέπτης
περαια ειναι τα καλυτερα σαλονικιε..
αααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..

Δεν έχω βενίνα για περαία ρε μαλλλλλλλλλλλλλάκα..
Έκανε και φουιτ το λλλλλλλλάστιχο έξω απ'το λλλλλλλλλλευκό πύργο και δε βρίσκω βουλλλλλλλλλλκανιζατέρ..
Δεν έχω και γρύλλλλλλλλλλλλο,γάματα..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
τωρα το καταλαβες???
ααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..

ρε εκανε παραθεση στον εαυτο του ο κοιμησης.

Μιλαμε για μεγιστο μπουφο. Λελες τελειως

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
5
Πόντοι
6
απο το ελμπασαν ειμαι βλακα & μια ημερα θα σας κανει ο uck με τα κρεμμυδακια..

ααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
ενα-ενα σκανε τα πουστρακια..
κατσε να σε γλεντησω & εσενα γλυκεια μου..

Για ελα , φερε και την μανα σου μαζι .....  πες της μονο να μου κανει τιμη χονδρικης διοτι τον εχω μεγαλο , μην με χρεωσει για δυο πελατες , εκτος εαν γουσταρει να πληρωνεται και για   τον γιο της ωσο τον γαμανε ...

αντε βλακακο , μαθατε απο υπολογιστες και πο ιντερνετ και το παιζετε ιστοριες  :pipa1:

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Έχετε χάσει και τον προμοτερ σας τωρα τελευταία,
που σας επέτρεπε την αποκλειστικότητα στο βρίσιμο....
Πω πω πίκρα.....

Επισκέπτης
Για ελα , φερε και την μανα σου μαζι .....  πες της μονο να μου κανει τιμη χονδρικης διοτι τον εχω μεγαλο , μην με χρεωσει για δυο πελατες , εκτος εαν γουσταρει να πληρωνεται και για   τον γιο της [size=50pt]ωσο[/size] τον γαμανε ...

αντε βλακακο , μαθατε απο υπολογιστες και πο ιντερνετ και το παιζετε ιστοριες  :pipa1:
αααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
τυπικο δειγμα εθνικοαμοιβαδας..
πως γινεται ρε νουμερα να εισαστε ολοι εντελως σκερβελεδες???

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
αααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..

Τί γλλλλλλλλλλλλώσα είναι το σκερβελλλλλλλλλλλλλλλλλές ρε φίλλλλλλλλλλε?

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
αναμασημα των ιδιων επιχειρηματων που χρησιμοποιει η ακροδεξια σε ολη την ευρωπη..
απο ποιους???
απο τους ελλΕηνες που εχουν μεταναστευσει λογω φτωχειας στα περατα του πλανητη..
ποσο μουνια μπορει να εισαστε???
συνεχιστε να μας διασκεδαζετε..
Υ.Γ αμα μιλησει το ενστικτο αυτων που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα,θα κλαιτε με μαυρο δακρυ πουστρακια..
Πωπω ρε πουστη δεν προλαβα να φυγω και εχασα 10 σελιδες ποστ...Δεν ειμαι ρατσιστης, βλεπω ρεαλιστικα την κατασταση και νομιζω οτι θα γινει της πουτανας καποια στιγμη με αυτους τους τυπους. Ουτε αυτοι που θα τους καθαριζουνε θα ειναι ρατσιστες, θα τους εχει γυρισει το ματι αναποδα.
Οσο για τους ελληνες μεταναστες, η συγκριση δεν υπαρχει. Εκει που πηγανε τους ειχαν αναγκη να πανε, δεν τους στειλανε να τους ξεφορτωθουνε. Ασε που δουλεψαν και φτιαχτηκανε στην τελικη. Δυσκολα μπορω να φανταστω φτιαγμενο τον μπαγκλαντεζο που κανει τα τζαμια στην Κων/πολεως.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Πλέζουρα, αν είσαι Αλβανός,  :birdman:

Αν είσαι Έλληνας και το παίζεις Αλβανός,  :birdman: :birdman:

Σε κάθε περίπτωση και για να είμαι καλυμμένος, :birdman: :birdman: :birdman:

Επισκέπτης
Τί γλλλλλλλλλλλλώσα είναι το σκερβελλλλλλλλλλλλλλλλλές ρε φίλλλλλλλλλλε?
γιαπωνεζικα..
μου τα εμαθε ο παππους μου που ηταν κολλητος των γερμανοτσολιαδων & αρα & των γιαπωνεζων..
Υ.Γ γιαπωνεζοι ειναι το σωστο μαλακα..
απο το γιαπωνια βγαινει..
πως λεμε μουστουκουλουρου???
ε καμια σχεση..
αααααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Θα επαναλαβω την θεση μου για το θεμα,γιατι ειναι σημαντικο θεμα ΙΜΟ.

Να δοθουν χαρτια στους μεταναστες και να πανε στην ευχη του Χριστου και της Παναγιας.

Και οταν το εγραψα αυτο πρωτη φορα εδω μεσα τι απαντησαν τα εθνικια που δεν γουσταρουν τους μεταναστες,γιατι δεν χωρανε αλλοι κλπ.?

Τι εγραψαν τα εθνικια που η Μερκελ και το ΔΝΤ τους ΓΑΜΑΝΕ οτι εχουν και δεν εχουν?
Δεν ειναι κακο...Που θα πανε? ποιος θα τους παρει?

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
5
Πόντοι
6

Οσο εγω θα γαμαω τους μεταναστες εσυ κοιτα να εχεις το λαπτοπ μαζι με ενεργοιποημενη την ορθογραφια ως θα σου ποιανουνε τον κολο

χαλδαδοκεφτε στα πακικα το σκερβελεδες τι σημενει ? μαλλον τον γαμια της μαμακας σας ενοοεις.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Μεταξυ μας αυτο που κανετε δεν ειναι και πολυ αντρικο.

Ειστε 4-5 και ειναι ενας.

Ακομη και στην λεκτικη διαφωνια - βρισιμο... καλο ειναι να υπαρχει "μαχη" ενας προς εναν.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

Ακομη και στην λεκτικη διαφωνια - βρισιμο... καλο ειναι να υπαρχει "μαχη" ενας προς εναν.

Ορθόν...αποσύρομαι ιπποτικά...

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
5
Πόντοι
6

σωστος αποσσυρωμαι και εγω , αλλα εκοψα χαρτακι και θα περιμενω υπομονετικα την σειρα μου μεχρι να τον γαμησω

ταυτοχρα απολαυστε τον pleasuregiver σε προσωπικη του φωτο , τραβιγμεη πριν απο μερικα δευτερολεπτα, σπιτι του ειμαι και περιμενω να γαμησω και εγω , μαγκες πολλυ χαρτακι και μεγαλη ουρα σημερα....

images

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Πρεπει ο admin να στησει ενα flash με μπουνιδια να ξεδινουν λιγο οι τυποι...Το μπινελικι ειναι αδιεξοδος

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom