Νέα

Δεν παρα-αγρίεψε η Αθήνα τελευταία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα igand2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μέμο άστο δε βγαίνει άκρη. Είναι ανίκητος ο φίλος και τα επιχειρήματα...

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Πίστεψέ με φίλε μου.Είμαι ο τελευταίος που θα υπερασπιστεί όλους αυτούς που στο όνομα μίας αδιευκρίνιστης οργής ή ενός αγώνα που αφορά το 0,01% της κοινωνίας μας καταστρέφουν περιουσίες.Αλλά το πρόβλημα είναι το εξής.Αν παρά τη θέλησή μας βάζπθνε τις κάμερες στο όνομα της δημόσιας ασφάλειας παντού (σε δημόσιους ή κοινόχρηστους χώρους),τότε με ποιό επιχείρημα θα μπορέσουμε να αντιταχθούμε σε "ενδεχόμενη" απαίτηση για λογαριασμό του δημοσίου συμφέροντος και της δημόσιας ασφάλειας να μπούνε κάμερες για να προστατευθούμε από πιθανούς κλέφτες στο σπίτι μας?
Το ξαναπαμε, μεσα στο σπιτι του ο καθενας βαζει μονος του και αμα θελει καμερα! Το κρατος δεν εχει κανενα δικαιωμα επ'αυτου!Και με τα παραδειγματα που σου εδωσα πριν, ειναι ευκολο να καταλαβει κανεις οτι πολλοι το εχουν κανει ηδη!Γιατι θεωρουν οτι το δικο τους συμφερον ειναι παραπανω απο τα δικαιωματα των αλλων!!!

Αν ομως καποιος θελει να βαλει οικειοθελως καμερα της αστυνομιας μεσα στο σπιτι του τι γινεται? Μπορει να το κανει η θα τον μυνησει ο διαρρηκτης για παραβιαση προσωπικων δεδομενων?

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Οι κάμερες απο μόνες τους δεν πρόκειται να αλλάξουν κάτι μόνο μην το κουράζετε το ζήτημα.
Στις χώρες που η χρήση της κάμερας για λόγους ασφάλειας είναι ευρεία υπάρχουν και αστυνομικοί. Οχι μπάτσοι  :grin: :grin: :grin:

magio7375

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
φίλε Τίπο τα θέματα αρχής όπως λες, πάνε περίπατο όταν υπάρχει ουσιαστική ανάγκη ή παράμετροι που δε μπορείς να ελέγξεις. Αν έχεις σαν αρχή να μην ακουμπάς ούτε μυρμήγκι, θα αναθεωρήσεις αν βλέπεις να σου γαμάνε το παιδί σου μπροστά στα μάτια σου. Αν γίνει σε δρόμο που καταγράφηκε από κλειστό κύκλωμα θα ευχαριστείς που βρέθηκε ο δράστης. Έχετε σκαλώσει στο ότι θα σας παρακολουθούνε καθένα προσωπικά, λες και είστε ο Μπάρκουλης πια...ήμαρτον με τον παραλογισμό. Ο άλλος φοβάται ότι μετά θα του βάλουν κάμερα στον καμπινέ...ε πως να κουβεντιάσεις λογικά μετά από αυτό το επιχείρημα?
Όχι φίλε μου.Τα θέματα αρχής είναι θέματα αρχής γιατί δεν τα παραβαίνεις ποτέ.Συμφωνώ μαζί σου ότι πολλές φορές είναι πολύ δύσκολο (στο παράδειγμα που αναφέρεις θα μπορούσα να πω αδύνατο) να ακολουθείς τις αρχές σου,αλλά για αυτό το λόγο λέγονται και αρχές.Τώρα εσύ μπορείς να μου απαντήσεις στην ερώτηση που σου έκανα παραπάνω?

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Όχι φίλε μου.Τα θέματα αρχής είναι θέματα αρχής γιατί δεν τα παραβαίνεις ποτέ.Συμφωνώ μαζί σου ότι πολλές φορές είναι πολύ δύσκολο (στο παράδειγμα που αναφέρεις θα μπορούσα να πω αδύνατο) να ακολουθείς τις αρχές σου,αλλά για αυτό το λόγο λέγονται και αρχές.Τώρα εσύ μπορείς να μου απαντήσεις στην ερώτηση που σου έκανα παραπάνω?
Ποια ερωτηση μωρε να σου απαντησει?
Στο ονομα της δημοσιας ασφαλειας γιατι δεν μπαινει η περιπολια της αστυνομιας στο σπιτι σου να βλεπει αν ολα ειναι ενταξει? Η αστυνομια ερχεται στο σπιτι σου ΜΟΝΟ αν την καλεσεις εσυ! Το ιδιο θα ισχυει και με τις καμερες αν ποτε μπουν! Δεν καταλαβαινω ποιο ακριβως ειναι το προβλημα σου?

magio7375

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Το ξαναπαμε, μεσα στο σπιτι του ο καθενας βαζει μονος του και αμα θελει καμερα! Το κρατος δεν εχει κανενα δικαιωμα επ'αυτου!Και με τα παραδειγματα που σου εδωσα πριν, ειναι ευκολο να καταλαβει κανεις οτι πολλοι το εχουν κανει ηδη!Γιατι θεωρουν οτι το δικο τους συμφερον ειναι παραπανω απο τα δικαιωματα των αλλων!!!

Αν ομως καποιος θελει να βαλει οικειοθελως καμερα της αστυνομιας μεσα στο σπιτι του τι γινεται? Μπορει να το κανει η θα τον μυνησει ο διαρρηκτης για παραβιαση προσωπικων δεδομενων?
Μάλλον φίλε μου δεν έχεις καταλάβει τι συζητάμε.Το να βάλει ο καθένας κάμερα στο ΔΙΚΟ του το σπίτι ΕΙΝΑΙ αναφαίρετο ΔΙΚΑΙΩΜΑ του.Το πρόβλημα που συζητάμε είναι τι θα γίνει με τη τοποθέτηση κάμερας όταν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ.Αυτό είναι όλο το θέμα.Αν ξαναλέω για χάρη του δημοσίου συμφέροντος αποφασιστεί να μπουνε καμερες σε όλα τα σπιτια (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ Η ΟΧΙ).Τότε με βάση τα επιχειρήματα που παραθέτετε εδώ,ποιό μπορεί να είναι αποτρεπτικός παράγοντας για να μην ΄γίνει αυτή η τοποθέτηση.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ποια ερωτηση μωρε να σου απαντησει?
Στο ονομα της δημοσιας ασφαλειας γιατι δεν μπαινει η περιπολια της αστυνομιας στο σπιτι σου να βλεπει αν ολα ειναι ενταξει? Η αστυνομια ερχεται στο σπιτι σου ΜΟΝΟ αν την καλεσεις εσυ! Το ιδιο θα ισχυει και με τις καμερες αν ποτε μπουν! Δεν καταλαβαινω ποιο ακριβως ειναι το προβλημα σου?

το πρόβλημά μου εμένα βρε μαλάκες είναι πως αν το βιοτικό επίπεδο της γαμωχώρας μου ήταν αντίστοιχο του σκανδιναβικού ούτε κάμερες θα χρειάζονταν ούτε ματατζήδες ούτε τίποτα.
γιατί βρε μαλάκες ο άλλος να βγει στην παρανομία εάν ένα νορμάλ κράτος έχει φροντίσει και προνοήσει για όλα τα στάδια της ζωής του;
λέγετε γαμώ τις γαμωκάμερές σας και τους λαθρομετανάστες σας;
Λέγετε ρε καμμένοι που πεινάνε χιλιάδες έλληνες και σεις ασχολείστε με τις κάμερες αντί να φτιάξετε θέσεις εργασίας με νορμάλ συνθήκες;
μη ξεχνιόμαστε.
γαμώ την ιθαγένειά μου.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
το πρόβλημά μου εμένα βρε μαλάκες είναι πως αν το βιοτικό επίπεδο της γαμωχώρας μου ήταν αντίστοιχο του σκανδιναβικού ούτε κάμερες θα χρειάζονταν ούτε ματατζήδες ούτε τίποτα.
γιατί βρε μαλάκες ο άλλος να βγει στην παρανομία εάν ένα νορμάλ κράτος έχει φροντίσει και προνοήσει για όλα τα στάδια της ζωής του;
Λέγετε ρε καμμένοι που πεινάνε χιλιάδες έλληνες και σεις ασχολείστε με τις κάμερες αντί να φτιάξετε θέσεις εργασίας με νορμάλ συνθήκες;
μη ξεχνιόμαστε.
γαμώ την ιθαγένειά μου.
Χριστουγεννιάτικα σε επιάσε πάλι η  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: ?
Η χώρα που ξεκίνησε το μέγα τζέρτζελο με τις κάμερες ήταν η Αγγλία. Εκεί δηλαδή τι βιοτικό επίπεδο έχουν, δεν πλησιάζει αυτό των Σκανδιναβών??

Υ.Γ. Ημέρα και ώρα πτήσης για να μην ξεχνιόμαστε  :birdman: :birdman: :birdman: :-* :-*

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Χριστουγεννιάτικα σε επιάσε πάλι η  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: ?
Η χώρα που ξεκίνησε το μέγα τζέρτζελο με τις κάμερες ήταν η Αγγλία. Εκεί δηλαδή τι βιοτικό επίπεδο έχουν, δεν πλησιάζει αυτό των Σκανδιναβών??

Υ.Γ. Ημέρα και ώρα πτήσης για να μην ξεχνιόμαστε  :birdman: :birdman: :birdman: :-* :-*
έλα λονδίνον καλεί κρήτη.
πρώτα βρε μαλάκα δεν έφτιαξαν το βιοτικό επίπεδο στην αγγλία;
ή μήπως πρώτα μπήκαν οι κάμερες και μετά έγινε η αγγλία οικονομική δύναμη.

Για να μην ξεχνιόμαστε.
ΔΕ ΓΑΜΑΩ ΣΤΡΑΚΙΑ

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
έλα λονδίνον καλεί κρήτη.
πρώτα βρε μαλάκα δεν έφτιαξαν το βιοτικό επίπεδο στην αγγλία;
ή μήπως πρώτα μπήκαν οι κάμερες και μετά έγινε η αγγλία οικονομική δύναμη.

Για να μην ξεχνιόμαστε.
ΔΕ ΓΑΜΑΩ ΣΤΡΑΚΙΑ
Πάντα ήταν οικονομική δύναμη η Αγγλία.
Ανέβασαν το βιοτικό τους επίπεδο μετά, ή με, την Θάτσερ και μετά έβαλαν τις κάμερες.
Βέβαια το μετά προσδιορίζεται χρονικά εκεί κάπου στην εμφάνιση του CCTV.
Οπότε μόλις τους εμφανίστηκε η ευκαιρία την χρησιμοποίησαν.
Άσχετο το βιοτικό επίπεδο με την κάμερα. Η εγκληματικότητα μετράει...

Εσυ μάλλον ξέχασες.
ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ, ΤΟ ΔΩΡΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ  :grin: :grin: :birdman: :birdman: :birdman: :-* :-* :-* :-*

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πάντα ήταν οικονομική δύναμη η Αγγλία.
Ανέβασαν το βιοτικό τους επίπεδο μετά, ή με, την Θάτσερ και μετά έβαλαν τις κάμερες.
Βέβαια το μετά προσδιορίζεται χρονικά εκεί κάπου στην εμφάνιση του CCTV.
Οπότε μόλις τους εμφανίστηκε η ευκαιρία την χρησιμοποίησαν.
Άσχετο το βιοτικό επίπεδο με την κάμερα. Η εγκληματικότητα μετράει...

Εσυ μάλλον ξέχασες.
ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ, ΤΟ ΔΩΡΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ  :grin: :grin: :birdman: :birdman: :birdman: :-* :-* :-* :-*

Η εγκληματικότητα είναι άσχετη με το βιοτικό επίπεδο....
Πήγα στο Μονακό και κρυβόμουνα πίσω από μπάτσους.
Πήγα στο Μαρόκο και κούναγα τα χιλιάρια στη μέση του δρόμου για να κάνω αέρα.
Ρε τι ζημιές κάνουν τα Ζωνιανοποπροιόντα στον εγκέφαλο....

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Οι κάμερες απο μόνες τους δεν πρόκειται να αλλάξουν κάτι μόνο μην το κουράζετε το ζήτημα.
Στις χώρες που η χρήση της κάμερας για λόγους ασφάλειας είναι ευρεία υπάρχουν και αστυνομικοί. Οχι μπάτσοι  :grin: :grin: :grin:

Ακριβώς. Πάρα πολύ σωστά.
Το θέμα της ασφάλειας είναι ιδιαίτερα σύνθετο. Ο ανθρώπινος παράγοντας παίζει τον πρωταρχικό ρόλο. Χωρίς το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό οι τεχνολογίες είναι ουσιαστικά άχρηστες.

Αυτό έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα στην Αγγλία η οποία έχει το 20% των εγκατεστημένων καμερών CCTV παγκοσμίως αλλά το 80% της εικόνας δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο δικαστήριο:
www.telegraph.co.uk/news/uknews/1566752/80-per-cent-of-CCTV-images-ineffective.html]80 per cent of CCTV images 'ineffective'[/url]

Επίσης έχει αποδειχθεί ότι στην Μεγάλη Βρεττανία μόνον 1 εγκληματική πράξη ανά 1000 κάμερες CCTV εξιχνιάζεται ετησίως εξ αιτίας των καμερών.

1-video-fail.jpg

Αυτά και άλλα πολλά για το θέμα των καμερών και προσωπικών ελευθεριών περιέχονται σε ένα πρόσφατο ραπόρτο της Βουλής των Λόρδων:
www.theregister.co.uk/2009/02/06/lords_reject_government_data/]Lords say surveillance society erodes foundations of UK[/url]

Το πλήρες ραπόρτο βρίσκεται εδώ: και όπως βέβαια οι περισσότερες εκθέσεις και των δύο κοινοβουλίων της Αγγλίας είναι πολύ καλό ως προς την μεθοδολογία που χρησιμοποιεί.

Η παλαιότερη μελέτη του Home Office είναι εδώ:
και αναφέρει (σελίδα 120):
Assessed on the evidence presented in this re p o rt, CCTV cannot be deemed a success. It has cost a lot of money and it has not produced the anticipated benefits.

Όποιος έχει όρεξη διαβάζει 300 σελίδες και διαμορφώνει γνώμη.

Βέβαια εδώ έχουμε τους ειδικούς του bourdela.tv που δεν χρειάζεται να διαβάσουν τίποτε.
Αυτοί τα ξέρουν όλα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε σάβρα είσαι μαλάκας; αφού το βιοτικό επίπεδο δεν έχει σχέση με την εγκληματικότητα.
τι το κουράζεις.
Βγήκε και άλλο λαμπρό συμπέρασμα σήμερα όπως και το ότι οι Αλβανοί φταίνε που παίρνουν τις δουλειές από έλληνες.
ΑΥΤΟΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.317
Πόντοι
42.697

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μη ξεχνιόμαστε.
γαμώ την ιθαγένειά μου.

καθείς τη μαλακία του. Δε βαρεθήκατε να συζητάμε για τα αν και τα εφόσον και τα θα μπορούσε? για το τώρα μιλάμε και για τη πραγματικότητα που τρέχει.
Εκτός από ειδικούς, έχουμε γεμίσει και από τους "αν ήμουν πρωθυπουργός εγώ για μια μέρα..."  :headbang:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Η εγκληματικότητα είναι άσχετη με το βιοτικό επίπεδο....
Πήγα στο Μονακό και κρυβόμουνα πίσω από μπάτσους.
Πήγα στο Μαρόκο και κούναγα τα χιλιάρια στη μέση του δρόμου για να κάνω αέρα.
Ρε τι ζημιές κάνουν τα Ζωνιανοποπροιόντα στον εγκέφαλο....
Ε μα ψάχνεις να γαμηθείς πάλι και μου τρίβεσαι.
Την ίδια έκταση ή τον ίδιο πληθυσμό έχει το Μονακό με την Αγγλία?
Σύγκρινε παρόμοιες καταστάσεις/γεγονότα ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ, γαμώ τους πούστηδες τους μαθηματικούς/στατιστικούς και εσένα μαζί :grin: :grin: :grin:
Χαραμίζουμε την ζωή μας συγκρίνοντας αριθμούς.
Χου μωρή  :birdman: :birdman: :birdman:  :-* :-* :-*

Αφού σχολιάζεις το πόστ του Δάσκαλου γιατί μωρή ξετσίπωτη δεν διαβάζεις την τρίτη πρόταση του   :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ακριβώς. Πάρα πολύ σωστά.
Το θέμα της ασφάλειας είναι ιδιαίτερα σύνθετο. Ο ανθρώπινος παράγοντας παίζει τον πρωταρχικό ρόλο. Χωρίς το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό οι τεχνολογίες είναι ουσιαστικά άχρηστες.

Αυτό έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα στην Αγγλία η οποία έχει το 20% των εγκατεστημένων καμερών CCTV παγκοσμίως αλλά το 80% της εικόνας δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο δικαστήριο:
www.telegraph.co.uk/news/uknews/1566752/80-per-cent-of-CCTV-images-ineffective.html]80 per cent of CCTV images 'ineffective'[/url]

Επίσης έχει αποδειχθεί ότι στην Μεγάλη Βρεττανία μόνον 1 εγκληματική πράξη ανά 1000 κάμερες CCTV εξιχνιάζεται ετησίως εξ αιτίας των καμερών.

1-video-fail.jpg

Αυτά και άλλα πολλά για το θέμα των καμερών και προσωπικών ελευθεριών περιέχονται σε ένα πρόσφατο ραπόρτο της Βουλής των Λόρδων:
www.theregister.co.uk/2009/02/06/lords_reject_government_data/]Lords say surveillance society erodes foundations of UK[/url]

Το πλήρες ραπόρτο βρίσκεται εδώ: και όπως βέβαια οι περισσότερες εκθέσεις και των δύο κοινοβουλίων της Αγγλίας είναι πολύ καλό ως προς την μεθοδολογία που χρησιμοποιεί.

Η παλαιότερη μελέτη του Home Office είναι εδώ:
και αναφέρει (σελίδα 120):
Assessed on the evidence presented in this re p o rt, CCTV cannot be deemed a success. It has cost a lot of money and it has not produced the anticipated benefits.

Όποιος έχει όρεξη διαβάζει 300 σελίδες και διαμορφώνει γνώμη.

Βέβαια εδώ έχουμε τους ειδικούς του bourdela.tv που δεν χρειάζεται να διαβάσουν τίποτε.
Αυτοί τα ξέρουν όλα.

οι Άγγλοι πέσανε στη περίπτωση του "είπαν της γριας να χέσει και αυτή ξεκωλιάστηκε". Το πόσες, γιατί τόσες και πως χρησιμοποιούνται οι κάμερες είναι αλλού παπά ευαγγέλιο. Για δες και στατιστικά πόσες υποθέσεις εξιχνιάζονται το χρόνο ασχέτως καμερών, με ποιο τρόπο λειτουργεί η Σκότλαντ Γιάρντ. Το 1/100 της αποτελεσματικότητας να είχαμε και χεστήκαμε να βάζαμε κάμερες.
Καθότι μεγάλη πουτανοχώρα/κυβέρνηση, τώρα θα φτύνω για μισή ώρα που αναγκάστηκα να πω καλό λόγο  :headbang:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αφού σχολιάζεις το πόστ του Δάσκαλου γιατί μωρή ξετσίπωτη δεν διαβάζεις την τρίτη πρόταση του   :2funny: :2funny: :2funny:

ξαμολάς της Μεγιστη παπαριά και επιμένεις.
δεν έχει σχέση η εγκληματικότητα με το βιοτικό επίπεδο.
οι φαβέλες είναι ήσυχες περιοχές, όπως και η ομόνοια...
αφού εκεί ο πλούτος σφύζει τι σχέση έχει το βιοτικό με την εγκληματικότητα;
Μα απολύτως καμμιά.

ξανά:
δε γαμάω στράκια.
αμα αρχίσω έχεις χαρτάκι προτεραιοτητας.

magio7375

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
οι Άγγλοι πέσανε στη περίπτωση του "είπαν της γριας να χέσει και αυτή ξεκωλιάστηκε". Το πόσες, γιατί τόσες και πως χρησιμοποιούνται οι κάμερες είναι αλλού παπά ευαγγέλιο. Για δες και στατιστικά πόσες υποθέσεις εξιχνιάζονται το χρόνο ασχέτως καμερών, με ποιο τρόπο λειτουργεί η Σκότλαντ Γιάρντ. Το 1/100 της αποτελεσματικότητας να είχαμε και χεστήκαμε να βάζαμε κάμερες.
Αυτό ακριβώς λέω φίλε μου.Η αστυνομία αν λειτουργεί σαν αστυνομία (και όχι όπως το δικό μας το καμάρι) τότε ούτε κάμερες χρειάζονται ούτε τίποτα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αυτό ακριβώς λέω φίλε μου.Η αστυνομία αν λειτουργεί σαν αστυνομία (και όχι όπως το δικό μας το καμάρι) τότε ούτε κάμερες χρειάζονται ούτε τίποτα.

εσένα με τη λογική δε δύναται να σε παίξει κανείς. Φοβάσαι ότι αύριο θα έρχεται κλιμάκιο στο σπίτι σου να μετράει πόσες φορές τρως σπανακόρυζο το μήνα. Και για σένα κουτί πάει η ρήση "είπαν της γριας να χέσει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom