Νέα

Δεν παρα-αγρίεψε η Αθήνα τελευταία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα igand2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kakaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
21
Πόντοι
1
Παλιοτερα η Αθηνα ητανε πολυ χειροτερα.Ετυχε να μεγαλωσω στα 90ς σε μια περιοχη οπως ο Κολωνος.Στα σχολεια μας τη πεφτανε για λεφτα,κλεβανε μπουφαν και παπουτσια,ενω τα ξυλικια εντος και εκτος σχολειου ητανε σε καθημερινη βαση.Υπηρχε φοβερη αλητεια.Δε τολμαγες να πας σε αλλη περιοχη η να περασεις απο καμια αλλη πλατεια γιατι στη πεφτανε.Το κεντρο ητανε γαμημενο,σε καθε 3 μετρα στη πεφτανε πρεζονια,τσαμπουκαδες κτλΓια ΜΟναστηρακια κτλ δε το συζηταω γινοτανε της πουτανας.
Τωρα τα πραγματα εχουνε καλυτερεψει πολυ,οι νεοι εχουνε φλωρεψει και ασχολουντε με αλλα πραγματα,απλα καποιες περιοχες με πολλους ξενους πχ.Μεταξουργεια,Δημαρχειο κτλ πρεπει να αποφευγονται

magio7375

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Παλιοτερα η Αθηνα ητανε πολυ χειροτερα.Ετυχε να μεγαλωσω στα 90ς σε μια περιοχη οπως ο Κολωνος.Στα σχολεια μας τη πεφτανε για λεφτα,κλεβανε μπουφαν και παπουτσια,ενω τα ξυλικια εντος και εκτος σχολειου ητανε σε καθημερινη βαση.Υπηρχε φοβερη αλητεια.Δε τολμαγες να πας σε αλλη περιοχη η να περασεις απο καμια αλλη πλατεια γιατι στη πεφτανε.Το κεντρο ητανε γαμημενο,σε καθε 3 μετρα στη πεφτανε πρεζονια,τσαμπουκαδες κτλΓια ΜΟναστηρακια κτλ δε το συζηταω γινοτανε της πουτανας.
Τωρα τα πραγματα εχουνε καλυτερεψει πολυ,οι νεοι εχουνε φλωρεψει και ασχολουντε με αλλα πραγματα,απλα καποιες περιοχες με πολλους ξενους πχ.Μεταξουργεια,Δημαρχειο κτλ πρεπει να αποφευγονται
Άρα πότε ήταν καλύτερα φίλε μου?Τώρα ή τότε?
Πότε ήτανε πιο επικίνδυνα?Τώρα ή τότε?

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Παλιοτερα η Αθηνα ητανε πολυ χειροτερα.Ετυχε να μεγαλωσω στα 90ς σε μια περιοχη οπως ο Κολωνος.Στα σχολεια μας τη πεφτανε για λεφτα,κλεβανε μπουφαν και παπουτσια,ενω τα ξυλικια εντος και εκτος σχολειου ητανε σε καθημερινη βαση.Υπηρχε φοβερη αλητεια.Δε τολμαγες να πας σε αλλη περιοχη η να περασεις απο καμια αλλη πλατεια γιατι στη πεφτανε.

Ναι οντως εχει αλλαξει πολυυυ απο τοτε. Ειδικα για το Κολωνο που ξερω.
Εγω τον ονομαζω πλεον το προαστιο του δημου Αθηναιων.

Blg69

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
γιατι? :uglystupid: :headbang:
γιατι ξερουμε οτι δεν θα μα βιασουν τις κορες  και γυναικες γιατι δεν θα μας καταστρεψουν τις περιουσιες στο ονομα καποιας καμενης παπαροιδεολογιας
γιατι ξερουμε οτι μας προστατευουν απο καθε λογης υπανθρωπο

Ποιος είσαι εσύ ρε ΜΑΛΑΚΑ που τολμάς να αποκαλέσεις ένα συνάνθρωπό σου υπάνθρωπο; Ηθικέ άνθρωπε, που γαμάς στα μπουρδέλα αλλοδαπές που πουλάνε το κορμί τους για να ζήσουν, που στηρίζεις την πορνεία, τους νταβατζήδες που εμπλέκονται στο εμπόριο λευκής σαρκός και οτιδήποτε άλλο τολμάς και διαχωρίζεις ανθρώπους σε ανώτερους και κατώτερους; Την έκφραση "γνώθις εαυτόν" τη γνωρίζεις ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ; Μου θυμίζεις κάτι παπάδες που μιλάνε περι ηθικής και την επόμενη ώρα πασπατεύουν ανήλικα. Όταν όμως εσύ και οι όμοιοί σου αποκτήσουν κοινωνική παιδεία (που δεν πρόκειται) θα καταλάβετε ΠΟΣΟ μαλάκες είστε.
Και ξέρεις γιατί δε σ'ενοχλούν οι μπάτσοι, εσένα που νοιάζεσαι για τον κώλο της γυναίκας και της κόρης σου; Γιατί είσαι χουντικός φασίστας. Κάποιες φορές εύχομαι να γίνει κανένα "μπαμ" εδώ και να αναγκαστείτε να ζήσετε κι εσείς εποχές μετανάστευσης του 40-50, να δείτε τι κάλα που θα σας φερθούν αν είστε πολιτικοί-οικονομικοί πρόσφυγες. Μόνο έτσι θα καταλάβετε πόσο ΖΩΑ είστε. Όσο μυαλό σας λείπει για να καταλάβετε γιατί συμβαίνει το οτιδήποτε τριγύρω σας, τόσο το έχετε στ'αρχίδια σας και τ'ακουμπάτε στα μπουρδέλα. Συγχαρητήρια κύριοι.

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Πέστα επιτέλους Βgl69. Το site έχει γίνει άντρο φασιστοειδών που μας έχουν πρήξει τα παπάρια με τις αερολογίες περί καθαρότητας του DNA και του ανώτερου και άσπιλου DNA. Για πείτε μου βρε μάγκες με στοιχεία (που έχει δημοσιευτεί, δηλ. Επιστημονικό περιοδικό, συνέδριο, βιβλίο, εκτός των μπουρδολογιών του Λιακόπουλου) ποιο είναι επιτέλους το DNA αυτό το μοναδικό; Κάντε μου μια ανάλυση των χρωμοσωμάτων και πείτε μου σε τι διαφέρει ας πούμε από του Αλβανού; Και εν τέλει αν κάνετε και βιολογικές αναλύσεις, να σας δώσω και λίγο σπέρμα, να δούμε επιτέλους σε τι κατώτερο DNA ανήκω (αφού είμαι αριστερός, σίγουρα είμαι και μίασμα υπάνθρωπος), να ξέρουμε επιτέλους να πάμε να μείνουμε στην Αφρική ή να πάμε να βρούμε τους συγγενείς μας του Ουραγκοτάγκους. Άντε πια σιχάθηκα τη ζωή μου με τους βαρεμένους γνήσιους Έλληνες.

Αφήστε μας πια με την ασύστολη μπουρδολογία σας. Ξυπνάτε ρε! Οι κοινωνίες μεταλάσσονται. Τέρμα πια οι Μεσαίωνες, Τέρμα τα δόγματα «ησυχία, τάξις και ασφάλεια» και «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια). Φασιστόμουτρα πίσω στις τρύπες σας.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.354
Πόντοι
22.785
Να είμαστε ειλικρινείς............
Τέλεια αστυνομία δεν υπάρχει!!!!!!!!!
Είναι κομμάτι της κοινωνίας μας και θα έχει κι αυτή τα σάπια μήλα της...........
Αυτό που είναι σημαντικό κατά τη γνώμη μου είναι να γίνεται ουσιαστική
και συστηματική εκπαίδευση των αστυνομικών............
Ώστε καί να είναι ικανοί να άσκούν άυτοέλεγχο άλλά και να έχουν
το θάρρος να άναφέρουν παραβατικές συμπεριφορές συναδέλφων τους.
Έτσι θα περιοριστούν τα φαινόμενα άστυνομικής αύθαιρεσίας σημαντικά.............

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.354
Πόντοι
22.785
Προφανώς απαιτώ να τιμωρούνται οι άστυνομικοί που παρανομούν.......

Ξαναλέω,........ όχι άυτοί που έδειξαν υπερβάλλοντα ζήλο........

Αυτοί που ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ........  :tickedoff: :tickedoff:

magio7375

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε απο οσα εγραψα δεν εβγαλες συμπερασμα?
Το αβίαστο συμπέρασμα από αυτά που λες φίλε μου είναι ότι τότε ήταν καλύτερα.
Τότε:Στα σχολεια μας τη πεφτανε για λεφτα,κλεβανε μπουφαν και παπουτσια,ενω τα ξυλικια εντος και εκτος σχολειου ητανε σε καθημερινη βαση.Υπηρχε φοβερη αλητεια.Δε τολμαγες να πας σε αλλη περιοχη η να περασεις απο καμια αλλη πλατεια γιατι στη πεφτανε.Το κεντρο ητανε γαμημενο,σε καθε 3 μετρα στη πεφτανε πρεζονια,τσαμπουκαδες κτλΓια ΜΟναστηρακια κτλ δε το συζηταω γινοτανε της πουτανας.
Τώρα:Στη καλύτερη περίπτωση 'οταν περάσεις από εκεί θα πέσουν πάνω σου κανα 2-3 πρεζάκια,όχι για να σου κάνουν κάτι αλλά από τη ντάγκλα τους.Στη συγκεκριμένη περιοχή έχω δει νεκρό πρεζόνι ,όρθιο σε τηλεφωνικό θάλαμο,έχω δει να χτυπάνε ενέσεις στο καυλί τους,και πριν αρχίσουμε να κλειδώνουμε τη πόρτα της πολυκατοικίας του γραφείου μου βρήκαμε 2 νεκρούς από πρέζα στα σκαλιά του ημιόροφου.
Είναι πολύ χειρότερη η εικόνα από τα πρεζάκια που σέρνονται στη πλατεία βάθης.Από το θέαμα του ετοιμοθάνατου χρήστη που ΧΕΖΕΙ στη Μάρνη στη μέση του πεζοδρομίου.Από το θέαμα των άστεγων που ζούνε είτε σε χαρτόκουτα είτε σε παγκάκια.Από την εικόνα των εμπόρων ναρκωτικών στη Βίκτωρος Ουγκώ και στη Σωκράτους.Από το την εικόνα πίσω από το εθνικό θέατρο που (πριν την ανακαίνιση του) είχε γίνει η τουαλέτα όλων των αστέγων του κέντρου της Αθήνας.

magio7375

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ποιος είσαι εσύ ρε ΜΑΛΑΚΑ που τολμάς να αποκαλέσεις ένα συνάνθρωπό σου υπάνθρωπο; Ηθικέ άνθρωπε, που γαμάς στα μπουρδέλα αλλοδαπές που πουλάνε το κορμί τους για να ζήσουν, που στηρίζεις την πορνεία, τους νταβατζήδες που εμπλέκονται στο εμπόριο λευκής σαρκός και οτιδήποτε άλλο τολμάς και διαχωρίζεις ανθρώπους σε ανώτερους και κατώτερους; Την έκφραση "γνώθις εαυτόν" τη γνωρίζεις ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ; Μου θυμίζεις κάτι παπάδες που μιλάνε περι ηθικής και την επόμενη ώρα πασπατεύουν ανήλικα. Όταν όμως εσύ και οι όμοιοί σου αποκτήσουν κοινωνική παιδεία (που δεν πρόκειται) θα καταλάβετε ΠΟΣΟ μαλάκες είστε.
Και ξέρεις γιατί δε σ'ενοχλούν οι μπάτσοι, εσένα που νοιάζεσαι για τον κώλο της γυναίκας και της κόρης σου; Γιατί είσαι χουντικός φασίστας. Κάποιες φορές εύχομαι να γίνει κανένα "μπαμ" εδώ και να αναγκαστείτε να ζήσετε κι εσείς εποχές μετανάστευσης του 40-50, να δείτε τι κάλα που θα σας φερθούν αν είστε πολιτικοί-οικονομικοί πρόσφυγες. Μόνο έτσι θα καταλάβετε πόσο ΖΩΑ είστε. Όσο μυαλό σας λείπει για να καταλάβετε γιατί συμβαίνει το οτιδήποτε τριγύρω σας, τόσο το έχετε στ'αρχίδια σας και τ'ακουμπάτε στα μπουρδέλα. Συγχαρητήρια κύριοι.
Αν και δεν απευθύνεσαι σε εμένα θα ήθελα απλώς να σου πω ότι το μεγαλύτερο ποσοστό από τις πόρνες που εργάζονται σήμερα στην Ελλάδα είναι επιλογή και όχι εξαναγκασμός.Το ότι μπορεί να υπάρχουν παραδείγματα περί του αντιθέτου δεν αποδεικνύει ότι αυτά ανήκουν στην πλειονότητα των περιπτώσεων.Όσο για τους μπάτσους,ή την ανάγκη ύπαρξής τους θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να αποδείξω τα αυτονόητα.Ξανά το ότι μπορεί να παρουσιάζονται προβλήματα στην επιβολή του νόμου από αυτούς δεν μπορεί να με κάνει να φτάσω στο συμπέρασμα ότι είναι δεν είναι χρήσιμοι ή ότι προκαλούν μεγαλύτερο κακό από ότι καλό.
Όσο για το τελευταίο που λες,δεν συγκαταλέγω τον ευατό μου στη κατηγορία ΖΩΑ, με δεδομένο ότι καταλαβαίνω ακριβώς τους λόγους γιοα αυτά που συμβαίνουν γύρω μου.Και θα ήθελα και πάρα πολύ να μπορούσαμε ως χώρα,αλλά και ως κοινωνία να επιλύσουμε όλα τα προβλήματα των μεταναστών-λαθρομεταναστών-απόρων-αστέγων και των κατά ανάγκη "εγκληματιών".Δυστυχώς όμως είμαι ρεαλιστής και μπορώ να καταλάβω μέχρι που φτάνουν τα όρια της χώρας,της κοινωνίας που ζω,καθώς και τα δικά μου.Δυστυχώς δεν μπορεί η Ελλάδα να απορροφήσει τόσο μεγάλο πληθυσμό μεταναστών.Όχι για την "καθαρότητα" της φυλής και λόγω δημογραφικού και αντίστοιχων φαιδρών επιχειρημάτων,αλλά για τον απλούστατο λόγο ότι δεν υπάρχουν αρκετές δουλειές για όλους.Δεν ξεχωρίζω έλληνες και αλλοδαπούς.Για όλους.Άρα με μαθηματικό τρόπο αυτοί που περισσεύουν θα οδηγηθούν στην ανέχεια,την απορία και νομοτελειακά στο έγκλημα για να μπορέσουν να επιβιώσουν.
Πέστα επιτέλους Βgl69. Το site έχει γίνει άντρο φασιστοειδών που μας έχουν πρήξει τα παπάρια με τις αερολογίες περί καθαρότητας του DNA και του ανώτερου και άσπιλου DNA. Για πείτε μου βρε μάγκες με στοιχεία (που έχει δημοσιευτεί, δηλ. Επιστημονικό περιοδικό, συνέδριο, βιβλίο, εκτός των μπουρδολογιών του Λιακόπουλου) ποιο είναι επιτέλους το DNA αυτό το μοναδικό; Κάντε μου μια ανάλυση των χρωμοσωμάτων και πείτε μου σε τι διαφέρει ας πούμε από του Αλβανού; Και εν τέλει αν κάνετε και βιολογικές αναλύσεις, να σας δώσω και λίγο σπέρμα, να δούμε επιτέλους σε τι κατώτερο DNA ανήκω (αφού είμαι αριστερός, σίγουρα είμαι και μίασμα υπάνθρωπος), να ξέρουμε επιτέλους να πάμε να μείνουμε στην Αφρική ή να πάμε να βρούμε τους συγγενείς μας του Ουραγκοτάγκους. Άντε πια σιχάθηκα τη ζωή μου με τους βαρεμένους γνήσιους Έλληνες.

Αφήστε μας πια με την ασύστολη μπουρδολογία σας. Ξυπνάτε ρε! Οι κοινωνίες μεταλάσσονται. Τέρμα πια οι Μεσαίωνες, Τέρμα τα δόγματα «ησυχία, τάξις και ασφάλεια» και «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια). Φασιστόμουτρα πίσω στις τρύπες σας.
Εσύ αρχηγέ μου άκουσες να παραθέτω πουθενά στα επιχειρήματά μου λέξη περί καθαρότητας DNA και άλλες παπαρολογίες?Άκουσες να παραθέτω κάτι που να αναφέρετε σε οτιδήποτε άλλο εκτός από ρεαλιστικές καταστάσεις (που ζω καθημερινά) και οι οποίες είναι από δισεπίλυτες έως ανεπίλυτες.Είναι πολύ ωραία όλα αυτά που λες ως αριστερός.Αλλά υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα.Θα ήθελα να μου πεις (έτσι για να έχουμε και ένα γόνιμο διάλογο) τι θα ΄πρότεινες εσύ να γίνει.

Και για να έχουμε καλό ερώτημα και για τους δύο,από που και ως που φτάσατε στο αυθαίρετο συμπέρασμα ότι με αντιπροσωπεύει η κατηγοριοποίηση "χουντικός" ( που χρησιμοποιεί ο πρώτος) και το δόγμα "¨πατρίς-θρησκεία-οικογένεια" που αναφέρετε ο δεύτερος?
Μήπως έχουμε χάσει το μέτρο και χρησιμοποιώντας σαν "όπλο" την αριστερή μας προσέγγιση των πραγμάτων,επιβάλουμε λογοκρισία και φίμωση των πιθανών αντίθετων γνωμών?
Πάντα φιλικά

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
δεν αναφέρονται σε σένα νομίζω, αλλά στη γενική ατμόσφαιρα στο φόρουμ τους τελευταίους μήνες...  :rolleyes: :rolleyes:

κατά τα άλλα, αν και έχουμε διαφορετική εικόνα για το κατά πόσο έχει αγριέψει το κέντρο, συμφωνώ μαζί σου.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.354
Πόντοι
22.785

Α αφτοσ που χι σπουδασι φουστολογια στο Λουλουντινο,μου τα λεγεσ πανο στο γιουλι το 15βγουστο,καλοπεδο μα χανο-αλιφατικο αν κε μιλιοναρικο.

-Βραστον να το κουλουμπιε,κε λεγε τι κανουν τα εσπανιολ μπετον,που πιρεσ βγανουν λαγουσ,για μονο κοτροχιλια?

-Τι λε ρε κουτομπιφτεκα,επανιελ μπρετον ινε,με πετιγρινια σταροφορεμενα,σιγασ μιν ινε κε καλουποσοβαντοσκιλα.

-Ντατσι ρε τσιφτερι ενα λαθο εκαμα οχου...,μα ο δικοσ μου ο κοπροβελιγκιοκασ στα βανι κατο στι φερμα.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Αν και δεν απευθύνεσαι σε εμένα θα ήθελα απλώς να σου πω ότι το μεγαλύτερο ποσοστό από τις πόρνες που εργάζονται σήμερα στην Ελλάδα είναι επιλογή και όχι εξαναγκασμός.Το ότι μπορεί να υπάρχουν παραδείγματα περί του αντιθέτου δεν αποδεικνύει ότι αυτά ανήκουν στην πλειονότητα των περιπτώσεων.

Ισχύει αυτό για την περιοχή σου;;;; Ή ισχύει κατά κύριο λόγο για studio - CG - CT;;

Οι "πάκαε - πάκαε" που κάνουν πιάτσα χαμηλά στην Σωκράτους το κάνουν από ελεύθερη επιλογή;

Σε κάτι παράνομα καφενεία - ξενοδοχεία στην Μαιζώνος και στην περιοχή Βάθης οι τάνες το κάνουν από δική τους επιλογή;;;

Στην Λαυρίου;

Αλλά το μεγαλύτερο ερώτημα είναι ποίοι είναι οι πελάτες όλων αυτών. Ποίοι συντηρούν το όλο κύκλωμα.
Όπως ποίοι ακριβώς συντηρούν το όλο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών, αποδοχής κλοπιμαίων και παράνομης εργασίας.

Τέλος, να σε ρωτήσω, έχεις ποτέ πάει σε υποβαθμισμενή περιοχή άλλης χώρας (Ευρώπη - ΗΠΑ);
Έχεις κυκλοφορήσει σε άλλες επικίνδυνες περιοχές;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ισχύει αυτό για την περιοχή σου;;;; Ή ισχύει κατά κύριο λόγο για studio - CG - CT;;

Οι "πάκαε - πάκαε" που κάνουν πιάτσα χαμηλά στην Σωκράτους το κάνουν από ελεύθερη επιλογή;

Σε κάτι παράνομα καφενεία - ξενοδοχεία στην Μαιζώνος και στην περιοχή Βάθης οι τάνες το κάνουν από δική τους επιλογή;;;

Στην Λαυρίου;

Αλλά το μεγαλύτερο ερώτημα είναι ποίοι είναι οι πελάτες όλων αυτών. Ποίοι συντηρούν το όλο κύκλωμα.
Όπως ποίοι ακριβώς συντηρούν το όλο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών, αποδοχής κλοπιμαίων και παράνομης εργασίας.

Τέλος, να σε ρωτήσω, έχεις ποτέ πάει σε υποβαθμισμενή περιοχή άλλης χώρας (Ευρώπη - ΗΠΑ);

έχει.... με το PS2
έχει τρέξει και φόρμουλα και WRC έχει πολεμήσει και στο Ιράκ έχει κατατροπώσει και εξωγήινους......
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

magio7375

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1

Στην Λαυρίου;

Ισχύει για μπουρδέλα,freelancers,studio και cg,καθώς και για strip στη συντριπτική πλειονότητα.Στις μοναδικές περιπτώσεις που δεν ισχύει είναι σε αυτές τις υποβαθμισμένες περιοχές με τα μαυράκια.Αλλά γενικά είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα από ότι ήταν 15 χρόνια πριν (φαντάζομαι θα θυμάσαι περιπτώσεις από τότε).
Ναι έχω πάει.Όχι στις ΗΠΑ,αλλά Ρόμη,Λονδίνο,Παρίσι (στα προάστια),Άμστερνταμ,Μαδρίτη και άλλες που δεν έχει και κανένα ιδιαίτερο λόγο να αραδιάσω.Και ναι σε πολλές από αυτές τις περιοχές αισθάνθηκα πιο απειλούμενος από το κέντρο της Αθήνας.Αυτό όμως τι σημαίνει?Ότι θα πρέπει να αυξήσουμε το το φόβο ή την υποβάθμιση για να φτάσουμε τις ξένες πρωτεύσουσες?

magio7375

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
έχει.... με το PS2
έχει τρέξει και φόρμουλα και WRC έχει πολεμήσει και στο Ιράκ έχει κατατροπώσει και εξωγήινους......
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ
Ευττυχώς για μένα φίλε μου δεν χρησιμοποιώ δικές σου μεθόδους.Αν και αν θυμάμαι καλά σε είχε παρασημοφορήσει ο Λιακό για εκείνη τη μάχη στο Σείριο και την ανδρεία που έδειξες στη μάχη με τους εξωγήινους........ :jerking:

eimai_teras

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ισχύει για μπουρδέλα,freelancers,studio και cg,καθώς και για strip στη συντριπτική πλειονότητα.Στις μοναδικές περιπτώσεις που δεν ισχύει είναι σε αυτές τις υποβαθμισμένες περιοχές με τα μαυράκια.Αλλά γενικά είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα από ότι ήταν 15 χρόνια πριν (φαντάζομαι θα θυμάσαι περιπτώσεις από τότε).
Ναι έχω πάει.Όχι στις ΗΠΑ,αλλά Ρόμη,Λονδίνο,Παρίσι (στα προάστια),Άμστερνταμ,Μαδρίτη και άλλες που δεν έχει και κανένα ιδιαίτερο λόγο να αραδιάσω.Και ναι σε πολλές από αυτές τις περιοχές αισθάνθηκα πιο απειλούμενος από το κέντρο της Αθήνας.Αυτό όμως τι σημαίνει?Ότι θα πρέπει να αυξήσουμε το το φόβο ή την υποβάθμιση για να φτάσουμε τις ξένες πρωτεύσουσες?

κοίταξε φίλε μου. .δυστυχώς στην Ελλάδα υπάρχει μία νοοτροπία η οποία λέει "οι γειτονες έχουν βόθρο ανοιχτό στην αυλή τους.. γιατί να μην έχουμε και μείς?"

αντί λοιπόν να παραδειγματιζόμαστε από τα καλά των άλλων προσπαθούμε να τους μοιάσουμε στα κακά..

αυτά είναι σημεία των καιρών που ζούμε...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.354
Πόντοι
22.785
κοίταξε φίλε μου. .δυστυχώς στην Ελλάδα υπάρχει μία νοοτροπία η οποία λέει "οι γειτονες έχουν βόθρο ανοιχτό στην αυλή τους.. γιατί να μην έχουμε και μείς?"

αντί λοιπόν να παραδειγματιζόμαστε από τα καλά των άλλων προσπαθούμε να τους μοιάσουμε στα κακά..

αυτά είναι σημεία των καιρών που ζούμε...

29 Κατασκευαστές εθνικής συνείδησης (Λαζόπουλος, Άδωνις, Βελόπουλος,
Καρακατσάνης και λοιπά στοιχεία) προτείνουν!!!!!!!1

Να τόν ακούτε τον Θεοδωράκη!!!!!!!!!

Άυτοί ξέρουν!!  :cum: :cum: :cum: :cum:

Αράξτε, λοιπόν, εμπιστευτείτε τις ζωές σας στο Μονομελές Συμβούλιο
των Γερόντων Μίκης Θεοδωράκης με πληρεξούσιο...........

Και καλή τύχη εμείς πάντως την κάνουμε για Τζιμπουτί!!!!!!!!!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Όπως θυμάμαι ότι τα πρεζάκια δεν ήταν τόσο εξαθλιωμένα πριν από 15 χρόνια. Και μιλάω φυσικά για Έλληνες.
Τσαντιές βέβαια πάντα τις έκαναν.

Όταν η μισή Ελλάδα καπνίζει μπάφο, όταν η κόκα πάει σύννεφο στις τουαλέτες των μπαρ ακόμα και στο Γκάζι, όταν βλέπω να κατεβαίνουν στην Ομόνοια με ΙΧ αυτοκίνητα για να ψωνίσουν πρέζα, εεεε τότε πιθανόν η ρίζα του προβλήματος να μην είναι ο λαθρομετανάστης.

Και το κύκλωμα της παράνομης πορνείας έχει συγκεκριμένους πελάτες, όπως και το κύκλωμα αποδοχής κλοπιμαίων. Βέβαια το ίδιο ισχύει σε όλες αυτές τις χώρες, από τους γηγενείς συντηρείται.

Όπως συντηρείται το κύκλωμα της παράνομης εργασίας όταν τρως τις φράουλες Μανωλάδας, τα μπρόκολα Μαραθώνος, κοτομπίφτεκο από κότα Μεγάρων ή προβατίνα Λειβαδιάς.

Κανένας δεν είπε να γίνουμε όπως οι άλλοι, είπαμε να δούμε το πρόβλημα στις πραγματικές του διαστάσεις χωρίς υπερβολές και κορώνες.

illy

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Όταν η μισή Ελλάδα καπνίζει μπάφο, όταν η κόκα πάει σύννεφο στις τουαλέτες των μπαρ ακόμα και στο Γκάζι, όταν βλέπω να κατεβαίνουν στην Ομόνοια με ΙΧ αυτοκίνητα για να ψωνίσουν πρέζα, εεεε τότε πιθανόν η ρίζα του προβλήματος να μην είναι ο λαθρομετανάστης.
για ποιο ακριβως προβλημα μιλας;

διοτι ειναι αλλο το προβλημα οτι ο ελληνας πινει μπαφο και πιπιλαει κοκες και αλλο προβλημα ο αφγανος που τα πουλαει και βγαζει σπαθια και ματσετες στη ζηνωνος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom