Η πρεζα ειναι ΠΡΟΒΛΗΜΑ,αλλα ειναι ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ προβλημα-και σιγουρα οι ΜΑΤατζηδες δεν ειναι στο κεντρο για να σταματησουν τα βερια.
Και οι πρεζοπιατσες(οπως και οι πουτανοπιατσες)δεν ειναι σταθερες ετσι?
Μετακινουνται...
Παρεπιπτοντως(και επαναλαμβανομαι εδω)ΔΕΝ αναφερθηκε για 20τοσες σελιδες εδω μεσα-το μονο που ακουσαμε ειναι οι παπαρολογιες των συνηθισμενων τυπων για τους"ξενους",το ποσο"ασχημα"νιωθουν στο κεντρο και τα ρεστα.
Και βέβαια είναι πρόβλημα ειδικού τύπου,και βέβαια οι πρεζόπιατσες δεν είναι σταθερές.Αλλά στο συγκεκριμένο σημείο πο συζητάμε είναι σταθερή πάνω από 15 ετία.
Όσο για το άλλο που λες(ματατζήδες κτλ) εγώ ματατζήδες στη περιοχή που συζητάμε δεν έχω δει.Αν μιλάς για Πολυτεχνείο και πέριξ των Εξαρχείων θα συμφωνήσω μαζί σου,αλλά στη συγκεκριμένη περιοχή (Πλ.Καραισκάκη,Βάθης,Βερανζέρου,Σατωβριάνδου,Σωκράτους,Βίκτωρος Ουγκώ κτλ) ματατζήδες δεν υπάρχουν.Υπάρχουν ομάδες 3-6 ειδικών φρουρών,ζητάδες,ομάδα δέλτα,και κάποια περιπολικά.Και η εικόνα που υπάρχει κατά τη διάρκει της ημέρας που βρίσκονται σταθμευμένοι όλοι αυτοί στη Πλ.Βάθης δεν υπάρχει ρουθούνι από πρέζα.'Οταν κατά το βραδάκι την κάνουν οι μπάτσοι από εκεί τότε μαζεύονται γύρω στα 100 πρεζάκια,έμποροι και μυστήριοι.Στη καλύτερη περίπτωση 'οταν περάσεις από εκεί θα πέσουν πάνω σου κανα 2-3 πρεζάκια,όχι για να σου κάνουν κάτι αλλά από τη ντάγκλα τους.Στη συγκεκριμένη περιοχή έχω δει νεκρό πρεζόνι ,όρθιο σε τηλεφωνικό θάλαμο,έχω δει να χτυπάνε ενέσεις στο καυλί τους,και πριν αρχίσουμε να κλειδώνουμε τη πόρτα της πολυκατοικίας του γραφείου μου βρήκαμε 2 νεκρούς από πρέζα στα σκαλιά του ημιόροφου.ΤΟ θέμα εκεί δεν είναι μόνο οι αλλοδαποί και λαθρομετανάστες.Το θέμα εκεί είναι η γενικότερη υποβάθμιση της περιοχής.Αν δεν ήταν υποβαθμισμένη πριν να έρθουν οι μετανάστες,δεν θα μπορούσαν να μείνουνε εκεί γαιτί τα ενοίκια θα ήταν πολύ ψηλά για αυτούς.Επομένως συγκεντρώθηκαν σε αυτή την ήδη υποβαθμισμένη περιοχή οι αλλοδαποί,και την υποβάθμισαν και άλλο,με ότι αυτό σημαίνει.
ΚΑι γενικά να σου πω ότι το γεγονός ότι μπορεί να έχεις διαφορετική άποψη δεν σου δίνει το δικαίωμα να απκαλείς παπαρολογίες τις σκέψεις των άλλων.
Φιλικά πάντα.