hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
ετσι ακριβως....Σε ολες τις μεγαλουπολεις του κοσμου υπαρχει ΠΑΝΤΑ μια περιοχη η οποια θα ειναι επικινδυνη,γκετοποιημενη η οπως αλλιως θελετε το λετε.Παντα ηταν περιεργο το κεντρο αλλα ποτε δεν ηταν τοσο μα τοσο επικινδυνο...Ο καθενας το λεει οπως θελει και το αποδιδει οπου θελει.Αλλος το ριχνει στους ξενους και αλλος το τυλιγει σε μια ωραια κορδελιτσα (υποβαθμιση,πρεζακια κ.λ.π)και το σερβιρει για να μην θιχτουν ορισμενοι.Εμενα προσωπικα δεν με απασχολει ιδιαιτερα...Πες το οπως θες(αν και εγω εχω διαμορφωσει την αποψη μου και δεν αλλαζει με τπτ αλλα τελος παντων) αλλα η ουσια ειναι μια...Υπαρχουν ανθρωποι που φοβουνται να βγουν απτα σπιτια τους αμα εχει πεσει ο ηλιος,υπαρχουν ανθρωποι που φευγουν σαν κηνυγημενοι απο τις περιοχες που μεγαλωσαν και αγαπησαν.Τεοιο ξεριζωμο ουτε σε περιοδους πολεμου δεν ειχαμε(λογου χαρη...)Περπατας και πλεον δεν συναντας Ελληνα πουθενα.Και θα εισαι τυχερος (το βραδυ)αν φτασεις σπιτι σου σωος.Και παντα μα ΠΑΝΤΑ θα κοιτας πισω σου να δεις ποιος σε ακολουθει...Κατοικος του κεντρου 20 χρονια ΠΟΤΕ δεν ειχα νοιωσει ετσι...Μονο την τελευταια πενταετια(και οποιος θελει να θιχτει ας θιχτει)