House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Nαι στις καλογαμημένες(από μας αν είναι αυτό δυνατό )απ΄όλες τις χώρες ;)
θες να ανοιξουμε ενα θρεντ για οσους αγαπανε τις ελλεηνιδες(οπως εγω π.χ)..Οσον αφορα το γουστο του καθενος σηκωνω τα χερια ψηλα και ποτε δεν ειπα κατι ως προς αυτο.
Μιλαω ξεκαθαρα για την αντιπαθεια αρκετων μελών προς της ελλεηνιδες που εκδηλώνεται συχνα σχεδον ως μενος εναντίων τους (αρχικα με τρόμαζε και λιγο).
Αυτοι οι ιδιοι στη συνεχεια προτεινουν εναντια στον ελλεηνιδισμο, τις πουτανες.
Και δεν θεωρω πως το αντιθετο της πουτανας ειναι η παρθενα. Το αντιθετο της πουτανας είναι η μη πληρωμενη (που μπορει να ειναι απο παρθενα εως παρτολα)
οχι..την παλευεις ρε? πως στο διαλο σου ρθε οτι με νοιαζει αν θελω να με πηδηξεις? και πρεπει κ να το μαθω? ει οπ εδω μεσα.
στην πρώτη γνωριμία αναφερόμουν, αυτό νομίζω εννοούσε κι ο Μπολντ.παιχτη δεν χρειαζεται να εισαι μαγκας για να το πετυχεις προσωρινα..
ομως στην διαρκεια μιας σχεσης,ΟΛΕΣ οι γυναικες του συμπαντος αποκτουν μια μονιμη ξυνιλα στην μαπα που ουτε ο καλυτερος μαγκας δεν μπορει να αντεξει-αντιμετωπισει-διωξει..
ορμονικο ειναι το θεμα & δεν σχετιζεται με το dna μονο των ελλεηνιδων..
Εγώ γουστάρω την ξυνισμένη μου μούρη και το σας γαμώ και σας δέρνω όλους αν με ενοχλήσετε ,,κοριτσακια-κυριες..
απαντατε απο θεση αμυνας-τσαντισμενα..
το μονο που καταφερνετε ειναι να επιβεβαιωνετε τα γραφομενα..
δεν υπαρχει λογος..
για καθε κανονα υπαρχουν οι εξαιρεσεις..
η διαφορα μας ειναι μια & μοναδικη στο θεμα "ξυνιλα"..πίσ
εσεις το εχετε στο dna σας..
εμεις απλα σας αντιγραφουμε & το παιζουμε καποιες φορες ξυνισμενοι για να μην μας πρηζετε τα παπαρια..
οταν καταλαβετε οτι σας αντιγραφουμε,τοτε ισως αλλαξει κατι..
ασε που για καθε μαλακα αντρα,υπευθυνη ειναι παντα μια γυναικα(η μαννα του)..
οποτε αντε κλαψτε παρακατω γιατι παλι σκατα τα εχετε κανει..
παλι μαλακιες λες..
διαβασε & θα αναθεωρησεις ταχιστα..
Μην ξεχάσεις να βάλεις πλυντήριοΕγώ γουστάρω την ξυνισμένη μου μούρη και το σας γαμώ και σας δέρνω όλους αν με ενοχλήσετε ,,
γουστάρω που με λένε σκύλα , μούτρο και σκρόφα όσοι δεν με ξέρουν
και έρχονται να μου μιλήσουν χεσμένοι στα βρακιά τους
Γιεααααααααααα!!!!
οχι..
αλλα νταλα της παρασκευης το γαλα..
αυτη την εντυπωση σου εχω δωσει μωρη???
αει κιχου & οταν ξεστραβωσεις τα ξαναλεμε..
μεχρι τοτε ρουφα το μαρουλι & κοιτα τον αιματοκριτη σου γιατι εχεις αρχισει & ρεταρεις..
Εγώ πήγα στην τουαλέτα στο σταθμό του ΗΣΑΠ στο φάληρο κι ήταν χαλασμένο το καζανάκι και μια κουράδα επέπλεε σαν καΐκι στον ωκεανό. Γαμώ τις τουαλέτες των δημοσίων υπηρεσιώνΜαλάκα Πλεζουρα πήγα σε μια δημόσια υπηρησία σήμερα λίγο πριν κλεισουν.Παρασκευή μεσημέρι χαραλά τα πράγματα.Πάω σ ένα γραφείο να πάρω ένα χαρτί κι είναι φίλε μέσα μια σχεδόν σαραντάρα τούμπανο, τα 8/5 απ τα βυζιά απ έξω.Κόκκινο κολλητό φόρεμα.Χωρίς βέρα και μέσα στο νάζι.Ζαλίστηκα λέμε ;)
Μην ξεχάσεις να βάλεις πλυντήριο
αχαχχα!γουστάρω που με λένε σκύλα και σκρόφα όσοι δεν με ξέρουν
Ρε μαλάκα κι εσύ είπα να αλλάξουμε λίγο διάθεση προς το καυλύτεροΕγώ πήγα στην τουαλέτα στο σταθμό του ΗΣΑΠ στο φάληρο κι ήταν χαλασμένο το καζανάκι και μια κουράδα επέπλεε σαν καΐκι στον ωκεανό. Γαμώ τις τουαλέτες των δημοσίων υπηρεσιών
Αυτό το κάνουν και πολλοί "άντρες".Είναι γνωστός μαλακισμένος τρόπος να ρίξεις γκόμενο-γκόμενα αν είσαι άσχημοςκαι αφου με γνωρισουν λενε "μου φαινοσουν τοσο κακια και αχωνευτη!!"
γιο http://[URL unfurl="true"]www.myemoticons.com/emoticons/images/msn/our-favourite/medallion.gif[/img[/URL]]
[/quote]Θα τον αναλάβει για διαπαιδαγώγηση ο gl
εχω παθει ανοσια..Μαλάκα Πλεζουρα πήγα σε μια δημόσια υπηρησία σήμερα λίγο πριν κλεισουν.Παρασκευή μεσημέρι χαραλά τα πράγματα.Πάω σ ένα γραφείο να πάρω ένα χαρτί κι είναι φίλε μέσα μια σχεδόν σαραντάρα τούμπανο, τα 8/5 απ τα βυζιά απ έξω.Κόκκινο κολλητό φόρεμα.Χωρίς βέρα και μέσα στο νάζι.Ζαλίστηκα λέμε ;)
Εγώ γουστάρω την ξυνισμένη μου μούρη και το σας γαμώ και σας δέρνω όλους αν με ενοχλήσετε ,,
γουστάρω που με λένε σκύλα , μούτρο και σκρόφα όσοι δεν με ξέρουν
και έρχονται να μου μιλήσουν χεσμένοι στα βρακιά τους
Γιεααααααααααα!!!!