Ζήτω η τρέλα. Από το 1453 εδώ εσύ, 5000 χρόνια εγώ εδώ. Άντε γεια.
Έτσι
Ζήτω η τρέλα. Από το 1453 εδώ εσύ, 5000 χρόνια εγώ εδώ. Άντε γεια.
Τα 10 μίλια του εναέριου χώρου κάποτε δεν ήταν πρόβλημα , κάποτε η Κύπρος ήταν ενιαία , κάποτε τα 12 ναυτικά μίλια δεν αποτελούσε αιτία πολέμου , κάποτε η συνθήκη της Λωζάνης ήταν σεβαστή . Η Τουρκία έχει ήδη βάσεις , ή προτίθεται να φτιάξει , στις όμορες χώρες . Αυτά δεν είναι τυχαία , είναι προϊόν στρατηγικής .Ποια μισά μισά , οι Τούρκοι εκτός από την αοζ , λέγανε ότι καμμία τριανταριά νησιά τα έχουμε υπό κατοχή στη συνέχεια το νούμερο ανέβηκε στα 150 . Σήμερα ο μπαχτσελι έκανε διαδήλωση στην Σμύρνη για το ότι πρέπει να ξαναπάρουν τα Δωδεκάνησα . Δυστυχώς αυτά δεν απλά καραγκιοζηλίκια , αύριο μεθαύριο θα είναι επίσημη θέση της Τουρκίας.
Ανατολίτικα παζάρια κάνουν. Ζητάνε πολλά για να πάρουν τα λίγα που ήθελαν από την αρχή. Μετά θα κάνουν και τους καλούς αφήνοντας να κρατήσουμε τα υπόλοιπα. Αλλά όσο η χώρα είναι σταθερή στην πολιτική και την άμυνά της δεν θα πάρουν τίποτα. Σαν τους καρχαρίες επιτίθενται μόνο σε αδύναμο ή τραυματισμένο πλάσμα. Δες Συρία, Λιβύη, Κύπρο. Εδώ δεν τους παίρνει. Αν τους έπαιρνε θα το είχαν ήδη κάνει.
Το θεμα ειναι οτι στη τουρκια πρεπει να εχει και τουλαχιστον 10 εκατομμυρια ελληνες (ατομα με ποσοστα ελληνικου DNA >50%) τα οποια εχουν μεγαλωσει ως τουρκοι / ισλαμιστες κτλ.
Ποια μισά μισά , οι Τούρκοι εκτός από την αοζ , λέγανε ότι καμμία τριανταριά νησιά τα έχουμε υπό κατοχή στη συνέχεια το νούμερο ανέβηκε στα 150 . Σήμερα ο μπαχτσελι έκανε διαδήλωση στην Σμύρνη για το ότι πρέπει να ξαναπάρουν τα Δωδεκάνησα . Δυστυχώς αυτά δεν απλά καραγκιοζηλίκια , αύριο μεθαύριο θα είναι επίσημη θέση της Τουρκίας.
Αλλά για να μην είμαι κακοπροαιρετος, θα δεχθώ ότι στην απόρρητη έγγραφη συμφωνία μας, οι Τούρκοι συμφώνησαν ότι η μόνη διαφορά μας είναι η οριοθέτηση ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδας και ότι σε περίπτωση διαπραγματευτικού τέλματος θα προσφύγουμε στη Χαγη. Οπότε κάποια στιγμή ο Πρωθυπουργός θα τη δώσει στη δημοσιότητα, να δούμε κι εμείς τι υπέγραψε......
Αλλά για να μην είμαι κακοπροαιρετος, θα δεχθώ ότι στην απόρρητη έγγραφη συμφωνία μας, οι Τούρκοι συμφώνησαν ότι η μόνη διαφορά μας είναι η οριοθέτηση ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδας και ότι σε περίπτωση διαπραγματευτικού τέλματος θα προσφύγουμε στη Χαγη. Οπότε κάποια στιγμή ο Πρωθυπουργός θα τη δώσει στη δημοσιότητα, να δούμε κι εμείς τι υπέγραψε......
Η οικογενειοκρατία στην κορυφή του πολιτικού μας προσωπικού έχει κάνει διαχρονικά πολύ κακό στη χώρα. Την ακούνε πρίγκιπες όταν αναλαμβάνουν φρέσκοι οι γόνοι και παίρνουν καταστροφικά ρίσκα ελέω υπεροψίας τζακιού. Όπως ο ΓΑΠ που αρχικά πίστευε ότι υπάρχουν τρόποι για λεφτά και εντωμεταξύ μας ξεκωλιάσανε οι αγορές, κάπως έτσι την είδε αρχικά και ο Κούλης φαίνεται ότι θα γεφυρώσει με Έρντο παρασκηνιακά. Το δε μυστικό του πράγματος υπό μεσολάβηση τρίτου με γνωστές προτιμήσεις συμφερόντων είναι βαριά προβληματικό και πρέπει να ελεγθεί. Δεν είναι καθόλου αστεία αυτά.
Είχε αυταπάτες λόγω απειρίας ο ΓΑΠ, καθυστέρησε, μας έσκισαν.
Σύμφωνοι.Υπήρξε απόπειρα παρασκηνιακής συμφωνίας και ευτυχώς την έκαψε η αλαζονεία του κουμπάρου. Τέτοιας κλίμακας μυστικά να μην γίνονται. Παραμονεύουν τεράστιες παγίδες.