Μόνο Φώφη, παιδιά.
Αυτό. Τίποτ' άλλο.
Οι αλήθειες να λέγονται
Μόνο Φώφη, παιδιά.
Αυτό. Τίποτ' άλλο.
το συμπερασμα, στο οποιο βασιζεται ολο το αρθρο, οτι ο ορος "στρατικοποιηση" αναφερεται στις ενεργειες της Ελλαδας απο που προκυπτει (περα απο την προφανη προθεση του συγγραφεα να προκειψει)
γιατι αν δε κανω λαθος, το Oruc Reis βγηκε απο το λιμανι και πορευτηκε συνοδεια 5 (μετα 7) ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ
Zane ούτε το αρθρο διάβασες ούτε το Λυγερό παρακολουθείς. Γράφεις και κάτι αυθαίρετο και αυτο αποθεώνεσαι.μα θελει παρα πολλη προσπαθεια με δεδομενα οτι
οι τουρκοι εβγαλαν ερευνητικο συνοδεια στολισκου πολεμικων
οι τουρκοι εβγαλαν δευτερο στολισκο να κανει εικονικα πυρα γυρω απο το καστελοριζο
εμεις εχουμε μια φρεγατα να επιτηρει τον στολισκο των τουρκικων πολεμικων
για να παρεις μια δηλωση "να σταματησει ο φαυλος κυκλος της κλιμακωσης και της στρατικοποιησης" και να πεις ααααπ για μας το λεει.
η πρεπει να 'σαι παγκοσμιος πρωταθλητης κλαψομουνης
Από που το έμαθες αυτό, τύπε; Από τον Μπάμπη τον σουγιά; :SΤο ηθικό των ΕΔ μαθαίνω ότι είναι στο ναδίρ......
Zane ούτε το αρθρο διάβασες ούτε το Λυγερό παρακολουθείς. Γράφεις και κάτι αυθαίρετο και αυτο αποθεώνεσαι.
Το απόσπασμα λοιπόν, όπως σωστά λες στο επόμενο ποστ, και όχι το άρθρο που είναι χωρισμένο σε 5 ενότητες που καταπιάνονται με διαφορετικές χώρες και με τον επίτροπο και κάνουν καταγραφή της στάσης τους στη σύνοδο, μιλά για τη Γερμανία.Zane ούτε το αρθρο διάβασες ούτε το Λυγερό παρακολουθείς. Γράφεις και κάτι αυθαίρετο και αυτο αποθεώνεσαι.
μια χαρα το διαβασα το αρθρο
πες μου εσυ τι δε καταλαβα απο το αποσπασμα που ποσταρες για να αυτομαστιγωθω
Στα του αποσπάσματος και όχι του άρθρου λοιπόν, φαύλος κύκλος, και αντιπαρέρχομαι την φιλοσοφική του ερμηνεία καθώς δεν είμαι ο Κάππαφής για να γράφω τα ανάλογα σεντόνια, στην καθομιλουμένη μεταφορική του χρήση σημαίνει τη δημιουργία ενός προβλήματος για επίλυση ενός αρχικού, που όμως με την επίλυσή του οδηγεί στο αρχικό, οπότε ξανακάνουμε τον κύκλο, που τελικά οδηγεί σε αδιέξοδο. "να σταματησει ο φαυλος κυκλος της κλιμακωσης και της στρατικοποιησης" λοιπόν σημαίνει ότι ο Τούρκος κλιμακώνει αφού τη φορά αυτή βγήκε συνοδεία πολεμικών και εμείς στρατιωτικοποιούμε για να αντιμετωπίσουμε την κλιμάκωση. Αυτός κλιμακώνει περισσότερο κι εμείς στρατιωτικοποιούμε περισσότερο και τελικά καταλήγουμε σε φαύλο κύκλο, αφού όσο κλιμακώνει αυτός τόσο στρατιωτικοποιούμε εμείς. Είναι ξεκάθαρο και σαφέστατο λοιπόν ότι ο Μαας με το στρατιωτικοποίηση αναφέρεται σε μας. Εκτός αν άλλαξε το νόημα των ελληνικών.το συμπερασμα, στο οποιο βασιζεται ολο το αρθρο, οτι ο ορος "στρατικοποιηση" αναφερεται στις ενεργειες της Ελλαδας απο που προκυπτει (περα απο την προφανη προθεση του συγγραφεα να προκειψει)
γιατι αν δε κανω λαθος, το Oruc Reis βγηκε απο το λιμανι και πορευτηκε συνοδεια 5 (μετα 7) ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ
6 μίλια μακριά από ελληνικά νησιά στο αιγαίο θεωρούνται διεθνή ύδατα και εκεί πλέει όποιος θέλει.Άσε τον Μπαχατέλη να λέει ότι θέλει,στον αέρα και στην θάλασσα τους έχουμε,τα δύσκολα είναι με το υπεράριθμο πεζικό τους.Αν ήταν όλα τόσο εύκολα που λένε οι τούρκοι θα είχαν κάνει κινήσεις ανάλογες με Συρία,Ιράκ,Λιβύη.Τουρκική προκλητικότα-Μπαχτσελί: Όποιος τολμήσει να αντιμετωπίσει το ναυτικό μας στο Αιγαίο θα πληρώσει βαρύ τίμημα
Επειδή βλέπω ότι το παρεάκι είναι σκληρά καραβαναδικο.
..ας μου πούνε εδώ μέσα οι φίλοι.....τι γυρεύουν τα τουρκικά πλοία μέσα στο Αιγαίο.....
Μαθαίνω στην Εύβοια βρέθηκε το ένα σήμερα....αύριο βλέπω να δένει στο Θερμαϊκό κόλπο μπροστά στο λευκό Πύργο
Η Ελλάδα είναι Ακυβέρνητη...και πλοίο ακυβέρνητο...... είναι έρμαιο των κυμάτων και πειρατών......
Το ηθικό των ΕΔ μαθαίνω ότι είναι στο ναδίρ...... άμυνα και πάλι άμυνα......μας παίζει μονοτερμα ο άλλος και δεν έχουμε ούτε αλλαγές στον πάγκο......
τελικα ποιες ειναι οι κοκκινες γραμμες για την ελληνικη κυβερνηση;εχει καταλαβει κανεις;τι λενε οι στρατιωτικοι για αυτο που γινεται στο αιγαιο;
παρανοησες δεν λεω οτι φταινε οι ΕΕΔ,θα ηθελα να ακουσω την γνωμη καποιου στρατιωτικου για την ολη κατασταση.τελικα ποιες ειναι οι κοκκινες γραμμες για την ελληνικη κυβερνηση;εχει καταλαβει κανεις;τι λενε οι στρατιωτικοι για αυτο που γινεται στο αιγαιο;
Οι ΕΕΔ παρέχουν επιλογές στην κυβέρνηση, όπως και άλλες υπηρεσίες του Ελληνικού Κράτους. Αν δεν σου αρέσουν οι επιλογές που προκρίνονται, δεν φταίνε οι ΕΕΔ ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία αλλά η κυβέρνηση. Μπορείς να είσαι περισσότερο προσεκτικός όταν θα πάς να ψηφίσεις την επόμενη φορά. Μπορείς να πείς και μια παραπάνω κουβέντα στο φίλο ή συγγενή που θα βαρεθεί να πάει να ψηφίσει. Μπορείς να λάβεις και πιο ενεργό ρόλο στην όλη διαδικασία.
παρανοησες δεν λεω οτι φταινε οι ΕΕΔ,θα ηθελα να ακουσω την γνωμη καποιου στρατιωτικου για την ολη κατασταση.
admiral σωστα τα λες οι ΕΔ πρεπει να υπακουν στους πολιτικους προισταμενους τους.αλλα εγω σαν πολιτης που ακουω χιλια δυο απο τα ΜΜΕ και δεν ειμαι ειδικος σε αυτα τα θεματα θα ηθελα να ξερω.εγινε παραβιαση κυριαρχικων δικαιωματων της ελλαδας και δεν υπηρξε απαντηση;Αντε παλι...
Οσο και να χτυπιεστε,στα Δημοκρατικά καθεστώτα,καλώς ή κακώς, οι ΕΔ ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΕΣνα υπακουν στους Πολιτικούς Προισταμενους των...
Ποσο πιο απλα να το πω...
admiral σωστα τα λες οι ΕΔ πρεπει να υπακουν στους πολιτικους προισταμενους τους.αλλα εγω σαν πολιτης που ακουω χιλια δυο απο τα ΜΜΕ και δεν ειμαι ειδικος σε αυτα τα θεματα θα ηθελα να ξερω.εγινε παραβιαση κυριαρχικων δικαιωματων της ελλαδας και δεν υπηρξε απαντηση;Αντε παλι...
Οσο και να χτυπιεστε,στα Δημοκρατικά καθεστώτα,καλώς ή κακώς, οι ΕΔ ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΕΣνα υπακουν στους Πολιτικούς Προισταμενους των...
Ποσο πιο απλα να το πω...