Νέα

Δεν κάνει πίσω η Τουρκία λίγα 24ωρα μετά τον φονικό σεισμό: Νέα Navtex για το Oruc Reis κοντά στην Ρόδο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TASSOS karipidis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
Οκ να πέσουν αν δεν κάνουν αυτό που πρέπει. Και πρέπει. ΑΝ δεν κάνουν αυτό που πρέπει. Το θέμα είναι, θα πέσουν για να ανέβει ποιός;

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Ανωμαλη κυβερνηση ανωμαλη κατασταση το θεμα ειναι να φυγουν οι ανωμαλοι

Θς βρουμε καποιους να φτιαξουν την κατασταση

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
Θα βρούμε κάποιους - οκ φτάνει να μην είναι συριζαίοι και πασόκοι

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
9 χρονια μαθαμε την δεξια δεν αλλαζει
Επισης μαθαμε τους κατσαπλιαδες τουτσυριζα που ουτε αριστεροι ειναι ουτε επαναστατες του γλυκου νερου καν

Να μην αναφερω αποκομματα και κομματιδια ευκαιριακα με τυχοδιωκτικη τακτικη

Το μονο σοβαρο και καθαρο κομμα που μενει ειναι το πασοκ
που οση λασπη του ριξουν οση προπαγανδα κανουν εναντιον του
οση σκανδαλολογια και να χρησιμοποιησουν θα λαμπει με το εργο του

Οσοι δεν το βλεπετε καθειστε να βραζετε στ ζουμι σας και να κυνηγατε την ουρα σας σαν γνησια κομματοσκυλα

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.050
Πόντοι
1.486
Αλεξανδρος Διακόπουλος, ενας Αξιωματικός με βαρυ βιογραφικό- ο οποίος δυστυχώς έπεσε θυμα του Πολιτικού κατεστημένου που θελησε να πάρει λιγη από τη λάμψη του και να την καρπωθεί προς ίδιον όφελος.
Ο εξαίρετος Αξιωματικός,συνάδελφος και Άνθρωπος δυστυχώς εβλαψε την υστεροφημία του,δεχόμενος πολιτική θέση στην Κυβέρνηση και ακολούθησε τη μοιρα των Χηνοφωτη και Αποστολάκη..
Δεν είμαστε εμεις για πολιτικά οφίτσια,όσο πιο γρηγορα το καταλάβουμε ,τοσο το καλύτερο για μας...

Συνημμένα

• thumb-750x450-3740058a98cf108523f1f4e649e3d692.jpg
    thumb-750x450-3740058a98cf108523f1f4e649e3d692.jpg
    49,9 KB · Εμφανίσεις: 13

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Καραβαναδες και μουτσοι

Σκ@τα γινηκαν ο-υ-λοι

:2funny::2funny::2funny::2funny:

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
Νάυαρχε έχεις δίκιο. Απο τη στιγμή που κάποιος επαγγελματίας ασχοληθεί με το βούρκο, γίνεται και αυτός μια με τα σκατά

Popopovic

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
167
Πόντοι
1
Ερώτηση : Ο μίσος προϋπολογισμος του ΑΕΠ εδώ και δεκαετίες πήγαινε και διατίθεται αντί βνα δίνεται σε χιλιάδες Έλληνες που είναι άνεργοι και φεύγουν έξω, στη Δημόσια υγεία, σε οδοποιία, σε έργα ανάπτυξης στην εκπαίδευση.....σε 500.000 συνταξιούχους και εν ενεργεία ένστολους. (Δεν έχω προσωπικα τίποτα μαζί τους αν και μου τη σπάει που είναι ο μοναδικός κλάδος με 0 ανεργία, που συνταξιοδοτούνται από τα 45 και έχουν προνόμια που δεν έχει κανείς εργαζόμενος σκληρά........)

Επίσης η εκπαίδευση και ετοιμότητα των ατόμων αυτών με Σχολεία, και αναβάθμιση οπλικών και άλλων συστημάτων πυραύλων, οπλικών κλπ θα μπορούσε να σώσει δύο γενιές από το Δημόσιο χρέος και να δώσει δουλειά....σε χιλιάδες νέους που .....φυτοζωουν.

Τί γαμωτη την πουτανα μου το θέλουμε τόσο στρατό και τόσα έξοδα αν δεν το χρησιμοποιούμε...για να τρώει ζαμπα και βερεσε ....δις από το προϋπολογισμό της χώρας και το υστέρημα των Ελλήνων; :angry:

Αν μου απαντήσει ένας ορθά και σταρατα με επιχειρήματα τότε θα σταματήσω να λέω και πιστεύω ότι οι στρατιωτικοί είναι η πιο χαραμοφάηδες εργαζόμενοι στην Ελλάδα αφού και τώρα που τους χρειαζόμαστε .......δεν μας κάνουν.

Popopovic

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
167
Πόντοι
1
Πιο λογικό μου φαίνεται....να πληρώνουμε κάθε χρόνο σε έναν από τις μεγαλύτερες Δυνάμεις ένα χαράτσι ......από το προϋπολογισμό μας (Γερμανία, Ρώσσους ΗΠΑ) παρά να συντηρούμε ένα κάρο αχρηστους και ανειδίκευτους που δε ξέρουμε τι να τους κάνουμε....

Θα μας περισσεύουν και χρήματα να κάνουμε ΜΕΘ και ερευνητικά προγράμματα και θα μπορούσε να γίνει επιτέλους Χώρα το μπουρδέλο αυτό που λέγεται ΕΛΛΑΣ :angry::angry:

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.307
Πόντοι
1.706
Αν βγει τώρα ρε συ ποποβιτς ένας κάποιος και σου πει ότι οι στραταίοι σου κάνουν, αυτή την στιγμή, ακριβώς ΑΥΤΟ για το οποίο πληρώνονται θα καταλάβεις ήηηηηηηηηηηηηηηηή...........?

Wrath_

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2020
Like
588
Πόντοι
86
Προφανές είναι ότι στην περιοχή παίζονται ρέστα, καθώς πάμε για οριστικές εξελίξεις σε σύντομο χρόνο.

Η λογική λέει ότι θερμό επεισόδιο θα είχε γίνει ήδη, το περιστατικό με τις φρεγάτες (και όσα ακόμα γίνονται χωρίς να μαθαίνουμε) θα ήταν αρκετό υπό άλλες συνθήκες .

Οι επιδόσεις του ΠΝ (συν κάτι υποβρύχια που φημολογείται ότι ψάχνουν αλλά τελικά δεν έχουν ιδέα που είναι) και η υπέροχη της ΠΑ είναι τα μόνα που φρεναρουν το θερμό επεισόδιο με τους πουστηδες που έχουμε μπλέξει.

Wrath_

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2020
Like
588
Πόντοι
86
Επίσης, για να είμαστε ακριβείς καλό θα ήταν να ξέραμε αν του ζητήθηκε να βγει στην τηλεόραση.

Γνώμη μου είναι ότι ένας Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας δεν έχει καμία δουλειά σε τηλεοπτικά studio, υπάρχουν άλλοι γι αυτή τη δουλειά.

Αν του ζητήθηκε όντως τον έφαγε η ενασχόληση με την Πολιτική, αν όχι η καυλα του για το γυαλί τον έφαγε.

Σε κάθε περίπτωση τσάμπα κάηκε, κρίμα γιατί φαίνεται ξύπνιος άνθρωπος.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.050
Πόντοι
1.486
Ερώτηση : Ο μίσος προϋπολογισμος του ΑΕΠ εδώ και δεκαετίες πήγαινε και διατίθεται αντί βνα δίνεται σε χιλιάδες Έλληνες που είναι άνεργοι και φεύγουν έξω, στη Δημόσια υγεία, σε οδοποιία, σε έργα ανάπτυξης στην εκπαίδευση.....σε 500.000 συνταξιούχους και εν ενεργεία ένστολους. (Δεν έχω προσωπικα τίποτα μαζί τους αν και μου τη σπάει που είναι ο μοναδικός κλάδος με 0 ανεργία, που συνταξιοδοτούνται από τα 45 και έχουν προνόμια που δεν έχει κανείς εργαζόμενος σκληρά........)

Επίσης η εκπαίδευση και ετοιμότητα των ατόμων αυτών με Σχολεία, και αναβάθμιση οπλικών και άλλων συστημάτων πυραύλων, οπλικών κλπ θα μπορούσε να σώσει δύο γενιές από το Δημόσιο χρέος και να δώσει δουλειά....σε χιλιάδες νέους που .....φυτοζωουν.

Τί γαμωτη την πουτανα μου το θέλουμε τόσο στρατό και τόσα έξοδα αν δεν το χρησιμοποιούμε...για να τρώει ζαμπα και βερεσε ....δις από το προϋπολογισμό της χώρας και το υστέρημα των Ελλήνων; :angry:

Αν μου απαντήσει ένας ορθά και σταρατα με επιχειρήματα τότε θα σταματήσω να λέω και πιστεύω ότι οι στρατιωτικοί είναι η πιο χαραμοφάηδες εργαζόμενοι στην Ελλάδα αφού και τώρα που τους χρειαζόμαστε .......δεν μας κάνουν.
Οι ισοπεδωτικες λογικές και οι καθε λογης κοινωνικοί αυτοματισμοί εχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί..
Αν εσυ νομιζεις ότι εμεις παιρνουμε τις αποφασεις για καθε πολεμικό επεισοδιο,καλυτερα να αυτοδιαγραφεις από το νημα γιατι δεν εχεις παρει χαμπαρι από θεματα Πολιτικών αποφασεων και Στρατιωτικής Ιεραρχίας.
Οσο για την καραμελα της "συνταξης στα 45" σε παραδίδω στη χλευη των υπολοίπων...Για διαλογο και επιχειρηματα βεβαια, ειμαι διαθεσιμος ,αρκει να μου αποδειξεις ότι δεν μιλαω σε τοίχο...

Popopovic

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
167
Πόντοι
1
Έχω βαρεθεί να ακούω λόγια και μόνο λόγια....:angry:

Επίσης τα χρήματα που πληρώνω για να έχω Ακεραιότητα και εθνική κυριαρχία και ηρεμία....αν δεν φτάνουν να τα δίνω αντιμισθια σε Αμερικανικια ....και Στόλους Ξένους γιατί και πολλά είναι ώρα λεφτά και ουδεμία ακεραιότητα δε μου αξασφαλιζουν.

Έχω βαρεθεί να ακούω από ένστολους κουραμπιέδες που συνταξιοδοτήθηκαν από τα 40....και κάνουν ζωαραααα....με τα λεφτά που θα έπρεπε να δίνονται σε εργασία και υγεία και εκπαίδευση εκατομμύριων άλλων Ελλήνων βοτι χασαν δύο χρόνια από την ζωή τους σε δύο νύκτες...

Ο στρατός στην χώρα τρώει το μισό προϋπολογισμό της χώρας. Η αξιοποιηστε τον διώχνοντας τους κακούς η διώξτε τους αφού γλάστρες ήταν είναι και θα είναι.....από το 1945 έχει να εμπλακεί σε ένοπλες καταστάσεις με εξαίρεση κάνα δυο ειρηνευτικές αποστολές.

Δεν μας χρειάζεται καμμιά Περαιτέρω ενίσχυση ωαφου πάλι στην Γερμανία και ΗΠΑ θα απευθύνεται ο εκάστοτε πουλημένος πρωθυπουργός μας για διαμεσολάβηση.

Δώστε τα σε αυτούς που πραγματικά τα
Χρειάζονται τα χρήματα αυτά ανήμπορους, ανέργους, ασθενείς.....όχι άλλο ΚΆΡΒΟΥΝΟ.... φτάνει

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.307
Πόντοι
1.706
Οπότε έκανες 3 ποστ, έβγαλες τη χολή που είχες μαζεμένη για να καταλήξεις στην τελευταία πρόταση.
Δώστε λεφτά σε.......
Δηλαδή ρε φιλαράκι άμα σου τα δώσουν θα το βουλώσεις?
Άμα το βουλώσεις και ξαναρχίσουν όλοι αυτοί τα ίδια θα βγεις με τη σειρά σου να ζητάς κι άλλα τόσα??

Άσε, σας βαρεθήκαμε.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.305
Πόντοι
2.356
Πιο λογικό μου φαίνεται....να πληρώνουμε κάθε χρόνο σε έναν από τις μεγαλύτερες Δυνάμεις ένα χαράτσι ......από το προϋπολογισμό μας (Γερμανία, Ρώσσους ΗΠΑ) παρά να συντηρούμε ένα κάρο αχρηστους και ανειδίκευτους που δε ξέρουμε τι να τους κάνουμε....
Δε γίνεται να δώσεις τον στρατό σου outsourcing, αρχηγέ μου. Δεν είναι όπως οι σεκιουριτάδες που κάθονται μπροστά στην είσοδο στις επιχειρήσεις.

Πολλά μπορούν να γίνουν πάντως, αλλά δε θα γίνουν διότι:

α) υπάρχει πολιτικό κόστος
β) βολεύονται όλοι (στρατός, πολιτικοί)

Τα στρατόπεδα δεν έχουν λόγο ύπαρξης οπουδήποτε αλλού εκτός από εκεί που πρέπει. Έλα όμως που ζουν χιλιάδες οικογένειες από τα ενοίκια, τις καφετέριες και τις ταβέρνες. :jerking:

Όπως σε όλο το μπουρδελο-δημόσιο, υπάρχουν τα κοπρόσκυλα, αλλά υπάρχουν και αυτοί που έχουν φιλότιμο και δουλεύουν για 5 άτομα ο καθένας. Όπως είναι στο ΙΚΑ, έτσι είναι και στο στρατό. Απλά το βύσμα είναι συνώνυμο με το στρατό. Εκεί που κάποιος θα πάει και Κύπρο και αλλού στο εξωτερικό, άλλοι θα ξύνουν τ' αρχίδια τους σε μονάδες-φαντάσματα που είναι απλωμένες σε όλη την επικράτεια. :headbang:

Αντίστοιχα όπως και στο υπόλοιπο κωλο-δημόσιο, δεν υπάρχει αξιολόγηση, αλλά ούτε γίνεται να απολυθεί κανείς! Αυτό είναι συνώνυμο της παθογένειας της πασοκο-Ελλάδας, που κάποτε πρέπει να τελειώνει.

Μπορεί να πήγα 18 μήνες, αλλά πιστεύω ότι η θητεία πρέπει να καταργηθεί χθες. Με τέτοια ανεργία που υπάρχει και από τη στιγμή που η τεχνολογία τώρα πια καθορίζει τα πάντα, οι 9 μήνες είναι μια αστειότητα. Χρειάζονται μόνιμα στελέχη που θα μαθαίνουν συνέχεια, καλά πληρωμένα, σε ένα μικρότερο, μάχιμο και ευέλικτο στράτευμα.

Ψιλά γράμματα στο Ελλαδιστάν βέβαια. :S

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106

Αυτά που λες δεν ισχύουν. Μιλάς για 0 ανεργία όταν όλες οι Παραγωγικές Σχολές των ΕΔ παίρνουν 800 άτομα ετησίως. Και είναι 14 αν θυμάμαι καλά. Αυτό έλειπε να έπαιρναν για φοίτηση ατομα που δε χρειάζονται πραγματικά και να τους καλούν για υπηρεσία αν και όταν προέκυπταν ανάγκες.
Δεν είναι οι ΕΔ που έγινε το μεγάλο φαγοπότι. Αλλού έγινε αλλά αυτές είναι ο εύκολος στόχος για να δακτυλοδεικνύονται. Δεν έχουν και συνδικαλιστές να βγάζουν γλώσσα οπότε όλα καλά.
Οι στρατιωτικοί τώρα που τους χρειάζεσαι μια χαρά σου κάνουν. Το θέμα είναι πως ζώντας σε μια Δημοκρατία δε μπορούν αυτοί να αποφασίζουν. Υπάρχουν εκλεγμένες κυβερνήσεις που αποφασίζουν και δίνουν τις εντολές και λογοδοτούν. Το καθήκον τους είναι να είναι έτοιμοι όποτε οι πολιτικοί δώσουν την εντολή. "Τζάμπα και βερεσέ" δεν τρώει κανείς γιατί χωρίς αυτούς δε θα είχες κράτος.
Είναι αδιανόητο να υποστηρίζει κάποιος πως θα έπρεπε να νοικιάζουμε εθνική ασφάλεια και εθνική κυριαρχία από τρίτους. Πραγματικά αδιανόητο.

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
Οι ΕΔ παύουν να λειτουργουν όπως πρέπει όταν αρχίσουν να κρινονται και αρα να λειτουργούν με κριτήρια "δημοσίου".

Και οι υπάλληλοι ή πρωην υπάλληλοι των ΕΔ παύουν να λειτουργουν όπως πρέπει όταν γίνονται πολιτικοί ή βγαινουν στον αυτιά ή τον παπαδάκη. Και γίνονται "ψώνια" που λειτουργουν με κριτήρια την προσωπική τους προβολή, ή το συμφέρον του κόμματος ή της κυρα τασίας που θέλω να με ψηφίσει

Όποιος έχει διαβάσει έστω και λίγη ιστορία, μπορεί να καταλάβει οτι στρατοί που βασίστηκαν σε μισθοφόρους απέτυχαν.

Και μιας και αναφέρθηκε η "παιδεία", το πρόβλημά της δεν είναι η έλλειψη χρημάτων αλλά το οτι λειτουργεί και αυτή με κριτήρια "δημοσίου". Το να ρίξεις λεφτά σε ένα μαύρο κουτί, δεν αλλάζει το αποτέλεσμα.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Κι αντί να τους κλείσουμε την πόρτα συνεχίζουμε να λειτουργούμε σαν μαριονέτα τους.

Μετά τον Έλληνα υπουργό, πήρε τον λόγο ο Γερμανός, ο οποίος και επιχείρησε να προσγειώσει ανωμάλως την ελληνική πλευρά. Χαρακτήρισε «έντονα απογοητευτική εμπειρία» (frustrated experience) την ανακοίνωση υπογραφής της ελληνοαιγυπτιακής συμφωνίας «ένα 24ωρο πριν αρχίσουν οι συνομιλίες μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, που η γερμανική προεδρία είχε επιτύχει»

Δεν παρέλειψε να μιλήσει για «πλήρη αλληλεγγύη» προς την Ελλάδα και την Κυπριακή Δημοκρατία, αλλά έσπευσε να πάει "στο ψητό", ζητώντας να λήξει «ο φαύλος κύκλος κλιμάκωσης και στρατιωτικοποίησης». Στο σημείο αυτό έχει κρίσιμη σημασία να αποκωδικοποιήσουμε τη φράση του επικεφαλής της γερμανικής διπλωματίας Μάας. Όπως έχει καταστήσει σαφές, με τον όρο "κλιμάκωση" αναφέρεται στις ενέργειες της Τουρκίας και με τον όρο "στρατιωτικοποίηση" στις ενέργειες της Ελλάδας.

Με τον τρόπο αυτό το Βερολίνο επιχειρεί ουσιαστικά να εξισώσει το θύτη με το θύμα, θεωρώντας και τις δύο πλευρές συνυπεύθυνες για την ένταση. Με άλλα λόγια, η προσπάθεια της Ελλάδας να αποτρέψει την παραβίαση των δυνάμει (επειδή δεν υφίσταται ακόμα οριοθέτηση της ΑΟΖ) κυριαρχικών δικαιωμάτων της εξισώνεται με τις τουρκικές πειρατικές ενέργειες.

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216
Μας κουνάει το δάχτυλο η Γερμανία. Να μιλάει η Γερμανία για στρατιωτικοποίηση νομίζω πάει πάρα πολύ. Δεν ζούμε στο παρελθόν αλλά η ιστορία έχει πρόσφατα τα δικά της επιτεύγματα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom