Νέα

Δεν κάνει πίσω η Τουρκία λίγα 24ωρα μετά τον φονικό σεισμό: Νέα Navtex για το Oruc Reis κοντά στην Ρόδο

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα TASSOS karipidis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Μηνύματα
4.749
Like
4.307
Πόντοι
1.706
Δωρεάν υποστήριξη.
Τι δωρεάν δηλαδή που και τζάμπα, εκ του "τζάμπα μάγκες", να έγραφε κανείς......


Μιας και το είπες στο παρελθόν ευρωπαϊκές εφημερίδες έχουν κατηγορηθεί συχνά για πληρωμένα άρθρα από πρεσβείες ξένων χωρών, η Τουρκία είναι μέσα σε αυτές.
Μα είναι μέσα στο πρόγραμμα. ή καλύτερα μέσα σε αυτά που εμείς πρέπει να περιμένουμε, αφού ζητάμε την υποστήριξη τους.
Βγάζει η αφημερίς το άρθρο, σχηματίζει ο αναγνώστης άποψη,.........,ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ η κυβέρνηση (η όποια κυβέρνηση) για το τι θα πράξει μετά.

Τα πράγματα είναι απλά, μεθαύριο ανοίγει η βουλή, ΜΑΣ.
Αν δείτε την συμφωνία με τους Αιγύπτιους να ψηφίζεται, ΑΜΕΣΑ, διατηρείστε την ελπίδα και όλα θα πάνε καλά.
Αν όχι.........
 

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Μηνύματα
2.031
Like
1.661
Πόντοι
216
φοντ012, για κάποιο λόγο δε με αφήνει να κάνω παράθεση το μήνυμά σου 706, οπότε απαντάω έτσι

Ο τύπος έχει δυνατότητες πίεσης σημαντικές, και γι'αυτό το λόγο αποτελεί εργαλείο λόμπυ. Ο τούρκο είναι εξαιρετικά δυνατός λομπίστας, τα χώνει κανονικά. Και τα λεφτά αυτά πιάνουν τόπο. Η Ελλάδα είναι ερασιτέχνης, τα λεφτά τα δίνει σε ΜΚΟ και δημόσιους υπαλλήλους αντι να αγοράζει επιρροή. Κρίμα, αλλά έτσι δεν κερδίζουμε τον αγώνα

Τουρκικός δάκτυλος θα είναι :wink:
Έχεις δίκιο, οι Τούρκοι παίζουν σε όλα τα μέτωπα. Το κακό είναι ότι συνήθως ακολουθούμε για να ακυρώσουμε τις επιλογές τους. Είναι καιρός να τους κάνουμε να τρέχουν από πίσω μας. Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση. Το σχέδιό μας δεν πρέπει να είναι πάντα εν αναμονή των δικών τους ενεργειών. Η συμφωνία με την Αίγυπτο ήταν καλό δείγμα. Χρειάζεται όμως να υπάρξει συνέχεια και να είμαστε απρόβλεπτοι.
 

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Μηνύματα
2.031
Like
1.661
Πόντοι
216
Τα πράγματα είναι απλά, μεθαύριο ανοίγει η βουλή, ΜΑΣ.
Αν δείτε την συμφωνία με τους Αιγύπτιους να ψηφίζεται, ΑΜΕΣΑ, διατηρείστε την ελπίδα και όλα θα πάνε καλά.
Αν όχι.........

Αν όχι, σημαίνει ότι μπαίνουμε σε παζάρια. Και στα παζάρια οι Ανατολίτες έχουν εμπειρία. Ας ευχηθούμε ότι δεν θα γίνει κάτι τέτοιο.
 

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Μηνύματα
6.554
Κριτικές
1
Like
6.306
Πόντοι
2.356
Τα πράγματα είναι απλά, μεθαύριο ανοίγει η βουλή, ΜΑΣ.
Αν δείτε την συμφωνία με τους Αιγύπτιους να ψηφίζεται, ΑΜΕΣΑ, διατηρείστε την ελπίδα και όλα θα πάνε καλά.
Αν όχι.........
Άμεσα θα ψηφισθεί η συμφωνία.
 

kostas10

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Μηνύματα
465
Κριτικές
2
Like
878
Πόντοι
81
Χάσαμε τις παραθέσεις stop .
Cretan 336 , τα ΜΜΕ ανεβάζουν και κατεβάζουν κυβερνήσεις . Όταν ένα θέμα είναι στην επικαιρότητα δίνεται η δυνατότητα να αναπτύξεις τις θέσεις σου . Εδώ ακούμε τον Τούρκο να σου λέει για αμοιβαίες υποχωρήσεις και ομολογώ ότι μου είναι απίστευτο ότι κάνεις δικός μας , δεν έχει δώσει κάποια συνέντευξη σε σοβαρά μέσα , ώστε να τους ξεβρακώσει στην διεθνή κοινή γνώμη .
 
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Μηνύματα
9.502
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Mια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Ισραηλινού επιτετραμμένου στην Τουρκία που δείχνει πόσες παρερμηνείες υπάρχουν εδραιωμένες στην ελληνική σκέψη. Παραθέτω κάποια σημαντικά σημεία. Η υπόλοιπη συνέντευξη εδώ:

Υπό τον τίτλο «Σπειροειδής στρατηγική στην ανατολική Μεσόγειο: Ο Ισραηλινός επιτετραμμένος στην Τουρκία Roey Gilad απαντά», το περιοδικό Dogu Akdeniz Politik δημοσίευσε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο επιτετραμμένος του Ισραήλ στην Τουρκία Roey Gilad, κατά την οποία απέρριψε το ενδεχόμενο υπογραφής συμφωνίας για ΑΟΖ μεταξύ της Τουρκίας και του Ισραήλ στην ανατολική Μεσόγειο.

Έχουμε ακούσει μερικές φωνές εδώ σχετικά με μια πιθανή συμφωνία θαλάσσιων συνόρων Τουρκίας-Ισραήλ. Υπό ποιες συνθήκες θα ήταν δυνατή αυτή η συμφωνία; Διότι, εάν το Ισραήλ και η Τουρκία υπογράψουν μια τέτοια συμφωνία, και οι δύο πλευρές θα αποκτήσουν περισσότερο χώρο από ό,τι διαθέτουν τώρα. Για παράδειγμα, η τρέχουσα συμφωνία μεταξύ Ισραήλ και “Ε/Κ Διοίκησης Νότιας Κύπρου”, (όπως αποκαλεί την Κυπριακή Δημοκρατία) θα σας κάνει να χάσετε 4.600 τετραγωνικά μίλια. Αλλά εάν υπογράψετε με την Τουρκία, θα αποκτήσετε περισσότερο από 14.000 χλμ2 θαλάσσιου χώρου στην Ανατολική Μεσόγειο.
Roey Gilad: «Φυσικά, ο υπουργός Εξωτερικών κ. Çavuşoğlu επανέλαβε σε συνέντευξή του στο CNN Türk στις 18 Ιουνίου ότι το Ισραήλ θα πρέπει να παραιτηθεί από τη συμφωνία που υπεγράφη με την Κύπρο το 2010 εάν το Ισραήλ έχει αίτημα να υπογράψει μια τέτοια συμφωνία. Σας ευχαριστώ για την ερώτηση, γιατί μας βοηθά να διευκρινίσουμε την κατάσταση. Προς το παρόν, με την πολιτική ένταση μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ, το Ισραήλ δεν έχει καμία πρόθεση να εγκαταλείψει τη συμφωνία που έχει υπογραφεί με την Κύπρο ή να υπογράψει οποιαδήποτε συμφωνία με την Τουρκία. Έτσι απλά, αυτό δεν αποτελεί αξιοσημείωτο ζήτημα για εμάς».

Υπό ποιες συνθήκες μπορούν να αλλάξουν αυτές οι δηλώσεις;
Roey Gilad: «Με την αλλαγή της τρέχουσας πολιτικής ατμόσφαιρας. Νομίζω ότι το σοβαρό εμπόδιο σε όλα τα κοινά ενεργειακά έργα, όπως είναι ο αγωγός EastMed, η συμφωνία για τα θαλάσσια σύνορα ή ο Λεβιάθαν-Μερσίνη-Ceyhan, είναι τα πολιτικά εμπόδια. Στο σημερινό πολιτικό πλαίσιο, ελάχιστα μπορούν να επιτύχουν από κοινού το Ισραήλ και η Τουρκία».

Τι λέτε για τους ισχυρισμούς της Τουρκίας για την ‘τ/κ κυβέρνηση’; Η Τουρκία ισχυρίζεται ότι η συμφωνία για τον EastMed αγνοεί τα δικαιώματα των ‘Τ/Κ’ στην περιοχή.
Roey Gilad: «Γνωρίζουμε πολύ καλά τα επιχειρήματα των Τούρκων. Μπορώ να σας πω ότι τα τελευταία 10 χρόνια, το Ισραήλ ανέπτυξε μια στρατηγική συνεργασία με την Ελλάδα, την Κύπρο και την Αίγυπτο. Και είμαστε όλοι μέλη του Φόρουμ γνωστό ως ‘Φόρουμ Φυσικού Αερίου Νοτιοανατολικής Μεσογείου’. Με έδρα το Κάιρο, το Φόρουμ αποτελείται από τέσσερα μέλη, την Αίγυπτο, το Ισραήλ, την Κύπρο και την Ελλάδα, καθώς και από ορισμένα κράτη παρατηρητές, όπως είναι η Ιταλία, η Ιορδανία και η Παλαιστινιακή Αρχή. Κάθε φορά που η Κύπρος και η Ελλάδα αντιμετωπίζουν προβλήματα με την Τουρκία, δεν έχουμε καμία πρόθεση αυτόματα να πολεμήσουμε με την Τουρκία, ούτε έχουμε ενδιαφέρον για κάτι τέτοιο.

Η Τουρκία είναι ένας σημαντικός γεωπολιτικός σύμμαχος του Ισραήλ στον τομέα της ασφάλειας, κυρίως επειδή το Ισραήλ δεν αισθάνεται ασφαλές στην περιοχή όπου ιδρύθηκε. Τώρα βλέπουμε ότι οι ενεργειακές πολιτικές και η γεωπολιτική επίσης σχετίζονται με την Ανατολική Μεσόγειο. Πώς καθορίζετε, αυτές τις μέρες, τις ενεργειακές πολιτικές του Ισραήλ και ποιοι είναι οι βασικοί πυλώνες της ενεργειακής πολιτικής του, ειδικά για να μην προκληθεί περαιτέρω αστάθεια στην περιοχή μετά τη Συρία;
Roey Gilad: «Αυτή είναι μια πολύ ωραία ερώτηση. Για χρόνια, συζητούσαμε τη δυνατότητα δημιουργίας αγωγού με την Τουρκία που θα μετέφερε το φυσικό αέριο από τον Λεβιάθαν στην Μερσίνη και το Ceyhan και στη συνέχεια στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Αυτή η επιλογή έχει πολλά οικονομικά πλεονεκτήματα. Η διαδρομή είναι μικρότερη, το βάθος της θάλασσας δεν είναι μεγάλο. Θα έλεγα ότι αποτελεί μια σοβαρή επιλογή από τεχνολογικής και οικονομικής άποψης. Ωστόσο, αυτό που βλέπω συχνά στους ανθρώπους είναι η έλλειψη πολιτικής ζωτικότητας. Υπό τις τρέχουσες συνθήκες και την ένταση που συσσωρεύτηκε στην περιοχή τα τελευταία χρόνια – πιστεύουμε ότι η Τουρκία έχει μερίδιο σε αυτήν την ένταση – τίποτα δεν μπορεί να επιτευχθεί μεταξύ Άγκυρας και Ιερουσαλήμ. Ούτε αγωγός ούτε συμφωνία μεταξύ Λεβιάθαν και Μερσίνης.
Φυσικά, εάν οι σχέσεις ήταν καλύτερες, πιστεύω ότι η ενέργεια θα ήταν πηγή σταθερότητας και όχι αστάθειας όπως είναι τώρα.

Σε αυτό το πλαίσιο, ποιες είναι οι προσδοκίες του Ισραήλ από την Τουρκία για διασφάλιση σταθερότητας και ασφάλειας για όλες τις χώρες της περιοχής;
Roey Gilad: «Η Τουρκία θα ομαλοποιήσει πρώτα και κύρια τις σχέσεις με το Ισραήλ για να αποκτήσει πρόσβαση στον στρατηγικό διάλογο που είχαμε μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ πριν από χρόνια. Πρώτα ομαλοποιούμε και μετά θα προχωρήσουμε σε άλλα στάδια. Πριν από δύο χρόνια, η Τουρκία έστειλε τον Ισραηλινό απεσταλμένο πίσω στην Ιερουσαλήμ και σε ανταπόδοση, το Ισραήλ έστειλε τον Τούρκο απεσταλμένο εδώ. Έχουν επίσης σταλεί πρόξενοι στο Ισραήλ και την Ιερουσαλήμ. Υπό τις τρέχουσες συνθήκες, ο διάλογος μεταξύ της Άγκυρας και της Ιερουσαλήμ είναι πολύ βασικός.

Δεν προχωρά στο επιθυμητό επίπεδο συνεργασίας. Εάν η Τουρκία αλλάξει τη στάση της εναντίον της Ιερουσαλήμ, οι σχέσεις Τουρκίας και Ισραήλ θα μπορούσαν να μετατραπούν σε κάτι θετικό, εμπιστοσύνη και σταθερότητα. Η μπάλα βρίσκεται στην τουρκική πλευρά γιατί επαναλαμβάνω, ήθελαν ο Ισραηλινός πρέσβης να φύγει από την Τουρκία πριν από δύο χρόνια. Αν με ρωτήσετε αν είναι δυνατόν να βελτιωθούν οι σχέσεις, νομίζω ότι πρέπει να θέσετε αυτήν την ερώτηση στην τουρκική πλευρά.

Εντωμεταξύ – θα επιστρέψω στην ενέργεια – μια επιλογή είναι ότι 900 δις. κυβικά εκατοστά φυσικού αερίου στο Λεβιάθαν περιμένουν να εξαχθούν στην Ευρώπη.

Μιλήσαμε για τον αγωγό EastMed, ο οποίος είναι μια επιλογή. Η Τουρκία ίσως προσπαθεί να ανανεώσει τον αγωγό Λεβιάθαν-Μερσίνη, κάτι που είναι μια άλλη επιλογή. Αλλά όπως είπα, πολιτικά, δεν βρίσκεται στο χάρτη αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν όμως και άλλες επιλογές. Μία εξ αυτών είναι η χρήση ενεργειακών εγκαταστάσεων της Αιγύπτου. Υπάρχει αγωγός μεταξύ Ισραήλ και Αιγύπτου αυτήν τη στιγμή. Νομίζω ότι μπορεί να μεταφέρει 7.5 δις. κυβικά εκατοστά φυσικού αερίου ετησίως, ίσως 15 δις. κυβικά εκατοστά στο μέλλον. Η Αίγυπτος διαθέτει ορισμένες ενεργειακές εγκαταστάσεις που δεν λειτουργούν με πλήρη χωρητικότητα και ίσως να αποτελούν μια άλλη επιλογή μεταφοράς του φυσικού αερίου του Ισραήλ στην Ευρώπη. Όπως γνωρίζετε, το αέριο μεταφέρεται μέσω αγωγών, αλλά όταν ρευστοποιείται – το ονομάζουμε ΥΦΑ για αυτόν τον λόγο – μπορεί να μεταφερθεί με πλοία. Αυτή είναι λοιπόν μια άλλη επιλογή.

Επιπλέον, το Ισραήλ εξετάζει επί του παρόντος την κατασκευή ‘ενέργειας Π’ – πλωτές ενεργειακές εγκαταστάσεις στο Λεβιάθαν. Είναι ένα πολύ ακριβό έργο, αλλά παρέχει στο Ισραήλ πλήρη ανεξαρτησία στην εμπορία του φυσικού αερίου του. Έχουμε τρεις επιλογές τώρα, αγωγός EastMed, πλωτές εγκαταστάσεις ενέργειας και εγκαταστάσεις ενέργειας στην Αίγυπτο».

 

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Μηνύματα
4.749
Like
4.307
Πόντοι
1.706
Χάσαμε τις παραθέσεις stop .
Cretan 336 , τα ΜΜΕ ανεβάζουν και κατεβάζουν κυβερνήσεις . Όταν ένα θέμα είναι στην επικαιρότητα δίνεται η δυνατότητα να αναπτύξεις τις θέσεις σου . Εδώ ακούμε τον Τούρκο να σου λέει για αμοιβαίες υποχωρήσεις και ομολογώ ότι μου είναι απίστευτο ότι κάνεις δικός μας , δεν έχει δώσει κάποια συνέντευξη σε σοβαρά μέσα , ώστε να τους ξεβρακώσει στην διεθνή κοινή γνώμη .
Έχουν δύναμη τα ΜΜΕ αλλά για τα θέματα εσωτερικής κατανάλωσης.
Για τα διεθνή είναι απλώς ενημέρωση.
Τώρα να πάμε και εμείς να πούμε τα "δικά μας δίκια"??
Βεβαίως, αλλά αλλού πρέπει να τρέχουν τώρα, ούτε σε κανάλια, ούτε σε συνεντεύξεις.
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.511
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Oruc Reis: Τα τέσσερα «αόρατα» ελληνικά υποβρύχια που έχουν κάνει τους Τούρκους να χάσουν τον ύπνο τους

Δύο ελληνικά υποβρύχια της κλάσης του Παπανικολή έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των Τούρκων, αφού προσπαθούν να τα βρουν (σ.σ. δουν) εδώ και μία εβδομάδα, όμως είναι άφαντα για τα ραντάρ τους.

Μάλιστα Ρώσοι λένε πως ένα από αυτά έκοψε και τα καλώδια ερευνών του Oruc Reis.

Στο κομμάτι των υποβρυχίων η Ελλάδα είναι πολύ μπροστά από τους Τούρκους, αφού διαθέτει τέσσερα υποβρύχια (ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ, ΠΙΠΙΝΟΣ, ΜΑΤΡΩΖΟΣ, ΚΑΤΣΩΝΗΣ) στελθ, αόρατα δηλαδή για τον εχθρό, την ώρα που η Τουρκία ΔΕΝ έχει κανένα.


Βρε τον π..... Τον σημιτη μεγαλος προδοτης

 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.511
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Ποια είναι η δύναμη Δέλτα: Η «αφρόκρεμα» των Ενόπλων Δυνάμεων

Η Δύναμη Δέλτα είναι μια Διακλαδική Δύναμη, με συγκεκριμένη δομή και μέσα που αποσπώνται σε αυτή από μονάδες επιφανείας του Αρχηγείου Στόλου, μαχητικά του ΑΤΑ και τμήματα Ειδικών Δυνάμεων του Στρατού Ξηράς και του Πολεμικού Ναυτικού.

Ενδεικτικό της ευελιξίας της συγκεκριμένης δύναμης των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων είναι πως η δομή της Δύναμης Δέλτα μεταβάλλεται αναλόγως της τακτικής κατάστασης και είναι ειδικής σύνθεσης.

Σε αυτήν υπάγονται μεταξύ άλλων:

Η Ζ ΜΑΚ (Μοίρα Αμφίβιων Καταδρομών)

Πρόκειται για τη Mονάδα Φάντασμα όπως την αποκαλούν, η οποία ιδρύθηκε το 1997 λίγους μόλις μήνες μετά της Κρίση των Ιμίων.
Σε αυτήν υπηρετούν μόνιμα στελέχη των ΕΔ και με επάνδρωση 100%. Η κύρια αποστολή της Μονάδος είναι η ταχεία αντίδραση στο Αιγαίο και η ανακατάληψη βραχονησίδων, μικρονησίδων και μικρών νήσων​.


Βρε τον π..... τον σημιτη μεγαλος προδοτης
 

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Μηνύματα
1.602
Like
113
Πόντοι
16
Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα ο θεσμός του μοντερειτορ, αλλα ας καθαρίσει κάποιος το θρεντ απο τις ανοησίες του πασόκου.

Εκτός του οτι είναι άσχετες, εκτός του οτι ο πασόκος κάνει απλά κοπυ παστε απο κάποια σκουπίδια που βρήκε χωρις να κάνει κάποιο σχόλιο ουσίας, τα ποστ αυτά χαλάνε τη ροή ενός κατα τα άλλα πολύ καλού θρεντ.

Ας παει να γράψει ο πασόκος σε άλλα θρεντ που του ταιριάζουν περισσότερο (τραβέλια με προσόντα, πολιτικές εξελίξεις, ο νόμος του πικερ κλπ)
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.511
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Υποκλωνε κατσε στο συννεφακι σουκαιμην κουνιεσε

Θα πεσεις απο μεγαλο υψος και θα σπασεις την αδεια κεφαλα σου
 

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Μηνύματα
2.087
Like
798
Πόντοι
96

Ανακοίνωση μετά το πέρας της συνάντησης στην Κύπρο. Μπλαμπλαμπλαμπλαμπλα........δεν λέει κάτι που να δείχνει το επείγον της επίσκεψης. Υπομονή λοιπόν μέχρι την επιβολή capital control στην Τουρκία.
 

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Μηνύματα
2.086
Like
71
Πόντοι
16
fast track διαδικασιες ... σημερα περασε απο την ολομελεια της Αιγυπτιακης βουλης το Ελληνο-Αιγυπτιακο συμφωνο, απο Δευτερα λογικα περναει κι απο το Ελληνικο

 

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Μηνύματα
2.087
Like
798
Πόντοι
96
fast track διαδικασιες ... σημερα περασε απο την ολομελεια της Αιγυπτιακης βουλης το Ελληνο-Αιγυπτιακο συμφωνο, απο Δευτερα λογικα περναει κι απο το Ελληνικο

Από επιτροπή πέρασε στην Αίγυπτο. Ειπώθηκε και 3 σελίδες πίσω. Νομίζω από 16/09 στην Αιγυπτιακή Γερουσία.
 

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Μηνύματα
2.086
Like
71
Πόντοι
16
fast track διαδικασιες ... σημερα περασε απο την ολομελεια της Αιγυπτιακης βουλης το Ελληνο-Αιγυπτιακο συμφωνο, απο Δευτερα λογικα περναει κι απο το Ελληνικο

Από επιτροπή πέρασε στην Αίγυπτο. Ειπώθηκε και 3 σελίδες πίσω. Νομίζω από 16/09 στην Αιγυπτιακή Γερουσία.

ειπα, περασε σημερα απο την ολομελεια
 

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Μηνύματα
2.087
Like
798
Πόντοι
96

Έχω αυτό εγώ. Από Google translate βγαίνει "η Συνταγματική επιτροπή της Βουλής των Αντιπροσώπων". Υπάρχει κάτι νεότερο από αυτό;;; Γιατί αν δεν υπάρχει, ειπώθηκε το ίδιο από το stokadoura πριν 3 σελίδες.
 

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Μηνύματα
2.087
Like
798
Πόντοι
96
Οι συντομότερες ημερομηνίες είναι από 16/09 για την Αίγυπτο και 27/08 για μας. Μικρή απόκλιση ίσως υπάρξει.
 

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Μηνύματα
2.086
Like
71
Πόντοι
16

Έχω αυτό εγώ. Από Google translate βγαίνει "η Συνταγματική επιτροπή της Βουλής των Αντιπροσώπων". Υπάρχει κάτι νεότερο από αυτό;;; Γιατί αν δεν υπάρχει, ειπώθηκε το ίδιο από το stokadoura πριν 3 σελίδες.


και κατι για πειρατες της μεσογειου λεει ο Αιγυπτιος Βουλευτης

υγ
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom