Νέα

Δεν κάνει πίσω η Τουρκία λίγα 24ωρα μετά τον φονικό σεισμό: Νέα Navtex για το Oruc Reis κοντά στην Ρόδο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TASSOS karipidis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 47K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
πχ στο επίμαχο ποστ που έγραψες για τη σύγκρουση φαίνεται σα να βιάστηκες να γράψεις προκειμένου να βγάλεις ένα αρνητικό συμπέρασμα. Και επειδή σε οσα γράφεις γενικώς στα θέματα που συμμετέχεις δεν έχεις δείξει να είσαι επιπόλαιος, πρέπει να υπάρχει άλλη ερμηνεία.Γενικώς να σου πω πως παρακολουθώ και προσπαθώ να αξιολογώ την τρέχουσα συζήτηση : καθώς δεν έχω σπουδές ή γνωσεις διεθνων σχέσεων ούτε παρακολουθώ την σχετική ειδησεογραφία ούτε έχω μελετήσει διεθνές δίκαιο κλπ. αυτό που κάνω είναι να διαβάζω ότι γράφει ο καθένας σας και να αξιολογώ (με τα όρια του δικού μου μυαλού και αντίληψης φυσικά) αν αυτά που γράφετε προκύπτουν κατά βάση από αντικειμενική αξιολόγηση των δεδομένων ή μπαίνουν και υποκειμενικά κριτήρια (δογματισμοί -πολιτικά- ιδεολογικά κλπ.) Για σένα και μόνο για αυτό το νήμα όπως είπα και παραπάνω κάτι δεν μου κολλάει, και δεν εννοώ όχι αν έχεις δίκιο ή άδικο αλλά αν η οπτική σου είναι αποκλειστικά ή τουλάχιστον κατά κύριο λόγο αντικειμενική. Φυσικά δεν αποκλείεται να κάνω λάθος, είναι τελείως υποκειμενική η αίσθηση που έχω αποκομίσει από τα ποσταρίσματα σου και ίσως να αφορά και άλλα παρόμοια νήματα των τελευταίων ημερών.
Για το γεγονός της σύγκρουσης το δικό μου θέμα είχε να κάνει με το διάγγελμα. Γράφεται παντού ότι το αποφάσισε μετά το γεγονός, το οποίο ήταν μέσα στα πολύ πιθανά να συμβούν. Μάλλον το πιο πιθανό. Υπάρχουν αναφορές σε ρεπορτάζ προηγουμένων ημερών, πως τα επιτελεία πρότειναν στον Πρωθυπουργό να εμποδίσουν την πορεία του Oρούτς, χωρίς χρήση όπλων, με συγκεκριμένο σχέδιο, το οποίο απέρριψε γιατί θεώρησε υπερβολική αντίδραση. Την παρεμπόδιση. Είναι δεδομενο ότι θα την χρησιμοποιούσαν και οι Τούρκοι όπως έκαναν και άλλες φορές. Οι Τούρκοι το επιχείρησαν, οι δικοί μας ανταπέδωσαν. Ζημιές εκατέρωθεν, τέλος. Το οποίο διαγγελμα απευθυνόταν στους πολίτες. Δεν είπε κάτι που δεν έχει ξαναπεί σε συνεντεύξεις, δεν έγινε κανείς σοφότερος με αυτό, δεν νομίζω να κατάλαβε κανείς τι πραγματικά σκεφτόταν όταν αποφάσισε ότι θέλει να μας μιλήσει. Αν δε διαβάζαμε το ρεπορτάζ θα το αγνοούσαμε. Παρεκτός που δε βλέπω το λόγο να απευθύνει Πρωθυπουργός διάγγελμα για τέτοιο γεγονός. Ειδικά αν δε σκοπεύει να κλιμακώσει. Που είναι δεδομένο ότι δεν είναι αυτή η οπτική του.
Για τα υπόλοιπα είναι πολύ δύσκολο να είσαι 100% αντικειμενικός. Ακόμα και αυτοί που σχεδιάζουν τους χάρτες, με συγκεκριμένους κανόνες και διαδικασίες και πάλι προσπαθούν να μετακινήσουν το χάρακα υπέρ της χώρας τους. Εγώ θεωρώ ότι πρέπει να πάμε για το 100% των δικαιωμάτων μας, άλλοι θεωρούν πως πρέπει να πάμε για λιγότερα αφού έτσι κι αλλιώς το 100% δεν το κερδίζει κανείς. Η διαφορά μας είναι το πότε υποχωρείς από τις διεκδικήσεις σου. Εγω λέω στο τέλος και αν, τα άλλα παιδιά λένε στην αρχή για να προχωρήσει ο διάλογος. Για μερικά σημεία θεωρώ πως δεν υποχωρείς ποτέ, άλλος θα έλεγε κάνω πίσω γιατί είναι το εύλογο τίμημα. Εγώ λέω πως πρέπει να ξεκινήσουμε από εκεί, άλλος λέει τρελός είσαι, τι δουλειά έχουμε εκεί πέρα; Όλα τα γεγονότα λοιπόν τα φιλτράρεις ανάλογα με τη θέση που στέκεσαι. Μπορεί η θέση μου αυτή να σου φαίνεται υποκειμενική αλλά έχει να κάνει και με το ποιά είναι η δική σου θεώρηση για τα θέματα αυτά.

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16

Συνημμένα

• macron.jpg
    macron.jpg
    190,7 KB · Εμφανίσεις: 16

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.099
Πόντοι
4.895
πχ στο επίμαχο ποστ που έγραψες για τη σύγκρουση φαίνεται σα να βιάστηκες να γράψεις προκειμένου να βγάλεις ένα αρνητικό συμπέρασμα. Και επειδή σε οσα γράφεις γενικώς στα θέματα που συμμετέχεις δεν έχεις δείξει να είσαι επιπόλαιος, πρέπει να υπάρχει άλλη ερμηνεία.Γενικώς να σου πω πως παρακολουθώ και προσπαθώ να αξιολογώ την τρέχουσα συζήτηση : καθώς δεν έχω σπουδές ή γνωσεις διεθνων σχέσεων ούτε παρακολουθώ την σχετική ειδησεογραφία ούτε έχω μελετήσει διεθνές δίκαιο κλπ. αυτό που κάνω είναι να διαβάζω ότι γράφει ο καθένας σας και να αξιολογώ (με τα όρια του δικού μου μυαλού και αντίληψης φυσικά) αν αυτά που γράφετε προκύπτουν κατά βάση από αντικειμενική αξιολόγηση των δεδομένων ή μπαίνουν και υποκειμενικά κριτήρια (δογματισμοί -πολιτικά- ιδεολογικά κλπ.) Για σένα και μόνο για αυτό το νήμα όπως είπα και παραπάνω κάτι δεν μου κολλάει, και δεν εννοώ όχι αν έχεις δίκιο ή άδικο αλλά αν η οπτική σου είναι αποκλειστικά ή τουλάχιστον κατά κύριο λόγο αντικειμενική. Φυσικά δεν αποκλείεται να κάνω λάθος, είναι τελείως υποκειμενική η αίσθηση που έχω αποκομίσει από τα ποσταρίσματα σου και ίσως να αφορά και άλλα παρόμοια νήματα των τελευταίων ημερών.
Για το γεγονός της σύγκρουσης το δικό μου θέμα είχε να κάνει με το διάγγελμα. Γράφεται παντού ότι το αποφάσισε μετά το γεγονός, το οποίο ήταν μέσα στα πολύ πιθανά να συμβούν. Μάλλον το πιο πιθανό. Υπάρχουν αναφορές σε ρεπορτάζ προηγουμένων ημερών, πως τα επιτελεία πρότειναν στον Πρωθυπουργό να εμποδίσουν την πορεία του Oρούτς, χωρίς χρήση όπλων, με συγκεκριμένο σχέδιο, το οποίο απέρριψε γιατί θεώρησε υπερβολική αντίδραση. Την παρεμπόδιση. Είναι δεδομενο ότι θα την χρησιμοποιούσαν και οι Τούρκοι όπως έκαναν και άλλες φορές. Οι Τούρκοι το επιχείρησαν, οι δικοί μας ανταπέδωσαν. Ζημιές εκατέρωθεν, τέλος. Το οποίο διαγγελμα απευθυνόταν στους πολίτες. Δεν είπε κάτι που δεν έχει ξαναπεί σε συνεντεύξεις, δεν έγινε κανείς σοφότερος με αυτό, δεν νομίζω να κατάλαβε κανείς τι πραγματικά σκεφτόταν όταν αποφάσισε ότι θέλει να μας μιλήσει. Αν δε διαβάζαμε το ρεπορτάζ θα το αγνοούσαμε. Παρεκτός που δε βλέπω το λόγο να απευθύνει Πρωθυπουργός διάγγελμα για τέτοιο γεγονός. Ειδικά αν δε σκοπεύει να κλιμακώσει. Που είναι δεδομένο ότι δεν είναι αυτή η οπτική του.
Για τα υπόλοιπα είναι πολύ δύσκολο να είσαι 100% αντικειμενικός. Ακόμα και αυτοί που σχεδιάζουν τους χάρτες, με συγκεκριμένους κανόνες και διαδικασίες και πάλι προσπαθούν να μετακινήσουν το χάρακα υπέρ της χώρας τους. Εγώ θεωρώ ότι πρέπει να πάμε για το 100% των δικαιωμάτων μας, άλλοι θεωρούν πως πρέπει να πάμε για λιγότερα αφού έτσι κι αλλιώς το 100% δεν το κερδίζει κανείς. Η διαφορά μας είναι το πότε υποχωρείς από τις διεκδικήσεις σου. Εγω λέω στο τέλος και αν, τα άλλα παιδιά λένε στην αρχή για να προχωρήσει ο διάλογος. Για μερικά σημεία θεωρώ πως δεν υποχωρείς ποτέ, άλλος θα έλεγε κάνω πίσω γιατί είναι το εύλογο τίμημα. Εγώ λέω πως πρέπει να ξεκινήσουμε από εκεί, άλλος λέει τρελός είσαι, τι δουλειά έχουμε εκεί πέρα; Όλα τα γεγονότα λοιπόν τα φιλτράρεις ανάλογα με τη θέση που στέκεσαι. Μπορεί η θέση μου αυτή να σου φαίνεται υποκειμενική αλλά έχει να κάνει και με το ποιά είναι η δική σου θεώρηση για τα θέματα αυτά.

ΟΚ καλώς. Όπως είπα γνώσεις ειδικές δεν έχω, συνεπώς άσχετα αν ισχύουν αυτά που παρέθεσες από τον Λυγερό η αίσθήσή μου είναι ότι καλώς έγινε η συμφωνία αυτή αν και εφόσον απέτρεψε την Αίγυπτο από το να συμφωνούσε με την Τουρκία. Από όσα έχουν γραφτεί αυτό θα ήταν κατά πολύ χειρότερο σε επιπτώσεις σε σχέση με όσα παραχωρήσαμε τώρα.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Γιατί ρε πούστη μου να έχουμε ανάγκη τον κάθε νταβατζή;
Γιατί να μην μπορούμε μόνοι μας να προασπιστούμε τα εθνικά μας δικαιώματα,σαν το Ισραήλ λόγου χάρη;:angry:

Ρητορικές ερωτήσεις,οι νοήμονες γνωρίζουν τις απαντήσεις...

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
ΟΚ καλώς. Όπως είπα γνώσεις ειδικές δεν έχω, συνεπώς άσχετα αν ισχύουν αυτά που παρέθεσες από τον Λυγερό η αίσθήσή μου είναι ότι καλώς έγινε η συμφωνία αυτή αν και εφόσον απέτρεψε την Αίγυπτο από το να συμφωνούσε με την Τουρκία. Από όσα έχουν γραφτεί αυτό θα ήταν κατά πολύ χειρότερο σε επιπτώσεις σε σχέση με όσα παραχωρήσαμε τώρα.
Εγώ είμαι από εκείνους που πιστεύουν ότι οι Αιγύπτιοι δε θα έμπαιναν ποτέ στη μέση της ελληνοτουρκικής διαφοράς. Δεν το έκανε ο Μόρσι, που ήταν προστατευόμενος του Ερντογάν κατά μία έννοια. Έχουν τη δική τους θεώρηση και τη δική τους δυναμική. Αν δεν ήταν οι Ρώσοι θα είχαν πάρει την Πόλη. Ο Ερντογάν έχει αναφέρει κοντα στις 6000 φορές τον Σίσι. Ο Αιγύπτιος πάλι όσο κυβερνά ούτε μία το όνομα του Ερντογάν. Ακόμα κι αν οι 6000 φορές είναι φουσκωμένες το ούτε μία της αιγυπτιακής πλευρά είναι ενδεικτικό. Αλλά κι αυτός ουδέτερος στη διαφορά, παρόλο που ο άλλος παλεύει μέσω της αδελφότητας να τον ανατρέψει.
Είδαν ότι καιγόμαστε πήραν αυτό που θεωρούσαν σημαντικό. Δέχθηκαν τον έλεγχο από τις μυστικές υπηρεσίες της διαπραγματευτικής τους ομάδας μην είναι κανείς φλύαρος και μαθευτεί στην Άγκυρα. Αλλά στη διαπραγμάτευση ανυποχώρητοι και εξαιρετικά αποτελεσματικοί.
Η συμφωνία καλώς έγινε, όλοι συμφωνούμε σε αυτό, τα συμφωνηθέντα είναι συζητήσιμο αν καλώς έγιναν. Το λάθος ξεκίνησε από την οριοθέτηση ΑΟΖ Κύπρου-Αιγύπτου με την εξαίρεση της φετας, κατόπιν δικής μας υποδείξεως προς τους Κυπρίους. Το βρήκαμε μπροστά μας.

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16
Εγώ είμαι από εκείνους που πιστεύουν ότι οι Αιγύπτιοι δε θα έμπαιναν ποτέ στη μέση της ελληνοτουρκικής διαφοράς. Δεν το έκανε ο Μόρσι, που ήταν προστατευόμενος του Ερντογάν κατά μία έννοια. Έχουν τη δική τους θεώρηση και τη δική τους δυναμική. Αν δεν ήταν οι Ρώσοι θα είχαν πάρει την Πόλη. Ο Ερντογάν έχει αναφέρει κοντα στις 6000 φορές τον Σίσι. Ο Αιγύπτιος πάλι όσο κυβερνά ούτε μία το όνομα του Ερντογάν. Ακόμα κι αν οι 6000 φορές είναι φουσκωμένες το ούτε μία της αιγυπτιακής πλευρά είναι ενδεικτικό.
Είδαν ότι καιγόμαστε πήραν αυτό που θεωρούσαν σημαντικό. Δέχθηκαν τον έλεγχο από τις μυστικές υπηρεσίες της διαπραγματευτικής τους ομάδας μην είναι κανείς φλύαρος και μαθευτεί στην Άγκυρα. Αλλά στη διαπραγμάτευση ανυποχώρητοι και εξαιρετικά αποτελεσματικοί.
Η συμφωνία καλώς έγινε, όλοι συμφωνούμε σε αυτό, τα συμφωνηθέντα είναι συζητήσιμο αν καλώς έγιναν. Το λάθος ξεκίνησε από την οριοθέτηση ΑΟΖ Κύπρου-Αιγύπτου με την εξαίρεση της φετας, κατόπιν δικής μας υποδείξεως προς τους Κυπρίους. Το βρήκαμε μπροστά μας.

Παλι λαθος κανεις. Η φετα μας εχει σωσει, απο τον παρορμητικο ηλιθιο που θα πηγαινε να υπογραψει ορια με τη Κυπρο αγνοωντας την Αιγυπτο. Τοτε ειναι που θα μας τον φοραγαν, Αιγυπτιοι και Τουρκοι παρεα.Η φετα μπορει και πρεπει να οριστει ΜΟΝΟ με τριμερη συμφωνια.

ΥΓ κατι λενε οτι οι Τουρκοι εχουν βγει εκτος Ναβτεξ με κατευθυνση Ατταλεια. Δε ξερω, απλα το μεταφερω

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Εγώ είμαι από εκείνους που πιστεύουν ότι οι Αιγύπτιοι δε θα έμπαιναν ποτέ στη μέση της ελληνοτουρκικής διαφοράς. Δεν το έκανε ο Μόρσι, που ήταν προστατευόμενος του Ερντογάν κατά μία έννοια. Έχουν τη δική τους θεώρηση και τη δική τους δυναμική. Αν δεν ήταν οι Ρώσοι θα είχαν πάρει την Πόλη. Ο Ερντογάν έχει αναφέρει κοντα στις 6000 φορές τον Σίσι. Ο Αιγύπτιος πάλι όσο κυβερνά ούτε μία το όνομα του Ερντογάν. Ακόμα κι αν οι 6000 φορές είναι φουσκωμένες το ούτε μία της αιγυπτιακής πλευρά είναι ενδεικτικό.
Παλι λαθος κανεις. Η φετα μας εχει σωσει, απο τον παρορμητικο ηλιθιο που θα πηγαινε να υπογραψει ορια με τη Κυπρο αγνοωντας την Αιγυπτο. Τοτε ειναι που θα μας τον φοραγαν, Αιγυπτιοι και Τουρκοι παρεα.Η φετα μπορει και πρεπει να οριστει ΜΟΝΟ με τριμερη συμφωνια.ΥΓ κατι λενε οτι οι Τουρκοι εχουν βγει εκτος Ναβτεξ με κατευθυνση Ατταλεια. Δε ξερω, απλα το μεταφερω
Κανένας δε θα πήγαινε να υπογράψει με την Κύπρο Zane. Όπως και δεν πήγε. Ούτε καν συζητήσεις δεν έκανε. Ακόμα και ο πλέον εθνικιστής Σαμαράς. Φοβούμενος την αντίδραση της Τουρκίας. Με την Αίγυπτο και τη Λιβύη προσπαθούσαν εδώ και 15 χρόνια.
Ετσι κι αλλιώς με βάση την πρόσφατη συμφωνία πλέον χρειάζεται και η έγκριση της Αιγύπτου.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.123
Πόντοι
22.785
:wink: :wink:
ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ
Ο Ι Κακριδής αναφέρει στο « Οι Αρχαίοι Έλληνες στην Νεοελληνική Παράδοση» ( Εκδ. ΜΙΕΤ σελ. 32, 52)
«Στα Λαηνά του Σουφλιού είναι ένας τσοπάνος που φτιάχνει θαυμάσιες γκλίτσες. Σε μία απ` αυτές παρίστανε τον Τούρκο να κόβει το κεφάλι ενός Έλληνα. Ο Έλληνας στέκει ΟΡΘΙΟΣ και με χωρίς κεφάλι που είναι. Τον ρωτούν γιατί στέκει όρθιος αφού είναι χωρίς κεφάλι. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ αποκρίθηκε.

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.633
Πόντοι
1.706
ρε ... ο Μακρον θα ξεχασει τα Γαλλικα ετσι οπως το παει απάντησε ο Κυριάκος στα γαλλικά οπότε όλα καλά.
Ε μα, όπως και να το κάνουμε, πιο ωραία ακούγονται τα γαλλικά από τα.............γερμανικά:shit: tooth::tooth::tooth::

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Το αγκωνατο παει συννεφο

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445
ρε ... ο Μακρον θα ξεχασει τα Γαλλικα ετσι οπως το παει απάντησε ο Κυριάκος στα γαλλικά οπότε όλα καλά.
Ε μα, όπως και να το κάνουμε, πιο ωραία ακούγονται τα γαλλικά από τα.............γερμανικά:shit: tooth::tooth::tooth::

Σαν τον εθναρχη κανενας τα γαλλικα :D::D:

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
Διάβασα σήμερα στο ιν.γρ ότι ο μόγγο ήταν "μπίζι" και απέφευγε να μιλήσει με τη φίλη του τη μέρκελ. Δεν ξέρω τι παιχνίδι παίζει ο τύπος αλλά ρίχνει μεγάλη ζαριά.

Νομίζω οτι τα πράγματα αρχίζουν και γυρίζουν εναντίον του τουρκόγυφτα.

Θα ήθελα να πω εδω οτι χαίρομαι που υπάρχουν μέλη με άποψη ψύχραιμη, τις απόψεις των οποίων διαβάζω. Απο την άλλη βρισιές και εξυπνάδες και υφάκι τραμπούκου είναι γελοία.

Wrath_

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2020
Like
588
Πόντοι
86
Απλή λογική, αν δεν ξέρεις δε λες τίποτα μέχρι να μάθεις, αν θες να το παίξεις εξυπνάκιας απλά γίνεσαι ρόμπα
συμφωνώ απόλυτα με το τονισμένο, επίσης κατά την ταπεινή μου εκτίμηση το κίνητρο του στόκα δεν ήταν να το παίξει εξυπνάκιας,
τέλος για το ύφος σου, δικό σου θέμα πως γράφεις και δεν μου πέφτει λόγος αλλά αφου δεν έχετε προηγούμενα επίτρεψέ μου να πω ότι παραείσαι απότομος χωρίς λόγο όχι τίποτα άλλο αλλα μπαίνουμε σε φαγωμάρες αντί να συζητάμε το επίμαχο θέμα.
αυτά τα ολίγα από μένα

Bill συμφωνώ γενικά με όσα λες.

Πράγματι το ύφος μου ήταν απότομο και ζητώ συγγνώμη από όλους τους "συνομιλητές" στο θέμα και φυσικά και από τον ίδιο το Στοκαδουρα.

Όμως η ουσία παραμένει. Ο Στοκαδουρα είναι ένας πατριώτης, φοβερά ηττοπαθης που έχει κολλήσει στο "οι Πολιτικοί είναι προδότες".

Μεχρι εδώ είναι απόλυτα σεβαστό, όπως και κάθε άλλη άποψη. Ούτε εγώ είμαι πολύ περήφανος για το επίπεδο του Ελληνικού λαού και των κυβερνήσεων μας.

ΟΜΩΣ, το συγκεκριμένο ποστ του χτες (που κόβει τη μισή είδηση και πετάει τη μισή που δεν τον βολεύει) είναι ο ορισμός του "Αν η πραγματικότητα δε συμφωνεί με την άποψή μας, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα".

Κι αυτό είναι εξοργιστικο και γενικά και ειδικά σε εθνικά θέματα. Κάποιοι στην Τουρκία πληρώνονται για να γράφουν τέτοια προπαγάνδα. Αυτός είναι ο λόγος που (κακώς) αντέδρασα έτσι.

Πάμε παρακάτω τώρα στην ουσία:

1. Προφανώς δεν ήμουν εκεί κοντά για να ξέρω τι έγινε με τις φρεγάτες, ούτε πιστεύω πολύ τα Ελληνικά ΜΜΕ. Όμως, είμαι βέβαιος ότι αν οι Τούρκοι είχαν γράψει "νίκη" έστω και στα σημεία θα το είχαν "σηκώσει" το θέμα, μέχρι και φωτογραφίες θα βλέπαμε από την τσαλακωμενη φρεγάτα. Αυτό με κάνει να πιστεύω ότι μια μικρή ψωλια τους τη ρίξανε οι καπετάνιοι μας χτες.

Υπό αυτό το πρίσμα το σχετικά σοφτ και κατευναστικο διάγγελμα του Πρωθυπουργού μας ήταν απόλυτα σωστό (Δεν είμαι ΝΔ).

2. Αυτή τη στιγμή τα δεδομένα (που σαφώς μπορεί να αλλάξουν, έχει δρόμο ακόμα) δείχνουν ότι πάμε για ένα Ελλάδα, Κύπρος, Γαλλία, Ισραήλ, Αίγυπτος - Τουρκία 100-0.

Δε βλέπω το λόγο για ηττοπάθεια και μιζέρια. Όσο και να μας φάνε αργότερα στη μοιρασιά του 100, θα είναι μια μεγάλη νίκη που εκτός από τα οποία οικονομικά οφέλη θα παγιωσει την κατάσταση στην περιοχή για τα επόμενα 40 χρόνια.

• Like
Αντιδράσεις: barock

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
Πράγματι το ύφος μου ήταν απότομο και ζητώ συγγνώμη από όλους τους "συνομιλητές" στο θέμα και φυσικά και από τον ίδιο το Στοκαδουρα.

Αν και έχουμε πλακωθεί άσχημα στο παρελθόν, εδω σε παραδέχομαι.

Αν μου επιτρέπεις μια συμβουλή - είσαι έξυπνος και έχεις κριτικό νου. Οταν επιτίθεσαι άσχημα στον άλλον απλά επειδή εξέφρασε την προσωπική του άποψη, ακόμα και αν έχεις δίκιο τελικά πέφτεις στο επίπεδο ζανκλό και τζει-χονι πασοκ φορέβα. Αδικείς δηλαδή τον εαυτό σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom