Zane
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2013
- Like
- 71
- Πόντοι
- 16
East Med υφίσταται μόνον αν η Ελλάδα έχει σύνορα με Κύπρο.
τι λες μωρε ? Αυτο απο που σου ρθε τωρα?
East Med υφίσταται μόνον αν η Ελλάδα έχει σύνορα με Κύπρο.
Θα τον περάσουν οι Ισραηλινοί μέσα από Τουρκική περιοχή;τι λες μωρε ? Αυτο απο που σου ρθε τωρα?East Med υφίσταται μόνον αν η Ελλάδα έχει σύνορα με Κύπρο.
Τύπε μου έχεις κατανοήσει ότι σε γράφω στ'αρχίδια μου, έτσι;. Μπορεί με τους άλλους που μιλούσες να μάλωσες και να σε στόλισαν και για ένα διάστημα μιλούσες με τον εαυτό σου, αλλά εγώ το βαριέμαι το στυλάκι αυτό.Τύπε, αν τελικά ισχύει, που προσπαθώ να το τσεκάρω, εσύ πρέπει να πάρεις επίσημο τίτλο...Είσαι μακράν ο μεγαλύτερος ΓΕΛΟΙΟΣ, ΜΑΛΑΚΑΣ που γράφει στα σχετικά θέματα.Το μόνο που δεν έχω καταλήξει είναι αν αξίζεις οίκτο ή σφαλιάρες.Υ. Γ. Διάβασε ρε νούμερο μέχρι τέλους την "είδηση" ,στις φοβερές πηγές που μόνο εσύ έχεις πρόσβαση... Γελοίε καραγκιόζη.Aν τελικά ισχύει, που προσπαθώ να το τσεκαρω, της ΛΗΜΝΟΣ της την ακούμβησαν εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδος, αλλά όλα καλά αφού υπήρξαν μόνον υλικές ζημιές, σύμφωνα με τους κρατούντες.
Πάει το δούλεμα και τα διαγγέλματα σύννεφο.....
Θα τον περάσουν οι Ισραηλινοί μέσα από Τουρκική περιοχή;τι λες μωρε ? Αυτο απο που σου ρθε τωρα?East Med υφίσταται μόνον αν η Ελλάδα έχει σύνορα με Κύπρο.
Φιλήθηκαν δηλ όπως λέμε και με τ΄ αμάξια.αυτο που κυκλοφορει ειναι το ακριβως αναποδο, οτι η Λημνος τον ακουμπησε λιγο στην F245 και μαλλον πανε σπιτι τους για να "αποφευχθουν τα χειροτερα"Aν τελικά ισχύει, που προσπαθώ να το τσεκαρω, της ΛΗΜΝΟΣ της την ακούμβησαν εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδος, αλλά όλα καλά αφού υπήρξαν μόνον υλικές ζημιές, σύμφωνα με τους κρατούντες.
τι λες μωρε ? Αυτο απο που σου ρθε τωρα?East Med υφίσταται μόνον αν η Ελλάδα έχει σύνορα με Κύπρο.
Φιλήθηκαν δηλ όπως λέμε και με τ΄ αμάξια. Που θα πάει αυτή η κατάσταση με τα μουνόπανα, ρε πούστη μου; :S
Η Κύπρος έχει οριοθετήσει ΑΟΖ με όλα τα γειτονικά κράτη, πλην των Τούρκων που δεν την αναγνωρίζουν και των γνωστών κατρουλήδων.H Kυπρος 1. ειναι συμμετοχος και αυτη στον EastMed 2. Εχει δεθει με γαλλικα συμφεροντα, ωστε η Γαλλια να καταστει αμεσα παραγωγος. Στην Κυπρο το μεγαλο "αγκαθι" ειναι το μερτικο της τ/κ κοινοτητας , περα απο το ζητημα του ορισμου ΑΟΖ με τα γειτονια κρατη που ειναι ηδη απο μονο του αρκετα προβληματικο.
East Med υφίσταται μόνον αν η Ελλάδα έχει σύνορα με Κύπρο. Δεδομένου ότι υπογράψαμε πως ούτε η Κρήτη έχει πλήρη επήρεια και ο Πρωθυπουργός θεωρεί πως το σημείο που κόβει βόλτες το Ορουτς είναι το απώτατο όριο, ακόμα και με την πλήρη αποδοχή των ελληνικών θέσεων, ( πως διάολο συμβαίνει αυτό μόνον αυτός γνωρίζει ), είμαι πάρα πολύ περίεργος να δω τι δικαιολογία θα βρουν να πουν στο Νετανιάχου, αν υπογράψουν τριεθνές με Τουρκία. Η AJC έχει πρόσφερε τεράστια βοήθεια στη HALC για τις εξαιρετικές επιτυχίες της στα εθνικά θέματα.
Θα δούμε Zane. Πιστεύω ότι οι Αιγύπτιοι θα ρίξουν όλα τα χαρτιά τους στη υγροποίηση. Νομίζω ότι ο ένας από τους σταθμούς τους είναι ο μεγαλύτερος στον κόσμο και το υγροποιημένο λογικά θα είναι πιο φθηνό από εκείνο που θα μεταφέρει ο East Med.Αιγυπτιακοι. Και σου εχω ξαναπει, η Αιγυπτος ειτε ακουμπαει ειτε οχι η Ελληνικη ΑΟΖ με την Κυπριακη θα μπει στον East Med. Θεωρησε το δεδομενο.Θα τον περάσουν οι Ισραηλινοί μέσα από Τουρκική περιοχή;τι λες μωρε ? Αυτο απο που σου ρθε τωρα?East Med υφίσταται μόνον αν η Ελλάδα έχει σύνορα με Κύπρο.
Μάλλον κλωτσοπατινάδα στην άκρη του δρόμου.Θα γίνει φιλική δήλωση ή θα τρέχουμε στα δικαστήρια;Φιλήθηκαν δηλ όπως λέμε και με τ΄ αμάξια. Που θα πάει αυτή η κατάσταση με τα μουνόπανα, ρε πούστη μου; :S
Θα δούμε Zane. Πιστεύω ότι οι Αιγύπτιοι θα ρίξουν όλα τα χαρτιά τους στη υγροποίηση. Νομίζω ότι ο ένας από τους σταθμούς τους είναι ο μεγαλύτερος στον κόσμο και το υγροποιημένο λογικά θα είναι πιο φθηνό από εκείνο που θα μεταφέρει ο East Med.Αιγυπτιακοι. Και σου εχω ξαναπει, η Αιγυπτος ειτε ακουμπαει ειτε οχι η Ελληνικη ΑΟΖ με την Κυπριακη θα μπει στον East Med. Θεωρησε το δεδομενο.Θα τον περάσουν οι Ισραηλινοί μέσα από Τουρκική περιοχή;τι λες μωρε ? Αυτο απο που σου ρθε τωρα?East Med υφίσταται μόνον αν η Ελλάδα έχει σύνορα με Κύπρο.
Για την οριοθέτηση μάλλον προς Τουρκική πάμε. Γιατί αν ήταν να πάμε σε Αιγυπτιακή γιατί να μην πάμε από τώρα, που η συμφωνία είχε και την υψηλή επιστασία των ΗΠΑ;
Πάμε παρακάτωΤύπε, αν τελικά ισχύει, που προσπαθώ να το τσεκάρω, εσύ πρέπει να πάρεις επίσημο τίτλο...Είσαι μακράν ο μεγαλύτερος ΓΕΛΟΙΟΣ, ΜΑΛΑΚΑΣ που γράφει στα σχετικά θέματα.Το μόνο που δεν έχω καταλήξει είναι αν αξίζεις οίκτο ή σφαλιάρες.Υ. Γ. Διάβασε ρε νούμερο μέχρι τέλους την "είδηση" ,στις φοβερές πηγές που μόνο εσύ έχεις πρόσβαση... Γελοίε καραγκιόζη.Aν τελικά ισχύει, που προσπαθώ να το τσεκαρω, της ΛΗΜΝΟΣ της την ακούμβησαν εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδος, αλλά όλα καλά αφού υπήρξαν μόνον υλικές ζημιές, σύμφωνα με τους κρατούντες.
Μάλλον κλωτσοπατινάδα στην άκρη του δρόμου. Αναβάλλεται συνέχεια το ματς που έχουμε στην έδρα μας πάντως. :S
Τη λεκάνη του Ηροδότου ως προς το μερίδιό μας την παραχωρήσαμε κατά μεγάλο μέρος, ως τίμημα για την υπογραφή. Οπότε στην ουσία παίζει μόνη της. Το θέμα είναι γιατί να πάει να υγροποιήσει Κρήτη και όχι στους δικούς της σταθμούς που είναι υπαρκτοί και με τεράστια δυναμικότητα. Πιό φθηνά της έρχεται, ειδικά για τις εξαγόμενες ποσότητες.Λεκανη Ηροδοτου -> Σταθμος υγροποιησης στην Κρητη + πανω Ιταλια -> ΕυρωπηΘα δούμε Zane. Πιστεύω ότι οι Αιγύπτιοι θα ρίξουν όλα τα χαρτιά τους στη υγροποίηση. Νομίζω ότι ο ένας από τους σταθμούς τους είναι ο μεγαλύτερος στον κόσμο και το υγροποιημένο λογικά θα είναι πιο φθηνό από εκείνο που θα μεταφέρει ο East Med.Αιγυπτιακοι. Και σου εχω ξαναπει, η Αιγυπτος ειτε ακουμπαει ειτε οχι η Ελληνικη ΑΟΖ με την Κυπριακη θα μπει στον East Med. Θεωρησε το δεδομενο.Θα τον περάσουν οι Ισραηλινοί μέσα από Τουρκική περιοχή;τι λες μωρε ? Αυτο απο που σου ρθε τωρα?East Med υφίσταται μόνον αν η Ελλάδα έχει σύνορα με Κύπρο.
Για την οριοθέτηση μάλλον προς Τουρκική πάμε. Γιατί αν ήταν να πάμε σε Αιγυπτιακή γιατί να μην πάμε από τώρα, που η συμφωνία είχε και την υψηλή επιστασία των ΗΠΑ;
παθητικο εισοδημα για τους Αιγυπτιους, χωρις να κουνησουν το δαχτυλακι τους.η οριοθετηση πρεπει να κρεμεται πανω απο το κεφαλι του Ερντογαν λογω Συρτης, και λογω Αδερφων Μουσουλμανων (δηλαδη κουταβιων του Ερντογαν) που παραμενουν υπολογισιμη δυναμη στην Αιγυπτο
Θα έλεγα ότι η χώρα είναι μόνη της. Καλοδεχούμενες και οι λεκτικές στηρίξεις αλλά δεν βοηθούν και πολύ. Οταν λυθούν οι "παρεξηγήσεις" με τους δίπλα θα εμφανιστούν και οι φίλοι.Υπογραψαμε οτι η Κρητη δεν εχει πληρη επηρεια αλλα ως τον 28ο. Το ιδιο υπογραψαμε και στην Αδριατικη με την Ιταλια. Τα πραγματα δειχνουν οτι δε θα υπογραψουν τριεθνες με Τουρκια δε βλεπω κατι που να συνηγορει προς αυτο. Προφανως εδω η Αιγυπτος θα εχει το ρολο κλειδι. Το Ορουτς ουσιαστικα εξωπεταχτηκε απο διεκδικουμενη ελληνικη περιοχη ανατολικα του 28ου με θεωρουμενη πληρη επηρεια Καστελοριζου. Το λες και δυνατο χαστουκι στον Ερντο.Η Κύπρος έχει οριοθετήσει ΑΟΖ με όλα τα γειτονικά κράτη, πλην των Τούρκων που δεν την αναγνωρίζουν και των γνωστών κατρουλήδων.H Kυπρος 1. ειναι συμμετοχος και αυτη στον EastMed 2. Εχει δεθει με γαλλικα συμφεροντα, ωστε η Γαλλια να καταστει αμεσα παραγωγος. Στην Κυπρο το μεγαλο "αγκαθι" ειναι το μερτικο της τ/κ κοινοτητας , περα απο το ζητημα του ορισμου ΑΟΖ με τα γειτονια κρατη που ειναι ηδη απο μονο του αρκετα προβληματικο.
East Med υφίσταται μόνον αν η Ελλάδα έχει σύνορα με Κύπρο. Δεδομένου ότι υπογράψαμε πως ούτε η Κρήτη έχει πλήρη επήρεια και ο Πρωθυπουργός θεωρεί πως το σημείο που κόβει βόλτες το Ορουτς είναι το απώτατο όριο, ακόμα και με την πλήρη αποδοχή των ελληνικών θέσεων, ( πως διάολο συμβαίνει αυτό μόνον αυτός γνωρίζει ), είμαι πάρα πολύ περίεργος να δω τι δικαιολογία θα βρουν να πουν στο Νετανιάχου, αν υπογράψουν τριεθνές με Τουρκία. Η AJC έχει πρόσφερε τεράστια βοήθεια στη HALC για τις εξαιρετικές επιτυχίες της στα εθνικά θέματα.
Το αλλο ομως ειναι οτι το χαστουκι αυτο δε το εδοσε η Ελλαδα μονη της αλλα μαζι με ΗΠΑ , Ισραηλ με τη Γαλλια , Αιγυπτο να βαζουν και αυτοι ενα χερακι ( και ΗΑΕ ισως ). Η Τουρκια αντιθετα ειναι μονη, με την πολυ διακριτικη και ουσιαστικα ανυπαρκτη στηριξη της Ρωσιας.
Τράβα παίξε παρακάτω είπαμε. Καταντάς κουραστικός.Ρε γελοίε, ξεκινάς ένα "συλλογισμο"...1. Με το "Αν ισχύει, που θα το τσεκάρω..."2. Συνεχίζεις με ΜΙΣΗ είδηση, αμφιβόλου εγκυρότητας προς το παρόν.3. Και καταλήγεις με βεβαιότητα σε συμπέρασμα..Ποιος στοιχειωδώς έξυπνος άνθρωπος θα σε πάρει σοβαρά?Το να είσαι ηλιθιος (που είσαι) συγχωρείται. Το να είσαι ανίδεος (που επίσης είσαι) κι αυτό συγχωρείται.Νοημοσύνη αμοιβαδας, το παίζεις και αναλυτής στο bouΠάμε παρακάτωΤύπε, αν τελικά ισχύει, που προσπαθώ να το τσεκάρω, εσύ πρέπει να πάρεις επίσημο τίτλο...Είσαι μακράν ο μεγαλύτερος ΓΕΛΟΙΟΣ, ΜΑΛΑΚΑΣ που γράφει στα σχετικά θέματα.Το μόνο που δεν έχω καταλήξει είναι αν αξίζεις οίκτο ή σφαλιάρες.Υ. Γ. Διάβασε ρε νούμερο μέχρι τέλους την "είδηση" ,στις φοβερές πηγές που μόνο εσύ έχεις πρόσβαση... Γελοίε καραγκιόζη.Aν τελικά ισχύει, που προσπαθώ να το τσεκαρω, της ΛΗΜΝΟΣ της την ακούμβησαν εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδος, αλλά όλα καλά αφού υπήρξαν μόνον υλικές ζημιές, σύμφωνα με τους κρατούντες.
Τράβα παίξε παρακάτω είπαμε. Καταντάς κουραστικός.Ρε γελοίε, ξεκινάς ένα "συλλογισμο"...1. Με το "Αν ισχύει, που θα το τσεκάρω..."2. Συνεχίζεις με ΜΙΣΗ είδηση, αμφιβόλου εγκυρότητας προς το παρόν.3. Και καταλήγεις με βεβαιότητα σε συμπέρασμα..Ποιος στοιχειωδώς έξυπνος άνθρωπος θα σε πάρει σοβαρά?Το να είσαι ηλιθιος (που είσαι) συγχωρείται. Το να είσαι ανίδεος (που επίσης είσαι) κι αυτό συγχωρείται.Νοημοσύνη αμοιβαδας, το παίζεις και αναλυτής στο bouΠάμε παρακάτωΤύπε, αν τελικά ισχύει, που προσπαθώ να το τσεκάρω, εσύ πρέπει να πάρεις επίσημο τίτλο...Είσαι μακράν ο μεγαλύτερος ΓΕΛΟΙΟΣ, ΜΑΛΑΚΑΣ που γράφει στα σχετικά θέματα.Το μόνο που δεν έχω καταλήξει είναι αν αξίζεις οίκτο ή σφαλιάρες.Υ. Γ. Διάβασε ρε νούμερο μέχρι τέλους την "είδηση" ,στις φοβερές πηγές που μόνο εσύ έχεις πρόσβαση... Γελοίε καραγκιόζη.Aν τελικά ισχύει, που προσπαθώ να το τσεκαρω, της ΛΗΜΝΟΣ της την ακούμβησαν εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδος, αλλά όλα καλά αφού υπήρξαν μόνον υλικές ζημιές, σύμφωνα με τους κρατούντες.
Xαζοπούλι τράβα παρακάτω λέμε. Κούρασες.Τα ποστ σου είναι Μνημεία Ασχετοσύνης, δεν πετυχαίνεις ελέφαντα στα 2 μέτρα.Αναλυτή (του κωλου) τόσες μαλακιες μαζεμένες σε 2 σελίδες θέλει τεράστια προσπάθεια για να τις μαζέψεις.Τραβά για ύπνο τώρα εξυπνάκια, ρόμπα έγινες (για άλλη μια φορά)Τέλος από εμένα...