Γεια σου κρέταν336, όλα καλα;Νομίζω οτι ο γυφτόμογγος αντιγράφει όχι τους κινέζους αλλά τους ρώσους, με τους οποίους και συνεργάζεται σε διάφορα επίπεδα όπως οι μυστικές υπηρεσίες, η "συμπληρωματικότητα" (εσυ χριστιανος, εγω μουσλίμι, εσυ πάρε τη μισή λιβύη εγω την άλλη μισή, έλα να παίξουμε θέατρο και καλά πλακωνόμαστε στη συρία), και τη συμπεριφορά. Οι σιχαμεροί ρώσοι έχουν εξελιχτεί τα τελευταία 6-7 χρόνια σε σημαντικό εχθρό της Ελλάδας.Ο μόγγο έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια φήμη που τον βοηθάει στον ψυχολογικό πόλεμο που έχει εξαπολύσει εναντίον μας. Η προπαγάνδα είναι μέρος του πολέμου, και το πάει πολύ καλά.Απο πλευράς πράξεων, ο τούρκο δεν έχει υποστεί ουδεμία συνέπεια. Αν κάτι μου διαφεύγει, παρακαλώ ας με διορθώσει κάποιος. Αυτό σημαίνει οτι έχει στήριξη εκεί που μετράει, ενω εμείς παίρνουμε σε συνεχόμενη βάση τ'αρχίδια μας απο τους "φίλους"Συμφωνώ, το νατο είναι τσίρκο. Η δε ΕΕ είναι προς διάλυση. Οι ναζι αγαπάνε τούρκο, και τον προστατεύουν. Ο τραμπόγυφτας έχει εξαγοραστεί απο τον τούρκο, και του παρέχει προστασία.Θα δεις τελικά οτι η Ελλάδα θα είναι το κακό παιδί προς συμόρφωσιν, και ο τούρκο θα πάρει και αυτά που θέλει και το χρήμα.Δεν έχω καταλάβει αν θεωρείς οτι ο μόγγο είναι απομονωμένος.
Συνεχίζω λοιπόν με τις μεσημεριανές σοφιστείες μου
Και παλαιότερα το έχω γράψει, ο Ρώσος έχει κάνει τις επιλογές του μεταξύ ημών και σκύλων και διάλεξε ξεκάθαρα σκύλους.
Όχι τώρα, εκατοντάδες χρόνια πριν.
Μην νομίζεις βέβααι ότι επέλεξε σύμμαχο, απλά οι μπίζνες να γίνονται και να μένει ο Βόσπορος ανοικτός.
Στην Συρία δεν βλέπεις συμμαχία Ρώσων-σκύλων. Αναγκαίο κακό βλέπεις.
Διότι κάποιοι επέλεξαν να την πέσουν στην Συρία, "σύμμαχο" της Ρωσίας, και διάλεξαν τον σκύλο να το κάνει.
Μια χαρά κονόμησε ο σκύλος από το πέσιμο και αν είχε καταφέρει να τραβήξει την Ρωσία σε περαιτέρω φασαρίες θα είχε πολλά περισσότερα οφέλη.
Αλλά ο πρόεδρας ήταν και παραμένει πρακτόρι.
Στην Λιβύη υπήρχε ένας Καντάφι. Και πάνω που λες ότι έμπαινε ο Καντάφις στον σωστό δρόμο τον παλούκωσαν οι δικοί του. Κατόπιν βοήθειας και εντολών απο..............τα ευρωπέη.
Έκτοτε η χώρα αυτή έχει γίνει απόπατος της περιοχής και ο σκύλος, ως καλό τετράποδο, έχωσε την μύτη του.
Πάλι κονόμησε τα αποθεματικά της Λιβύης, κάτι γράφουν για πετρέλαια κλπ κλπ.
Οι δε Ρώσοι είδαν φως και μπήκαν, για όποιους λόγους πιστεύουν οτι έπρεπε να μπουν.
Που θα καταλήξει η ιστορία είναι ακόμα νωρίς το δούμε.
Όλα τα παραπάνω τα γράφω όχι για να δείξω κάποιον θαυμασμό στους Ρώσους. Ούτε και περιμένω κάτι από αυτούς. Ναι, ΔΕΝ χρωστάνε και τίποτα....
Το συμφέρον τους κοιτάνε, να κάνουν τις δουλίτσες τους και όλα καλά (αν πας με τα νερά τους).
Σε όλα τα παραπάνω αντικατέστησε το Ρώσος με το Αμερικάνος, ΕΕ, ΝΑΤΟ κλπ κλπ.
Τα ίδια σκατά είναι, τα ίδια πράττουν, το ίδιο να περιμένεις από όλους αυτούς. ΤΙΠΟΤΑ.
Με κάποιους μπορεί να είμαστε σύμμαχοι αλλά αυτό είναι μια έννοια περασμένων αιώνων και μόνο για εμπόλεμες περιόδους
Σεντόνι τέλος.