Νέα

Δεν κάνει πίσω η Τουρκία λίγα 24ωρα μετά τον φονικό σεισμό: Νέα Navtex για το Oruc Reis κοντά στην Ρόδο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TASSOS karipidis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 47K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Εν τω μεταξύ ο Αλίγιεφ υποδέχθηκε με προσβλητικό τρόπο τον Έλληνα Πρέσβη στο Μπακού στις αρχές του μήνα, γιατί ως λαός έχουμε την τάση να ξεχνάμε.
Η αντίδρασή μας; Αγνοείται.....

Απαράδεκτα προκλητικός και αγενής ο Αζέρος πρόεδρος έναντι του Έλληνα πρέσβη
Ο Αλίγιεφ ξεκαθάρισε ότι η ευθυγράμμιση της πολιτικής του Μπακού με την Άγκυρα είναι απόλυτη σε όλα τα μέτωπα
Με το «καλημέρα» ο νέος πρεσβευτής της Ελλάδας στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν Νικόλαος Πιπερίγκος, διαπίστωσε το εχθρικό -επιεικώς- κλίμα για τη χώρα μας, καταθέτοντας τα διαπιστευτήριά του στον πρόεδρο της χώρας, Ιλχάμ Αλίγιεφ την περασμένη Τέταρτη 2 Σεπτεμβρίου.
Στις δηλώσεις του, παρουσία του Έλληνα πρεσβευτή, ο Αλίγιεφ, ούτε λίγο ούτε πολύ αντιμετώπισε και την Ελλάδα και την Κύπρο ως εχθρικές χώρες. Τις κατηγόρησε ότι συνεργάζονται στρατιωτικά με την Αρμενία.
Ταυτόχρονα, ο Αζέρος πρόεδρος ξεκαθάρισε ότι η ευθυγράμμιση της πολιτικής του Μπακού με την Άγκυρα είναι απόλυτη σε όλα τα μέτωπα, συμπεριλαμβανομένης και της τρέχουσας κρίσης στην Ανατολική Μεσόγειο, όπου η Τουρκία αμφισβητεί ευθέως τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα!
«Δεν είναι μυστικό ότι η Τουρκία δεν είναι μόνο ο φίλος και εταίρος μας, αλλά μια αδερφική χώρα για μας. Υποστηρίζουμε και θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε την Τουρκία χωρίς κανέναν δισταγμό σε όλες τις περιστάσεις. Αυτοί υποστηρίζουν το Αζερμπαϊτζάν σε όλα τα ζητήματα και τους υποστηρίζουμε κι εμείς σε όλα τα ζητήματα, συμπεριλαμβανομένων των ζητημάτων πληροφοριών στην Ανατολική Μεσόγειο», είπε ο Αλίγιεφ, επισημαίνοντας στον νέο Έλληνα πρέσβη: «Θέλω να γνωρίζετε τη θέση μας. Η θέση αυτή έχει επισήμως γίνει γνωστή από την αζερική κυβέρνηση με δικές μου οδηγίες».
Μετά την απαράδεκτη υποδοχή του προέδρου Αζερμπαϊτζάν στο νέο διπλωματικό εκπρόσωπο της Ελλάδας στη χώρας, δεν άργησαν να έρθουν και τα «συγχαρητήρια» του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Μεχμέτ Τσαβούσογλου, μ’ ανάρτησή του στο Twitter. «Ευχαριστούμε πολύ αγαπητέ Πρόεδρε της Δημοκρατίας!! Ποτέ δεν αισθανθήκαμε αμφιβολίες για την στήριξη του Αζερμπαϊτζάν. Και η Τουρκία αταλάντευτα θα είναι πάντα δίπλα στο Αζερμπαϊτζάν. Ένα Έθνος. Δύο κράτη» έγραψε συγκεκριμένα ο Τσαβούσογλου.

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Η Σαουδική Αραβία κάνει εμπάργκο στα τουρκικά προϊόντα
Εμείς άραγε γιατί όχι;
Αλλά βέβαια, θέλουμε να κάνουμε και μπίζνες μαζί τους τρομάρα μας...

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.606
Πόντοι
506
Εν τω μεταξύ ο Αλίγιεφ υποδέχθηκε με προσβλητικό τρόπο τον Έλληνα Πρέσβη στο Μπακού στις αρχές του μήνα, γιατί ως λαός έχουμε την τάση να ξεχνάμε.
Η αντίδρασή μας; Αγνοείται.....

Απαράδεκτα προκλητικός και αγενής ο Αζέρος πρόεδρος έναντι του Έλληνα πρέσβη
Ο Αλίγιεφ ξεκαθάρισε ότι η ευθυγράμμιση της πολιτικής του Μπακού με την Άγκυρα είναι απόλυτη σε όλα τα μέτωπα
Με το «καλημέρα» ο νέος πρεσβευτής της Ελλάδας στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν Νικόλαος Πιπερίγκος, διαπίστωσε το εχθρικό -επιεικώς- κλίμα για τη χώρα μας, καταθέτοντας τα διαπιστευτήριά του στον πρόεδρο της χώρας, Ιλχάμ Αλίγιεφ την περασμένη Τέταρτη 2 Σεπτεμβρίου.
Στις δηλώσεις του, παρουσία του Έλληνα πρεσβευτή, ο Αλίγιεφ, ούτε λίγο ούτε πολύ αντιμετώπισε και την Ελλάδα και την Κύπρο ως εχθρικές χώρες. Τις κατηγόρησε ότι συνεργάζονται στρατιωτικά με την Αρμενία.
Ταυτόχρονα, ο Αζέρος πρόεδρος ξεκαθάρισε ότι η ευθυγράμμιση της πολιτικής του Μπακού με την Άγκυρα είναι απόλυτη σε όλα τα μέτωπα, συμπεριλαμβανομένης και της τρέχουσας κρίσης στην Ανατολική Μεσόγειο, όπου η Τουρκία αμφισβητεί ευθέως τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα!
«Δεν είναι μυστικό ότι η Τουρκία δεν είναι μόνο ο φίλος και εταίρος μας, αλλά μια αδερφική χώρα για μας. Υποστηρίζουμε και θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε την Τουρκία χωρίς κανέναν δισταγμό σε όλες τις περιστάσεις. Αυτοί υποστηρίζουν το Αζερμπαϊτζάν σε όλα τα ζητήματα και τους υποστηρίζουμε κι εμείς σε όλα τα ζητήματα, συμπεριλαμβανομένων των ζητημάτων πληροφοριών στην Ανατολική Μεσόγειο», είπε ο Αλίγιεφ, επισημαίνοντας στον νέο Έλληνα πρέσβη: «Θέλω να γνωρίζετε τη θέση μας. Η θέση αυτή έχει επισήμως γίνει γνωστή από την αζερική κυβέρνηση με δικές μου οδηγίες».
Μετά την απαράδεκτη υποδοχή του προέδρου Αζερμπαϊτζάν στο νέο διπλωματικό εκπρόσωπο της Ελλάδας στη χώρας, δεν άργησαν να έρθουν και τα «συγχαρητήρια» του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Μεχμέτ Τσαβούσογλου, μ’ ανάρτησή του στο Twitter. «Ευχαριστούμε πολύ αγαπητέ Πρόεδρε της Δημοκρατίας!! Ποτέ δεν αισθανθήκαμε αμφιβολίες για την στήριξη του Αζερμπαϊτζάν. Και η Τουρκία αταλάντευτα θα είναι πάντα δίπλα στο Αζερμπαϊτζάν. Ένα Έθνος. Δύο κράτη» έγραψε συγκεκριμένα ο Τσαβούσογλου.

η αντιδραση επρεπε να γινει εκεινη τι στιγμη, μετα εφυγε, πεταξε το πουλακι. Ο πρεσβης μαλλον ακαπνος και αβγαλτος. Φιλος μου του δημοτικου, εξπερ σε τεοια, ετοιμολογος μου εμθε κατι, γαι αυτες τις περιπτωσεις. Στην αρχη τον κολακευεις, τον μαλακωνεις και μετα τον βαρας υπουλα.

Τι θα απαντουσε καποιος της πιατσας και μαλιστα του δημοτικου, υποθετω...

Καταρχη κ. προεδρε ειναι ευχαριστο οτι μου μηλατε ειλικρινα. Σπανιο και θαραλεο στις μερες μας.
Θα ηθελα ομως να σας πω οτι στην Ελλαδα αλλα και στη χωρα σας υπαρχει ενα ρητο. "Πες μου τον φιλο σου να σου πω ποιος εισαι".
Καλο ειναι να επιλαγει καποιος με σινεση τους φιλου του.

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.606
Πόντοι
506
σαν να βρισκομαστε σε ψυχεδελικο ονειρο, σημερα συγκεντρωθηκαν στο κεντρο της Αθηνας μελη αριστερων οργανωσεων, ΚΚΕ μ/λ...αντεδρασαν στην επισκεψη του γιανκη, φωναξαν και συνθηματα εναντιων των βασεων που με τοση ευκολια ο τσιπιριπο εδωσε...οι αυτοαποκαλουμενοι εθνικοφρονες θα τους ζηλευουν οπως ο αναπηρος τον χορευτη , οι δεξιοι θα επρεπε να νιωθουν κατωτεροι...μπραβο τους!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
:wink: :wink:

ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΦΑΡΑ.

Τούρκικο drone σήμερα το πρωί πετούσε γπια αρκετή ώρα πάνω από τη Μέγιστη, την Στρογγύλη και την Ρω του συμπλέγματος Καστελλορίζου.
Είχε μεγάφωνα που έπαιζαν τον τουρκικό εθνικό ύμνο δυνατά επί 10 λεπτά.....Στο τέλος, πέταξε κόκκινη μπογιά στην ελληνική σημαία πάνω στο βουνό...Σταματήστε κάθε διάλογο ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΙΟΛΙΑ.
H μπογια επεσε απο κοντα, με το χερι.
Σοβαρα τωρα πιστευεις οτι υπαρχει drone να κουβαλησει 100 κιλα μπογια? Και πώς δηλαδη την απελευθερωσε? Σαν τα πυροσβεστικά καναντερ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Tυποι διαβάζω ....ότι από σήμερα η Τουρκία εισέβαλε και στην. Αρμενια Nahkorno με την βοήθεια του στρατού των Αζέρων.

Από βορρά Νότο, Ανατολή, Δύση .....ο Τούρκος........ χώνει....... Μπαίνει

Εμείς τι κάνουμε...... είναι το θέμα.

Να μπουμε κα εμεις.
Εχεις καποια χωρα υποψη σου?
Χαχαχαχαχαχα καλο

Ζηλεψε ο αλλος που μπηκε η Τουρκια στην Αρμενια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Οι Γαλλοι που ενδιαφερονται τοσο διαχρονικα για την Αρμενια, εχουν κανει καποια δηλωση για την τουρκικη αναμιξη στον Καυκασο?

Εχουν ας πουμε αναφερει οτι αν εισβαλλει η Τουρκια στην Αρμενια, θα ειναι casus belli για την Γαλλια?

Ή ξεθυμανε τωρα ο Εμμανουελ που πουλησε μερικα αεροπλανακια?

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
κανενα ραφαλ ολα στην παιδεια

ενα ραφαλι χιλιαδες καταληψεις

τι εγινε αλεξ καταλαβες το ψηλο γαζι που σας κοροιδευει η κυβερνσηση

τι λε ρε παιδι μου

ξυπνησατε ρε θαυμα !@!!!!!!!!!!!!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006

τι λε ρε παιδι μου

Πιωμενος εισαι? Δεν καταλαβαινω τι λες

Pussybuster98

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2020
Like
449
Πόντοι
21

τι λε ρε παιδι μου

Εισαι πρωην μακροχρονιο μελος του κομουνιστικου κοματος?

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
μεθυσμενος με τις ανοησιες σου

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

τι λε ρε παιδι μου

τραβα φυγε ρε γκιωνη μη φας το καπτεν μοργκαν στη κεφαλα ηλιθιε

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216

ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΦΑΡΑ.

Τούρκικο drone σήμερα το πρωί πετούσε γπια αρκετή ώρα πάνω από τη Μέγιστη, την Στρογγύλη και την Ρω του συμπλέγματος Καστελλορίζου.
Είχε μεγάφωνα που έπαιζαν τον τουρκικό εθνικό ύμνο δυνατά επί 10 λεπτά.....Στο τέλος, πέταξε κόκκινη μπογιά στην ελληνική σημαία πάνω στο βουνό...Σταματήστε κάθε διάλογο ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΙΟΛΙΑ.
Σοβαρα τωρα πιστευεις οτι υπαρχει drone να κουβαλησει 100 κιλα μπογια? Και πώς δηλαδη την απελευθερωσε? Σαν τα πυροσβεστικά καναντερ?
ολη την νυχτα πηγαινοερχονταν και βεβαια ηταν δυσκολο να το παρει καποιος ειδηση

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Οι 18 μοναδες διαφορά φέρνουν πολλά νεύρα, κατανοητό

Pussybuster98

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2020
Like
449
Πόντοι
21

τι λε ρε παιδι μου

Μια φαπα θα σου κολλησω και θα φυγεις δικε μου,μην προκαλεις κουμουνοσκυλο.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

τι λε ρε παιδι μου

να σ πω δικε μου ελα και θα σε βλεπω να φευγεις με τα αρχιδια στο στομα σ

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106

ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΦΑΡΑ.

ολη την νυχτα πηγαινοερχονταν και βεβαια ηταν δυσκολο να το παρει καποιος ειδηση
Αυτό μη το πολυπιστεύεις. Να πηγαινοέρχονται όλη τη νύχτα με αναμμένο φως και να μην τα πάρει πρέφα κανείς είναι κομματάκι δύσκολο. Κλασσική τουρκική προπαγάνδα.

Pussybuster98

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2020
Like
449
Πόντοι
21

τι λε ρε παιδι μου

να σ πω δικε μου ελα και θα σε βλεπω να φευγεις με τα αρχιδια στο στομα σ

Μαλακια να μιλας ετσι στον πατερα σου.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796