Νέα

Δεν κάνει πίσω η Τουρκία λίγα 24ωρα μετά τον φονικό σεισμό: Νέα Navtex για το Oruc Reis κοντά στην Ρόδο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TASSOS karipidis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 47K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
Μέσα και οι συνταξιούχοι της αστυνομίας,για να μην βάζουμε μόνο πιλότους.....ζουν ανάμεσά μας,τί άλλο να πω, και πώς αλλιώς να το πω;

Αυτό το ξεχαρβαλωμένο κράτος με τους ανίκανους γλύφτες που κυβερνούν δεν θα στρώσει ποτέ!!!

Δεν είναι πατριωτική στάση,ούτε η συνταξιοδότηση του στρατιωτικού προσωπικού σε ανάρμοστη πρόωρη ηλικία,ούτε η μη στράτευση γυναικών με δείκτη γονιμότητας μάλιστα μόλις 1,35 (να μου δείξει κάποιος ελληνίδα μάνα στα 18 που να μην είναι Ρωμά ή νέα ελληνίδα εκ μεταγραφής και τί στον Θεό....)

Εν τω μεταξύ αν το καταλάβατε,ο κολλητός του Καγκελαρίου μας ήρθε να μας νουθετήσει για το 5G των Κινέζων,για να μην πάρουμε ρωσικά παιχνίδια,και να επεκτείνει την Σούδα ώστε να αποκλείσει Γάλλους από την Ανατολική Μεσόγειο......

Με αντάλλαγμα καθρεφτάκια ξεβράκωτες φρεγάτες και λουλούδια από την ορθόδοξη κα Πομπέο,και τα @@ μας κουνιούνται μάγκες με αυτούς τους μαλάκες που είναι σε αυτή τη Βουλή!

Είπαμε:μια χούφτα χώμα έχει βγάλει ένα κάρο προδότες......

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
Έχω μια αφελή απορία:

τορπίλες από τους Γάλλους για τα γερμανικά υποβρύχια δεν μπορούμε να πάρουμε λόγω ασυμβατότητας (τί σκατα προδιαγραφές ΝΑΤΟ είναι αυτές αν δεν είναι εφικτό αυτό) ή πάλι σκαλώνει σε πολιτική απόφαση....;;;;;

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Έχω μια αφελή απορία:

τορπίλες από τους Γάλλους για τα γερμανικά υποβρύχια δεν μπορούμε να πάρουμε λόγω ασυμβατότητας (τί σκατα προδιαγραφές ΝΑΤΟ είναι αυτές αν δεν είναι εφικτό αυτό) ή πάλι σκαλώνει σε πολιτική απόφαση....;;;;;
Πρέπει να τις πιστοποιήσουν οι Γερμανοί και ζητούν μπόλικα γιαυτό, με σκοπό να τις καταστήσουν ασύμφορες οικονομικά.

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
Γιατί δεν τις πιστοποιούν οι Γάλλοι;δεν έχουν τεχνογνωσία;
Αν δεν σπάσεις αβγά δεν κανείς ομελέτα...Μέχρι και στην Ν.Κορέα θα πήγαινα για να γίνει η δουλειά μου,αλλά με τους μυγοχάφτες μας στα γραφεία πού να βγάλεις άκρη!

Οι Γερμαναράδες ποτέ δεν θα κάνουν αυτήν την πιστοποίηση,ούτε καν μετά το 2023 όταν οι σκύλοι θα παραλάβουν τα δικά τους 6 υποβρύχια από τους ανθέλληνες

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Αφού το σκάφος είναι γερμανικό. Πως να το πιστοποιήσουν οι Γάλλοι; Πρέπει να το κάνει ο κατασκευαστής για δεδομένους και λογικούς λόγους. Όλα γίνονται στην ώρα τους αν βάλεις τις κατάλληλες ρήτρες. Το θέμα είναι αν θέλεις να δώσεις τα παραπάνω φράγκα και αυτό είναι πολιτική απόφαση.

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
Παραπάνω φράγκα να δώσουν,χωρίς να πάρουν κάποιοι έστω κάποια μυρωδιά από μίζα,δεν παίζει....

Οπότε ας ρισκάρουμε τους ανθρώπους στο πλήρωμα,μαζί και ολόκληρο το πάμφθηνο(..) υποβρύχιο,αντί να αυξήσουμε την εμβέλεια των τορπιλών....

Το ΚΚΕ θα το έλεγε:για τον ψύλλο κάψαμε την κάπα....

Λογικό όμως είναι με τους γιωτάδες που υποδύονται τους ξενοκίνητους τοποτηρητές....

Στην Ν.Κορέα άραγε,πούλησαν οι Ναζί αυτές τις τορπίλες;

Α και κάτι άσχετο:βλέπω μέχρι το τέλος,να τους κάνει και ένα ωραίο δημοψήφισμα ο τουρκόσκυλος,και να αφήσει στο πόδι του κανένα σουλτάνο από τους απογόνους του οίκου όταν αποφασίσει να συνταξιοδοτηθεί...... Ε ρε γλέντια

Popopovic

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
167
Πόντοι
1
:angry::angry::angry:

15 μυριακια στοίχισε στον ελληνικό λαό μια επακουμβηση...

Δε βάζω σε αυτά το κόστος των Rafal και λοιπών φρεγατών

Που να βουλιαζαμε και κανένα σάπιο καράβι...δλδη πόσα Τρισεκατομύρια θα στοιχίζε η όλη ιστορία..... απομάκρυνση Τούρκων από το Αιγαίο;

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.632
Πόντοι
1.706
Κύριε Κλάνοβιτς, πρωί είναι ακόμα. Άσε τον καφέ να πάει στον τόπο του.
Τα 15 που λες δεν στα στοίχισε η επακούμβηση. Τόσο στοιχίζει η επαγγελματική αντιμετώπιση των 2 τελευταίων μηνών.
Σου αρέσει δεν σου αρέσει, όλοι οι αξιωματικοί/υπαξιωματικοί επαγγελματίες είναι, με αναγνωρισμένα δικαιώματα και ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ.
Τις οποίες υποχρεώσεις τις τήρησαν.
Μην σκούζεις, μην μας σκοτίζεις τα παπάρια.
Πλειοψηφία είμαστε εμείς που θέλουμε να κάνουμε τις δουλείες μας με επαγγελματίες και όχι τυχάρπαστους και φαντασιόπληκτους ονειροπόλους.

imitheos

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
177
Πόντοι
1
Έχω μια αφελή απορία:

Πρέπει να τις πιστοποιήσουν οι Γερμανοί και ζητούν μπόλικα γιαυτό, με σκοπό να τις καταστήσουν ασύμφορες οικονομικά.

Ειναι φιλοι μας οι Γερμανοι και θελουν το καλο μας :confused:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
.

Και ναι,γιατί βγαίνουν σύνταξη στα 45;;;; Υπηρεσίες γραφείου ή να μπουν στην ΕΥΠ ή όπου άλλου χρειάζεται!!! Όχι άλλοι πρόωροι συνταξιούχοι!!!

Έλεος!
Τι να σου πω κι εσενα τωρα..Γκαιμπελιζει ο άλλος κι εσυ ακολουθείς...
ΒΡΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑ ΦΕΚ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΞΚΟ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟ ΕΥΔΟΚΙΜΩΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 45 ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20ΕΤΙΑ ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΛΗΡΩΣΩ ΟΤΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΘΕΛΕΙΣ!

Χαλάρωσε φίλε....θα στον στείλω φωτό απο τα 39 συνταξιούχος αξ/κος του ελληνικού κράτους είναι!!!!

Εγω χαλαρός ειμαι..Και ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ να το παραδεχθώ..Οχι αερολογίες σε μενα,ετσι?Εδω θα μεινω να στο θυμίζω...

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ένα εξαιρετικό άρθρο που είχα διαβάσει παλαιότερα για τις Ρουσσέν. Εγώ τις θεωρούσα μέχρι να το διαβάσω κορυφαία όπλα. Μετά άρχισα να αμφιβάλω.
Βέβαια δεν είναι το μόνο "παλαιό" όπλο στις ΕΔ. Οι οποίες αποδεικνύονται εξαιρετικά ικανές ακόμα και με σφεντόνες. Αλλά σε βάζει σε σκέψεις.

Think Out of the Box: Μήπως κάποια στιγμή να ξεκολλήσουμε από τις Ρουσσέν και τις φρεγάτες και να πάμε σε ικανότερα πλοία;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.107
Πόντοι
22.266
Ξεφτιλικια

Δύο μήνες οι Τούρκοι έμπαιναν κ έκαναν βόλτες στη φερόμενη όπως λέει η ελληνική κυβέρνηση ελληνική αοζ κ τώρα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων το ξέχασε κ δεν βάζει κυρώσεις κ αφήνει μόνη της την Κύπρο

Πρώτα της βάζεις της Τουρκίας κυρώσεις σοβαρές κ μετά τη βάζει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων- για να είσαι από πάνω

Ούτε αυτόματος μηχανισμός κυρώσεων
Πολύ καλά κάνει με το νερό της Λευκορωσίας η Κύπρος κ μαγκιά της

Νερό παντού από εδώ κ πέρα αλλά δυστυχώς η Ελλάδα είναι δεμένη οικονομικά από την εε
Χάσαμε

kiriakoboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
656
Πόντοι
86
Θα ήθελα να αναφέρω μια αντίφαση της Τουρκίας αν βέβαια το έχω αντιλάβει σωστά.

1) Η Τουρκία υποστηρίζει ότι τα νησιά Ρόδος, Κάσος, Κάρπαθος αλλά και η Κρήτη δεν έχουν ΑΟΖ αλλά μόνο 6 ναυτικά μίλια χωρικά ύδατα όπως και η Κύπρος και διεκδικεί όλη την περιοχή ανάμεσα σε αυτά τα νησιά και την Κύπρο.
2) Ζητάει οι Τουρκοκύπριοι να μπούν συνδιαχειριστές στα έσοδα της Κύπρου από το αέριο και το πετρέλαιο. Οπότε έτσι αποδέχεται την ΑΟΖ της Κύπρου και προσπαθεί να βάλει και τους Τουρκοκύπριους μέσα ενώ παράλληλα διεκδικεί αυτήν την περιοχή και για τον εαυτό της.

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Καμία αντίφαση. Αριστερά από την Κύπρο διεκδικεί. Δεξιά θέλει να δώσει στους ΤΚ την Κυπριακή ΑΟΖ.

Συνημμένα

• IMG_20200908_165609.jpg
    IMG_20200908_165609.jpg
    143,6 KB · Εμφανίσεις: 20

kiriakoboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
656
Πόντοι
86
Καμία αντίφαση. Αριστερά από την Κύπρο διεκδικεί. Δεξιά θέλει να δώσει στους ΤΚ την Κυπριακή ΑΟΖ. [/quote

Δεν κατάλαβες λέω ότι για το πρόγραμμα της Κυπριακής δημοκρατίας λέει ότι πρέπει Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι πρέπει να έχουν έναν κοινό μηχανισμό. Και από την άλλη διεκδικεί όλη αυτή την έκταση για τον εαυτό της.

Popopovic

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
167
Πόντοι
1
Κύριε Κλάνοβιτς, πρωί είναι ακόμα. Άσε τον καφέ να πάει στον τόπο του.
Τα 15 που λες δεν στα στοίχισε η επακούμβηση. Τόσο στοιχίζει η επαγγελματική αντιμετώπιση των 2 τελευταίων μηνών.
Σου αρέσει δεν σου αρέσει, όλοι οι αξιωματικοί/υπαξιωματικοί επαγγελματίες είναι, με αναγνωρισμένα δικαιώματα και ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ.
Τις οποίες υποχρεώσεις τις τήρησαν.
Μην σκούζεις, μην μας σκοτίζεις τα παπάρια.
Πλειοψηφία είμαστε εμείς που θέλουμε να κάνουμε τις δουλείες μας με επαγγελματίες και όχι τυχάρπαστους και φαντασιόπληκτους ονειροπόλους.

Φιλαράκο.... πολύ μας ζαλίζεις για το τίποτα....το ξέρεις και ξέρουν και οι πέτρες ότι τίποτα δεν τους έκανες. Όσο για τη φασιστική σου συμπεριφορά.... λίγες είναι οι μέρες του αρχηγού και των μαλακισμενων που σας διοικούν....και μη λες πολλά....γιατί από πλειοψηυ σε βλέπω σε 5 χρόνια.... μόνο στο λεκανοπέδιο.....να περιορίζεται η χώρα και όλη η Ελλάδα να γίνεται γκρίζα ζώνη....από την αποφασίστηκοτητα και ανδρεία των ενόπλων δυνάμεων

Popopovic

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
167
Πόντοι
1
.

Και ναι,γιατί βγαίνουν σύνταξη στα 45;;;; Υπηρεσίες γραφείου ή να μπουν στην ΕΥΠ ή όπου άλλου χρειάζεται!!! Όχι άλλοι πρόωροι συνταξιούχοι!!!

Έλεος!
ΒΡΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑ ΦΕΚ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΞΚΟ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟ ΕΥΔΟΚΙΜΩΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 45 ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20ΕΤΙΑ ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΛΗΡΩΣΩ ΟΤΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΘΕΛΕΙΣ!

Χαλάρωσε φίλε....θα στον στείλω φωτό απο τα 39 συνταξιούχος αξ/κος του ελληνικού κράτους είναι!!!!

Εγω χαλαρός ειμαι..Και ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ να το παραδεχθώ..Οχι αερολογίες σε μενα,ετσι?Εδω θα μεινω να στο θυμίζω...

Γιατί θα τους περάσεις από ναυτοδικείο...τους έδωσε ο νόμος το δικαίωμα να αποστρατευτουν επειδή έχουν ανήλικα παιδιά το έκαναν....ο ένας 39 και οι υπόλοιποι 41 και 44 ούτε ειδικές δυνάμεις ούτε τίποτα. Απλά είναι πάρα πολλά τα παραδείγματα .....και μου πρήζεις τα αρχειδια .......κάθε φορά.... ξέρουμε ότι δεν έχει συμμετάσχει σε ούτε μια εμπόλεμη κατάσταση εδώ και 80 χρόνια ουδείς ένστολος και ούτε θα το κάνει ποτέ.......

Οπότε μη μας ζαλίζεις ...και εσύ ....τα αρχειδια το καλό που σου θέλω. Φτάνουν οι ΜΑΛΑΚΕΣ οι στρατηγοί σας που μας γεμίζουν παπαρολογιες και ψεμματα

Popopovic

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
167
Πόντοι
1
"Ευτυχώς Χριστούλη μου πρέπει να λέμε και να δοξάζουμε τον Ύψιστο πάντως αλάνια που οι Ευρωπαίοι δε μας επέβαλαν κυρώσεις...με τέτοια προκλητική και αξιόμαχη και ανδρειωνενη συμπεριφορά που επιδειξαμε τόσο καιρό στις θάλασσες- ... Χαχαχαχα

:confused::confused:

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.188
Πόντοι
2.356
Γιατί θα τους περάσεις από ναυτοδικείο...τους έδωσε ο νόμος το δικαίωμα να αποστρατευτουν επειδή έχουν ανήλικα παιδιά το έκαναν....ο ένας 39 και οι υπόλοιποι 41 και 44 ούτε ειδικές δυνάμεις ούτε τίποτα. Απλά είναι πάρα πολλά τα παραδείγματα .....
Τύπε, δεν πιστεύω ότι είναι περισσότεροι σε σχέση με το υπόλοιπο Δημόσιο. Δεν παραβίασαν το νόμο με τα ανήλικα. Απλά τον χρησιμοποίησαν.

Δεν είμαι στρατιωτικός, αλλά η γενίκευση από την περιπτωσιολογία είναι εντελώς λανθασμένη λογική. Μπορεί να είχαν θέματα υγείας ή κάτι άλλο.

Γνωστός μου από Ειδικές Δυνάμεις βγήκε νεότατος στη σύνταξη, αλλά στην ειδικότητα που είχε, το κάθε έτος πάει Χ 2.

Άδικο για μας; Έστω. Δεν παραβιάζουν κανένα νόμο πάντως.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
.

Έλεος!

Γιατί θα τους περάσεις από ναυτοδικείο...τους έδωσε ο νόμος το δικαίωμα να αποστρατευτουν επειδή έχουν ανήλικα παιδιά το έκαναν....ο ένας 39 και οι υπόλοιποι 41 και 44 ούτε ειδικές δυνάμεις ούτε τίποτα. Απλά είναι πάρα πολλά τα παραδείγματα .....και μου πρήζεις τα αρχειδια .......κάθε φορά.... ξέρουμε ότι δεν έχει συμμετάσχει σε ούτε μια εμπόλεμη κατάσταση εδώ και 80 χρόνια ουδείς ένστολος και ούτε θα το κάνει ποτέ.......

Οπότε μη μας ζαλίζεις ...και εσύ ....τα αρχειδια το καλό που σου θέλω. Φτάνουν οι ΜΑΛΑΚΕΣ οι στρατηγοί σας που μας γεμίζουν παπαρολογιες και ψεμματα

Ειπα να σου μιλησω πολιτισμένα σαν ενηλικας σε ενηλικα,αλλα εσυ συνεχίζεις το ιδιο βιολί.Και από πανω αρχιζεις και τα αντριλίκια...
Πριν λοιπόν σε καταταξω στην κατηγορια "Αλβανού" και "KOSTAKIS 27",να σου επαναλάβω για τελευταία φορα ότι:
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΦΥΓΑΝ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΡΙΝ ΤΑ 52.ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΝΑΙ,ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΗ ΠΟΤΕ!
Κι εγω ειχα δυο παιδια στα 39 αλλα δεν μπορούσα να φυγω,ουτε με μειωμενη,αυτα ειναι φιδια που κυκλοφορούν στις ταξεις των ασπαζόμενων το ρητο "να ψοφησει η κατσικα του γείτονα".Κια πιστεψε με ,ΞΕΡΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΩ ,ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ στις ΕΔ.
Εκτος των Ειδικών Δυναμεων-Υ/Β,Αλεξιπτωτιστων-που όπως ειπε και ο φιλος το ενα ετος μετρουσε διπλο..ΜΕΤΡΟΥΣΕ,ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.
Και από εδω και μπρος ,όλοι φευγουν στα 40 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΑ...
Τα υπολοιπα περι "συμμετοχης σε πολέμους" και "μαλακες Στρατηγούς" τα θεωρω αναξια εστω και τα σχολιάσω,αν ειχες κατσει να διαβασεις λίγο Πολιτική Ιστορία της Συγχρονης Ελλαδας θα μετανιωνες που τα ξεστόμισες..
Και θα μου μιλάς όπως σου μιλάω αν θελεις να συνεχίσεις να εισαι μελος εδω μέσα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom