dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.915
- Πόντοι
- 746
ΧΑΑΑΧΑΑΧΧΑΑΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΣτο καλό..
Να μας ξανάρθετε!
(κατα προτίμηση Κυριακή)
ΧΑΑΑΧΑΑΧΧΑΑΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΣτο καλό..
Να μας ξανάρθετε!
(κατα προτίμηση Κυριακή)
Α έχει και παρακάτω η ανθρώπινη ύπαρξη για πες
Ο ένας η οι δύο που θα είχαν την ευκαιρία κόπηκαν τελικά ;ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΛΕΙΝΩ.....
ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΩ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΣΩ.
θα δειξει τυπε , χρειαζόμαστε βοήθεια , μπες στο παιχνίδιΩπ! Τι παίζει εδώ κύριοι?
Ενδιαφέρουσα κατάσταση?
γκανιαν ειναι οχι μονο ενδιαφερουσαΩπ! Τι παίζει εδώ κύριοι?
Ενδιαφέρουσα κατάσταση?
Τυπε μοντελογαμια συννενοησου με τον αλλον τον γαμικουλα της μιας ωρας να κανετε αποστολη αυτοκτονιας να γαμησετε το τριχωτο κωλοτρυπηδι του Βουλα να σταματησει να μας ζαλιζει τα αρχιδια....Βούλα μου δίνεις ένα λόγο να έρθω να γαμησω εσένα και όχι τα μοντέλα που γαμαω?
Μπορεί......Βουλα η πως λεγεσαι,αν νομιζεις οτι θα βρεις γκομενο εδω μεσα,δυσκολακι. Οπως λεω παντα χωρις φωτογραφιες δεν πας πουθενα. Επισης αν ησουν εμφανισιμη,δε θα εμπαινες σε ενα φορουμ που λεγεται μπουρδελα,να βρεις γκομενο...θα ειχες ηδη πολλες επιλογες εκει εξω,απ'τους γκομενους που θα στην επεφταν.
Μπορει να πεφτω και εξω βεβαια ε...
τυπε σε παρακαλωΠαιδιά τώρα που είστε μαζεμένοι να ξέρετε πως πούστης @xenitemenos δίνει κώλο αβέρτα χωρίς να έχει τις απαιτήσεις της Βούλας...
Άξιος.Παιδιά τώρα που είστε μαζεμένοι να ξέρετε πως πούστης @xenitemenos δίνει κώλο αβέρτα χωρίς να έχει τις απαιτήσεις της Βούλας...
Ολο φευγεις και ολο εδω εισαι μωρη ξεκωλιαρα.....Μπορεί......
Εγώ ένα καλό πήγα να κάνω...τυπε σε παρακαλω
μην εκμεταλευεσαι το νήμα για εκτός θέματος μηνυματα , θα χαθεί το ενδιαφέρον
ΟΧΙ άλλα αν σου τύχαινε , λέμε τώρα, δεν θα ρώταγες...Βούλα μου δίνεις ένα λόγο να έρθω να γαμησω εσένα και όχι τα μοντέλα που γαμαω?
ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΛΕΙΝΩ.....
ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΩ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΣΩ.
το ματι την εφαγετη φαγατε την γυναικα ρε μαλακες