Εγω εγραψα ολοκληρο κατεβατο,μπας και δωσεις λεπτομερειες για να σε παρει καποιος σοβαρα εδω μεσα και' συ μου απαντας σκετο Μπορει.Μπορεί......
Εφυγα μαγκες,ολη δικη σας.
Εγω εγραψα ολοκληρο κατεβατο,μπας και δωσεις λεπτομερειες για να σε παρει καποιος σοβαρα εδω μεσα και' συ μου απαντας σκετο Μπορει.Μπορεί......
οχι ρε κατσε...γινεται διαλογηΕγω εγραψα ολοκληρο κατεβατο,μπας και δωσεις λεπτομερειες για να σε παρει καποιος σοβαρα εδω μεσα και' συ μου απαντας σκετο Μπορει.
Εφυγα μαγκες,ολη δικη σας.
ρε συ Μπιρλα μην ερθει μια μουναρα διμετρη με ανοιχτομυαλο αντρα να ερθει να σας ξεζουμισει την διωχνετε..καπου ελεος ρε φιλε δηλαδηςτο ματι την εφαγε
Μπα,μας κανει τη δυσκολη ο Αντρεαςοχι ρε κατσε...γινεται διαλογη
Έτσι στο 100% κασκαντεριλικι?Τυπε μοντελογαμια συννενοησου με τον αλλον τον γαμικουλα της μιας ωρας να κανετε αποστολη αυτοκτονιας να γαμησετε το τριχωτο κωλοτρυπηδι του Βουλα να σταματησει να μας ζαλιζει τα αρχιδια....
Το διόρθωσα χαχαχαρε συ Μπιρλα μην ερθει μια ΜΠΑΖΟΛΑ...διμετρη με ανοιχτοΚΩΛΟ αντρα να ερθει να μας τα ΠΡΗΞΕΙ....την διωχνετε..καπου ελεος ρε φιλε δηλαδης.....χαχαχα
Οχι τυπε μουναρα διμετρη ειναι που ψαχνει να βρει γαμιαδες σε ενα σαι για πουτανες....ξαναστειλε της pm κατι μου λεει οτι αυτη τη φορα θα σου κατσει.Ρε παιδιά μήπως είναι κανά διαχειριστής του σάιτ και μας δουλεύει όλους....ήξερε πάνω κάτω ποιοι θα μπουν στο νήμα και μας χορεύει ωραία ....γυναίκα ωραία ψ;χάνει άντρα να γαμιθει χωρίς λεφτά ...λέω εγώ τώρα ....
Νταξει δεν το λες κασκαντεριλικι....πιο πολυ αυτοκτονια το λες.Έτσι στο 100% κασκαντεριλικι?
Πως να μου τύχει δηλαδή?ΟΧΙ άλλα αν σου τύχαινε , λέμε τώρα, δεν θα ρώταγες...
Οκ θα το κάνω εεε τώρα δεν γίνεται να μου λέει έτσι απλά όχι ... επειδή είμαι 50χ έχω εμπειρία....εάν το διαβάζει η Βούλα ας στείλει μύνημα ...μην την κουράζω εγώΟχι τυπε μουναρα διμετρη ειναι που ψαχνει να βρει γαμιαδες σε ενα σαι για πουτανες....ξαναστειλε της pm κατι μου λεει οτι αυτη τη φορα θα σου κατσει.
Α ΟΚ...Οχι τυπε μουναρα διμετρη ειναι που ψαχνει να βρει γαμιαδες σε ενα σαι για πουτανες....ξαναστειλε της pm κατι μου λεει οτι αυτη τη φορα θα σου κατσει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Νταξει δεν το λες κασκαντεριλικι....πιο πολυ αυτοκτονια το λες.
Όλο φεύγει και όλο εδώ είσαι πουτανα του κωλοσφυριχτρα ταράνδου συζύγου σου ....Ολο φευγεις και ολο εδω εισαι μωρη ξεκωλιαρα.....
Λοιπον μαγκες τελος εκλεισε,στελνουμε παπαφιλιπς και ελπιζουμε να μη γυρισει τρυπημενος. Γραψε κριτικη ερε μηπως εχει δικιο τελικα η κυραβουλα μας... οτι δε γαμαει κανεις ?
που εισαι @Voula να'ρθω να σε βρω ?
εππππ... αραξε μαστορα.Πως να μου τύχει δηλαδή?
Που να σε βρω?
Πως να σε βρω?
ειμαι ηδη εξω στους δρομους και περιμενω διευθυνση να βαλω στο γκουκλμαπς.Λοιπον μαγκες τελος εκλεισε,στελνουμε παπαφιλιπς και ελπιζουμε να μη γυρισει τρυπημενος. Γραψε κριτικη ε