spyros21athens
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2015
- Like
- 897
- Πόντοι
- 81
προσεχε γιατι γραφουν πολυ στο μικρο δακτυλιοβαλε ρε μαστορα να δουμε και εμεις οι αμπαλοι αν αξιζει.
εχω μουρλαθει στη γυρα εδω κεντρο, περιμενοντας να μου στειλει...
προσεχε γιατι γραφουν πολυ στο μικρο δακτυλιοβαλε ρε μαστορα να δουμε και εμεις οι αμπαλοι αν αξιζει.
εχω μουρλαθει στη γυρα εδω κεντρο, περιμενοντας να μου στειλει...
Α τώρα θυμήθηκα ποια είσαι. Είχες την απαίτηση τελευταία στιγμή να έρθω να σας βρω με το γαμιά σου το μαύρο μέχρι τον Πειραιά και σε εκλασα.Ειδικά εσύ ΔΕΝ πρέπει να κάνεις ερωτήσεις , νομίζω τα έχουμε πει στο παρελθόν ΔΕΝ ΞΕΧΝΏ
Βουλα μου διάλεξε εστιατόριο και όταν είσαι έτοιμη πες μου...Γεια σε όλους, εδώ και λίγο είμαι σε αναζήτηση ενός νεαρού άντρα( ή και δύο) υγιή ευπαρουσίαστου που λειτουργεί με προφυλάξεις για ερωτική παρέα. Η απογοήτευση είναι μεγάλη βρίσκω μέτριους απεριποίητους και χλιαρούς.....
Επειδή θα αρχίσετε τα σχόλια για εμφάνιση δική μου κτλ αν βρεθώ ποτέ με κανένας από εδώ μέσα ας γράψει εντυπώσεις.
Αναρωτιέμαι λοιπόν πως σου προσφέρεται μια εντυπωσιακή γυναίκα και συ δεν κάνεις τα πάντα για την ικανοποιήσεις/ικανοποιηθείς ........
τυπε το βουλα απο που βγαινει απο το θρασιβουλας?Γεια σε όλους, εδώ και λίγο είμαι σε αναζήτηση ενός νεαρού άντρα( ή και δύο) υγιή ευπαρουσίαστου που λειτουργεί με προφυλάξεις για ερωτική παρέα. Η απογοήτευση είναι μεγάλη βρίσκω μέτριους απεριποίητους και χλιαρούς.....
Επειδή θα αρχίσετε τα σχόλια για εμφάνιση δική μου κτλ αν βρεθώ ποτέ με κανένας από εδώ μέσα ας γράψει εντυπώσεις.
Αναρωτιέμαι λοιπόν πως σου προσφέρεται μια εντυπωσιακή γυναίκα και συ δεν κάνεις τα πάντα για την ικανοποιήσεις/ικανοποιηθείς ........
Βρήκες εσύ άνθρωπο να καταλάβει.τυπε σε παρακαλω
μην εκμεταλευεσαι το νήμα για εκτός θέματος μηνυματα , θα χαθεί το ενδιαφέρον
Πήγε κιόλας Κυριακή;Γεια σε όλους, εδώ και λίγο είμαι σε αναζήτηση ενός νεαρού άντρα( ή και δύο) υγιή ευπαρουσίαστου που λειτουργεί με προφυλάξεις για ερωτική παρέα. Η απογοήτευση είναι μεγάλη βρίσκω μέτριους απεριποίητους και χλιαρούς.....
Εγω ειμαι το αστερακι, ΕΓΩΉλπιζα από τη σαβούρα, να ξεσκαρτάρω κανένα αστεράκι αλλά απογοήτευση...
Δεν νομίζω η @Voula να είναι Βούλος.πο ρε μαλακες με τι ρυθμο γραφετε, 2 ωρες ελειψα.... βαριεμαι να διαβασω 15 σελιδες, αν η βουλα εστειλε φωτο με τις αρχιδαρες της, παραπεμψετε με στο ποστ, ευχαριστω
Σε πούλησε για τον αράπη η νεγρόφιλη ρε μλκ;Α τώρα θυμήθηκα ποια είσαι. Είχες την απαίτηση τελευταία στιγμή να έρθω να σας βρω με το γαμιά σου το μαύρο μέχρι τον Πειραιά και σε εκλασα.
Ενώ της είχα πει ότι με βολεύει να βρεθούμε στο κέντρο, τελευταία στιγμή μου είπε ότι με περιμένουν στον Πειραιά. Και φυσικά δεν πήγα.Σε πούλησε για τον αράπη η νεγρόφιλη ρε μλκ;
Παριστάνει και την εκλεκτική τρομάρα της.
Έπρεπε να πας και να τη κλάσεις μες τα μούτρα της...
ΡΕ δεν λες πάλι καλά; θα πήγαινες εκεί πέρα και θα συναντούσες καμμιά εθνική Νιγηρίας να τρέχει καταπάνω σου...Ενώ της είχα πει ότι με βολεύει να βρεθούμε στο κέντρο, τελευταία στιγμή μου είπε ότι με περιμένουν στον Πειραιά. Και φυσικά δεν πήγα.
Πες της και τα έξτραΩπα. Τωρα το ειδα το θεμα
@Voula , αν πραγματικα ενδιαφερεσαι να σε πηδηξω
1) Πρεπει να εισαι εμφανισιμη
2) Να κανεις καλο τσιμπουκι
3) Γαμαω αποκλειστικα μονο εσενα ,αντε και καμια φιλη σου(αντρες οχι)
4)Οπωσδηποτε να εισαι καθαρη
5) Ραντεβου μια βδομαδα νωριτερα
Αυτα για αρχη και βλεπουμε.