Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 74.981
- Πόντοι
- 12.756
Βαζεις φωτιά στο νημα με αυτη σου την τοποθετησηΟ άντρας μου με γαμάει μετά , όταν εσείς ούτε να με ζεστάνετε δεν μπορείτε...
Βαζεις φωτιά στο νημα με αυτη σου την τοποθετησηΟ άντρας μου με γαμάει μετά , όταν εσείς ούτε να με ζεστάνετε δεν μπορείτε...
κλωτσας την τυχη σου .. και αν ειναι ο ερωτας της ζωής σου ?Οχι Βουλα δεν περναει απο το μικρο μου το μυαλο....εδω εναν δεν μπορεις να βρεις και θελεις και δυο μωρη μοσχαρα!
εσυ που εισαι μονος και ερημος γιατι δεν πας;κανεις και περσοναλ θα εχεις και αντοχες,δυναμεις,θα βγαλεις το μπου ασπροπροσωποκλωτσας την τυχη σου .. και αν ειναι ο ερωτας της ζωής σου ?
Να θες να ησυχασεις και να μην μπορεις εδω μεσα γαμω την τρελα μου .. μια μερα ιδια δεν υπαρχειΔες εδω τι μας ξημερωσε Τριτη πρωι
φαινεται κρυφη ταλενταρα η κυραβουλα μαςΔες εδω τι μας ξημερωσε Τριτη πρωι
Μην ξύνεσαι στη γκλίτσα.....
Απο εκει που δεν το περιμενεις!!!Να θες να ησυχασεις και να μην μπορεις εδω μεσα γαμω την τρελα μου .. μια μερα ιδια δεν υπαρχει
Ειμαι δεσμευμενος και πιστος !!εσυ που εισαι μονος και ερημος γιατι δεν πας;κανεις και περσοναλ θα εχεις και αντοχες,δυναμεις,θα βγαλεις το μπου ασπροπροσωπο
Χτύπησα φλέβα..... βρίσε, είσαι προφανώς απο αυτούς που μόλις με βλέπουν γίνονται αρνάκιαΟχι Βουλα δεν περναει απο το μικρο μου το μυαλο....εδω εναν δεν μπορεις να βρεις και θελεις και δυο μωρη μοσχαρα!
δουλευει ρε...ΔΟΥΛΕΥΕΙεσυ που εισαι μονος και ερημος γιατι δεν πας;κανεις και περσοναλ θα εχεις και αντοχες,δυναμεις,θα βγαλεις το μπου ασπροπροσωπο
Γεια σε όλους, εδώ και λίγο είμαι σε αναζήτηση ενός νεαρού άντρα( ή και δύο) υγιή ευπαρουσίαστου που λειτουργεί με προφυλάξεις για ερωτική παρέα. Η απογοήτευση είναι μεγάλη βρίσκω μέτριους απεριποίητους και χλιαρούς.....
Επειδή θα αρχίσετε τα σχόλια για εμφάνιση δική μου κτλ αν βρεθώ ποτέ με κανένας από εδώ μέσα ας γράψει εντυπώσεις.
Αναρωτιέμαι λοιπόν πως σου προσφέρεται μια εντυπωσιακή γυναίκα και συ δεν κάνεις τα πάντα για την ικανοποιήσεις/ικανοποιηθείς ........
κριμα....Ειμαι δεσμευμενος και πιστος !!
Ο άντρας μου με γαμάει μετά , όταν εσείς ούτε να με ζεστάνετε δεν μπορείτε...
Έτσι μπράβο!!!Ειμαι δεσμευμενος και πιστος !!
έτσι Βουλα , δωσεεεΧτύπησα φλέβα..... βρίσε, είσαι προφανώς απο αυτούς που μόλις με βλέπουν γίνονται αρνάκια
εχεις δικιο...βραδυ μπαινουν τα λειζερ,πλυντηρια,στεγνωματα..ζητω συγνωμηδουλευει ρε...ΔΟΥΛΕΥΕΙ
Στο εφτιακα λιγο....Χτύπησα φλέβα..... βρίσε, είσαι προφανώς απο αυτούς που μόλις με βλέπουν γίνονται ΚΑΠΝΟΣ