Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.286
- Πόντοι
- 6.056
μηπως αυτος ειναι ο λογος που δεν θελουν να γαμησουν μετα?Χτύπησα φλέβα..... βρίσε, είσαι προφανώς απο αυτούς που μόλις με βλέπουν γίνονται αρνάκια
μηπως αυτος ειναι ο λογος που δεν θελουν να γαμησουν μετα?Χτύπησα φλέβα..... βρίσε, είσαι προφανώς απο αυτούς που μόλις με βλέπουν γίνονται αρνάκια
Κατσε ρε Βουλαρα….Μπηκες εδω να μας την πεις;Ο άντρας μου με γαμάει μετά , όταν εσείς ούτε να με ζεστάνετε δεν μπορείτε...
δεν μας βαζεις καμια φωτο να δουμε πανω κατω τι χανουμε?
Φτιάξε άλλο προφίλ και πες πως είσαι 16....Με απέρριψε στο προσωπικό μύνημα είμαι μεγάλος ...θέλει μικρούς .... κριμμα...τι θα κάνω τωρα
Και εγω θα ελειπα αλλα ξεκιναω τελικα απο την επομενη εβδομαδα στο ζωολογικο κηπο....οτι προλαβα να τρολαρω τις επομενες μερες.96 ατομα εδω μεσα και λείπει και ο @RETRO
τι γινεται ρε πουστη , και αυτος στο μεροκάματο ειναι ....;
αν θες να πέσεις στα ναρκωτικα απο την απορριψη περιμενε λιγο ακόμα να βαλει επιδομα ο ΚουληςΜε απέρριψε στο προσωπικό μύνημα είμαι μεγάλος ...θέλει μικρούς .... κριμμα...τι θα κάνω τωρα
Εσύ πάντως ΔΕΝ ΓΑΜΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ μάλλον ούτε επί πληρωμή..
ειμαι σιγουρος οτι δεν θελωμην εισαι σιγουρος οτι θελεις να δεις τυπε
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ..ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑναφανδονΈχασε ευκαιρία παντός μαζί μου ...είναι σίγουρο αυτό ...
Μπαχαλάκιας ειναι Βουλα , δεν γάμαει ουτε με αιτησηΕσύ πάντως ΔΕΝ ΓΑΜΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ μάλλον ούτε επί πληρωμή..
Όσα δεν φθάνει η Αλεπού.....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι
Αρα θες 6....και από ρουθούνια και από αυτιά.......χαχαχαΤο ενδεχόμενο να τους θέλω μαζί δεν περνάει από το μικρό μυαλό σου...
Με απαξιωσες τυπε....παω να ανοιξω νημα ζηταω 2 μουναρες να τις γαμαω.Αν κρινω απο σενα σιγουρα θα πεσουν βροχη οι αιτησεις...Εσύ πάντως ΔΕΝ ΓΑΜΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ μάλλον ούτε επί πληρωμή..
Το τέλος θα δειξει ποιος ειναι ο τυχερός μεταξυ σαςΈχασε ευκαιρία παντός μαζί μου ...είναι σίγουρο αυτό ...
τυπε ποτε προλαβες να πεσεις στην καψουρα???!!!Εάν το ξανασκεφτεί η Βούλα εγώ θέλω ...και εάν έχεις και το τηλέφωνο σου να τα πούμε