ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2020
- Like
- 1.944
- Πόντοι
- 206
Καλά μην κάνεις το λάθος με κανέναν γαμια από δω....βλέπω τις τρύπες σου να γίνονται φ120Ο άντρας μου με γαμάει μετά , όταν εσείς ούτε να με ζεστάνετε δεν μπορείτε...
Καλά μην κάνεις το λάθος με κανέναν γαμια από δω....βλέπω τις τρύπες σου να γίνονται φ120Ο άντρας μου με γαμάει μετά , όταν εσείς ούτε να με ζεστάνετε δεν μπορείτε...
κατσε να δουμε
τα εντυπωσιακη γυναικα τα εχουμε ξανακουσει και απο κοντα ΤΟΝ εβλεπες και αφηνες το μισο λαστιχο καμενο στην ασφαλτο
Μπες να δεις Δαναη τυπε μολις ξεκίνησε με συνδεση απο εκει που ειναι αβαφη .. πηγα να ξεράσω τον καφεΜε απαξιωσες τυπε....παω να ανοιξω νημα ζηταω 2 μουναρες να τις γαμαω.Αν κρινω απο σενα σιγουρα θα πεσουν βροχη οι αιτησεις...
απατο θα παειΜε απαξιωσες τυπε....παω να ανοιξω νημα ζηταω 2 μουναρες να τις γαμαω.Αν κρινω απο σενα σιγουρα θα πεσουν βροχη οι αιτησεις...
Ενταξει ειπαμε να ασχοληθουμε με τον Βουλα αλλα οχι να αρχισουμε και τα βαρια....Μπες να δεις Δαναη τυπε μολις ξεκίνησε με συνδεση απο εκει που ειναι αβαφη .. πηγα να ξεράσω τον καφε
Ο άντρας μου με γαμάει μετά , όταν εσείς ούτε να με ζεστάνετε δεν μπορείτε...
καπως πρεπει να κανεις προπονηση , ειδες τον Αιολοανεμο .. τα τσακιζει αυταΕνταξει ειπαμε να ασχοληθουμε με τον Βουλα αλλα οχι να αρχισουμε και τα βαρια....
ΤοΑρα θες 6....και από ρουθούνια και από αυτιά.......χαχαχα
Τα εχουν πει και άλλοι που την είχαν πιο μεγάλη.......στα λόγιαΚαλά μην κάνεις το λάθος με κανέναν γαμια από δω....βλέπω τις τρύπες σου να γίνονται φ120
Τελικά δε μου απάντησες τι ακριβώς ψάχνεις. Μοντέλα; Μέχρι τι ηλικία; Μελαχρινούς/Καστανούς; Από τι ύψος και πάνω;Εσύ πάντως ΔΕΝ ΓΑΜΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ μάλλον ούτε επί πληρωμή..
Ειδικά εσύ ΔΕΝ πρέπει να κάνεις ερωτήσεις , νομίζω τα έχουμε πει στο παρελθόν ΔΕΝ ΞΕΧΝΏΤελικά δε μου απάντησες τι ακριβώς ψάχνεις. Μοντέλα; Μέχρι τι ηλικία; Μελαχρινούς/Καστανούς; Από τι ύψος και πάνω;
Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι δε σου έχει στείλει ούτε ένας "γοητευτικός" στα σοσιαλ σου, εφόσον έχεις καλή εμφάνιση όπως λες.
Παίζει δυνατά η Βούλα να είναι η Νανά.....
Βάλε καμιά φώτο σου όμως.....μπορεί να φτάσεις στο φ200.....ταρανδοπελατεια θα βρεις εδώ....άμα πληρώνεις κιόλας θα σε σοβατισουμε άμα δεν βλεπεσαιΤο
Τα εχουν πει και άλλοι που την είχαν πιο μεγάλη.......στα λόγια
οχι ενταξει παει αυτη που βλεπεις ειναι της νηματοθετριαςπαιδια καναμε λιγο κοιλια....
φτασανε τα ντελιβερι τυπε , ολος ο κοσμος παραγγειλε για το θεαμα εδωπαιδια καναμε λιγο κοιλια....
να σε πληροφορησω οτι θελει νεαρους....εσυ που εισαι με το ενα ποδι στον ταφο δυστυχως απορριπτεσαι..με στεναχωρα αυτο βεβαια αλλα...Βούλα!
Δίνεις κώλο;