athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.288
- Πόντοι
- 12.756
ε πες τα φιλε-Τροβα...Αθηναίος να βοηθήσει θέλει...είναι ουμανιστής....
ε πες τα φιλε-Τροβα...Αθηναίος να βοηθήσει θέλει...είναι ουμανιστής....
πες τα με το μουνόπανο , ο δεσμευμενος με το που μπηκε εδω ηρθε , διψα για μουνιτι απο χθες ρε???ολη μερα χθες εδω ησουν και τωρα μολις ειδες την στερημενη χωθηκες παλι...ουτε μια καλημερα δεν ειπες απο κει!!
λεφτα θα της ζητησει ... κοιτα να δειςΑθηναίος να βοηθήσει θέλει...είναι ουμανιστής....
σας παρακαλω κυριε-φιλε-Παραχαρακτη πως τολματε;πες τα με το μουνόπανο , ο δεσμευμενος με το που μπηκε εδω ηρθε , διψα για μουνι
μαζεψε τον..πες τα με το μουνόπανο , ο δεσμευμενος με το που μπηκε εδω ηρθε , διψα για μουνι
το ξερω το εργο, γι'αυτο ρωταω.βουλωμενο γραμμα
ΠΡΟΣΕΧΕ , ΠΡΟΣΕΧΕ , μην κανεις καμιά κουτσουκελα θα σου στοιχίσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑσας παρακαλω κυριε-φιλε-Παραχαρακτη πως τολματε;
οντως..πρεπει να βοηθηθει η κυρια βουλα εδωρε μαλακες μην σπαμμαρετε το νημα ντροπη
ειμαι καθαριο νερο,ξαστερος ουρανος,επιπλο με οβερλαυΠΡΟΣΕΧΕ , ΠΡΟΣΕΧΕ , μην κανεις καμιά κουτσουκελα θα σου στοιχίσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ
κατω απ τις γεφυρες θα κοιμασαι
Θελει να ρισκαρε τα πάντα , ας τον , χαρα μου να τον δω μεσα σε καδο να κοιματαιμαζεψε τον..
αδυνατω να το πιστεψω αυτοΠαίζει δυνατά η Βούλα να είναι η Νανά.....
μετα θα φταιει ο λιονταρης.......Για τους υποψηφιους μπηχτες....αποκλειστικη φωτογραφια της εντυπωσιακης Βουλας.
Είμαι έτοιμος.....50χ με κορμαρα.Γεια σε όλους, εδώ και λίγο είμαι σε αναζήτηση ενός νεαρού άντρα( ή και δύο) υγιή ευπαρουσίαστου που λειτουργεί με προφυλάξεις για ερωτική παρέα. Η απογοήτευση είναι μεγάλη βρίσκω μέτριους απεριποίητους και χλιαρούς.....
Επειδή θα αρχίσετε τα σχόλια για εμφάνιση δική μου κτλ αν βρεθώ ποτέ με κανένας από εδώ μέσα ας γράψει εντυπώσεις.
Αναρωτιέμαι λοιπόν πως σου προσφέρεται μια εντυπωσιακή γυναίκα και συ δεν κάνεις τα πάντα για την ικανοποιήσεις/ικανοποιηθείς ........
Κι εγώ...αδυνατω να το πιστεψω αυτο
Προφανώς Πανεπιστήμονες έχετε δίκιο....Μάνο που δεν σας είπα πως ότι κάνω είναι παρουσία του άντρα μου και δεν έχουν κομπλάρει λίγοι....βουλωμενο γραμμα
εχεις καμμια προταση;καποια λυση;τα αλλα τα μουνοπανα ειναι οι γνωστοι μπαχαλακηδες και μας ηρθαν και τσουβαλατοι και οι πρωην φυλακοβιοι...Κι εγώ...
Βουλα μολις εκανες το νημα ακομα πιο ενδιαφερονΠροφανώς Πανεπιστήμονες έχετε δίκιο....Μάνο που δεν σας είπα πως ότι κάνω είναι παρουσία του άντρα μου και δεν έχουν κομπλάρει λίγοι....