Νέα

Δεν είναι χώροι αυτοί!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα argentinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
μακαρι το κρατος να ειχε την οργανωση των μπουρδελων!!

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Στο κράτος γαμάει το κατεστημένο, είναι...κλάμπ στούντιο.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.069
Πόντοι
42.697
Ρε παιδιά τα έχουμε πει πολλές φορές και σε άλλα threat...οι υπηρεσίες και οι χώροι του πληρωμένου έρωτα στη χώρα μας είναι για κλάματα σε σχέση με αυτούς της Ευρώπης ΟΚ.

Μην τα βλέπουμε όμως όλα μαύρα! για δείτε λίγο και την "άλλη πλευρά":

είναι 3 η ώρα τη νύχτα, είσαι κομμάτια απο τα ξύδια, το ξενύχτι, και τη διαβολοβδομάδα που πέρασες και ψάχνεις απλά να "αδείασεις". Πείτε μου εσείς που αλλόυ στον κόσμο θα το έκανες αυτό με 15 ευρώπουλα, ξημερώματα? Μόνο στο Mεταξουργείο Greece!
Hardcore καταστάσεις!

:boobies:

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6

Βρές εσύ που είναι η Ντάρια και πότε δουλεύει η Σόνια, και αυτοί σαν το κράτος είναι. Αλλά η Αντριάνα σαν Γερμανίδα ξέρεις πάντα! Εγγύηση! Θέμα νοοτροπίας φίλε, Ρώσοι και Έλληνες παλιά ξαδέρφια & μπάχαλο μυαλά είμαστε.

tay65

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Η εικόνα μιας χώρας είναι τα μπουρδέλα της. :sunglasses:

Δεν κάνω πλάκα. μιλάω πολύ σοβαρά. Στη Γερμανία, στην Ολλανδία κλπ χώρες που έχουν προοδεύσει που έχουν ξεφύγει από ταμπού και συντηριτισμούς, έχουν μπουρδέλα, πουτάνες, τσατσάδες και λοιπούς συγγενείς πεντακάθαρους.
Αν (τελείως υποθετικά) άνοιγε μεταφέραμε ένα μπουρδέλο αλά φυλής (ή μεταξουργείου) στην Red Light Περιοχή του ʼμστερνταμ όχι μόνο δεν θα υπήρχε σε 10 μέρες από τις αρχές που θα το είχαν κλείσει αλλά και από τους πελάτες που δεν θα είχε.

Αυό το ποστ μου θύμισε το πρώτο μου ποστ σε αυτό το φόρουμ. Είχε ζητήσει ο συναγωνιστής την άποψη των συναγωνιστών για το αν κινδυνεύει να κολήσει μύκητες στα πόδια στο μπουρδέλο και αν πρέπει ή δεν πρέπει να φοράμε κάλτσες στο μπουρδέλο. Η απάντηση μου ήταν να τον πειράζει τόσο πολύ για το αν θα φοράει κάλτσες ή όχι και δεν τον πειράζει που βάζει το κωλαράκι του? :uglystupid:

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Πείτε μου εσείς που αλλόυ στον κόσμο θα το έκανες αυτό με 15 ευρώπουλα, ξημερώματα? Μόνο στο Mεταξουργείο Greece!
Hardcore καταστάσεις!

:boobies:

Στο Amsterdam, αλλά άσχετο. Μεταξουργείο είναι Punk. Μόνο για φίλους του cult. Εγω ειμαι μέσα αλλά αντικειμενικά είναι σκληροπυρηνικό.

Επισκέπτης
η αντριαννα ειναι ειναι κατι παραπανω!!ειναι Ιδεα!!

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
παιδια παντως το μεταξουργειο ειναι  σκηνοθετικο αριστουργημα...αν σκασει μυτη κανας επωνυμος σκηνοθετης του εξωρικου σιγουρα θα μαγευτει απο την υπαρξει αυτης της μπουρδελογειτονιας...........

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
υπαρξη ηθελα να πω ο ποιητης.......

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
παιδια παντως το μεταξουργειο ειναι  σκηνοθετικο αριστουργημα...αν σκασει μυτη κανας επωνυμος σκηνοθετης του εξωρικου σιγουρα θα μαγευτει απο την υπαρξει αυτης της μπουρδελογειτονιας...........

Μία φορά πριν κανα χρόνο, περιμένω σαλόνι σε βομβαρδισμένο στη Κολωνού, 2 άτομα μόνο εγώ με κολλητό να βγεί η πουτάνα, τσατσά δεν υπάρχει, μόνο ένα έεερχομαι απο το δωμάτιο όπως και ακούω ύποπτες φράσεις και φωνές πούστη. Σκίσεμε και λοιπά, σε σκίζω καργιόλη ανταπαντούσε η πουτάνα κοκ. Έχω λιώσει και περιμένω να δώ τι πουτάνα θα βγεί. Λοιπόν βγαίνει 50ρα χοντρή Ελληνίδα με κόκκινο τούλι μπέϊμπυ ντόλ και πλαστική μαλαπέρδα μαύρη στο χέρι. Σκάει τη μαλαπέρδα ηχηρά στην παλάμη της και μας λέει θριαμβευτικά... '' Ήταν πολύ τσούλα! ''

ΔΕΝ τους φτάνει σκηνοθέτης!

Επισκέπτης
ροπαλοφορε καλο ρε!!!!!χαχαχαχαχαχα!!!!!!πες μας κιαλα μεγαλε!!!!!πες μασ εμπιριες τις ζωης!!!!χεχε!!!!ωραιος!!!

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Την άλλη μέρα το διπλανό κτήριο κατέρευσε και πλάκωσε ένα αμάξι. Χωρίς πλάκα. Ήταν και στις ειδήσεις. Σόδομα!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Μία φορά πριν κανα χρόνο, περιμένω σαλόνι σε βομβαρδισμένο στη Κολωνού, 2 άτομα μόνο εγώ με κολλητό να βγεί η πουτάνα, τσατσά δεν υπάρχει, μόνο ένα έεερχομαι απο το δωμάτιο όπως και ακούω ύποπτες φράσεις και φωνές πούστη. Σκίσεμε και λοιπά, σε σκίζω καργιόλη ανταπαντούσε η πουτάνα κοκ. Έχω λιώσει και περιμένω να δώ τι πουτάνα θα βγεί. Λοιπόν βγαίνει 50ρα χοντρή Ελληνίδα με κόκκινο τούλι μπέϊμπυ ντόλ και πλαστική μαλαπέρδα μαύρη στο χέρι. Σκάει τη μαλαπέρδα ηχηρά στην παλάμη της και μας λέει θριαμβευτικά... '' Ήταν πολύ τσούλα! ''

ΔΕΝ τους φτάνει σκηνοθέτης!

αυτο θα πει ανασκοπηση!!!!!!!!!!

OP
OP
A

argentinos

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Σιγουρα παντως,αυτη η κατασταση καποιους εξυπηρετει,σιγουρα το κρατος,αλλα γεγονος ειναι οτι αν ολοι εμεις,μπουκοταρουμε αυτους τους χωρους,σιγουρα θα υπαρξει βελτιωση.

Επισκέπτης
Στην Φυλής υπάρχουν κάποια τα οποία είναι "συμμαζεμένα". Αρκετά καθαρά δηλαδή και δεν σκυλοβρωμάνε πουτσίλα και καποτίλα όταν μπαίνεις. Αλλά θα έλεγα ότι αυτό ισχύει μόνο για ένα ποσοστό της τάξης του 8-10%. Για μεταξουργείο τι να πούμε... όταν βγαίνεις από εκεί θα πρέπει να μπαίνεις κατευθείαν στον κλίβανο για απολύμανση!!!

bumsen1453

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1

Τουλάχιστον στα μπουρδέλα υπάρχει τάξη και οργάνωση. Περιμένουμε όλοι και ο καθένας γαμάει με τη σειρά του. Στο κράτος ορμ΄νε όλοι μαζί κι όσα βάλουν κι όσα φάνε!!!

bumsen1453

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Στην Φυλής υπάρχουν κάποια τα οποία είναι "συμμαζεμένα". Αρκετά καθαρά δηλαδή και δεν σκυλοβρωμάνε πουτσίλα και καποτίλα όταν μπαίνεις. Αλλά θα έλεγα ότι αυτό ισχύει μόνο για ένα ποσοστό της τάξης του 8-10%. Για μεταξουργείο τι να πούμε... όταν βγαίνεις από εκεί θα πρέπει να μπαίνεις κατευθείαν στον κλίβανο για απολύμανση!!!

Ρε παίδες. έχετε σκεφτεί ποτέ να παίρνετε μαζί αρωματικά μαντιλάκια ή&και μπουκαλάκι οινόπνευμα, για να καθαριστείτε στοιχειωδώς μετά το...σπορ, μέχρι να πάτε σπίτι για μπάνιο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom