Επισκέπτης
μακαρι το κρατος να ειχε την οργανωση των μπουρδελων!!
Πείτε μου εσείς που αλλόυ στον κόσμο θα το έκανες αυτό με 15 ευρώπουλα, ξημερώματα? Μόνο στο Mεταξουργείο Greece!
Hardcore καταστάσεις!
παιδια παντως το μεταξουργειο ειναι σκηνοθετικο αριστουργημα...αν σκασει μυτη κανας επωνυμος σκηνοθετης του εξωρικου σιγουρα θα μαγευτει απο την υπαρξει αυτης της μπουρδελογειτονιας...........
Μία φορά πριν κανα χρόνο, περιμένω σαλόνι σε βομβαρδισμένο στη Κολωνού, 2 άτομα μόνο εγώ με κολλητό να βγεί η πουτάνα, τσατσά δεν υπάρχει, μόνο ένα έεερχομαι απο το δωμάτιο όπως και ακούω ύποπτες φράσεις και φωνές πούστη. Σκίσεμε και λοιπά, σε σκίζω καργιόλη ανταπαντούσε η πουτάνα κοκ. Έχω λιώσει και περιμένω να δώ τι πουτάνα θα βγεί. Λοιπόν βγαίνει 50ρα χοντρή Ελληνίδα με κόκκινο τούλι μπέϊμπυ ντόλ και πλαστική μαλαπέρδα μαύρη στο χέρι. Σκάει τη μαλαπέρδα ηχηρά στην παλάμη της και μας λέει θριαμβευτικά... '' Ήταν πολύ τσούλα! ''
ΔΕΝ τους φτάνει σκηνοθέτης!
Στην Φυλής υπάρχουν κάποια τα οποία είναι "συμμαζεμένα". Αρκετά καθαρά δηλαδή και δεν σκυλοβρωμάνε πουτσίλα και καποτίλα όταν μπαίνεις. Αλλά θα έλεγα ότι αυτό ισχύει μόνο για ένα ποσοστό της τάξης του 8-10%. Για μεταξουργείο τι να πούμε... όταν βγαίνεις από εκεί θα πρέπει να μπαίνεις κατευθείαν στον κλίβανο για απολύμανση!!!