Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 260K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
33
Like
8.619
Πόντοι
3.446
οι τιμές δε μειώθηκαν τελικά?

Sisfun

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2022
Κριτικές
3
Like
91
Πόντοι
0
Μεγάλη συγκάλυψη το να λέμε τώρα
Αλλά και διαχρονικές ευθύνες

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
80.286
Πόντοι
12.756
Εξαρταται τι ψωνιζεις,απο που το ψωνιζεις και τι ψηφιζεις.

Κυριακος Μητσοτακης , γροθιά στο καρτελ των τιμων

Για μια αγορά ελεύθερη που λειτουργει ο ανταγωνισμός και πέφτουν οι τιμές :rockon::rockon::rockon:

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
3.004
Πόντοι
456
Επειδή ψάχνεις σοβαρές απαντήσεις αλλά μόνο σοβαρός δεν είσαι...θα κάνω μια προσπάθεια.

Ο πατέρας μου έπρεπε να χειρουργηθεί στην καρδιά από έναν χειρουργό που αυτός επέλεξε λόγω των συστάσεων του,χωρίς εγώ να συμφωνώ καθόλου.

Αφού κλείσαμε ραντεβού σε γιατρό που είχα ψάξει και βρήκα εγώ,ο πατέρας μου χωρίς να το γνωρίζω μιας που βρισκόμουν διακοπές,συνεννοήθηκε και έκανε τις προεγχειρητικές διαδικασίες μαζί με αυτόν που δεν συμφωνούσα.

Εγώ τότε ζούσα Γερμανία και ενώ είχα κανονίσει άδεια ως ότου αναρρώσει απ το χειρουργείο,έφυγα την επόμενη στιγμή αφού ανέλαβε πρωτοβουλία μόνος του να εγχειριστεί στον "άκυρο".

Ο πατέρας μου τελικά πέθανε.
Ηρθα,τον κηδεψα και έφυγα με το επόμενο αεροπλάνο.

Μετά από μήνες όταν ήρθα σε άδεια μου,πήγα βρήκα τον χειρουργό να του πω τι δεν πήγε καλά ενώ ήταν τόσο σίγουρος πως ήταν επέμβαση ρουτίνας εκ των προτέρων.

Μας είπε πίπες και πως και αυτός ήταν στην Γερμανία και άλλα αρχιδιλικια.

Οταν μίλησα με πολύ δικό μου δικηγόρο να του κάνω μυνηση ή να τον κυνηγήσω,μ απάντησε πως δεν θα κατάφερνα τίποτα μιας που ο τύπος είχε τρελό χρήμα και θα με έσκιζε...για συκοφαντική δυσφήμιση πρώτον πρώτον.

Μπορείς να κάνεις καθόλου αναγωγή προσώπων και καταστάσεων σ αυτη την ιστορία;

Μπορείς να αντιληφθείς το τι μπορεί να βίωσαν ο κάθε γονιός στο άκουσμα των ειδήσεων και στο άκουσμα των επόμενων διαδικασιών;

Και συ αλήθεια αναρωτιέσαι γιατί αυτά που λένε σήμερα δεν τα λέγανε τότε που τους συνέβησαν;

Ο Μητσοτάκης είσαι και γράφεις και λες αυτές τις πίπες;
οχι ο Μητσοτακης , αλα παιζει να ειναι επαγγελματιας τρολ με κανονικο μισθο , η καπως αλιως τους λενε τωρα ..

• Like
Αντιδράσεις: riding

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.517
Πόντοι
3.656
Κυριακος Μητσοτακης , γροθιά στο καρτελ των τιμων

Για μια αγορά ελεύθερη που λειτουργει ο ανταγωνισμός και πέφτουν οι τιμές :rockon::rockon::rockon:
Νομιζω το μονο που πεφτει ειναι η αγορα...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
80.286
Πόντοι
12.756
Νομιζω το μονο που πεφτει ειναι η αγορα...

παροδικό ειναι αυτο .. παντα μετα τις αποκριες και 3ημερα και μαλακιες μέχρι το Πασχα η αγορά ειναι χάλια :coffee:

Τωρα που ο Νταιμας θα αρχισει να ανεβαζει προσφορές για αρνι ΕΛΛΗΝΙΚΟ με ιδια τιμη με την περσινή .. (μην ειναι και περσινό το αρνι φοβαμαι , αλλα δεν βαριεσαι δεν θα παθει και τιποτα ο κόσμος) η αγορά θα ξαναπαρει τα πανω της .. :rockon::rockon::rockon::rockon:

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
202
Like
26.318
Πόντοι
34.098
Κοίτα να δεις που τα λάδια των μετασχηματιστώνε τελικά είναι εύφλεκτα......Δεν έχουν Λακαφώσηδες στο ΗΒ να τους μαλώσουν και να τους πουν ότι αυτά δε γίνονται;

Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.740
Πόντοι
456
gemini.google.com

"Επειδή δεν βγάζω άκρη, μπορείς να μου πεις, με τι είδους μηχανή κινούταν η εμπορική αμαξοστοιχία που συγκρούστηκε με την επιβατική στα τέμπη το 2023;

Η εμπορική αμαξοστοιχία 63503, εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Θριάσιο, με ντιζελοκινητη μηχανή.

Η επιβατική αμαξοστοιχία Intercity 62 (IC62), εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη, με ηλεκτροκινητη μηχανή"

Έχω πάρει τις AI σβάρνα.

Πόσοι μήνες είπαμε έχουν περάσει;

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.618
Πόντοι
786
Κοίτα να δεις που τα λάδια των μετασχηματιστώνε τελικά είναι εύφλεκτα......Δεν έχουν Λακαφώσηδες στο ΗΒ να τους μαλώσουν και να τους πουν ότι αυτά δε γίνονται;
ξυλόλιο, τουλόλιο, λαθρέμποροι άγγλοι δεητζήδες, μπορεί και ρωσική μαφία

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
4.038
Πόντοι
4.895
Αν δε συμφωνεί μαζί σου ο κ. Κοκοτσάκης, δεν μπορώ να ασχοληθώ με τα όσα γράφεις.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.421
Πόντοι
6.955
ξυλόλιο, τουλόλιο, λαθρέμποροι άγγλοι δεητζήδες, μπορεί και ρωσική μαφία
Το info μου άλλα λέει, ακόμα χειρότερα...και για να δώσω ένα tip... Τσερνόμπιλ...και όποιος κατάλαβε κατάλαβε

Edit: θα δώσω ένα επιπλέον tip ελπίζω να μην έχω θέματα...
Όταν πετάς ιατρικά απόβλητα, πρέπει να πεταχτούν μέσω μιας διαδικασίας. Και μέσω μιας διαδικασίας να καταστραφούν. Οι περισσότεροι λόγω κόστους και λόγω διαδικασίας δεν το κάνουν. Έρχονται μετά κάποιοι μεσάζοντες...τα υπόλοιπα μπορείτε να τα φανταστείτε...πολλά έγραψα...

Τελευταία τροποποίηση:
  • Ουάου

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.421
Πόντοι
6.955
Θα κάνω μια εικασία χωρίς να έχω κανένα στοιχείο χειροπιαστό. Το τονίζω μην αρχίσει κανείς τα βγάζεις απ' τον κωλο σου. Ναι , το βγάζω απ' τον κωλο μου το λέω εκ των προτέρων.

Ο Νόθος έστελνε όπλα στην Ουκρανία.
Πηγές μου λένε ότι τα βράδυα που απαγορευόταν η έξοδος απ' τα σπίτια, γίνονταν διαφορα εκεί έξω. Πόσο ακραία δεν ξέρω.
Οι ανεμογεννήτριες παραγάγουν πολύ απόβλητο.
Στην Ουκρανία υπάρχουν τουλάχιστον 30 εργοστάσια πυρηνικού πολέμου (καταγεγραμμένα) εκ των οποίων κάποια καταστράφηκαν απ' τους Ρώσσους

Βλέπει κάποιος κάποια πιθανή σύνδεση σε όλο αυτό;

Υπάρχει και η εξίσωση Κόσοβο, Νότιας Γιουγκοσλαβίας, και Αλβανίας (Γιογκος ιστορικός μου ελεγε ότι πίσω απ' τον εμφύλιο κρύβονται οι Αλβανοί και όχι οι ΗΠΑ)...

Όποιος αρχίσει τα μπινελικια και τους χλευασμούς , του γαμιεται ότι έχει ιερό και όσιο

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.506
Πόντοι
5.506
image-52.png

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.607
Πόντοι
216
Θα κάνω μια εικασία χωρίς να έχω κανένα στοιχείο χειροπιαστό. Το τονίζω μην αρχίσει κανείς τα βγάζεις απ' τον κωλο σου. Ναι , το βγάζω απ' τον κωλο μου το λέω εκ των προτέρων.

Ο Νόθος έστελνε όπλα στην Ουκρανία.
Πηγές μου λένε ότι τα βράδυα που απαγορευόταν η έξοδος απ' τα σπίτια, γίνονταν διαφορα εκεί έξω. Πόσο ακραία δεν ξέρω.
Οι ανεμογεννήτριες παραγάγουν πολύ απόβλητο.
Στην Ουκρανία υπάρχουν τουλάχιστον 30 εργοστάσια πυρηνικού πολέμου (καταγεγραμμένα) εκ των οποίων κάποια καταστράφηκαν απ' τους Ρώσσους

Βλέπει κάποιος κάποια πιθανή σύνδεση σε όλο αυτό;

Υπάρχει και η εξίσωση Κόσοβο, Νότιας Γιουγκοσλαβίας, και Αλβανίας (Γιογκος ιστορικός μου ελεγε ότι πίσω απ' τον εμφύλιο κρύβονται οι Αλβανοί και όχι οι ΗΠΑ)...

Όποιος αρχίσει τα μπινελικια και τους χλευασμούς , του γαμιεται ότι έχει ιερό και όσιο

Αδερφέ καλές οι θεωρίες συνωμοσίας αλλά όσο πάνε και ξεφουσκώνουν.

Να το δεχτώ με χίλια ότι έσπρωχναν όπλα, πυρηνικά, όπλα βιολογικού πολέμου, εξωγήινους και δεν ξέρω τι άλλο. ΔΕΝ βάζεις όμως σε τέτοιες περιπτώσεις το ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΜΕ ΒΥΣΜΑ. Τοποθετείς δικούς σου ανθρώπους που είναι γάτες για να σου φέρουν εις πέρας τη δουλειά. Ο σταθμάρχης φάνηκε ότι ήταν τέρμα γίδι και δεν έκανε ούτε για σκουπιδιάρης.

Εσύ αν ήσουν στη θέση των υποτιθέμενων μασόνων που έκαναν το εμπόριο θα έβαζες τον Χ τυχαίο; Δε θα επέλεγες ένα άτομο εμπιστοσύνης να έχει βάρδια εκείνη την ώρα και να κάνει κουμάντο; Αυτοί γιατί να βάλουν το ζώον; Τόσο χαζοί είναι;

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.421
Πόντοι
6.955
Αδερφέ καλές οι θεωρίες συνωμοσίας αλλά όσο πάνε και ξεφουσκώνουν.

Να το δεχτώ με χίλια ότι έσπρωχναν όπλα, πυρηνικά, όπλα βιολογικού πολέμου, εξωγήινους και δεν ξέρω τι άλλο. ΔΕΝ βάζεις όμως σε τέτοιες περιπτώσεις το ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΜΕ ΒΥΣΜΑ. Τοποθετείς δικούς σου ανθρώπους που είναι γάτες για να σου φέρουν εις πέρας τη δουλειά. Ο σταθμάρχης φάνηκε ότι ήταν τέρμα γίδι και δεν έκανε ούτε για σκουπιδιάρης.

Εσύ αν ήσουν στη θέση των υποτιθέμενων μασόνων που έκαναν το εμπόριο θα έβαζες τον Χ τυχαίο; Δε θα επέλεγες ένα άτομο εμπιστοσύνης να έχει βάρδια εκείνη την ώρα και να κάνει κουμάντο; Αυτοί γιατί να βάλουν το ζώον; Τόσο χαζοί είναι;
Εξήγησε μου το συλλογισμό σου

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.421
Πόντοι
6.955
Δεν έγραψα καν ότι έσπρωχναν κάτι. Έχουν ακουστεί διάφορα περί λαθρεμπόριο καυσίμων. Όπου είναι η επικρατούσα άποψη. Το αν καλύπτουν αυτά ή κάτι άλλο μέχρι στιγμής δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε.

Ανέφερα λοιπόν μια πληροφορία που έχω, όσο αξιόπιστη μπορεί να είναι, ότι είχε μέσα Τσερνόμπιλ. Τι αυτό σημαίνει, δεν το ξέρω. Ούτε έχω γνώσεις φυσικής να καταλάβω τι έκρηξη μπορεί να γίνει. Θέλω να πω , ότι αν δεν είχα διαβάσει αυτά που έχω διαβάσει, θα έλεγα ότι η έκρηξη προήλθε από τη σύγκρουση των δύο σειρμων.

Τώρα αν η πληροφορία που έχω είναι σωστή ή όχι θα δείξει στην πορεία, αν αφήσουν να βγει η αλήθεια.

Όσον αφορά αυτό που έγραψες, θα σου πω κάτι. Το ότι είναι δυνατοί δεν σημαίνει ότι είναι και έξυπνοι. Και αυτό φάνηκε στον covid. Παραειναι αλλαζονες με ο,τι αυτό συνεπάγεται.

Αν υπάρχει σύνδεση σε αυτά που έγραψα δεν ξέρω, έμαθα κάτι, το οποίο και δεν μπορώ να το διαστσυρωσω, έκανα κάποιους συλλογισμούς με αυτά που ξέρω και τα έγραψα.

Συλλογισμός, τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο.

Άλλωστε εγκληματίες είναι. Και τον Αλ Καπόνε τον έπιασαν από φορολογική παράβαση.

Απλά ενημερωτικά.

• Like

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.607
Πόντοι
216
Εξήγησε μου το συλλογισμό σου

Ποιο συλλογισμό; Πόσο πιο απλά να το γράψω; Όταν μεταφέρεις ναρκωτικά ποτέ θα το κάνεις; Όταν έχει βάρδια στην τροχαία ο κολλητός σου ο διεφθαρμένος η ο άγνωστος Χ αστυνομικός;

Ο πρώτος θα σε καλύψει μια χαρά ο δεύτερος θα σε σταματήσει και θα αρχίσει το πιστολιδι.

Έτσι και με αυτά που λες εσύ. Αν μετέφεραν απόρρητα η επικίνδυνα υλικά θα έβαζαν ένα παλιό σταθμάρχη ώστε να είναι σίγουροι ότι θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Ο τύπος που είχε τότε βάρδια δεν είχε την παραμικρή ιδέα στο πώς δουλεύουν οι γραμμές με αποτέλεσμα να τις στείλει ταυτόχρονα στο ίδιο σημείο. Αν μάλιστα οι συνομιλίες είναι αληθηνες τότε κάνουν τα πράγματα ακόμη χειρότερα.

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.607
Πόντοι
216
Τα πυρηνικά δεν σκάνε έτσι απλά. Είναι ολόκληρη διαδικασία. Έχουν ραδιενέργεια ναι αλλά δεν ξεκινάει η αντίδραση με τέτοιες συνθήκες. Αλλά και να υπήρχαν ραδιενεργά στοιχεία να είσαι σίγουρος ότι θα τα είχαν βρει ΑΜΕΣΩΣ. Ένας μετρητής Geiger και χτυπάει για πλάκα. Ούτε χημικές αναλύσεις, ούτε ειδικά εργαστήρια, ούτε τίποτα. Την ίδια στιγμή.

Και αν ήταν έτσι να είσαι σίγουρος ότι θα είχαν σκάσει οι Αμερικάνοι την ίδια στιγμή. Ένα πυρηνικό ατύχημα δεν είναι αστείο πράγμα. Δε θα πήγαινε ο κάθε βλαχοδημαρχος να κάνει τον κάμποσο. Μη σου πω ότι και ο Μητσοτάκης θα έκανε τουμπεκί στους ειδικούς. Δε θα πλησιάζε ούτε κουνούπι στο μέρος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom