Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 261K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
18.007
Πόντοι
3.656
Ρε μλκ θα μας τρελάνεις;; Eσυ δεν έγραφες για ξυλολια, κοκοτσακηδες, λακαφωσηδες και του λουρί της μάνας; Και τώρα ξαναγράφεις για δικαιοσύνη που έχει συμφέροντα;; Τι είστε ρε εσείς τα αριστερά κατακάθια, νομίζετε ότι όλοι έχουν νοητική καθυστέρηση;
όχι δεν έχω γράψει ποτέ ούτε για ξυλόλια ούτε για λακαφώσηδες ούτε για κανένα λουρί καμίας μάνας. Έχω γράψει μόνο για ενδείξεις και πορίσματα επιτροπών. Αν βρεις εσύ ποστάρισμα μου με αυτά που λες το ξανά συζητάμε.

Νοητική καθυστέρηση έχεις εσύ που νομίζεις ότι αν με προκαλέσεις θα μπω στην διαδικασία να σε βρίσω. Γράψε άλλη μια φορά για την ''μάνα'' γιατί μερικοί που γράφτηκαν εχθές δεν είχαν πάρει χαμπάρι τι ναυάγιο είσαι.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.423
Πόντοι
6.955
όχι δεν έχω γράψει ποτέ ούτε για ξυλόλια ούτε για λακαφώσηδες ούτε για κανένα λουρί καμίας μάνας. Έχω γράψει μόνο για ενδείξεις και πορίσματα επιτροπών. Αν βρεις εσύ ποστάρισμα μου με αυτά που λες το ξανά συζητάμε.

Νοητική καθυστέρηση έχεις εσύ που νομίζεις ότι αν με προκαλέσεις θα μπω στην διαδικασία να σε βρίσω. Γράψε άλλη μια φορά για την ''μάνα'' γιατί μερικοί που γράφτηκαν εχθές δεν είχαν πάρει χαμπάρι τι ναυάγιο είσαι.
Ρε το σιχαμα τον δίνει ραντεβού και κοντεύει. Κοτευει να έρθει να τον γαμησει ένας κοντός 1.50

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
18.007
Πόντοι
3.656
Εγώ λυπάμαι για αυτό, αλήθεια...
Άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται ότι δεν μπορούμε μια γαμημενη φορά να ενωθουμε σαν λαός.
Λαός ραγιάδων. Σιχαμενοι Ρωμιοι (Ρωμιός δεν είναι ο Έλλην, μην ξεχνιόμαστε).

Ο,τι θέλουν μας κάνουν οι Εβραίοι για άλλη μια φορά.
Τώρα κάθεσαι και διαβάζεις τις μαλακίες που γράφει ο χίος για να πουλάει εφημερίδες?

Οι χαροκαμένοι γονείς θα υπολογίσουν τα 5 εκατομμύρια Έλληνες? γιατί? για να τους δώσουν κάτι να ασχολούνται? μας το χρωστάνε δηλαδή?

ίσα ίσα...αυτοί οι άνθρωποι είναι οι μόνοι που έχουν άμεση επαφή με το θέμα...και ένα λόγο παραπάνω να πιστεύει ο καθένας ότι θέλει..εμείς απλά παρατηρούμε.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
18.007
Πόντοι
3.656
Ρε το σιχαμα τον δίνει ραντεβού και κοντεύει. Κοτευει να έρθει να τον γαμησει ένας κοντός 1.50
είχε καιρό να πάρει προσοχή (κατούρημα) από το θρεντ και τώρα που μας βρήκε εύκαιρους αφηνίασε :tooth:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.423
Πόντοι
6.955
Τώρα κάθεσαι και διαβάζεις τις μαλακίες που γράφει ο χίος για να πουλάει εφημερίδες?

Οι χαροκαμένοι γονείς θα υπολογίσουν τα 5 εκατομμύρια Έλληνες? γιατί? για να τους δώσουν κάτι να ασχολούνται? μας το χρωστάνε δηλαδή?

ίσα ίσα...αυτοί οι άνθρωποι είναι οι μόνοι που έχουν άμεση επαφή με το θέμα...και ένα λόγο παραπάνω να πιστεύει ο καθένας ότι θέλει..εμείς απλά παρατηρούμε.
Δεν διάβασα την εφημερίδα, μόνο το εξώφυλλο.
Πάμε παρακάτω.
Τα ίδια γίνανε με τους υγειονομικούς και τους πυροσβέστες. Χωρίστηκαν σε στρατόπεδα και ξεμουνιαστηκαν.
Γιατί είμαστε ραγιάδες.
Έναν να διαβάλουν διαβαλονται όλοι.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.509
Πόντοι
5.506
Έλα να τα λύσουμε από κοντά ρε μασταρδε. Τόσο κοτουλα εισαι; Έλα. Μέρα και ώρα. Μόνο χέρια, αντρικά.
Έλα σκατοπουτανα
Έτσι, θα παρακαλάς μέχρι να το αποφασίσω. Καζανοκεφαλε.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
18.007
Πόντοι
3.656
Δεν διάβασα την εφημερίδα, μόνο το εξώφυλλο.
Πάμε παρακάτω.
Τα ίδια γίνανε με τους υγειονομικούς και τους πυροσβέστες. Χωρίστηκαν σε στρατόπεδα και ξεμουνιαστηκαν.
Γιατί είμαστε ραγιάδες.
Έναν να διαβάλουν διαβαλονται όλοι.
ούτε εγώ την διάβασα προφανώς αυτό το εξώφυλλο λέω....κανένας δεν έχει δικαίωμα να ασχολείται με το τι κάνουν μεταξύ τους αυτοί οι άνθρωποι. Κουτσομπολίστηκα είναι όλα αυτά αυτό εννοώ.

Οι Έλληνες από την αρχή της ιστορίας ήταν χωρισμένοι σε στρατόπεδα....ακόμα από τις πόλεις κράτη κτλπ.

Το ζητάει ο οργανισμός μας....βέβαια όταν βρίσκουμε κάτι να μας φέρνει στα ίσα τα συμφέροντα είμαστε οκ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.509
Πόντοι
5.506

Καλά, πείτε τα με τον άλλο τον ψεκα, σιγά μην καθίσω να ψάχνω τα ποστ σου, αν έχεις εσύ άνοια από τώρα δεν έχω χρόνο για χάσιμο εγώ. "Ενδείξεις και πορίσματα επιτροπων" λέει :2funny::2funny::2funny:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.423
Πόντοι
6.955
ούτε εγώ την διάβασα προφανώς αυτό το εξώφυλλο λέω....κανένας δεν έχει δικαίωμα να ασχολείται με το τι κάνουν μεταξύ τους αυτοί οι άνθρωποι. Κουτσομπολίστηκα είναι όλα αυτά αυτό εννοώ.

Οι Έλληνες από την αρχή της ιστορίας ήταν χωρισμένοι σε στρατόπεδα....ακόμα από τις πόλεις κράτη κτλπ.

Το ζητάει ο οργανισμός μας....βέβαια όταν βρίσκουμε κάτι να μας φέρνει στα ίσα τα συμφέροντα είμαστε οκ.
Το γνωρίζω μόνο που τώρα δεν είμαστε καν Έλληνες αλλά Ρωμιοί , και σε λίγο ούτε Ρωμιοί αλλά Πακιοι.

Όπως έγραψα, δεν έχω διαβάσει το άρθρο. Όμως και αυτοί , χωρισμένοι σε στρατόπεδα είναι.

Και ο μόνος που είπε τη μαγική φράση "εγκληματική οργάνωση" είναι ο Πλακιάς.

Δεν ξέρω αν κάποιος παίζει διπλό ταμπλό, αλλά σίγουρα δεν είναι ενωμένοι, είναι οφθαλμοφανές.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
18.007
Πόντοι
3.656
Καλά, πείτε τα με τον άλλο τον ψεκα, σιγά μην καθίσω να ψάχνω τα ποστ σου, αν έχεις εσύ άνοια από τώρα δεν έχω χρόνο για χάσιμο εγώ. "Ενδείξεις και πορίσματα επιτροπων" λέει :2funny::2funny::2funny:
Ξεκάθαρα δεν έχεις χρόνο για χάσιμο

όποτε βρίσκεις λίγο χρόνο ανάμεσα στις τυροσαλάτες και την ταμειακή μπαίνεις εδώ και ζητιανεύεις προσοχή :zombie:

τα ξανά λέμε σε κάνα δυό μήνες

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
18.007
Πόντοι
3.656
Το γνωρίζω μόνο που τώρα δεν είμαστε καν Έλληνες αλλά Ρωμιοί , και σε λίγο ούτε Ρωμιοί αλλά Πακιοι.

Όπως έγραψα, δεν έχω διαβάσει το άρθρο. Όμως και αυτοί , χωρισμένοι σε στρατόπεδα είναι.

Και ο μόνος που είπε τη μαγική φράση "εγκληματική οργάνωση" είναι ο Πλακιάς.

Δεν ξέρω αν κάποιος παίζει διπλό ταμπλό, αλλά σίγουρα δεν είναι ενωμένοι, είναι οφθαλμοφανές.
Σύμφωνοι

Αλλά το τι σχέσεις έχουν μεταξύ τους δεν μπορεί κανένας να το κρίνει καθώς ο καθένας από αυτούς μπορεί να έχει άλλη άποψη για το τι είδους δικαιοσύνη θα ήθελε.

Για παράδειγμα ο Πλακιάς έχει δηλώσει ότι θέλει να κυνηγήσει περισσότερο τις εταιρείες (ΟΣΕ, ΧΕΛΕΝΙΚ ΤΡΕΙΙΝ) και η Καρυστιανού προσπαθεί να βρεθούν και οι πολιτικοί ένοχοι.

Δεν τους καθιστά ''εχθρούς'' αυτό.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.423
Πόντοι
6.955
Σύμφωνοι

Αλλά το τι σχέσεις έχουν μεταξύ τους δεν μπορεί κανένας να το κρίνει καθώς ο καθένας από αυτούς μπορεί να έχει άλλη άποψη για το τι είδους δικαιοσύνη θα ήθελε.

Για παράδειγμα ο Πλακιάς έχει δηλώσει ότι θέλει να κυνηγήσει περισσότερο τις εταιρείες (ΟΣΕ, ΧΕΛΕΝΙΚ ΤΡΕΙΙΝ) και η Καρυστιανού προσπαθεί να βρεθούν και οι πολιτικοί ένοχοι.

Δεν τους καθιστά ''εχθρούς'' αυτό.
Τα ίδια γίνανε και στον COVID με τους Γιοβανοπουλο, Αντωνιάδη, Κουβελα, Παγιατη και πολλούς άλλους. Γι αυτό δεν θα δούμε προκοπή. Γιατί ολολοι θέλουν να είναι αρχιγισκοι.

Επίσης η Καρυστιανου τσακώθηκε και με τον Αντωνιάδη , ο οποίος Αντωνιάδης έχει τσακωθεί με όλους με την υπόθεση covid.

Αν και είναι ο μόνος που κάτι τοσο μεγάλο το έχει φτάσει ψηλά.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.618
Πόντοι
786
Από αυτούς που έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια καλύτερη θα ηταν
ίσως,
αλλά το κόμμα, το οποίο θα τη στήριζε, θα ήταν γεμάτο παλαβούς βουλευτές (σαν ακραίο σύριζα του 15, λεβέντη κλπ), όπως και οι ψηφοφόροι τους,
και στην ελλάδα με το πρωθυπουργικό σύστημα
και ο βουλευτής είναι πανίσχυρος (πχ ο κάθε χαλβάς θέλει να γίνει υπουργός, γι' αυτό ο μητσοτάκης έκανε καμιά 60ρια θέσεις).

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
2.513
Πόντοι
456

Ολόκληρο το πόρισμα της ΕΛ.ΑΣ. για τα βίντεο Καπερνάρου

Gnj6qOeWEAA-pw1.jpg

Gnj6qOkWQAAcVSf.jpg

Gnj6qOcWYAAXlnn.jpg

riding

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
9.339
Πόντοι
2.306
Καινούργιο ψεκοαφηγημα, "απαξίωσαν τα τρένα για να πληρώνουμε βενζίνες και διόδια", το είπε και ο μεγάλος Γιανης. :jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking:
Η γραμμή Λάρισα Βόλο μετά απ τον Ντανιελ,Σεπτέμβρης 2023 δεν λειτούργησε ποτέ και ο ΟΣΕ εκδίδει εισιτήρια όπου σε περιμένει λεωφορείο (δεν θυμάμαι ποιανού) να σε παραλάβει.

Για πες μας έξυπνε;

Ο κόσμος απαξιώνει την γραμμή αυτή;

Κωλοψεκα του κερατά

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
82.843
Πόντοι
15.931
Στα παπαρια μας ο Αγοραστός, προς το παρόν ξεκινήστε να μετράτε πουτσες.

για αυτο εισαι ασσος στα μαθηματικα

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.653
Πόντοι
3.936
ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΡΕ ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΟΑΡΧΙΔΟΜΟΥΝΙΑ?? ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ, Ε??

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.423
Πόντοι
6.955

Μη λες για οξυγόνο. Με υπεροξυγονωση δολοφόνησαν τόσο κόσμο στα νοσοκομεία, με έλλειψη οξυγόνου δολοφόνησαν τους ανθρώπους στα Τέμπη.

Βουλωστε το μια φορά, συνάνθρωποι μας έχασαν τις ζωές τους. Εκτός αν δεν είστε άνθρωποι, άρα δεν είστε και συνάνθρωποι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μη λες για οξυγόνο. Με υπεροξυγονωση δολοφόνησαν τόσο κόσμο στα νοσοκομεία, με έλλειψη οξυγόνου δολοφόνησαν τους ανθρώπους στα Τέμπη.

Βουλωστε το μια φορά, συνάνθρωποι μας έχασαν τις ζωές τους. Εκτός αν δεν είστε άνθρωποι, άρα δεν είστε και συνάνθρωποι.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.423
Πόντοι
6.955
Α και κάτι ακόμα, προς όλα αυτά τα σιχαματα που χλευάζουν νεκρούς. Δεν με νοιάζει τι ψηφίζετε, ποιον εγκληματία υποθάλπετε κλπ.
Θα σας παραθέσω μια φράση κάποιου οραματιστή

"Σε μια εποχή παγκοσμίου ψεύδους, το να λες την αλήθεια είναι μία πράξη επαναστατική "

George Orwell

Αλλά ποια αλήθεια όταν όλη σας η ζωή βασίζεται στο ψέμμα;

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
28.075
Πόντοι
6.256
Πως τον γαμησαμε ετσι τον Μητσοτακη του Mallia ρε τυποι;Κουλουρι Θεσσαλονικης του καναμε το κωλοτρυπηδι!!!:wanker:

Και τωρα ερχεται ο Χοντρος πιο καβλωμενος απο ποτε να τον τελειωσει.....ΞΕΡΟΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!
1743675055284.gif

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom