Θα κάνω μια εικασία χωρίς να έχω κανένα στοιχείο χειροπιαστό. Το τονίζω μην αρχίσει κανείς τα βγάζεις απ' τον κωλο σου. Ναι , το βγάζω απ' τον κωλο μου το λέω εκ των προτέρων.
Ο Νόθος έστελνε όπλα στην Ουκρανία.
Πηγές μου λένε ότι τα βράδυα που απαγορευόταν η έξοδος απ' τα σπίτια, γίνονταν διαφορα εκεί έξω. Πόσο ακραία δεν ξέρω.
Οι ανεμογεννήτριες παραγάγουν πολύ απόβλητο.
Στην Ουκρανία υπάρχουν τουλάχιστον 30 εργοστάσια πυρηνικού πολέμου (καταγεγραμμένα) εκ των οποίων κάποια καταστράφηκαν απ' τους Ρώσσους
Βλέπει κάποιος κάποια πιθανή σύνδεση σε όλο αυτό;
Υπάρχει και η εξίσωση Κόσοβο, Νότιας Γιουγκοσλαβίας, και Αλβανίας (Γιογκος ιστορικός μου ελεγε ότι πίσω απ' τον εμφύλιο κρύβονται οι Αλβανοί και όχι οι ΗΠΑ)...
Όποιος αρχίσει τα μπινελικια και τους χλευασμούς , του γαμιεται ότι έχει ιερό και όσιο
Θα κάνω μια εικασία χωρίς να έχω κανένα στοιχείο χειροπιαστό. Το τονίζω μην αρχίσει κανείς τα βγάζεις απ' τον κωλο σου. Ναι , το βγάζω απ' τον κωλο μου το λέω εκ των προτέρων.
Ο Νόθος έστελνε όπλα στην Ουκρανία.
Πηγές μου λένε ότι τα βράδυα που απαγορευόταν η έξοδος απ' τα σπίτια, γίνονταν διαφορα εκεί έξω. Πόσο ακραία δεν ξέρω.
Οι ανεμογεννήτριες παραγάγουν πολύ απόβλητο.
Στην Ουκρανία υπάρχουν τουλάχιστον 30 εργοστάσια πυρηνικού πολέμου (καταγεγραμμένα) εκ των οποίων κάποια καταστράφηκαν απ' τους Ρώσσους
Βλέπει κάποιος κάποια πιθανή σύνδεση σε όλο αυτό;
Υπάρχει και η εξίσωση Κόσοβο, Νότιας Γιουγκοσλαβίας, και Αλβανίας (Γιογκος ιστορικός μου ελεγε ότι πίσω απ' τον εμφύλιο κρύβονται οι Αλβανοί και όχι οι ΗΠΑ)...
Όποιος αρχίσει τα μπινελικια και τους χλευασμούς , του γαμιεται ότι έχει ιερό και όσιο
Σε ποια πραγματικότητα, αυτή που πχ η αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης της πολεοδομίας της Ρόδου είχε 500.000€ σπίτι της, ή της ΔΟΥ Χαλκίδος; Βρώμα και δυσωδία παντού. Εκτός αν εννοείς πραγματικότητα να ζήσω σε ένα συννεφάκι και να κάνω ότι δεν βλέπω τίποτα μέχρι να έρθει το οτιδήποτε στη δίκη μου πόρτα.
Σε ποια πραγματικότητα, αυτή που πχ η αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης της πολεοδομίας της Ρόδου είχε 500.000€ σπίτι της, ή της ΔΟΥ Χαλκίδος; Βρώμα και δυσωδία παντού. Εκτός αν εννοείς πραγματικότητα να ζήσω σε ένα συννεφάκι και να κάνω ότι δεν βλέπω τίποτα μέχρι να έρθει το οτιδήποτε στη δίκη μου πόρτα.
κανεναν.ολλοι και 300 για τον σκουπηδο τενεκε ειναι.ολλοι ομωσ.ψηφισεισ δεν ψηφισεισ το ιδιο ειναι.ουτε κανενασ κανει σωστα τη δουλεια του ουτε νομοι τυρουντε τιποτα.
ωω καλα απο διανοιεσ αλλο τιποτα.αφου και πριν ακομα απ αυτον τον αθλοιο που εχουμε τωρα παρ τουσ εναν εναν.αφου ειχαμε κανει μεχρι και το βλακα το λεφτα υπαρχουν προθυπουργο και τον τσιπρα,φαινεται τι βλυματα ειμαστε σαν λαοσ.
Από τότε "σκοτώνονταν" φασίστες και αναρχικοί... Βέβαια τότε οι αναρχικοί δεν είχαν καμιά σχέση με τους σημερινούς... Τους "βάφτιζε" αναρχικούς το (τότε) υφιστάμενο καθεστώς...
Θα πρεπε να ντρέπεσαι που εκφράζεσαι ειρωνικά για ένα τόσο θλιβερό γεγονός και το διασκεδάζεις.
Μακάρι να μην βρεθείς ποτέ στη θέση οποιουδήποτε γονιού ο οποίος έχασε το παιδί του.
Ακριβώς ίδια ηθική με αυτούς που υποστηρίζεις.
Ο ανδρουλάκης δεν έκανε βόλτα
Και μιλαγε και με τους πυροσβέσεις και τους άλλους και δεν έλεγε κουβέντα για μπάζωμα
δες και το βίντεο
Και καλά τόσοι βουλευτές δικηγόροι της αντιπολίτευσης
Που αυτά τα παίζουν στα δάχτυλα
Αφού ήταν παράνομο το μπαζωμα
Τότε που γινόταν
Γιατί δεν διαμαρτυρήθηκαν και δεν βγήκαν σε εφημερίδες να πούνε μάγκες κόφτε το αυτό
Απαγορεύεται χάνονται στοιχεία
Να κατηγορήσουν τότε την κυβέρνηση που γινόταν
Aφου αποφασίζουν τα δικαστήρια και όχι ο εισαγγελέας, τι στ' αρχίδια μας ρε αμοιβάδα αν εισαγγελέας στο Μάτι απέδωσε ευθύνη για το 112; Και μας το λες και μας το ξαναλες;
Δικάστηκε κανείς από δικαστήριο οποιουδήποτε βαθμού για το 112;
Ή όπου σε συμφέρει μας ζαλίζεις τ' αρχιδια με το τι είπε η εισαγγελία κι οπου δε σε συμφέρει "αποφασίζουν μόνο τα δικαστήρια";
Καραγκιόζη.
Τα μισά λες από οτι λέω
Τώρα στην εφεση ο εισαγγελέας πρώτεινε την ενοχή της δούρου
Και έγραψα ότι δεν έχει σημασία τι λέει ο εισαγγελέας και η δούρα είναι αθώα
Μόνο αν το δικαστήριο πει ότι είναι ένοχη
Με συνέφερε αυτό χατζιαβάτη;
Τα δυστυχήματα δεν τα κάνουν σε τόσο μεγάλο βαθμό για σε μικρό το κάνουν
Οι εκάστοτε αντιπολιτεύσεις πολιτική εκμετάλλευση
Αν το κάναν θα λέγανε και για το 112
Όσο αφορά τον εισαγγελέα της πρωτόδικης δίκης
Δεν είπα ότι απέδωσε ευθύνη στο 112
Αλλά είπα ότι αν υπήρχε μεγαλύτερη πληροφόρηση θα υπήρχαν λιγότερα θύματα
Και έγραψα βλέπε 112
Γιατί αυτό εγώ το είχα γράψει
Πριν να δω την αγόρευση του εισαγγελέα
Δεν πρότεινε ενοχή κανενός για το 112 και δεν το δέχτηκαν τα δικαστήρια
Ο ανδρουλάκης δεν έκανε βόλτα
Και μη λέγε και με τους πυροσβέσεις και τους άλλους και δεν έλεγε κουβέντα για μπάζωμα
δες και το βίντεο
Και καλά τόσοι βουλευτές δικηγόροι της αντιπολίτευσης
Που αυτά τα παίζουν στα δάχτυλα
Αφού ήταν παράνομο το μπαζωμα
Τότε που γινόταν
Γιατί δεν διαμαρτυρήθηκαν και δεν βγήκαν σε εφημερίδες να πούνε μάγκες κόφτε το αυτό
Απαγορεύεται χάνονται στοιχεία
Να κατηγορήσουν τότε την κυβέρνηση που γινόταν
η σύγκρουση έγινε 28/2 και την επόμενη ημέρα 1/3 το πρωί ήταν στα Τέμπη ο Ανδρουλάκης ,
δηλαδή πριν ξεκινήσει η κυβερνητική επιχείρηση μπάζωμα-ξεμπάζωμα , ένα το κρατούμενο
δεύτερο, ο Ανδρουλάκης δήλωσε ότι μπλα μπλα με τέτοιες τεχνικές προδιαγραφές είναι αδιανόητο αυτό που συνέβη ,
δηλαδή θεωρούσε πως λειτουργούσε τηλεδιοίκηση και αγνοούσε την μη υλοποίηση της 717
επίσης δεν είχε ιδέα πως εκεί πέρα έγινε γιγαντιαία έκρηξη με πυρόσφαιρα διαμέτρου 200+ μέτρων , μετά βγήκε το βίντεο
εάν οι γονείς δεν κάνανε τους ντετέκτιβ όλα θα τα σκέπαζε λήθη κ σκοτάδι με μοναδικό ένοχο τον σταθμάρχη