Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 139K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (11 μέλη και 33 επισκέπτες)

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.164
Πόντοι
6.056
Αλλα μην προσπαθείς να μας πείσεις τώρα ότι αν φύγει ο Κούλης θα έρθει η καταστροφή της χώρας.
Την καταστροφή τη ζούμε τώρα.
Ό,τι κι αν ακολουθήσει μόνο καλύτερα μπορεί να είναι .

ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ .... ΜΟΝΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
198
Like
25.796
Πόντοι
33.818
Ρε τυπε χαζός εισαι?? Σου ειπα κανείς δν ειναι κατάλληλος. Αλλα αυτο δν σημαίνει ότι πρέπει να μείνουμε με τν εξίσου ακαταλληλο. Γτ ακατάλληλος είναι. Αν δν το καταλαβαίνεις αυτο για το προσωπικό σου χ,ψ λόγο δικαιωμα σου. Αλλα μην προσπαθείς να μας πείσεις τώρα ότι αν φύγει ο Κούλης θα έρθει η καταστροφή της χώρας. Δν εχεις απέναντι σου 5χρονα , δυστυχώς
Μιχαλάκη βλέπω δυσκολεύεσαι να απαντήσεις.
Δεν έχεις απάντηση; Θέλεις απλά να φύγει αυτός; Οκ, μετά; Έτσι πορεύεσαι στη ζωή σου;

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.164
Πόντοι
6.056
τυπε , εμαθες τι εχει γινει με το 0,5% επι του ακαθαριστου τζιρου που ζητανε απο την εστιαση :tooth::tooth::tooth:
Παλιος νόμος αλλα τωρα ζητανε τα λεφτα :tooth::tooth:
Γιατί μόνο 0.5% ;;;

Να το κάνουν 5% .

Αν και αυτά είναι ψίχουλα ....
ΜΕ ΤΗΝ ... ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ... ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ .... ΓΑΜΗΘΗΚΑΝ ....
Πλέον τα δηλώνουν όλα.

Για αυτό μαγαζιά που δεν προλαβαίνουν ντελίβερυ και είναι γεμάτα κάθε μέρα ... ΚΛΕΙΝΟΥΝ.
Δεν βγάζουν κέρδη .

Στο διάολο .
Κακό ψόφο .

Σαρανταένατακατο.

• Like
Αντιδράσεις: riding

Bestman

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
971
Πόντοι
86
Κασελακης, και να φωτίζει κάθε βράδυ την Βουλή ροζ..
Μας φάγανε οι γραβάτες και τα κουστούμια..
Και τα φοράνε παιδοβιαστες και τραμπούκοι..

Στο θέμα μας τώρα, το ζητούμενο την Παρασκευή είναι να μην πάει κανείς με μέσο σταθερής τροχιάς, μετρό τραίνο τραμ κτλ

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.164
Πόντοι
6.056
Θέλεις απλά να φύγει αυτός; Οκ, μετά;
Μετά στα @@ μας τύπε.
Μόνο να φύγουν αυτοί θέλουμε, όλοι τους.
Ας γίνει ό,τι θέλει μετά.

ΜΟΝΟ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ !!!!!!!!

Παρασκευή θα γίνει τους πουτάνας !

• Αγάπη
Αντιδράσεις: riding

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
3.233
Πόντοι
456
Μακάρι τύπε να αναλάβει ο Φάμελος, ή η Ζωή ή ο Βελόπουλος ή ο Ανδρουλάκης.....τί μπορεί να πάει στραβά;
Ας ψηφιζες Τζημερο
Και η Λατινινο πιο σοβαρο τιμ μπορει να φτιαξει απο αυτο του Κουλη

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.215
Πόντοι
8.346

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
198
Like
25.796
Πόντοι
33.818
Πολλές ψύχραιμες και εμπεριστατωμένες απόψεις......Υποψιάζομαι ότι σε πολλούς σας έχει πονέσει κάτι, όπως πχ. σας έχει μπει κανα pos στον πάτο και κόβετε αποδείξεις πλέον και θα πάτε την Παρασκευή να φωνάξετε ότι δεν έχετε οξυγόνο. Να βγάλετε και selfies να χαμογελάτε. Για τα παιδιά που πέθαναν μην ξεχάσετε να φωνάξετε μόνο.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.164
Πόντοι
6.056
Είναι και μια λίστα με 1.150.000 άτομα ... που έβγαλε το επαγγελματικό επιμελητήριο ....
και την εμπιστευόμαστε περισσότερο από κάθε πουλημένο τρολάκι των 0.60€/post

ατόμων ... που παίρνουν φράγκα από τον κορβανά ... με πολλούς και διάφορους τρόπους ...
όχι απευθείας οι μισοί τουλάχιστον ... αλλά δια της πλαγίας ........

Στους οποίους φυσικά δεν περιλαμβάνονται "επιχειρηματίες" , "υψηλόβαθμα στελέχη" τους
και παρατρεχάμενοι .... "ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ" ... ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΕΛΑΤΗ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ....

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.216
Πόντοι
3.656
είναι πολύ ψύχραιμο και δημοκρατικό να ζητάς την γνώμη των άλλων και επειδή δεν συμφωνούν με την δική σου να τους χαρακτηρίζεις ενώ δεν τους γνωρίζεις τύπε.

προς ενημέρωση σου εγώ είμαι 100% υπερ του mydata και της ψηφιακής διακυβέρνησης που έχουν κάνει καλή δουλειά.

Αλλά δεν ανέχομαι να ψηφίσω τομάρια που δεν σεβάστηκαν 60 νεκρά παιδάκια.

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
3.233
Πόντοι
456
Πολλές ψύχραιμες και εμπεριστατωμένες απόψεις......Υποψιάζομαι ότι σε πολλούς σας έχει πονέσει κάτι, όπως πχ. σας έχει μπει κανα pos στον πάτο και κόβετε αποδείξεις πλέον και θα πάτε την Παρασκευή να φωνάξετε ότι δεν έχετε οξυγόνο. Να βγάλετε και selfies να χαμογελάτε. Για τα παιδιά που πέθαναν μην ξεχάσετε να φωνάξετε μόνο.
Δεν εχουμε αναγκη αδερφε
Οι πιο σκληροι γαμιαδες των γαλαζιων εδω μεσα δεν μισθοδοτουμαστε καν απο Ελλαδα
Τωρα απο που αρμεγεις εσυ, δεν εχω παρακολουθησει

Bestman

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
971
Πόντοι
86
Ρε φίλε ειλικρινά, χθες γεννήθηκες;

80 χρόνων οι γονείς μου, έχουν ζήσει ει τα πάντα, και τους ανάγκασε ο Πέτσας να κάνουν Πάσχα μόνοι τους, ενώ αυτός έκανε τραπεζωματα στην Ικαρία..

Η Ντόρα σκότωσε ένα παληκάρι και δεν είχε τα αρχιδια να πει ότι έφταιξε..

Δεν μάθαμε ποτέ ποιοι ήταν οι 200 που πηδαγανε την 12χρονη..

Τι να πρώτο θυμηθώ..

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
198
Like
25.796
Πόντοι
33.818
είναι πολύ ψύχραιμο και δημοκρατικό να ζητάς την γνώμη των άλλων και επειδή δεν συμφωνούν με την δική σου να τους χαρακτηρίζεις ενώ δεν τους γνωρίζεις τύπε.

προς ενημέρωση σου εγώ είμαι 100% υπερ του mydata και της ψηφιακής διακυβέρνησης που έχουν κάνει καλή δουλειά.

Αλλά δεν ανέχομαι να ψηφίσω τομάρια που δεν σεβάστηκαν 60 νεκρά παιδάκια.
Ποιόν χαρακτήρησα; Ρώτησα ποιός θέλετε να αναλάβει. Μόνο εσύ απάντησες.

• Like
Αντιδράσεις: alex71

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.215
Πόντοι
8.346
Τρικυμία εν κρανίο...
Δν πειράζει, μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό σου

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.164
Πόντοι
6.056
Ας ψηφιζες Τζημερο
Και η Λατινινο πιο σοβαρο τιμ μπορει να φτιαξει απο αυτο του Κουλη
Ρε τύπε ... και το Κίνημα Γαργαλίδη Λεοναρδόπουλου ...
παίζει να ήταν πιο σοβαροί , από αυτό το ΧΑΛΙ.

Τι συζητάμε τώρα ;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.216
Πόντοι
3.656
"Υποψιάζομαι ότι σε πολλούς σας έχει πονέσει κάτι, όπως πχ. σας έχει μπει κανα pos στον πάτο και κόβετε αποδείξεις πλέον και θα πάτε την Παρασκευή να φωνάξετε ότι δεν έχετε οξυγόνο. Να βγάλετε και selfies να χαμογελάτε. Για τα παιδιά που πέθαναν μην ξεχάσετε να φωνάξετε μόνο." - Αυτό δεν είναι χαρακτηρισμός?

Τέσπα....ρώτησες εγώ σου απάντησα και με επιχειρήματα γιατί ούτε καλύτεροι είναι οι σημερινοί από αντικειμενική σκοπιά...αλλά και από ανθρώπινης πλευράς.

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
3.233
Πόντοι
456
Οτι θες βλεπεις
Σου απαντησα Τζημερος και Λατινο θα ειχαν πολυ καλυτερα αποτελεσματα απο τον Κουλη που το μονο που τον νοιαζει ειναι να χρηματοδοτει ΜΚΟ αδερφων και ξαδερφων

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
536
Like
79.208
Πόντοι
41.129
Καλα τα λεει ο Saul

Ε ναι..διότι αν πραγματικά κοιτάξεις τα οικονομικά στοιχεία θα δεις ότι το χρέος δεν έχει μειωθεί έχει εκτοξευθεί

ότι η αγοραστική δύναμη του μέσου πολίτη έχει φτάσει στον πάτο της ευρώπης...πιο χαμηλά από ότι ήταν το 15

και ότι η όλη ανάπτυξη που παρουσιάζεται είναι επειδή κυκλοφορεί το χρήμα στις πολύ μεγάλες επιχειρήσεις...κάτι το οποίο δεν μεταφράζεται σε καλύτερη ζωή για τον μέσο εργαζόμενο.

δηλαδή κάποιος το 2015 που έπαιρνε τον βασικό μισθό ζούσε με δυσκολία. Σήμερα δεν μπορεί να επιβιώσει ούτε με αρκετά παραπάνω από τον βασικό. Διότι το κράτος έχει παραδώσει την χώρα σε 5 μονοπώλια που ανεβοκατεβάζουν την αγορά όπως θέλουν και κερδίζουν δις.

Η μόνη πραγματική διαφορά είναι η μειωμένη ανεργία....που ναι προφανώς...όταν κυκλοφορεί το χρήμα στην αγορά θα υπάρχει ζήτηση από τις επιχειρήσεις....αλλά δεν σου κάνει εντύπωση ότι δεν υπάρχει προσφορά εργασίας? Γιατί? επειδή ο άλλος δεν ζει σήμερα ούτε με 700 ούτε με 800.

Εσύ από αυτή την κατάσταση τι βλέπεις ότι πρέπει να κρατήσουμε? Αφού η εν λόγω κυβέρνηση έχει κάνει σαφές το ότι δεν διατίθεται να την αλλάξει.

Αν θες μην μου πεις ''ναι αλλά το 15''...σήμερα γιατί να θέλουμε Μητσοτάκη που μας πηγαίνει με 200 στον τοίχο?

Τυπε μην τυχον και απαντησεις , ειναι ερωτηση παγιδα
Ετσι και δωσεις απαντηση θα περάσεις την υπολοιπη σου ζωη εδω μεσα να απαντας στον Σαουλ,
ψαχνει καποιον να ανοιξει κουβέντα , σαν τα γερόντια στα παρκα ναπουμε που τους λες μια καλημέρα
και δεν σταματανε να σου μιλάνε μεχρι να παθεις κώφωση

Ο τελευταιος που απαντησε στον Σαουλ ξεκίνησε ναπουμε μολις ειχε βγει απο φαντάρος και ξανασηκώθηκε απο το λαπτοπ του οταν ηρθαν απο το γραφειο τελετων για
να τον βαλουν στην κασα , ειχε φτασει 84 χρονων και να φανταστείς μεχρι και τότε δεν ειχαν συμφωνησει σε τίποτα , παρολο που τα τελευταια 6 χρόνια που απαντουσε ο συγχωρεμενος
εγραφε ακριβως τα ίδια με τον Σαουλ , ο δικός μας του τα γυριζε και ε΄λεγα τα αντιθετα ...

Μιλάμε για θέμα δυνατό ο τυπος μας :coffee::coffee:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.707
Πόντοι
6.256
Δεν υπαρχουν κατηγορίες εις βαρος μου :coffee:
Πιο πιθανο ειναι να μπει ο Αλεξ71 φυλακη παρά εγω στο μέλλον.
Εδω θα είμαι εγω , θα κανω ενα διαλλειμα αλλά θα παρακολουθω που και που :coffee:
Eσυ δεν τα βαλες ποτε με την κυβερνηση,δεν εριξες σουτια στον Σταικουγα:confused::confused::confused::coffee:

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.215
Πόντοι
8.346
Ειπε για 2015, για POS κτλ. Σε λιγο θα έρθει να μας πει κ για το Μάτι.
Αλλά κατά τα άλλα, δν είναι δεξιά ακρίδα και τα συναφή. Ειναι "ουδέτερος απολιτικ" απλά ο Κούλης είναι καλύτερος ( για καποιο αδιανόητο λογο )
Τουλάχιστον μπαροκ , μπακαλης κ νταιμας ειναι πιο αρχιδατοι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom