Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 139K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (13 μέλη και 33 επισκέπτες)

whiteman

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2017
Like
430
Πόντοι
26
Ο Άδωνις έχει ενημερώσει. Μην πάτε στη συγκέντρωση των κομμουνιστών. Όποιος πάει είναι κορόιδο της αριστεράς.

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
198
Like
25.796
Πόντοι
33.818
Έχουμε πιάσει πατο στο βαρέλι. Στη χειρότερη να μείνουμε στο πάτο.
Πιο κάτω δν έχει τυπε.
Αυτή η καραμέλα δεξιών ή ταχαμου απολιτικ ότι ή Κούλης ή αστάθεια κ γκρεμός πρέπει να σταματήσει
Δεν έχω πει κάτι τέτοιο. Το ερώτημα είναι απλό και ρεαλιστικό. Ποιός σου γεμίζει το μάτι από τους παραπάνω; Τον Κουτσούμπα δεν το βάζω γιατί στην υποψία ότι θα αναλλάβει ευθύνες θα λερώσει τη σωβρακοφανέλα του.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σήμερα πως είναι τα οικονομικά της χώρας δηλαδή? καλύτερα από το 15?
Είναι σοβαρή ερώτηση αυτή;

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.215
Πόντοι
8.346
Δεν έχω πει κάτι τέτοιο. Το ερώτημα είναι απλό και ρεαλιστικό. Ποιός σου γεμίζει το μάτι από τους παραπάνω; Τον Κουτσούμπα δεν το βάζω γιατί στην υποψία ότι θα αναλλάβει ευθύνες θα λερώσει τη σωβρακοφανέλα του.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τυπε μου ουτε ο Κούλης μου γεμιζε το μάτι και όμως τν τρωμε στην μαπα 6 χρόνια..

• Like
Αντιδράσεις: riding

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.216
Πόντοι
3.656
Ε ναι..διότι αν πραγματικά κοιτάξεις τα οικονομικά στοιχεία θα δεις ότι το χρέος δεν έχει μειωθεί έχει εκτοξευθεί

ότι η αγοραστική δύναμη του μέσου πολίτη έχει φτάσει στον πάτο της ευρώπης...πιο χαμηλά από ότι ήταν το 15

και ότι η όλη ανάπτυξη που παρουσιάζεται είναι επειδή κυκλοφορεί το χρήμα στις πολύ μεγάλες επιχειρήσεις...κάτι το οποίο δεν μεταφράζεται σε καλύτερη ζωή για τον μέσο εργαζόμενο.

δηλαδή κάποιος το 2015 που έπαιρνε τον βασικό μισθό ζούσε με δυσκολία. Σήμερα δεν μπορεί να επιβιώσει ούτε με αρκετά παραπάνω από τον βασικό. Διότι το κράτος έχει παραδώσει την χώρα σε 5 μονοπώλια που ανεβοκατεβάζουν την αγορά όπως θέλουν και κερδίζουν δις.

Η μόνη πραγματική διαφορά είναι η μειωμένη ανεργία....που ναι προφανώς...όταν κυκλοφορεί το χρήμα στην αγορά θα υπάρχει ζήτηση από τις επιχειρήσεις....αλλά δεν σου κάνει εντύπωση ότι δεν υπάρχει προσφορά εργασίας? Γιατί? επειδή ο άλλος δεν ζει σήμερα ούτε με 700 ούτε με 800.

Εσύ από αυτή την κατάσταση τι βλέπεις ότι πρέπει να κρατήσουμε? Αφού η εν λόγω κυβέρνηση έχει κάνει σαφές το ότι δεν διατίθεται να την αλλάξει.

Αν θες μην μου πεις ''ναι αλλά το 15''...σήμερα γιατί να θέλουμε Μητσοτάκη που μας πηγαίνει με 200 στον τοίχο?

• Like
Αντιδράσεις: riding

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.984
Πόντοι
12.756

Τυπε μην τυχον και απαντησεις , ειναι ερωτηση παγιδα
Ετσι και δωσεις απαντηση θα περάσεις την υπολοιπη σου ζωη εδω μεσα να απαντας στον Σαουλ,
ψαχνει καποιον να ανοιξει κουβέντα , σαν τα γερόντια στα παρκα ναπουμε που τους λες μια καλημέρα
και δεν σταματανε να σου μιλάνε μεχρι να παθεις κώφωση

Ο τελευταιος που απαντησε στον Σαουλ ξεκίνησε ναπουμε μολις ειχε βγει απο φαντάρος και ξανασηκώθηκε απο το λαπτοπ του οταν ηρθαν απο το γραφειο τελετων για
να τον βαλουν στην κασα , ειχε φτασει 84 χρονων και να φανταστείς μεχρι και τότε δεν ειχαν συμφωνησει σε τίποτα , παρολο που τα τελευταια 6 χρόνια που απαντουσε ο συγχωρεμενος
εγραφε ακριβως τα ίδια με τον Σαουλ , ο δικός μας του τα γυριζε και ε΄λεγα τα αντιθετα ...

Μιλάμε για θέμα δυνατό ο τυπος μας :coffee::coffee:

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.404
Πόντοι
456
Δεν απαντάτε όμως ποιός......

Κάποιος ο οποίος δεν θα λειτουργεί με ορους μαφίας και δικτατορίας, που δεν θα έχει ταΐσει ότι ΜΜΕ υπάρχει με τα χρήματα του ελληνικού λαού για να τον βγάζουν λάδι και να μην του ασκούν κριτική

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.216
Πόντοι
3.656
Τυπε μην τυχον και απαντησεις , ειναι ερωτηση παγιδα
Ετσι και δωσεις απαντηση θα περάσεις την υπολοιπη σου ζωη εδω μεσα να απαντας στον Σαουλ,
ψαχνει καποιον να ανοιξει κουβέντα , σαν τα γερόντια στα παρκα ναπουμε που τους λες μια καλημέρα
και δεν σταματανε να σου μιλάνε μεχρι να παθεις κώφωση

Ο τελευταιος που απαντησε στον Σαουλ ξεκίνησε ναπουμε μολις ειχε βγει απο φαντάρος και ξανασηκώθηκε απο το λαπτοπ του οταν ηρθαν απο το γραφειο τελετων για
να τον βαλουν στην κασα , ειχε φτασει 84 χρονων και να φανταστείς μεχρι και τότε δεν ειχαν συμφωνησει σε τίποτα , παρολο που τα τελευταια 6 χρόνια που απαντουσε ο συγχωρεμενος
εγραφε ακριβως τα ίδια με τον Σαουλ , ο δικός μας του τα γυριζε και ε΄λεγα τα αντιθετα ...

Μιλάμε για θέμα δυνατό ο τυπος μας :coffee::coffee:
ξέρω τι πας να κάνεις :coffee:

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.215
Πόντοι
8.346

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
198
Like
25.796
Πόντοι
33.818
Ε ναι..διότι αν πραγματικά κοιτάξεις τα οικονομικά στοιχεία θα δεις ότι το χρέος δεν έχει μειωθεί έχει εκτοξευθεί

ότι η αγοραστική δύναμη του μέσου πολίτη έχει φτάσει στον πάτο της ευρώπης...πιο χαμηλά από ότι ήταν το 15

και ότι η όλη ανάπτυξη που παρουσιάζεται είναι επειδή κυκλοφορεί το χρήμα στις πολύ μεγάλες επιχειρήσεις...κάτι το οποίο δεν μεταφράζεται σε καλύτερη ζωή για τον μέσο εργαζόμενο.

δηλαδή κάποιος το 2015 που έπαιρνε τον βασικό μισθό ζούσε με δυσκολία. Σήμερα δεν μπορεί να επιβιώσει ούτε με αρκετά παραπάνω από τον βασικό. Διότι το κράτος έχει παραδώσει την χώρα σε 5 μονοπώλια που ανεβοκατεβάζουν την αγορά όπως θέλουν και κερδίζουν δις.

Η μόνη πραγματική διαφορά είναι η μειωμένη ανεργία....που ναι προφανώς...όταν κυκλοφορεί το χρήμα στην αγορά θα υπάρχει ζήτηση από τις επιχειρήσεις....αλλά δεν σου κάνει εντύπωση ότι δεν υπάρχει προσφορά εργασίας? Γιατί? επειδή ο άλλος δεν ζει σήμερα ούτε με 700 ούτε με 800.

Εσύ από αυτή την κατάσταση τι βλέπεις ότι πρέπει να κρατήσουμε? Αφού η εν λόγω κυβέρνηση έχει κάνει σαφές το ότι δεν διατίθεται να την αλλάξει.

Αν θες μην μου πεις ''ναι αλλά το 15''...σήμερα γιατί να θέλουμε Μητσοτάκη που μας πηγαίνει με 200 στον τοίχο?
Εσύ μάλλον το 15 ήσουν σε άλλη χώρα. Θυμάσαι, τότε που το πείραμα απέτυχε και ο περήφανος Έλληνας έκλαιγε στις ουρές στις τράπεζες γιατί δεν είχε πρόσβαση στα λεφτά του. Τότε που η μουρλή βγήκε μπροστά από το κοινοβούλιο με τη γροθιά σηκωμένη και τώρα κάποιοι θέλουν να της ξαναδώσουν την ευκαιρία να ολοκληρώσει ότι δεν κατάφερε τότε.
Όσο για τους υπόλοιπους αν την άλλη βδομάδα ο Κούλης προκυρήξει εκλογές, που δεν πρόκειται να το κάνει, θα λερώσουν το βρακάκι τους.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.164
Πόντοι
6.056
Δεν απαντάτε όμως ποιός......
Για πες μας ....
τι θα απάνταγαν οι Ρώσοι το 1917 ... όταν γινόταν η επανάσταση ....
τι θα απάνταγαν οι Ιρανοί το 1979 ... όταν ο Αγιατολάχ , έδιωξε τη BP το Σάχη με το σώβρακο ....
τι θα απάνταγαν οι Ρουμάνοι το 1989 , όταν εκτελούσαν τον Τσαουσέσκου .......
τι θα απάνταγαν οι Κουβανοί το 1959 ... όταν ο Μπατίστα έφευγε νύχτα ....

Και θα σου απαντήσουμε.

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
198
Like
25.796
Πόντοι
33.818
Κανείς δν είναι κατάλληλος. Τι σημαίνει αυτό? Οτι πρέπει να μείνουμε με τν εξίσου ακατάλληλο?
Πείτε ρε ποιός θέλετε να αναλάβει; Ντρέπεστε; Εγώ προσωπικά έχω απογοητευτεί από όλη σχεδόν την κυβέρνηση, αν με ρωτήσεις όμως σου λέω ξεκάθαρα ο Κούλης. Για πολλούς και διάφορους λόγους. Και δεν είμαι γαλάζια ακρίδα να μασάω κρατικό χρήμα.....

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.216
Πόντοι
3.656
Εσύ μάλλον το 15 ήσουν σε άλλη χώρα. Θυμάσαι, τότε που το πείραμα απέτυχε και ο περήφανος Έλληνας έκλαιγε στις ουρές στις τράπεζες γιατί δεν είχε πρόσβαση στα λεφτά του. Τότε που η μουρλή βγήκε μπροστά από το κοινοβούλιο με τη γροθιά σηκωμένη και τώρα κάποιοι θέλουν να της ξαναδώσουν την ευκαιρία να ολοκληρώσει ότι δεν κατάφερε τότε.
Όσο για τους υπόλοιπους αν την άλλη βδομάδα ο Κούλης προκυρήξει εκλογές, που δεν πρόκειται να το κάνει, θα λερώσουν το βρακάκι τους.
Οκ δεκτό.

Εγώ αν γίνονταν εκλογές αύριο από αυτά που υπάρχουν θα ψήφιζα την κωσταντοπούλου με κρύα καρδιά γιατί δεν μου αρέσει αλλά οι άλλοι μου αρέσουν λιγότερο.

θα ήθελα πολύ η νδ να μην ήταν στα όρια της ανομίας και της εγκληματικότητας..... για να μπορώ να τους ψηφίσω...αλλά εδώ είμαστε...τι να κάνω?

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.164
Πόντοι
6.056
Υπάρχουν κάπου 500.000 ελεύθεροι επαγγελματίες

που την περίοδο 2015-2019

1)έδιναν λογαριασμό ΔΕΗ για το μαγαζί τους 300€ και τώρα δίνουν 700€
2)έδιναν ΕΦΚΑ 150€ το μήνα και τώρα δίνουν 260€
3)έδιναν 650€ το χρόνο εφορία και τώρα δίνουν 3500€

500.000 είναι αυτοί .

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.215
Πόντοι
8.346
Πείτε ρε ποιός θέλετε να αναλάβει; Ντρέπεστε; Εγώ προσωπικά έχω απογοητευτεί από όλη σχεδόν την κυβέρνηση, αν με ρωτήσεις όμως σου λέω ξεκάθαρα ο Κούλης. Για πολλούς και διάφορους λόγους. Και δεν είμαι γαλάζια ακρίδα να μασάω κρατικό χρήμα.....
Ρε τυπε χαζός εισαι?? Σου ειπα κανείς δν ειναι κατάλληλος. Αλλα αυτο δν σημαίνει ότι πρέπει να μείνουμε με τν εξίσου ακαταλληλο. Γτ ακατάλληλος είναι. Αν δν το καταλαβαίνεις αυτο για το προσωπικό σου χ,ψ λόγο δικαιωμα σου. Αλλα μην προσπαθείς να μας πείσεις τώρα ότι αν φύγει ο Κούλης θα έρθει η καταστροφή της χώρας. Δν εχεις απέναντι σου 5χρονα , δυστυχώς

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.984
Πόντοι
12.756
Υπάρχουν κάπου 500.000 ελεύθεροι επαγγελματίες

που την περίοδο 2015-2019

1)έδιναν λογαριασμό ΔΕΗ για το μαγαζί τους 300€ και τώρα δίνουν 700€
2)έδιναν ΕΦΚΑ 150€ το μήνα και τώρα δίνουν 260€
3)έδιναν 650€ το χρόνο εφορία και τώρα δίνουν 3500€

500.000 είναι αυτοί .

τυπε , εμαθες τι εχει γινει με το 0,5% επι του ακαθαριστου τζιρου που ζητανε απο την εστιαση :tooth::tooth::tooth:
Παλιος νόμος αλλα τωρα ζητανε τα λεφτα :tooth::tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom