Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (6 μέλη και 12 επισκέπτες)

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.164
Πόντοι
6.056
Εσυ πολλα νουμερα βαζεις για να με μπερδεψεις,εγω ενημερωνομαι απο την τβ οτι παμε τρενο,οχι κατι ερευνες απο ε.ε που μας δειχνουν πιο κατω κι απο Βουλγαρια:confused::confused::confused:
Αυτό που δεν καταλαβαίνω ... είναι που στη διαφθορά ...
μας βάζουν στην ίδια θέση με τη Ναμίμπια ....

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΣΤΗ ΝΑΜΙΜΠΙΑ ;;;
Γιατί ;

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.216
Πόντοι
8.346
Ζούμε στην καλύτερη χώρα του κόσμου, όλα δουλεύουν σαν ελβετικό ρολόι. Διώξτε Μητσοτάκη να δούμε που θα καταλήξουμε. Θα τρώμε απ'τα σκουπίδια.
Μητσοτάκης ή χαος.
Μητσοτάκης ή αστάθεια.

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
198
Like
25.796
Πόντοι
33.818
Διαφωνείς ότι γίνονται αδηλωτες φορτωτικές στα τραίνα;

Τον χούλιγκαν που πιάσανε για τα επεισόδια του Ρέντη, δεν λέγανε ότι τα πυροτεχνήματα τα μετάφερανε με περιπολικά;

Προχθές μου έλεγε ένας γείτονας που δουλεύει μηχανικός στα λεωφορεία, ότι έβγαζε το λεωφορείο για δοκιμή και φόρτωνε πλακάκια για το σπίτι του
Εμένα ρωτάς; Φαντάζομαι ναι ότι γίνονται συνέχεια τέτοια πράγματα.
Ο πραγματικός λόγος που γίνονται οι πορείες την Παρασκευή ποιός είναι; Θα ζητήσει κανείς από αυτούς που θα πάνε απολύσεις στο δημόσιο; Θα ζητήσει αξιοκρατία; Θα ζητήσει τιμωρία γύφτων και κάθε λογής παράσιτων που ρημάζουν τις οποδομές; Θα τα ζητήσει αυτά η Ζωή; Ή ο Κουτσούμπας; Ή ο Ανδρουλάκης; Ή θα ουρλιάζουν ότι ο Κούλης καλύπτει λαθρέμπορες που έκαψαν τα παιδιά με το ξυλόλιο;

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.164
Πόντοι
6.056
Ζούμε στην καλύτερη χώρα του κόσμου, όλα δουλεύουν σαν ελβετικό ρολόι. Διώξτε Μητσοτάκη να δούμε που θα καταλήξουμε. Θα τρώμε απ'τα σκουπίδια
Δες ελληνάρα τικ τόκερ ... που ζει στην Αγία Πετρούπολη .........

Οι φράουλες , οι ελληνικές ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ... ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ !!!
Οι φράουλες Μανωλάδας ....

Και το ελληνικό λάδι !!!!!!

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.216
Πόντοι
8.346
Εμένα ρωτάς; Φαντάζομαι ναι ότι γίνονται συνέχεια τέτοια πράγματα.
Ο πραγματικός λόγος που γίνονται οι πορείες την Παρασκευή ποιός είναι; Θα ζητήσει κανείς από αυτούς που θα πάνε απολύσεις στο δημόσιο; Θα ζητήσει αξιοκρατία; Θα ζητήσει τιμωρία γύφτων και κάθε λογής παράσιτων που ρημάζουν τις οποδομές; Θα τα ζητήσει αυτά η Ζωή; Ή ο Κουτσούμπας; Ή ο Ανδρουλάκης; Ή θα ουρλιάζουν ότι ο Κούλης καλύπτει λαθρέμπορες που έκαψαν τα παιδιά με το ξυλόλιο;
Ακόμα δν εχεις καταλάβει για ποιο λογο γίνονται οι πορείες..

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.537
Πόντοι
266
Τύπε εσύ μπορεί να έλεγες ναι στο να αφήσεις τη σιγουριά του δημοσίου και τη μονιμότητα για να πας από τα 1300€ στα 1700€;

Εσύ που πριν βγεις από το σπίτι για να πας σούπερ μάρκετ, έχεις αναλύσει όλα τα φυλλάδια προσφορών, και αν δεν είναι μέρα που να χει τουλάχιστον 7 προϊόντα σε έκπτωση, προτιμάς να τη βγάλεις με μακαρόνια και ρύζι από τα φθείρεις το μπουφάν και τα παπούτσια(που αγόρασες μετά από έρευνα αγοράς σε προηγούμενες εκπτώσεις) με το να τα φορέσεις για να βγεις για ψώνια ;

Εσύ θα έλεγες : 400€ επι 14 μισθούς επι 20 χρόνια να βγω στη σύνταξη = 112000€
Εάν βάλεις και τον πληθωρισμό για 10 χρόνια, δεν θα ‘‘χω βγάλει ούτε 100000€ σημερινή αξία.
Συνυπολόγισε τη πιθανότητα να μην του βγει και να μου κάνει μείωση/ μη μου κάνει αρκετή αύξηση που να αντισταθμίζει τον πληθωρισμό, να χρεωκοπήσει η επιχείρηση, να με απολύσει, να μείνω άνεργος και εκτός δημοσίου.
Βάλε ότι μπορεί να χρειαστεί να δουλεύω και περισσότερο.

Σίγουρα όχι θα έλεγες τύπε και άσε τα παραμύθια πως θα το σκεφτόσουν :coffee:
Έχω γράψει τι έκανα και όταν είχα πολλά λεφτά και όταν είχα μεσαία λεφτά και τώρα που έχω απλώς λεφτά για να περνάω ικανοποιητικά
Αλλά όχι πλούσια

Μ αρέσει να κάνω υπολογισμούς και να βρίσκω πράγματα που δεν έχουν σχέση με το αν είσαι φτωχός ή πλούσιος

Παραδείγματος χάρη δες τι έχω γράψει σε ένα από τα μηνύματά μου στο καζίνο

Παραδείγματος χάρη ποια πιθανότητα έχει στο παράδειγμα σου το νούμερο 1
Να έρθει 2 φορές σε τρεις δοκιμές

Είναι από τον τύπο

3!/(1!*2!)*(1/3)στο τετράγωνο
*(2/3)Στην πρώτη

Που κανει6/2*(1/9)*2/3=2/9

Το ένα λοιπόν έχει πιθανότητα 2 /9
Να έρθει ακριβώς 2 φορές
Επειδή είναι τρία νούμερα
Το ένα το 2 και το 3
Και τα τρία έχουν πιθανότητα 2/9 * 3
Δηλαδή 6 / 9
Που αν κάνουμε απλοποίηση 2 / 3

Πού είναι το ίδιο με αυτό που βρήκες εσύ 18/27 που κάνει 2 / 3 αν το απλοποιήσουμε

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.164
Πόντοι
6.056
Όλοι έχουν καταλάβει.

Υπάρχει μία ... ταύτιση ....

Τα όνειρά μας είναι οι ΕΦΙΑΛΤΕΣ κάποιων άλλων .

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.707
Πόντοι
6.256
Πιο περιληπτικά .... και βοθροκαναλικά ...

"Είναι τοξικοί , γεμάτοι αρνητισμό και υποκύπτουν στο λαϊκισμό των άκρων ... θυμίζοντας εποχές μνημονίων"

που ήμασταν καλύτερα, κανένα από τα μειονεκτήματα εκείνης της εποχής δεν έπαψε να υφίσταται σήμερα
απλά ΔΕΗ , ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΗΓΑΝ χ 3
Τσιμπησαμε και εναν ενφια,καταφεραμε να ανεβασουμε τον βασικο εκει που ηταν πριν 13 χρονια,καταφεραμε να βγαζουμε ακομα συνταξιουχος στο δημοσιο στα 50 κλπ:confused::confused::confused:

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.537
Πόντοι
266
Κάποια άτομα δεν μπορείτε να συμμετέχετε στον συνδικαλισμό διότι ο σκοπός του είναι να διεκδικεί καλύτερες συνθήκες. Ποιος θα σε ήθελε μέλος αν άρχιζες στις συνελεύσεις να ενημερώνεις : συνάδελφοι, ας μην το παρακάνουμε με τα αιτήματα για αύξηση, δεν υπάρχει μόνο ο Α-Β Βασιλόπουλος, ας μην υποτιμούμε την ποιότητα των Lidl.
Τα ξέρω αυτά τα επιχειρήματα

Όταν κυβερνήσεις προσπαθούσαν επανειλημμένως με προεξάρχοντα τον γιαννίτση
Να κάνουν παρεμβάσεις στο ασφαλιστικό για να μην χρεοκοπήσει

Λέγαν να μη γίνουν παρεμβάσεις στο ασφαλιστικό και κάτω τα χέρια από τις συντάξεις μας
Φαντάζομαι εσύ και κάποιοι συνάδελφοι σου

Και αντί να γίνουν τότε μικρότερες παρεμβάσεις
Φτάσαμε στο γκρεμό για να γίνουν ακραιες

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
198
Like
25.796
Πόντοι
33.818
Όλοι έχουν καταλάβει.

Υπάρχει μία ... ταύτιση ....

Τα όνειρά μας είναι οι ΕΦΙΑΛΤΕΣ κάποιων άλλων .
Συνέχισε να ονειρεύεσαι τύπε. Άλλοι κονομάνε στην πλάτη σου όσο εσύ τρως τα καπνογόνα.....

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.154
Πόντοι
456
Εσυ πολλα νουμερα βαζεις για να με μπερδεψεις,εγω ενημερωνομαι απο την τβ οτι παμε τρενο,οχι κατι ερευνες απο ε.ε που μας δειχνουν πιο κατω κι απο Βουλγαρια:confused::confused::confused:
ε πείτε όμως οτι όλα γίνονται για να πέσει ο μητσοτάκης επειδή δεν έχετε λεφτά και όχι για τους νεκρούς των τεμπών να μην κάνουμε τζάμπα αναλύσεις για τηλεδιοικήσεις, ξυδόλια κλπ. Για τα λεφτά γίνονται όλα, αν είχε βασικό στα 1500 και 500 να είχαν σκοτωθεί στα τέμπη, ούτε συλλαλητήρια ούτε τίποτα δεν θα γίνονταν. άλλα καίνε τον ελληνα.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.164
Πόντοι
6.056
Συνέχισε να ονειρεύεσαι τύπε. Άλλοι κονομάνε στην πλάτη σου όσο εσύ τρως τα καπνογόνα.....
Δεύτερη φορά θα πάω σε πορεία τύπε.
Μεσήλικας.

Θα ψήφιζα οτιδήποτε, για να στείλω στο διάολο τη ΝΔ.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.216
Πόντοι
3.656
Μην μαλώνετε τύποι

ότι παράπονα έχετε για τη χώρα να τα απευθύνετε στην ζωή, τον κουτσούμπα, τον ανδρουλάκητ κτλπ αυτοί ευθύνονται

και μόλις κυβερνήσει ο κυριάκος θα τα λύσει όλα. Δεν είναι σαν τους άλλους δε θα του πάρει 6 χρόνια να πιάσει δουλειά

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.537
Πόντοι
266
Νταιμα , εχεις κουπονι 1+1 dominos απο efood , παιρνεις μια μεγάλη και τσιμπας και αλλη μία δωρεαν ..
Μπορεις να την παρεις εσυ και να τρως μια εβδομάδα , μπορει και 2 , αλλα μπορεις να βρεις και καναν αλλο στην πολυκατοικία
που να θελει να παρει και να μοιραστειτε την τιμη της μιας μεγαλης που θα πληρωσετε στην μεση ..

Ειδες που και το efood σε σκεφτεται εκτος απο τον Κο Κυριάκο ; :coffee:

Ειδες ρε μπαγάσα πως σε πονάω και σε σκεφτομαι
Σε ευχαριστώ πολύ για την πρόθεση να με βοηθήσεις
;;;;;;;;;;;
Αλλά πλάκα πλάκα με το e-food τα πάω πολύ καλύτερα
Μου στέλνουνε και κουπόνια
Παραδείγματος χάρη προχθές χρησιμοποίησα ένα κουπόνι τον τεσσάρων ευρώ σε παραγγελία φαγητού σα
Γιατί να τους το χαρίσω
Μούχαν και κουπόνι 5€ για σούπερ μάρκετ
Βαριέμαι να εξηγώ δε με βολεύει

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.707
Πόντοι
6.256
ε πείτε όμως οτι όλα γίνονται για να πέσει ο μητσοτάκης επειδή δεν έχετε λεφτά και όχι για τους νεκρούς των τεμπών να μην κάνουμε τζάμπα αναλύσεις για τηλεδιοικήσεις, ξυδόλια κλπ. Για τα λεφτά γίνονται όλα, αν είχε βασικό στα 1500 και 500 να είχαν σκοτωθεί στα τέμπη, ούτε συλλαλητήρια ούτε τίποτα δεν θα γίνονταν. άλλα καίνε τον ελληνα.
Oxι τυπε,εγω δεν πληρωνομαι απο το κρατος ουτε με ταϊζει κανενας μεγαλοπατριωτης υπουργος με τσιριχτη φωνη για να μου λεει τι να σκεφτομαι και τι να κανω επειδη αυτος γνωριζει καλυτερα.Δεν ανηκω σε αυτους που μολις εγινε το ατυχημα ειπαν οτι θα παρουν μεγαλες αποζημιωσεις τα θυματα.Οταν λες δεν εχουμε λεφτα τι εννοεις?Εγω ξερω οτι η οικονομια καλπαζει.Και για να στο κανω κατανοητο υπαρχουν ανθρωποι με χρηματα(ή χωρις) που δεν ανεχονται να τους εμπαιζουν συνεχως και το αντιθετο βεβαια.Ή μηπως πιστευεις οτι στις χωρες με μεγαλο βασικο το βουλωνουν ή στις χωρες που ψωμολυσανε διαμαρτυρονται?Απλα εδω εμαθε ο Κυριακος με το επιτελειο να στρεφουν την προσοχη του κοσμου αλλου σε καθε σκανδαλο και τωρα δεν τους δενει η σαλτσα.Ειναι η μονη φορα που δεν μπορει η κυβερνηση να αντιμετωπισει επιτυχως την αντιδραση του κοσμου.:confused::confused::confused::coffee::coffee:

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.537
Πόντοι
266
Screenshot_2025-02-23-22-56-12-596_com.android.chrome.jpg

Ποιος εποπτεύει στην έρευνα της επιτροπής διερεύνησης ατύχημάτων

Ένας εμπειρογνωμόνων των τραυματιών ή θυμάτων
Ό λακαφωσης

Κάτω η συγκάλυψη

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.216
Πόντοι
3.656
Μερικοί εδώ και έξω...ακολουθώντας το κυβερνητικό αφήγημα...

προβάλουν την δική τους προσωπική δουλοπρέπεια και εξάρτηση του μισθουλάκου τους.....και στους άλλους....κρίνοντας και κατηγορώντας

βέβαια ο καθένας....βλέπει ότι είναι οικείο σε αυτόν...οπότε....ο αναξιοπρεπείς...βλέπει παντού ομοίους του.

επειδή μας έχετε πρήξει τα αρχίδια με το γιατί φωνάζουμε και γιατί αγανακτούμε. Επειδή δεν θέλουμε να είμαστε υπάνθρωποι.

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
532
Πόντοι
86
Έχω γράψει τι έκανα και όταν είχα πολλά λεφτά και όταν είχα μεσαία λεφτά και τώρα που έχω απλώς λεφτά για να περνάω ικανοποιητικά
Αλλά όχι πλούσια

Μ αρέσει να κάνω υπολογισμούς και να βρίσκω πράγματα που δεν έχουν σχέση με το αν είσαι φτωχός ή πλούσιος

Παραδείγματος χάρη δες τι έχω γράψει σε ένα από τα μηνύματά μου στο καζίνο

Παραδείγματος χάρη ποια πιθανότητα έχει στο παράδειγμα σου το νούμερο 1
Να έρθει 2 φορές σε τρεις δοκιμές

Είναι από τον τύπο

3!/(1!*2!)*(1/3)στο τετράγωνο
*(2/3)Στην πρώτη

Που κανει6/2*(1/9)*2/3=2/9

Το ένα λοιπόν έχει πιθανότητα 2 /9
Να έρθει ακριβώς 2 φορές
Επειδή είναι τρία νούμερα
Το ένα το 2 και το 3
Και τα τρία έχουν πιθανότητα 2/9 * 3
Δηλαδή 6 / 9
Που αν κάνουμε απλοποίηση 2 / 3

Πού είναι το ίδιο με αυτό που βρήκες εσύ 18/27 που κάνει 2 / 3 αν το απλοποιήσουμε

Τύπε αν δεν μπορείς να πιάσεις το νόημα ότι η ρουλέτα δεν έχει μνήμη και κάθε φορά που γυρίζει η μπίλια είναι σαν να τη ρίχνει για πρώτη φορά, θα σου πω :

Lies, damned lies, and statistics

(attributed it to Benjamin Disraeli)

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.537
Πόντοι
266
Πείτε ρε ποιός θέλετε να αναλάβει; Ντρέπεστε; Εγώ προσωπικά έχω απογοητευτεί από όλη σχεδόν την κυβέρνηση, αν με ρωτήσεις όμως σου λέω ξεκάθαρα ο Κούλης. Για πολλούς και διάφορους λόγους. Και δεν είμαι γαλάζια ακρίδα να μασάω κρατικό χρήμα.....
Δεν πειράζει όλους έτσι λένε όταν δεν τους βολεύει η απάντηση

Μέχρι πριν 1,5 περίπου χρόνο
Υπήρχαν δημοσκοπήσεις ειδικά της prorata που τις έχω βάλει και εδώ στο μπου

Υπήρχανε όλες οι ερωτήσεις που έχουνε και σήμερα

Παραδείγματος χάρη είσαστε ευχαριστημένος από την κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της ακρίβειας

Κι ήταν κάτι 75% όχι μπορεί και παραπάνω και το υπόλοιπο ναι

ΑΛΛΑ
Υπήρχε μετά και ερώτηση

Αν ήταν ο συριζα στην εξουσία θα τα κατάφερνε καλύτερα;

Κι ήταν κάτι απαντήσεις του στυλ 40% όχι
15% ναι
Και το υπόλοιπα το ίδιο καλά ή το ίδιο άσχημα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom