Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (4 μέλη και 13 επισκέπτες)

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.707
Πόντοι
6.256
Μερικοί εδώ και έξω...ακολουθώντας το κυβερνητικό αφήγημα...

προβάλουν την δική τους προσωπική δουλοπρέπεια και εξάρτηση του μισθουλάκου τους.....και στους άλλους....κρίνοντας και κατηγορώντας

βέβαια ο καθένας....βλέπει ότι είναι οικείο σε αυτόν...οπότε....ο αναξιοπρεπείς...βλέπει παντού ομοίους του.

επειδή μας έχετε πρήξει τα αρχίδια με το γιατί φωνάζουμε και γιατί αγανακτούμε. Επειδή δεν θέλουμε να είμαστε υπάνθρωποι.
Aπο τοτε που εμπλεξες με αυτους τους κομμουνιστες εχεις ξεφυγει τελειως,κριμα νεο παιδι.Κοιτα να επιστρεψεις στον σωστο δρομο οσο ειναι ακομα καιρος:coffee::coffee::confused::confused::confused:

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.537
Πόντοι
266
Τύπε αν δεν μπορείς να πιάσεις το νόημα ότι η ρουλέτα δεν έχει μνήμη και κάθε φορά που γυρίζει η μπίλια είναι σαν να τη ρίχνει για πρώτη φορά, θα σου πω :

Lies, damned lies, and statistics

(attributed it to Benjamin Disraeli)
Σε εκείνο το νήμα μπορούμε να το συζητήσουμε
Υπάρχει και αυτή η άποψη που είναι η πιο επικρατούσα
Αλλά εκεί μπορούμε να συζητήσουμε τους λόγους που εγώ αμφιβάλλω για αυτήν
Δεν λέω την απορρίπτω

Μαθηματικά πάντα

Σε αυτό το νήμα δεν είναι αυτή η συζήτηση

Το έφερα σαν παράδειγμα ότι μου αρέσει να κάνω υπολογισμούς για όλα

Και δεν έχει σχέση αυτό αν είσαι πλούσιος ή φτωχός

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.707
Πόντοι
6.256
Τύπε αν δεν μπορείς να πιάσεις το νόημα ότι η ρουλέτα δεν έχει μνήμη και κάθε φορά που γυρίζει η μπίλια είναι σαν να τη ρίχνει για πρώτη φορά, θα σου πω :

Lies, damned lies, and statistics

(attributed it to Benjamin Disraeli)
Ντεζαβου?Γιατι εχω την εντυωπση(βεβαιοτητα) οτι αυτη η συζητηση εχει ξαναγινει?Και μοντυ χολ προβλημα αναφερθηκε και το παραδοξο της ιδιας ημερας γεννεθλιων 2 ατομων σε ενα δωματιο:coffee::confused::confused::confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.216
Πόντοι
3.656
Aπο τοτε που εμπλεξες με αυτους τους κομμουνιστες εχεις ξεφυγει τελειως,κριμα νεο παιδι.Κοιτα να επιστρεψεις στον σωστο δρομο οσο ειναι ακομα καιρος:coffee::coffee::confused::confused::confused:
τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται πράκτορας της νδ είμαι :sunglasses:

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
532
Πόντοι
86
Τα ξέρω αυτά τα επιχειρήματα

Όταν κυβερνήσεις προσπαθούσαν επανειλημμένως με προεξάρχοντα τον γιαννίτση
Να κάνουν παρεμβάσεις στο ασφαλιστικό για να μην χρεοκοπήσει

Λέγαν να μη γίνουν παρεμβάσεις στο ασφαλιστικό και κάτω τα χέρια από τις συντάξεις μας
Φαντάζομαι εσύ και κάποιοι συνάδελφοι σου

Και αντί να γίνουν τότε μικρότερες παρεμβάσεις
Φτάσαμε στο γκρεμό για να γίνουν ακραιες

Πάλι μέσα έπεσες τύπε. Έχω αρκετά χρόνια μέχρι την σύνταξη και το επάγγελμα μου δεν έχει συνδικαλισμό στην Ευρώπη, με 2-3 εξαιρέσεις, διότι έχει γίνει κυρίως ιδιωτικό.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.537
Πόντοι
266
Εμένα ρωτάς; Φαντάζομαι ναι ότι γίνονται συνέχεια τέτοια πράγματα.
Ο πραγματικός λόγος που γίνονται οι πορείες την Παρασκευή ποιός είναι; Θα ζητήσει κανείς από αυτούς που θα πάνε απολύσεις στο δημόσιο; Θα ζητήσει αξιοκρατία; Θα ζητήσει τιμωρία γύφτων και κάθε λογής παράσιτων που ρημάζουν τις οποδομές; Θα τα ζητήσει αυτά η Ζωή; Ή ο Κουτσούμπας; Ή ο Ανδρουλάκης; Ή θα ουρλιάζουν ότι ο Κούλης καλύπτει λαθρέμπορες που έκαψαν τα παιδιά με το ξυλόλιο;
Και φυσικά δεν θα κάνουνε πορεία ούτε για το μάτι
Ούτε για τη μάνδρα

Και ούτε καν θα συζητάνε για αυτά

Φαντάσου τώρα ότι αυτή τη στιγμή γίνεται η δίκη για το μάτι

Και όλα τα μέσα ενημέρωσης που υποτίθεται ότι υποστηρίζουν τον κούλη δεν λένε κουβέντα

Αλλά και εδώ εκατοντάδες σελίδες για τα τέμπη

Και ελάχιστες για το μάτι

Και ένας από τους συνομιλητές σου μάλιστα μου λέει μη λες για το μάτι

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.537
Πόντοι
266
Πάλι μέσα έπεσες τύπε. Έχω αρκετά χρόνια μέχρι την σύνταξη και το επάγγελμα μου δεν έχει συνδικαλισμό στην Ευρώπη, με 2-3 εξαιρέσεις, διότι έχει γίνει κυρίως ιδιωτικό.
Μου είπες για συνδικαλισμό σου απάντησα για συνδικαλισμό

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.748
Πόντοι
2.606
Οφσαϊντ το κοβω,θα μας πει το βαρ:confused::confused::confused::undecided:
Μας παρουσιάζει τον ανισόρροπο ο τύπος σαν κάτι μεταξύ μεσσία και Άνταμ Σμιθ....τον έχει λέει βέβαια πικράνει η κυβέρνηση....τι άλλο θα διαβάσουμε ρε πουστη

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.758
Πόντοι
456
ε πείτε όμως οτι όλα γίνονται για να πέσει ο μητσοτάκης επειδή δεν έχετε λεφτά και όχι για τους νεκρούς των τεμπών να μην κάνουμε τζάμπα αναλύσεις για τηλεδιοικήσεις, ξυδόλια κλπ. Για τα λεφτά γίνονται όλα, αν είχε βασικό στα 1500 και 500 να είχαν σκοτωθεί στα τέμπη, ούτε συλλαλητήρια ούτε τίποτα δεν θα γίνονταν. άλλα καίνε τον ελληνα.

Η Ελλάδα είναι ο παράδεισος των διεφθαρμένων και όλων των ειδών των λαμογίων.

Και όταν ο κόσμος βλέπει ένα παπάρα Άδωνη να μας κάνει πλάκα λες και είμαστε τρίχρονα, τι περιμένεις;

Ακόμα και ο πιο μετριοπαθής, θα βγει στο δρόμο.

Έχουν μαζευτεί πάρα πολλά τα τελευταία χρόνια.

Απλά τώρα ξεχείλισε το ποτήρι.

Τελευταία τροποποίηση:

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
532
Πόντοι
86
Σε εκείνο το νήμα μπορούμε να το συζητήσουμε
Υπάρχει και αυτή η άποψη που είναι η πιο επικρατούσα
Αλλά εκεί μπορούμε να συζητήσουμε τους λόγους που εγώ αμφιβάλλω για αυτήν
Δεν λέω την απορρίπτω

Μαθηματικά πάντα

Σε αυτό το νήμα δεν είναι αυτή η συζήτηση

Το έφερα σαν παράδειγμα ότι μου αρέσει να κάνω υπολογισμούς για όλα

Και δεν έχει σχέση αυτό αν είσαι πλούσιος ή φτωχός
Κατ’αρχας εσυ έφερες την άποψη σου περί πιθανοτήτων σε άσχετο νήμα.

Τώρα θες να πάμε να συζητήσουμε ένα άσχετο θέμα σε άλλο νήμα ; Γιατί πιστεύεις ότι κάνεις δεν έχει σωστή ή δικιά του άποψη και περιμένουν όλοι από σένα να τους διαφωτίσεις ; :tired:

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.758
Πόντοι
456
Ποιόν χαρακτήρησα; Ρώτησα ποιός θέλετε να αναλάβει. Μόνο εσύ απάντησες.

Αν η τρέχουσα κυβέρνηση δε θεωρείται κατάλληλη, μικρή σημασία έχει ποιά θα είναι η επόμενη.

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
532
Πόντοι
86
Μου είπες για συνδικαλισμό σου απάντησα για συνδικαλισμό
Χαζομάρα μου απάντησες διότι φαντάστηκες από τα λεγόμενα μου πράματα που δεν ισχύουν. @Νίπλης ρε σύ κακώς τον έβριζες, ο άνθρωπος έχει μια κάποια αναπηρία.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.537
Πόντοι
266
Κατ’αρχας εσυ έφερες την άποψη σου περί πιθανοτήτων σε άσχετο νήμα.

Τώρα θες να πάμε να συζητήσουμε ένα άσχετο θέμα σε άλλο νήμα ; Γιατί πιστεύεις ότι κάνεις δεν έχει σωστή ή δικιά του άποψη και περιμένουν όλοι από σένα να τους διαφωτίσεις ; :tired:
Μπορεί να κάνω λάθος
Αλλά νομίζω ότι είχες την εντύπωση ότι εγώ κάνω υπολογισμούς σε όλα επειδή δεν έχω λεφτά
Και το κάνω για να κάνω οικονομία για να περάσω

Έτσι λοιπόν σου έφερα το παράδειγμα στο καζίνο ότι δεν κάνω υπολογισμούς μόνο για τα λεφτά έτσι όπως το εννοείς

Πάμε τώρα στο δεδομένο των καζίνο

Εγώ σου είπα ότι δεν απορρίπτω τη θεωρία ότι κάθε μπιλιά είναι ανεξάρτητη από την προηγούμενη

Είναι μία σεβαστή θεωρία στην οποία είπα ότι έχω αμφιβολίες

Και τις έχω γράψει μαθηματικά με πολλά κείμενα εκεί γιατί

Και έχω βάλει και link
Εκεί υπάρχουν συζητήσεις για αυτό το θέμα

Δεν προσπαθώ λοιπόν να επιβάλλω καμιά άποψη το συζητάω

Και απλώς έχω εύλογες αμφιβολίες

Τα συγκεκριμένα μπορούμε να τα συζητήσουμε εκεί

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.609
Πόντοι
2.356
Τον χαρακτηρισμό δεν τον έγραψα στο τέλος. Τον λέω τώρα, υποκριτές είστε μερικοί και οι υπόλοιποι αγαθοί που θεωρείτε ότι θα πάτε να διαμαρτυρηθείτε για τα παιδιά, ενώ δίπλα σας θα έχετε σημαίες ΚΚΕ, σημαίες ΑΝΤΑΡΣΥΑ, πλαστελίνιους μέχρι και εκπροσώπους του πραγματικού ενόχου, του βαθέως παρακράτους της Πασοκάρας και των εργατοπατέρων του δημοσίου που δεν θέλουν να αλλάξει ποτέ τίποτα.
Εγώ που είμαι από τους αγαθούς, γράφω στ' αρχίδια μου τις κομματικές σημαίες δίπλα μου. Και πάω για να δισμαρτυρηθώ. Κι όχι μόνον εγώ φυσικά. Και πολλές χιλιάδες σαν εμένα που βγηκαν στις πλατείες και θα ξαναβγούν.
Και το ότι τις γράφουμε στ' αρχίδια μας αποτυπώνεται σε όλες τις μετρήσεις όπου δεν εισπράττουν τίποτα από τη διαμαρτυρία μας.
Αν είσαι γαλάζια ακρίδα δεν το ξέρω, δέχομαι αυτό που λες, γαλάζιος υποκριτής όμως είσαι σίγουρα.
Και μην αγχώνεσαι. Η συντριπτική πλειονότητα αυτων που θα βγουν στις πλατείες το επόμενο Σάββατο γραμμένα θα συνεχίσει να τα έχει και τα κόμματα και τις σημαίες τους.
Οπότε τα ποσοστά του Μητσοτάκη δε θ' αλλάξουν.
Με το 22-23% θα συνεχίσει να πορεύεται.
Ο άνθρωπος έχει φτάσει τον κόσμο να φοβάται λιγότερο το άγνωστο από το ήδη γνωστό.
Σπουδαίο επίτευγμα, δε μπορώ να πω.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.537
Πόντοι
266
Χαζομάρα μου απάντησες διότι φαντάστηκες από τα λεγόμενα μου πράματα που δεν ισχύουν. @Νίπλης ρε σύ κακώς τον έβριζες, ο άνθρωπος έχει μια κάποια αναπηρία.
Το μήνυμα 8027 μίλαγε για συνδικαλισμό

Μέχρι τώρα μιλάγαμε καλά
Εγώ σε βρισιές και υποτιμήσεις δεν απαντώ

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
198
Like
25.796
Πόντοι
33.818
Εγώ που είμαι από τους αγαθούς, γράφω στ' αρχίδια μου τις κομματικές σημαίες δίπλα μου. Και πάω για να δισμαρτυρηθώ. Κι όχι μόνον εγώ φυσικά. Και πολλές χιλιάδες σαν εμένα που βγηκαν στις πλατείες και θα ξαναβγούν.
Και το ότι τις γράφουμε στ' αρχίδια μας αποτυπώνεται σε όλες τις μετρήσεις όπου δεν εισπράττουν τίποτα από τη διαμαρτυρία μας.
Αν είσαι γαλάζια ακρίδα δεν το ξέρω, δέχομαι αυτό που λες, γαλάζιος υποκριτής όμως είσαι σίγουρα.
Και μην αγχώνεσαι. Η συντριπτική πλειονότητα αυτων που θα βγουν στις πλατείες το επόμενο Σάββατο γραμμένα θα συνεχίσει να τα έχει και τα κόμματα και τις σημαίες τους.
Οπότε τα ποσοστά του Μητσοτάκη δε θ' αλλάξουν.
Με το 22-23% θα συνεχίσει να πορεύεται.
Ο άνθρωπος έχει φτάσει τον κόσμο να φοβάται λιγότερο το άγνωστο από το ήδη γνωστό.
Σπουδαίο επίτευγμα, δε μπορώ να πω.
Σε τί ακριβώς είμαι υποκριτής;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τύπε 2-1 έληξε, μη μπερδεύεσαι.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.164
Πόντοι
6.056
Για να ... χαρεί κόσμος το αναφέρω ....

Το ποσοστό του AfD>20% .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γιατί το λες ;
Πιστεύεις είναι πιο ηλίθιος από το μέσο βλάκα του 41% ;

Πχ από αυτόν που έγινε διάσημος στο τικτοκ ... λέγοντας ότι για την ακρίβεια ... ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom