Τον χαρακτηρισμό δεν τον έγραψα στο τέλος. Τον λέω τώρα, υποκριτές είστε μερικοί και οι υπόλοιποι αγαθοί που θεωρείτε ότι θα πάτε να διαμαρτυρηθείτε για τα παιδιά, ενώ δίπλα σας θα έχετε σημαίες ΚΚΕ, σημαίες ΑΝΤΑΡΣΥΑ, πλαστελίνιους μέχρι και εκπροσώπους του πραγματικού ενόχου, του βαθέως παρακράτους της Πασοκάρας και των εργατοπατέρων του δημοσίου που δεν θέλουν να αλλάξει ποτέ τίποτα.
Εγώ που είμαι από τους αγαθούς, γράφω στ' αρχίδια μου τις κομματικές σημαίες δίπλα μου. Και πάω για να δισμαρτυρηθώ. Κι όχι μόνον εγώ φυσικά. Και πολλές χιλιάδες σαν εμένα που βγηκαν στις πλατείες και θα ξαναβγούν.
Και το ότι τις γράφουμε στ' αρχίδια μας αποτυπώνεται σε όλες τις μετρήσεις όπου δεν εισπράττουν τίποτα από τη διαμαρτυρία μας.
Αν είσαι γαλάζια ακρίδα δεν το ξέρω, δέχομαι αυτό που λες, γαλάζιος υποκριτής όμως είσαι σίγουρα.
Και μην αγχώνεσαι. Η συντριπτική πλειονότητα αυτων που θα βγουν στις πλατείες το επόμενο Σάββατο γραμμένα θα συνεχίσει να τα έχει και τα κόμματα και τις σημαίες τους.
Οπότε τα ποσοστά του Μητσοτάκη δε θ' αλλάξουν.
Με το 22-23% θα συνεχίσει να πορεύεται.
Ο άνθρωπος έχει φτάσει τον κόσμο να φοβάται λιγότερο το άγνωστο από το ήδη γνωστό.
Σπουδαίο επίτευγμα, δε μπορώ να πω.