Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 106K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (14 μέλη και 37 επισκέπτες)

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.472
Πόντοι
2.356
Δηλαδή δίνεις λίγο σε όλους αντί να δίνεις τα πάντα σε έναν.

Και τσιμπάς κάτι από όλους αλλά ποτέ δεν είναι και δικά σου (τα εθνικά συμφέροντα).

όχι οι Αμερικάνοι παίζουν μπάλα περισσότερο με τις στρατιωτικές βάσεις τα οπλικά συστήματα και τις οδηγίες που μας δίνουν για την Τουρκία αυτό είναι αλήθεια.

Εγώ δεν ξέρω τι σημαίνει το προχώρα...δηλαδή....κάποτε είχαμε μια χρεοκοπημένη λάρκο....και τώρα (θα) έχουμε μια κοινοπραξία....τι θα φέρει αυτό στην Ελλάδα πραγματικά εκτός από μεροκάματα και κάποιους φόρους?

Τραίνο θα πάει...σίγουρα....ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ με μίζες αλλά οκ.....το θέμα είναι οι πολλοί...ο λαός τι θα κερδίσει από αυτά.
Τι θα φέρει η άντληση των υδρογονανθράκων;
Αστειεύεσαι;
Χιλιάδες εξειδικευμένες θέσεις εργασίας καλοπληρωμένες, άμεσες και έμμεσες, φόρους, έσοδα από την πώληση του κρατικού μεριδίου, μείωση του δημοσίου χρέους, πραγματική ανάπτυξη με παραγωγική βάση, ενίσχυση των ασφαλιστικών ταμείων, ισχυρή συμμαχία με τις ΗΠΑ.
Ακόμα και οι μισές να είναι οι ποσότητες από αυτές που υπολογίζονται στα νοτιοδυτικά της Κρήτης. Που υπάρχουν ελπίδες και για άλλες πέριξ του Καστελόριζου.
Η Κύπρος που τις βγάζει έχει χασουρα δηλαδή ή την έκανε ντα η Τουρκία; Ουτε καν εμφανίστηκε εκεί που τρυπα η Εxxon.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.996
Πόντοι
3.656
ναί αντί να στα πάρει ο σουλτάνος και να σου ζητάει στη πορεία περισσότερα κ κανά νησάκι δώρο,
κάνεις ντηλ καλύτερο με τους 3-4-5 όσοι είναι ...στα παπάρια μας η εθνικότητα , η επωφελής κ φερέγγυα συμφωνία μετράει...
να χτίσεις κανά σχολείο,νοσοκομείο ,να δώσεις 5 φράγκα στο κόσμο και να μην απειλείσαι από τον κάθε γείτονα, να είσαι καρπαζοεισπράκτορας..,.
Δεν διαφωνώ....απλά στην αρχή μιλούσαμε για το πως πατάμε πόδι....

ναι προφανώς και αν δεν κυβερνούν οι εθνικοί νταλαβερτζίδες.....να γίνουν καλύτερες συμφωνίες.

αλλά άλλο αυτό άλλο το ποιανού και αν θα είμαστε υποχείρια.

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
258
Πόντοι
21
Ναι απλά εσύ δε θες να πάει το κράτος να πολεμήσει και να ψοφήσει στο πεδίο

θες να στείλεις εμένα, εσένα (αν θες) και όλη την παραγωγική μονάδα της κοινωνίας.

Οι αξίες οι δικές σου μπορεί....δεν έχουμε όλοι τις ίδιες αξίες ούτε προσλαμβάνουσες.

ναι γιατί τώρα που καθαρίζει το ελληνικό κράτος για σένα και για μένα, εμείς τη βγάζουμε καθαρή! άρχοντες είμαστε, αφού μιλάμε σαν άρχοντες...

Snip

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2024
Like
167
Πόντοι
1
Ποιος θέλει να πάμε βόλτα με το τρένο Αθήνα Σαλόνικα;
Όλοι χωράμε......

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.996
Πόντοι
3.656
Τι θα φέρει η άντληση των υδρογονανθράκων;
Αστειεύεσαι;
Χιλιάδες εξειδικευμένες θέσεις εργασίας καλοπληρωμένες, άμεσες και έμμεσες, φόρους, έσοδα από την πώληση του κρατικού μεριδίου, μείωση του δημοσίου χρέους, πραγματική ανάπτυξη με παραγωγική βάση, ενίσχυση των ασφαλιστικών ταμείων, ισχυρή συμμαχία με τις ΗΠΑ.
Ακόμα και οι μισές να είναι οι ποσότητες από αυτές που υπολογίζονται στα νοτιοδυτικά της Κρήτης. Που υπάρχουν ελπίδες και για άλλες πέριξ του Καστελόριζου.
Η Κύπρος που τις βγάζει έχει χασουρα δηλαδή ή την έκανε ντα η Τουρκία; Ουτε καν εμφανίστηκε εκεί που τρυπα η Εxxon.
Όχι δεν διαφωνώ σε αυτό...στο να γίνει το έργο ούτε σε όλα αυτά που αναφέρεις.

Απλά θα σε ρωτήσω το εξής για να καταλάβεις πως το σκέφτομαι......

Αν σε μια υποθετική εργασία.....είχαμε την οικονομική δυνατότητα να κάνουμε την εξόρυξη χωρίς την έξον ή την άλλη εταιρεία (δεν θυμάμαι το όνομα)

αν μπορούσε να την κάνει η Ελληνική Εταιρεία Υδ/ων που ανήκε αποκλειστικά στο Ελληνικό Δημόσιο. Τι πιστεύεις ότι θα γινόταν αν το πηγαίναμε έτσι?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.996
Πόντοι
3.656
ναι γιατί τώρα που καθαρίζει το ελληνικό κράτος για σένα και για μένα, εμείς τη βγάζουμε καθαρή! άρχοντες είμαστε, αφού μιλάμε σαν άρχοντες...
Δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ είμαι οκ δεν έχω τάσεις αυτοκτονίας ούτε έχω την ανάγκη να τις μεταφέρω και στους άλλους για να αυτοκτονήσουν μαζί μου :confused:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
22.231
Πόντοι
6.056
Δεν διαφωνώ....απλά στην αρχή μιλούσαμε για το πως πατάμε πόδι....

ναι προφανώς και αν δεν κυβερνούν οι εθνικοί νταλαβερτζίδες.....να γίνουν καλύτερες συμφωνίες.

αλλά άλλο αυτό άλλο το ποιανού και αν θα είμαστε υποχείρια.
συμφωνούμε , εκείνο που λέω είναι πως δεν πρέπει πάλι να γέρνουμε μονόπαντα σε έναν !!!
με όλους ντιλάρουμε ... όχι σαν υποχείρια ...
παράδειγμα οι βάσεις , τι αποκομίζουμε από τις βάσεις ? οι αμερικάνοι κ οι ισραηλινοί αποκομίζουν , εμείς ? τίποτα !!!!
οι τούρκοι την πέταξαν την αμερικάνικη βάση από το έδαφος τους ...
κύριε αμερικάνε θέλω στη μοιρασιά του αιγαίου ένα +30% παραπάνω από τον τούρκο . παράδειγμα απλοικό σου φέρνω ...
δικαιούμαι παραπάνω γιατί σου έχω βάσεις .... ή πίεσε τους τραπεζίτες να μου σβήσουνε χρέος να κάμω ανάπτυξη
Βρε Σαούλ αυτή είναι δουλειά του υπεξ,του πθ και των διπλωματών , απλά μας δουλεύουν αντί να δουλεύουν για μας που τους :2funny:ψηφάμε

παράδειγμα άλλο με το αρχίδι το μητσοτάκη και με το λιγνίτη ,
είχαμε λιγνίτη και τον κατάργησε ενώ οι γερμανοί τον διατηρούν
Παζάρεψε ρε μουνόπανο μιά φορά , γιατί πάντα και σε όλα είσαι το πιό υποτακτικό πουστράκι ?

Τελευταία τροποποίηση:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.472
Πόντοι
2.356
Όχι δεν διαφωνώ σε αυτό...στο να γίνει το έργο ούτε σε όλα αυτά που αναφέρεις.

Απλά θα σε ρωτήσω το εξής για να καταλάβεις πως το σκέφτομαι......

Αν σε μια υποθετική εργασία.....είχαμε την οικονομική δυνατότητα να κάνουμε την εξόρυξη χωρίς την έξον ή την άλλη εταιρεία (δεν θυμάμαι το όνομα)

αν μπορούσε να την κάνει η Ελληνική Εταιρεία Υδ/ων που ανήκε αποκλειστικά στο Ελληνικό Δημόσιο. Τι πιστεύεις ότι θα γινόταν αν το πηγαίναμε έτσι?
Δεν την έχουμε. Ούτε οι περισσότερες χώρες στον κόσμο την έχουν.
Οπότε, τι συζητάμε;
Περί ανέμων και υδάτων;
Ή πως θα εκμεταλλευτούμε το υπάρχον σύστημα υπερ μας;

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
1.904
Πόντοι
206
:rockon::rockon::rockon:

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις και σε πολιτικό επίπεδο γύρω από την υπόθεση των Τεμπών. Συγκεκριμένα, την Τρίτη (18/2), διαβιβάστηκε στη Βουλή δικογραφία κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, των πρώην υπουργών Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη, Κώστα Καραμανλή και Γιώργου Γεραπετρίτη, καθώς και των πρώην υφυπουργών Γιώργου Μαυραγάνη, Γιώργου Καραγιάννη και Μιχάλη Παπαδόπουλου.

Ο φάκελος διαβιβάστηκε στη Βουλή άμεσα σήμερα, 18 Φεβρουαρίου 2025, και ανακοινώθηκε στην Ολομέλεια, ενώ η δικογραφία σχηματίστηκε μετά από μήνυση τραυματία στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.996
Πόντοι
3.656
συμφωνούμε , εκείνο που λέω είναι πως δεν πρέπει πάλι να γέρνουμε μονόπαντα σε έναν !!!
με όλους ντιλάρουμε ... όχι σαν υποχείρια ...
παράδειγμα οι βάσεις , τι αποκομίζουμε από τις βάσεις ? οι αμερικάνοι κ οι ισραηλινοί αποκομίζουν , εμείς ? τίποτα !!!!
οι τούρκοι την πέταξαν την αμερικάνικη βάση από το έδαφος τους ...
κύριε αμερικάνε θέλω στη μοιρασιά του αιγαίου ένα +30% παραπάνω από τον τούρκο . παράδειγμα απλοικό σου φέρνω ...
δικαιούμαι παραπάνω γιατί σου έχω βάσεις .... ή πίεσε τους τραπεζίτες να μου σβήσουνε χρέος να κάμω ανάπτυξη
Βρε Σαούλ αυτή είναι δουλειά του υπεξ,του πθ και των διπλωματών , απλά μας δουλεύουν αντί να δουλεύουν για μας που τους :2funny:ψηφάμε
Δεκτά όλα αυτά

καλά...η μειοδοσία ξεκίνησε πολλά χρόνια πριν με τα δάνεια και την κατασπατάληση τους...από τότε τέθηκαν τα θεμέλια του ξεπουλήματος αλλά τέσπα....

και περιμένουμε να υπερασπιστούν τα εθνικά συμφέροντα

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.996
Πόντοι
3.656
Δεν την έχουμε. Ούτε οι περισσότερες χώρες στον κόσμο την έχουν.
Οπότε, τι συζητάμε;
Περί ανέμων και υδάτων;
Ή πως θα εκμεταλλευτούμε το υπάρχον σύστημα υπερ μας;
Εγώ πιστεύω ότι αν την είχαμε από δυτική χώρα θα γινόμασταν οι ταλιμπάν της Ευρώπης και θα χρειαζόμασταν ''some freedom''

θεωρητικό τελείως προφανώς αυτό...απλά η συζήτηση ξεκίνησε από το πως επιβάλλονται οι χώρες η μια στην άλλη.

Εννοείται ότι πρέπει να το εκμεταλλευτούμε....το κάτι είναι καλύτερο από το τίποτα.

• Like

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
22.231
Πόντοι
6.056
Δεκτά όλα αυτά

καλά...η μειοδοσία ξεκίνησε πολλά χρόνια πριν με τα δάνεια και την κατασπατάληση τους...από τότε τέθηκαν τα θεμέλια του ξεπουλήματος αλλά τέσπα....

και περιμένουμε να υπερασπιστούν τα εθνικά συμφέροντα
συμπλήρωσα κ κάτι καντήλια στο προηγούμενο ποστ για να γίνω πιό κατανοητός αλλά με έπιασες τι θέλω να πω

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.996
Πόντοι
3.656
συμπλήρωσα κ κάτι καντήλια στο προηγούμενο ποστ για να γίνω πιό κατανοητός αλλά με έπιασες τι θέλω να πω
Οπότε να ευχαριστείς τον θεό που ηγείται της χώρας ο παγκόσμιος ηγέτης, ο μόνος που φοβάται ο τράμπ...ο Κύριος Κυριάκος.

Μόνο αυτός είναι καλό παιδί :rockon::rockon::rockon:

• Χαχα

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.434
Πόντοι
1.706
Εγώ πιστεύω ότι αν την είχαμε από δυτική χώρα θα γινόμασταν οι ταλιμπάν της Ευρώπης και θα χρειαζόμασταν ''some freedom''

θεωρητικό τελείως προφανώς αυτό...απλά η συζήτηση ξεκίνησε από το πως επιβάλλονται οι χώρες η μια στην άλλη.

Εννοείται ότι πρέπει να το εκμεταλλευτούμε....το κάτι είναι καλύτερο από το τίποτα.
Άσε ρε πονηρέ :2funny::2funny::2funny::2funny:
Ποια είναι η χώρα με τα μεγαλύτερα αποθέματα πετρελαίου ξέρεις?

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
22.231
Πόντοι
6.056
Οπότε να ευχαριστείς τον θεό που ηγείται της χώρας ο παγκόσμιος ηγέτης, ο μόνος που φοβάται ο τράμπ...ο Κύριος Κυριάκος.

Μόνο αυτός είναι καλό παιδί :rockon::rockon::rockon:
καλό !!!! :rockon:

θα ευχαριστούσα το θεό να έδινε φώτιση στους απλούς ανθρώπους...
έγραψα πριν "γενοκτονία κυριολεκτικά" των παλαιστινίων
και ο απλός άνθρωπος κυρ παντελής στάθηκε στο "οικόπεδο" και μου έλεγε για γυναίκες παιδιά κ αδερφές μου :2funny:
Εμείς θέλουμε φώτιση , από μας παίρνουνε τη δύναμη οι εξουσιαστές-δυνάστες και από μας μπορούν να χάσουνε τα πάντα...

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.434
Πόντοι
1.706
Η χώρα του Μαδούρο.
Τι λες, είναι φτωχή ή πλούσια η χώρα επειδή έχει τόσα κοιτάσματα που δεν μπορούν να τα εκμεταλλευτούν οι ίδιοι και οι εταιρείες δεν πλησιάζουν???
(Καλά, εντάξει κάπου μπαίνουν στη μέση οι Αμέρικανς.....)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.996
Πόντοι
3.656
καλό !!!! :rockon:

θα ευχαριστούσα το θεό να έδινε φώτιση στους απλούς ανθρώπους...
έγραψα πριν "γενοκτονία κυριολεκτικά" των παλαιστινίων
και ο απλός άνθρωπος κυρ παντελής στάθηκε στο "οικόπεδο" και μου έλεγε για γυναίκες παιδιά κ αδερφές μου :2funny:
Εμείς θέλουμε φώτιση , από μας παίρνουνε τη δύναμη οι εξουσιαστές-δυνάστες και από μας μπορούν να χάσουνε τα πάντα...
Τα πράγματα είναι πολύ απλά και πολύ σύνθετα επίσης.

Οι εξουσιαστές και οι δυνάστες....οι πρωθυπουργοί και οι ολιγάρχες δεν έχουν καμία δύναμη.

Μπροστά στην δύναμη που έχει ο λαός/καταναλωτής/εργάτης/δούλος πάρε το όπως θες. Οι σκλάβοι στην Αίγυπτο δεν πήραν κεφάλι για τον ίδιο λόγο που εμείς ακόμα αγοράζουμε τα πανάκριβα των σ/μ ακόμα και αν έχουν πάει 300% πάνω...γιατί δεν είμαστε ικανοί να κάνουμε τίποτα συλλογικά.

Ο οποιοσδήποτε δικτάτορας δεν είναι τίποτα χωρίς τον στρατό που τον φυλάει και ο στρατός αποτελείται από ίδιους με τον λαό όχι με τον δικτάτορα. Όπως ο ολιγάρχης δεν είναι τίποτα χωρίς την αγορά που καταναλώνει αυτά που εκμεταλλεύεται. Και η αγορά μοιάζει περισσότερο με τον λαό παρά με τον ολιγάρχη.

Βρες εσύ γιατί συμβαίνει αυτό.

• Like

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.996
Πόντοι
3.656
Η χώρα του Μαδούρο.
Τι λες, είναι φτωχή ή πλούσια η χώρα επειδή έχει τόσα κοιτάσματα που δεν μπορούν να τα εκμεταλλευτούν οι ίδιοι και οι εταιρείες δεν πλησιάζουν???
(Καλά, εντάξει κάπου μπαίνουν στη μέση οι Αμέρικανς.....)
Να λες ευχαριστώ που δεν είμαστε εμείς γιατί πολύ πιθανόν τώρα να ήσουν σε κανένα γκουαντανάμο μπέι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom