Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 117K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (19 μέλη και 19 επισκέπτες)
Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
270
Πόντοι
21

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.438
Πόντοι
1.706
Να λες ευχαριστώ που δεν είμαστε εμείς γιατί πολύ πιθανόν τώρα να ήσουν σε κανένα γκουαντανάμο μπέι
Μα δεν στα είπανε καλά, όταν θα έρθει η ώρα να βγουν τα δικά μας αυτό προβλέπεται να γίνει στα καλά παιδάκια που δεν θα θέλουν το κινγκ ντολαρ :rolleyes:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.065
Πόντοι
3.656
Μα δεν στα είπανε καλά, όταν θα έρθει η ώρα να βγουν τα δικά μας αυτό προβλέπεται να γίνει στα καλά παιδάκια που δεν θα θέλουν το κινγκ ντολαρ :rolleyes:
εγώ τα θέλω τα ντόλλαρς γιατί έχουν πάρει κεφάλι από το ευρώ όποιος δε τα θέλει να μου τα δώσει για να μη βρεθεί στην δύσκολη θέση

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.438
Πόντοι
1.706
εγώ τα θέλω τα ντόλλαρς γιατί έχουν πάρει κεφάλι από το ευρώ όποιος δε τα θέλει να μου τα δώσει για να μη βρεθεί στην δύσκολη θέση
Δεν υφίσταται δεν σε αυτή τη δουλειά, με το καλό :knuppel:
Πετροδολάριο και άγιος ο θεός....

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.832
Πόντοι
6.515
Το ΚΚΕ πάει να καπελωσει τη συγκέντρωση της 28
Έτσι θα απομακρύνει πολλούς αντικομμουνιστές, δεν θα έχει τον αυθορμητισμό και την μαζικότητα

Είναι σε συνεννόηση με την κυβέρνηση?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.164
Πόντοι
5.506
Γιατι κατασπαταλουν τοσο δημοσιο χρημα σε αστυνομια, ερευνητες, ιατροδικαστες και δικαστες. Ενα λογαριασμο στο μπου.κομ να κανει ο Πιερρακακης και θα εχει η κυβερνηση ολες τις απαντησεις στα πιο δυσκολα προβληματα απο την επιστημονικη :jerking::jerking: ομαδα του σαη. Αφου επιβεβαιωθηκε το εγκλημα, ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ πως ΚΑΙ η ιατροδικαστης που ΘΑ εξετασει τη σωρο ειναι δακτυλος Κουλη.

η μανα με λιγο σωστη πιεση μπορει και να εκανε τη δουλεια οπως θελαν,νεκρη βεβαια οχι....τωρα βεβαια μπορει να εκανε και του κεφαλιου της ,οποτε τα αποτελεσματα τα βλεπουμεολοι!

Προβατααααα!

Ψεκια του μπου...

Εισαγγελέας και ιατροδικαστής απεφάνθησαν πως δεν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια περί του πτώματος Βασίλη.

Απλα δεν γνωρίζουν πως μπορεί να βρέθηκε στον λόφο με πολτοποιημένο κεφάλι!

Ισως μέσω παλίρροιας του ποταμού όπου πιο πριν είχε τρακάρει με κάνα ποταμόψαρο

Δολοφονήθηκε ο άνθρωπος.

Ετυχε να ειναι γιος της εισαγγελεως για τα τεμπη,
ΕΤΥΧΕ, ηταν η κακια η (χ)ωρα!

480301765_17998856135749986_7746825376004301656_n.jpg

Δλδ δεν μπορεί το παιδί να πήγε για πεζοπορία στα κατσαβραχα στην μέση του πουθενά??? Κατευθείαν τν έφαγε η μαφία του Κούλη..
Σε λίγο θα μας πείτε ότι κ αυτοί του ΟΣΕ που πέθαναν σε ατυχήματα στους δρόμους τους έφαγαν. Παλιοψεκια

Τα σκυλιά πρέπει να γαβγιζαν πολύ παραπάνω από 4-5 μέρες και τα γράφανε στ' @@ τους, το καταλαβαίνεις από τα συμφραζόμενα του τσοπανακου. Αυτό σημαίνει οτι μπορεί να τον φούνταραν και την ίδια μέρα γιατί να περπάτησε ο ίδιος 4 ώρες μέχρι εκεί χλωμό τον κόβω. Δεν αποκλείεται ομως

Eιδα φωτογραφία του πεθαμένου πλέον και όχι αγνοούμενου παιδιού.
Εμφανισιακά ένας άντρας 120 κιλων πώς περπατησε 18 χιλιόμετρα;;;;

Κατά δεύτερον παρατήρησα σε ένα βίντεο την μανα που πήγε για αναγνώριση.

Καμιά συντριβή.Παρστηρησα την γλώσσα του σώματος.Σαν αμετανόητη.

Σκληρή και ανέκφραστη.Εκανε το σταυρό της υποκριτικά και έκανε μεταβολή.

Για μένα αυτά δύο πράγματα σημαίνουν.

Ότι κάτι συμβαίνει με την οικογένειά ψυχοπαθολογικης φύσεως ή το άτομο δολοφονήθηκε εξαιτίας των Τεμπών για να εκδικηθούν τη μάνα.Για μένα ισχύει το δεύτερο.

Αυτά περί αυτοκτονίας είναι γελοία και για χαζούς.

Τώρα αν ο Κούλης θα το βαφτίσει αυτοκτονία γιατί προσπαθεί να το σώσει από παντού αυτό είναι άλλο θέμα.

120 κιλά άντρας έκανε 18 χιλιόμετρα με τα πόδια στα κατσαβραχα.Ναι καλά σίγουρα.....

«Στην υγειά σας! Είμαι ο Βασίλης που ψάχνατε.
Εγώ με τη Χάρη του Θεού βρήκα τον Παράδεισο και βλέπω τον Χριστό που τόσο αγαπώ.
Εσείς που με πετάξατε στα βουνά με τα άγρια ζώα καθώς και το κακόψυχο αφεντικό σας , άραγε τί τέλος θα έχετε;»
Αυτή την ανάρτηση έκανε πριν λίγο η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας Σοφία Αποστολάκη -Καλογήρου.

Η ιατροδικαστης ανηκει στην μπλε καμορα? Για να ξερουμε τι να περιμενουμε δηλαδη.

!!!!!!!!

Στο σημείο βρέθηκαν οι γονείς του 39χρονου οι οποίοι αναγνώρισαν τα ρούχα, τα παπούτσια αλλά και τα γυαλιά του, που εντοπίστηκαν κλειστά στον χώρο.

ακούγεται πως ήταν υποψήφια με το κόμμα της Ντόρας , έμπιστο γρανάζι στην συγκάλυψη εξιχνίαση ....

συνεχίζουμε την ανάδειξη του ρόλου της ακροδεξιάς στο έγκλημα των Τεμπών–

σήμερα παρουσιάζουμε την ιατροδικαστή που δεν βλέπει εγκληματική ενέργεια στη Λάρισα:

Ρουμπίνη Λεονταρή

–βύσμα του μητσοτάκη για τα Τέμπη
–πρώην υποψήφια στο κόμμα της ντορας
–πρώην υποψήφια του λαος

μιλάμε για μεγαλεία...

Αν τελικα δεν πεθανε και απο τοσο φυσικα αιτια ο γιος της εισαγγελεως των τεμπων,λεμε τωρα,δεν υπηρχε καλυτερο ταιμινγκ για να εμφανισουν το πτωμα του...γιατι οπως και να το κανουμε αλλο να γνωριζεις οτι καποιος αγνοειται-λες κατι του ετυχε ,μπορει να ειναι καπου - και αλλο να γνωριζεις τι θα σου συμβει ...τωρα ειδικα που περιμενουμε και κατι πορισματα απο πολυτεχνειο μερια ,κατι τσεους να διαπιστωσουν αν τα βιντεο ειναι γνησια...γενικα πολλα μπορουν να συμβουν αν δεν προσεχει καποιος τις ενεργειες του και που θα βαλει την υπογραφη του....παντα μπορει καποιο αγαπημενο μελος της οικογενειας του να βγει για περιπατο 20χιλιομετρων ενα πρωι!

ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ – ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΕΦΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΑΝ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΝΤΡΙ – ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ;

exofyllo18-2.jpg

αντε καλε βγηκε ο ανθρωπος να κανει μια βολτυα ,οπως παντα στα 20 χιλίομετρα ,αλωστε ο καθενας μας τετιοες μικρες βολτες δεν συνηθιζεται να κανει ? Ε πως να το κανουμε ειμαστε αθλητικος λαος ,ε το οτι η εισγγελεας που τσαντισε λιγο την παναξια κυβερνηση μας ηταν και μητερα του , ε εεε τυχαιο μαλλον. Ελλας Β.Κορεα 2.0 Υ.Γ/. Οταν καποιος απο τους γονεις παραφερεται τολμωντας να τσιγκλιζει την Αγια κυβερνηση μας , να κοβετε τις βολτες γαι,καποιο χρονικο διαστημα

Μαρία Καρυστιανού.

Έκπληκτη διαβάζω ότι και για τον αδικοχαμένο Βασίλη Καλογήρου, τον γιο της Εισαγγελέως των Τεμπών, έσπευσε και επιλήφθηκε η ίδια Ιατροδικαστής των Τεμπών, η κα. Ρουμπίνη Λεοντάρη! Η ίδια Ιατροδικαστής, που τη στιγμή του μεγάλου πόνου μου, μου είπε ότι δήθεν το παιδί μου πέθανε ακαριαία και συναίνεσε να μπει ότι είχε απομείνει από το καμμένο κορμάκι του με τα υπόλοιπα καμένα παιδιά σε σακκούλες ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΝ. Ναι ,ναι καλά καταλάβατε. Οι μόνες υποχρεωτικές εξετάσεις, από τις οποίες ΑΜΕΣΑ θα προέκυπτε η ύπαρξη χημικών! Τυχαίο; Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη στοιχειωμένη υπόθεση των Τεμπών. Νομίζουν ότι είναι όλα καλά οργανωμένα. Τι δεν έχουν υπολογίσει όμως; To Μάτι του Θεού! Αυτό που τα πάντα ορά! Άτη & Ύβρις έχουν λάβει χώρα! Ακολουθούν η Νέμεσις και η Τίσις!

Η περίπτωση του Βασίλη, είναι παραδειγματισμός για τους υπόλοιπους..

Καταρχήν ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΟ .... θα μύριζε το πτώμα από 2 χλμ .

Μη λέμε μαλακίες.

ΕΠΕΙΤΑ .... ΤΟ ΠΤΩΜΑ .... ΤΟ ΔΑΓΚΩΣΑΝ ΜΟΝΟ ΖΩΑ .....

όχι πτηνά ε ;;;;

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΡΑΚΑΞΕΣ , ΚΟΡΑΚΙΑ ..... μην πω αετούς και άλλα όρνια ....

Σε αστική περιοχή ..... είδα πατημένα περιστέρια ....
και μάζεψαν σμήνη καρακάξες ............

ΕΚΕΙ .... ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΜΙΑ ....

ΜΗΠΩΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΕΚΕΙ .... ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ .... ΕΣΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΣΚΙΑΧΤΡΑ ;;;;;;;;;;;

Και διώχναν καρακάξες και κοράκια ....

H κορυφή του παγόβουνου είναι τα Τέμπη και το παιδί της εισαγγελεως.

Απλα όλο αυτό ηταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι με τους μαφιόζους που μας κυβερνούν.

Το πίστευα ακράδαντα ότι κάποια στιγμή θα σκάσει το κανόνι με την διαφθορά , δολοπλοκία και την ανικανότητα που υπάρχει.

Εμένα προσωπικά αυτό το τρίο Μητσοτακης-Γεωργιαδης-Βοριδης μου θυμίζει το αντίστοιχο τρίο Παπαδοπουλος-Παττακος-Μακαρεζος.

Και ο Μιχαλολιάκος με τον Κασιδιάρη και τον Λαγό κάτι αντίστοιχο πήγαν να κάνουν και δεν πέτυχε.

Αυτοί είναι ικανοί να βγάλουν πόρισμα οτι το Βασίλη τον έφαγαν οι τίγρεις και τα λιοντάρια του Τυρνάβου ή τον έπνιξε κανένα ανακόντα της περιοχής και μετά τον ξέρασε.Αν δεν πέθανε από φυσικό θάνατο.
Οι τοξικολογικές θα δείξουν οτι είχε πιει τσίπουρο Τσιλιλή.

Εχθές ο ευαγγελατος προσπαθούσε να εξηγήσει την 14 χλμ διαδρομή που ακολούθησε ο Βασίλης με τα πόδια 31/12 Λάρισα Τύρναβο.Και μάλιστα σε 4 ώρες,όταν ο ημιμαραθώνιος Τυρναβος Λάρισα αρχές Δεκέμβρη έχει ρεκόρ διαδρομής 1:20 λεπτά ο Βασίλης το κανε απλά περπατώντας,δίπλα από νταλίκες και αμάξια,βράδυ πισα 4 ώρες

Δλδ θα κάψει εγκέφαλους ο εισαγγελατος

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
8.652
Πόντοι
1.056
Γιατι κατασπαταλουν τοσο δημοσιο χρημα σε αστυνομια, ερευνητες, ιατροδικαστες και δικαστες. Ενα λογαριασμο στο μπου.κομ να κανει ο Πιερρακακης και θα εχει η κυβερνηση ολες τις απαντησεις στα πιο δυσκολα προβληματα απο την επιστημονικη :jerking::jerking: ομαδα του σαη. Αφου επιβεβαιωθηκε το εγκλημα, ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ πως ΚΑΙ η ιατροδικαστης που ΘΑ εξετασει τη σωρο ειναι δακτυλος Κουλη.
Εγώ μυστη συμφωνώ μαζί σου ρε !

Δεν είπα τίποτα!

Σύμπτωση ήταν ...τέτοια τυχαίνουν ...
Εξ άλλου πάντα βρισκόταν νεκροί άνθρωποι απλά τώρα λόγω ίντερνετ το μαθαίνουμε μπαμ μπαμ...

Σωστοοοος;

Εντάξει,ακομα μια μάνα Ψεκ την κόβω.

Τι ενημέρωση έχεις από το κόμμα!Ετσι δεν είναι;

IMG_6809.jpeg

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.065
Πόντοι
3.656
:piss:

πόσο καμένος μπορεί να είναι κάποιος άραγε

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.748
Πόντοι
2.456
:vomit::vomit::vomit:
Δικό σας παιδιά..

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.054
Πόντοι
206
Ξέχασες να αναφέρεις την Μαρία Καρυστιανου και τις αναρτήσεις τις περί του παιδιού της εισαγγελεως καθώς και τις δεκάδες δηλώσεις της για τα Τέμπη.Αλλα ναι ξέρω δεν είναι μέλος του σαη.

Επισης ανέμενε και τις δηλώσεις της μάνας της εισαγγελεως μιας και σήμερα τελείωσε η ιατροδικαστική και αναφέρουν περί εγκλήματος.

Η εισαγγελέας δεν έχει τίποτα να χάσει τώρα αφού έχασε το παιδί της..

Όπως και οι γονείς των 57 ψυχών στα Τέμπη.

Στη Βουλή δε σήμερα έγινε της Κακομοίρας.Ευθεως αποκάλεσαν την ΝΔ δολοφονική οργάνωση.

Να φοβάσαι αυτόν που δεν έχει να χάσει τίποτα ...

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.065
Πόντοι
3.656
:vomit::vomit::vomit:
Δικό σας παιδιά..
Ανατροπή του πολιτεύματος λέει ο σκατιάρης...όταν αυτοί έχουν γαμήσει κάθε πτυχή του πολιτεύματος...

από πότε το πολίτευμα ισούται με μια διεφθαρμένη κυβέρνηση? :shit:

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.201
Πόντοι
1.706
Ωραίο βίντεο από το γιδοβοσκό στο τικτοκ. Ξεμπρόστιασμα με παλιότερες δηλώσεις αμφισβήτησης της δικαιοσύνης από Μητσοτάκη, Φλωρίδη και Κακλαμάνη ως αντιπολίτευση. Και τωρινές δηλώσεις ως κυβέρνηση ότι δεν είναι δυνατόν να αμφισβητείται η δικαιοσύνη.:zfuck:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.164
Πόντοι
5.506
Ξέχασες να αναφέρεις την Μαρία Καρυστιανου και τις αναρτήσεις τις περί του παιδιού της εισαγγελεως καθώς και τις δεκάδες δηλώσεις της για τα Τέμπη.Αλλα ναι ξέρω δεν είναι μέλος του σαη.

Επισης ανέμενε και τις δηλώσεις της μάνας της εισαγγελεως μιας και σήμερα τελείωσε η ιατροδικαστική και αναφέρουν περί εγκλήματος.

Η εισαγγελέας δεν έχει τίποτα να χάσει τώρα αφού έχασε το παιδί της..

Όπως και οι γονείς των 57 ψυχών στα Τέμπη.

Στη Βουλή δε σήμερα έγινε της Κακομοίρας.Ευθεως αποκάλεσαν την ΝΔ δολοφονική οργάνωση.

Να φοβάσαι αυτόν που δεν έχει να χάσει τίποτα ...
Μπερδευεσαι, μια χαρα παρεθεσα και την αποψη της κυριας Μαριας.

Μαρία Καρυστιανού.

Έκπληκτη διαβάζω ότι και για τον αδικοχαμένο Βασίλη Καλογήρου, τον γιο της Εισαγγελέως των Τεμπών, έσπευσε και επιλήφθηκε η ίδια Ιατροδικαστής των Τεμπών, η κα. Ρουμπίνη Λεοντάρη! Η ίδια Ιατροδικαστής, που τη στιγμή του μεγάλου πόνου μου, μου είπε ότι δήθεν το παιδί μου πέθανε ακαριαία και συναίνεσε να μπει ότι είχε απομείνει από το καμμένο κορμάκι του με τα υπόλοιπα καμένα παιδιά σε σακκούλες ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΝ. Ναι ,ναι καλά καταλάβατε. Οι μόνες υποχρεωτικές εξετάσεις, από τις οποίες ΑΜΕΣΑ θα προέκυπτε η ύπαρξη χημικών! Τυχαίο; Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη στοιχειωμένη υπόθεση των Τεμπών. Νομίζουν ότι είναι όλα καλά οργανωμένα. Τι δεν έχουν υπολογίσει όμως; To Μάτι του Θεού! Αυτό που τα πάντα ορά! Άτη & Ύβρις έχουν λάβει χώρα! Ακολουθούν η Νέμεσις και η Τίσις!
Οσο για τη Βουλη, ναι, οντως, της πουτανας εγινε, βρεθηκαν κατι ΤΟΜΑΡΙΑ να αποκαλουν την κυβερνηση της χωρας δολοφονικη οργανωση, κατι κατακαθια. Χωρις αποδειξεις, χωρις στοιχεια, χωρις δικη αποφασισαν καταδικη στη χωρα της ¨δημοκρατιας".......

Και για να σε προλαβω, επειδη θα πεταχτουν και τα ξεκωλιασμενα πουστρακια που τρεχουν πισω απο τα ποστ μου, ΔΟΛΟΦΟΝΟ προσωπικα δεν κατηγορησα ουτε τον αληταρα τον Τσιπρα στην ιστορια με το ματι, υποκριτη, τσαρλατανο και ηθοποιο για οσκαρ μονο. Και ειναι γνωστο οτι του τρεφω μεγαλη συμπαθεια βεβαιως.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.164
Πόντοι
5.506
Ωραίο βίντεο από το γιδοβοσκό στο τικτοκ. Ξεμπρόστιασμα με παλιότερες δηλώσεις αμφισβήτησης της δικαιοσύνης από Μητσοτάκη, Φλωρίδη και Κακλαμάνη ως αντιπολίτευση. Και τωρινές δηλώσεις ως κυβέρνηση ότι δεν είναι δυνατόν να αμφισβητείται η δικαιοσύνη.:zfuck:
Μηπως λες για το γνωστο γιδοβοσκο που η συμμορια του κατελυσε καθε εννοια δικαιοσυνης και εστησε ενα τεραστιο φιασκο οπως τελικα αποδειχθηκε;

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom