Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 106K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (15 μέλη και 40 επισκέπτες)

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.036
Πόντοι
6.056
Καταρχήν ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΟ .... θα μύριζε το πτώμα από 2 χλμ .

Μη λέμε μαλακίες.

ΕΠΕΙΤΑ .... ΤΟ ΠΤΩΜΑ .... ΤΟ ΔΑΓΚΩΣΑΝ ΜΟΝΟ ΖΩΑ .....

όχι πτηνά ε ;;;;

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΡΑΚΑΞΕΣ , ΚΟΡΑΚΙΑ ..... μην πω αετούς και άλλα όρνια ....

Σε αστική περιοχή ..... είδα πατημένα περιστέρια ....
και μάζεψαν σμήνη καρακάξες ............

ΕΚΕΙ .... ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΜΙΑ ....

ΜΗΠΩΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΕΚΕΙ .... ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ .... ΕΣΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΣΚΙΑΧΤΡΑ ;;;;;;;;;;;

Και διώχναν καρακάξες και κοράκια ....

• Like
Αντιδράσεις: koskam

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.996
Πόντοι
3.656
:blahblah1::blahblah1::blahblah1::blahblah1::blahblah1::blahblah1::blahblah1::blahblah1::blahblah1::blahblah1: Ως συνήθως :2funny:
Αντί να βγει και να πει ορθά κοφτά Άραβες, Καταριανοί, μωαμεθανοί κλπ κλπ σταματήστε να κάνετε τα στραβά μάτια ή αν βοηθάτε απροκάλυπτα την Χαμάς βρωντοφώναξε(έκλασε) την εξυπνάδα αυτή.
Κοινώς όχι όλους τους Παλαιστίνιους αλλά μάλλον σίγουρα τους χαμασίτες.
Την γνώμη μου δεν ζήτησες? Τι πάει να πει μπλά μπλά?

Προφανώς έχουμε διαφορετική άποψη.

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.837
Πόντοι
3.446
1000004633.jpg
είμαι σίγουρος πως αν αντί για το κουλούρι, το έλεγε ο σκαι, πολλά χαπατα, θα το πίστευαν

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.434
Πόντοι
1.706
Την γνώμη μου δεν ζήτησες? Τι πάει να πει μπλά μπλά?

Προφανώς έχουμε διαφορετική άποψη.
Ναι ρε, σεβαστή.
Απλά γράφω πως ο τυπάς πετάει πολλά για να εννοηθούν ελάχιστα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.996
Πόντοι
3.656
Ναι ρε, σεβαστή.
Απλά γράφω πως ο τυπάς πετάει πολλά για να εννοηθούν ελάχιστα.
γράψε λάθος τότε :coffee:

Ναι δεν διαφωνώ...απλά θεωρώ ότι ο πιο ισχυρός ηγέτης στον κόσμο θα έπρεπε να βλέπει το θέμα πιο κυκλικά και πιο ανθρωπιστικά.

Το "όλα επιτρέπονται" κάποια στιγμή θα έρθει και στην πόρτα μας.

Αυτός πάντως όλο και κάτι θα πάρει από όλα αυτά.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.902
Πόντοι
4.546
γράψε λάθος τότε :coffee:

Ναι δεν διαφωνώ...απλά θεωρώ ότι ο πιο ισχυρός ηγέτης στον κόσμο θα έπρεπε να βλέπει το θέμα πιο κυκλικά και πιο ανθρωπιστικά.

Το "όλα επιτρέπονται" κάποια στιγμή θα έρθει και στην πόρτα μας.

Αυτός πάντως όλο και κάτι θα πάρει από όλα αυτά.
Ο Τραμπ είναι ο πιο ισχυρός ηγέτης στον κόσμος?

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
22.231
Πόντοι
6.056
Όχι....πιστεύω ότι ακολουθεί ένα δόγμα (γενικότερα) του bullying. Hostile takeover όχι της γάζας γενικά.

Στην αγορά προφανώς ο μεγάλος τρώει τον μικρό αλλά στις διεθνείς σχέσεις αυτό δεν είναι πάντα η καλύτερη τακτική.

Δεν έχει σημασία η πρόταση του...ότι θα κάνει την γάζα ντουμπάι. Σημασία έχει η αντιμετώπιση του πιο ισχυρού ανθρώπου στον κόσμο...που όποτε θέλει πατάει τα κουμπάκια....ως προς μια ξένη χώρα που δεν έχει καν ο ίδιος άμεση διαμάχη.

Δηλαδή με λίγα λόγια το Ισραήλ έκανε πόλεμο με την χαμάς και τώρα 2Μ άνθρωποι εκτοπίζονται από την χώρα τους την οποία καταλαμβάνει και κάνει ότι γουστάρει 1 ή 2 ή 3 άλλες χώρες. Έτσι απλά...εκατομμύρια άνθρωποι στα σκουπίδια. Ούτε διεθνές δίκαιο...ούτε ανθρώπινα δικαιώματα ούτε τίποτα.

Με την ουκρανία έγινε περίπου το ίδιο αλλά με άλλο τρόπο.

Όποιος σαν ουρακοτάγκος χαίρεται με τον ''γαμήκουλα'' τραμπ...πρέπει να σκεφτεί ότι όλα αυτά αύριο μπορεί να έρθουν και στην χώρα του...αν η Τουρκία αποδειχθεί πιο χρήσιμη.
η δουλειά με τους προηγούμενους ,ντέμοκρατς + βρυξέλλες
βάδιζε στην γενοκτονία κυριολεκτικά των παλαιστινίων
και στην εξόντωση όσων ουκρανών έφεραν οπλισμό
Στην δε περίπτωση της ουκρανίας έπαιζε
να ζήταγαν στρατά από όλη την ευρώπη επίσημα κ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΆ

Εάν επιτευχθεί κατάπαυση πυρός στην ουκρανία , θα έχουμε 2 τεράστιες επιτυχίες του Τραμπ
Αυτά τα χαρμόσυνα ως τώρα ...

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.427
Πόντοι
5.506
Ο Τραμπ είναι ο πιο ισχυρός ηγέτης στον κόσμος?
χαχαχαχα και ο κουλης μολις χαμογελασε...
«Ο ΜΟΝΟΣ Ευρωπαίος ηγέτης που μπορεί να αντιμετωπίσει τον Τραμπ αποτελεσματικά είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης».
«Η εκπαίδευση του κ η ίδια του η ζωή τον έχουν προετοιμάσει ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ. Αυτή είναι η πραγματικότης
Νίκη Τζαβέλα

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.996
Πόντοι
3.656
η δουλειά με τους προηγούμενους ,ντέμοκρατς + βρυξέλλες
βάδιζε στην γενοκτονία κυριολεκτικά των παλαιστινίων
και στην εξόντωση όσων ουκρανών έφεραν οπλισμό
Στην δε περίπτωση της ουκρανίας έπαιζε
να ζήταγαν στρατά από όλη την ευρώπη επίσημα κ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΆ

Εάν επιτευχθεί κατάπαυση πυρός στην ουκρανία , θα έχουμε 2 τεράστιες επιτυχίες του Τραμπ
Αυτά τα χαρμόσυνα ως τώρα ...
Γιατί εγώ τι διαφορετικό είπα?

Υπάρχει μόνο μαύρο ή άσπρο?

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
22.231
Πόντοι
6.056
Γιατί εγώ τι διαφορετικό είπα?

Υπάρχει μόνο μαύρο ή άσπρο?
απλά επισημαίνω πως αν σταματήσει τον πόλεμο στην ουκρανία θα είναι σαν Μεσσίας θαυματουργός !!!
το έπειτα θα το δούμε ...

στη περίπτωση Παλαιστίνης το μόνο που δεν είναι εφικτό , είναι η συνύπαρξη των 2
Τι πουστιά παίχτηκε ,οι μεν να σφάζουν σαν μανιακοί σε θρίλερ και οι δε να μην είδαν τίποτα ενώ ελέγχουν μέχρι τη κλανιά του παλαιστίνιου ,
αυτό δεν θα το μάθουμε ποτέ !!! μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε.... ήταν σαν στημένο για να προχωρήσει το ισραήλ σε γενοκτονία κυριολεκτικά ..

Επομένως το μακριά και αγαπημένοι είναι η πλέον λογική λύση , άλλωστε οικόπεδο έγιναν τα παλαιστινιακά εδάφη..

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.144
Πόντοι
5.506
Έχω έγκυρες πληροφορίες: η εντολή εκτέλεσης δόθηκε από τα υπόγεια του Μαξίμου, είναι μπλεγμένο όλο το Υπουργικό Συμβούλιο στη δολοφονία του γιου της Εισαγγελέως την οποία εκβίαζαν για να τα κουκουλώσει όλα τα στοιχεία που είχε βρει για το ξυλόλιο και το λαθρεμπόριο που καλύπτει ο Κούλης.
O Kωστας ο μπαλτας επιβεβαιωνει;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.996
Πόντοι
3.656
απλά επισημαίνω πως αν σταματήσει τον πόλεμο στην ουκρανία θα είναι σαν Μεσσίας θαυματουργός !!!

στη περίπτωση Παλαιστίνης το μόνο που δεν είναι εφικτό , είναι η συνύπαρξη των 2
Τι πουστιά παίχτηκε ,οι μεν να σφάζουν σαν μανιακοί σε θρίλερ και οι δε να μην είδαν τίποτα ενώ ελέγχουν μέχρι τη κλανιά του παλαιστίνιου ,
αυτό δεν θα το μάθουμε ποτέ !!! μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε.... ήταν σαν στημένο για να προχωρήσει το ισραήλ σε γενοκτονία κυριολεκτικά ..

Επομένως το μακριά και αγαπημένοι είναι η πλέον λογική λύση , άλλωστε οικόπεδο έγιναν τα παλαιστινιακά εδάφη..
Δεν ξέρω αν έχει νόημα να μπει κανείς στην ουσία των αποφάσεων...καθώς παίρνονται όχι από τους ηγέτες μόνο αλλά συμμετέχουν οι διάφορες υπηρεσίες των κρατών....και οι ''λύσεις'' είναι δυναμικές...χάρες και πιέσεις...ανταλλαγές και συμφέροντα μεταβάλλονται συνεχώς. Εμείς βλέπουμε μόνο την στρογγυλεμένη εικόνα..

τι να κρίνουμε? Γιατί άφησαν να γίνει η επίθεση? ναι δε θα το μάθουμε ποτέ.

Μακάρι να σταματήσουν οι πόλεμοι παντού μέχρι εκεί καλά. Εγώ κρίνω αυτό που μπορώ με την μηδαμινή πληροφορία που έχω. Για εμένα το ότι μπαίνουμε σε μια εποχή που το διεθνές δίκαιο, τα σύνορα και η ανθρώπινη ζωή...δεν έχουν πλέον αξία...είναι καμπανάκι...ιδιαίτερα όταν αυτό έρχεται όλο και περισσότερο προς τα εμάς.

Οι κινήσεις που θέτουν θέματα συνόρων και νομιμοποιούν τον επεκτατισμό σε άλλες χώρες....είναι κάτι που η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει πρώτη.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
22.231
Πόντοι
6.056
Δεν ξέρω αν έχει νόημα να μπει κανείς στην ουσία των αποφάσεων...καθώς παίρνονται όχι από τους ηγέτες μόνο αλλά συμμετέχουν οι διάφορες υπηρεσίες των κρατών....και οι ''λύσεις'' είναι δυναμικές...χάρες και πιέσεις...ανταλλαγές και συμφέροντα μεταβάλλονται συνεχώς. Εμείς βλέπουμε μόνο την στρογγυλεμένη εικόνα..

τι να κρίνουμε? Γιατί άφησαν να γίνει η επίθεση? ναι δε θα το μάθουμε ποτέ.

Μακάρι να σταματήσουν οι πόλεμοι παντού μέχρι εκεί καλά. Εγώ κρίνω αυτό που μπορώ με την μηδαμινή πληροφορία που έχω. Για εμένα το ότι μπαίνουμε σε μια εποχή που το διεθνές δίκαιο, τα σύνορα και η ανθρώπινη ζωή...δεν έχουν πλέον αξία...είναι καμπανάκι...ιδιαίτερα όταν αυτό έρχεται όλο και περισσότερο προς τα εμάς.

Οι κινήσεις που θέτουν θέματα συνόρων και νομιμοποιούν τον επεκτατισμό σε άλλες χώρες....είναι κάτι που πρώτη η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει πρώτη.

στην πολιτική υπάρχει αυτό που λέμε διπλωματία-εξωτερική πολιτική ..
εμείς επιλέξαμε να είμαστε επαρχία των οθωμανών ...
μακάρι να γίνουν από την κυβέρνηση διορθωτικές κινήσεις ..

η Μελόνι διορατική , πατριώτισσα με την θετική έννοια, δούλεψε και με το καλημέρα ωφελήθηκε ..

στη ζωή λένε και ισχύει το όπως έστρωσες θα κοιμηθείς..ή θα σπρώξεις ή θα σπρωχτείς :rockon::2funny:

BestNot

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2024
Like
649
Πόντοι
81

Οταν γίνει οικόπεδο το σπίτι σου, το χωριό σου, τα ξαναλέμε.
Παιδιά, γυναίκα των παιδιών σου, έχεις ?

Το οικόπεδο δεν έγινε από σεισμό ..

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
258
Πόντοι
21
ο πόλεμος μαίνεται μεταξύ μιας ευρωπαϊκής φρουράς που έχει μείνει προσκολλημένη στους δημοκρατικούς από το 2008, χωρίς να αλλάξει ανάλογα το 2016, όπως και συνέβαινε ως το 2008 -χωρίς κλίντον δεν θα υπήρχε η 8ετής σοσισλδημοκρατία στην ευρώπη και χωρίς μπους ο νεοφιλελευθερισμός- και των ρεπουμπλικάνων από την άλλη, που συμμαχούν με την ακροδεξιά όπου γης
γέρικα σκυλιά που μπορεί και να φαγωθούν -ό,τι πιο αποκρουστικό, φαντάζομαι
τεσπα αυτά διάβασα αυτά μεταφέρω

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
22.231
Πόντοι
6.056
Οταν γίνει οικόπεδο το σπίτι σου, το χωριό σου, τα ξαναλέμε.
Παιδιά, γυναίκα των παιδιών σου, έχεις ?

Το οικόπεδο δεν έγινε από σεισμό ..
αμόλα σε εφημερεύον νοσοκομείο άμεσα , να διαθέτει ψυχιατρική κλινική
εκτός αν έχεις παίξει απανωτά το πουλάκι σου κ έχεις στραβωθεί και δεν βλέπεις τι γράφω , κόπανε !!!!

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.996
Πόντοι
3.656
στην πολιτική υπάρχει αυτό που λέμε διπλωματία-εξωτερική πολιτική ..
εμείς επιλέξαμε να είμαστε επαρχία των οθωμανών ...
μακάρι να γίνουν από την κυβέρνηση διορθωτικές κινήσεις ..

η Μελόνι διορατική , πατριώτισσα με την θετική έννοια, δούλεψε και με το καλημέρα ωφελήθηκε ..

στη ζωή λένε και ισχύει το όπως έστρωσες θα κοιμηθείς..ή θα σπρώξεις ή θα σπρωχτείς :rockon::2funny:
Ναι...δεν έχουμε και πολλά διαπραγματευτικά χαρτιά εμείς έχουμε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom