Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 65K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (6 μέλη και 28 επισκέπτες)

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
1.624
Πόντοι
206
2 βαγόνια-μηχανές και τα 3 ανοιχτά

1-2-640x432.jpg

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.746
Πόντοι
3.656
αλβανοί ρε τούβλο μου τα λένε , απλά δεν σου μοιάζουν ... είναι αλάνια

Μη μου πείς πως μισείς και τις που@νες επειδή βγάζουν πολύ χρήμα κ αφορολόγητο εεεέ ? :coffee:
ε στα λόγια μου έρχεσαι τώρα εξηγούνται πολλά από τα κόμπλεξ που εκφράζεις :coffee:

όχι δεν είμαι από αυτούς δεν μισώ κανέναν...οι φίλοι σου οι πατριώτες υποκριτές πρέπει να τις μισούν που δεν γουστάρουν την λαθρομετανάστευση και το παρεμπόριο...και ως γνωστόν η πορνεία δεν έχει καμία σχέση με αυτά :birdman:

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.887
Πόντοι
456

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.787
Πόντοι
6.056
και στην χώρα τους εθνικισταράδες Τσάμηδες ...
Θα συγυριστούν λίαν συντόμως :D:
Δεν πιστεύω να ... κάνεις συσχετισμό με τους τσάμηδες της θεσπρωτίας ....
όταν τους παράτησαν οι ιταλοί προστάτες τους ....
το παίζαν καλά παιδιά του άξονα και ζήτησαν προστασία από τους γερμανούς
όταν έστριψαν οι ιταλοί ... οι γερμανοί τους έγραψαν στις αρχιδάρες τους ....

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.707
Πόντοι
6.056
ε στα λόγια μου έρχεσαι τώρα εξηγούνται πολλά από τα κόμπλεξ που εκφράζεις :coffee:

όχι δεν είμαι από αυτούς δεν μισώ κανέναν...οι φίλοι σου οι πατριώτες υποκριτές πρέπει να τις μισούν που δεν γουστάρουν την λαθρομετανάστευση και το παρεμπόριο...και ως γνωστών η πορνεία δεν έχει καμία σχέση με αυτά :birdman:
μπούρδες λες ως συνήθως σε πράγματα που δεν έχεις ιδέα , ξερόλα !!!!

χαρτζηλικώνεσαι να λες για τους "πατριώτες" ΕΛΛΗΝΕΣ ...
για πες μας κάτι για το Κόσσοβο... για τους αυμπατριώτες σου αλβανούς πολεμισταράδες :sad2:
οι ντέμοκρατς (καλό παράδεισο:2funny:) σας σαπόρταραν ? το εγκρίνεις σαν αντιφα ? :D:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.787
Πόντοι
6.056
έλα να ανεβάσουμε τα Ε9 αφού έβγαλες πόρισμα για αχαρνών...
Σόρρυ ρε μάγκα .... στα κολλήματά του .... ξέχασα να αναφέρω ....

ότι σνομπάρει και την αχαρνών ... τις αχαρνές .... το μενίδι αιτολωακαρνανίας ...
και τα άνω λιόσσια που τα μπερδεύει με τα παλιά νέα λιόσσια ... σημερινό ίλιον ....

Όχι ότι έχει πάει ποτέ εκεί ή έχει φάει μπριζόλες εκεί ή προβατίνα .......
απλά κάπου στη φιλοθέη που λέει ότι νοικιάζει και τον πιάνει μαλάκα κάποιος ιδιοκτήτης
άκουσε ότι είναι κακές περιοχές ... και θεωρεί ότι αν το αναπαράγει ...
θα μπει στην καλή κοινωνία .....

Τέτοιος τύπος , λογικά σε 1-2 τετραετίες .... θα ψηφίζει ΝΔ ....

• Χαχα

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.707
Πόντοι
6.056
Δεν πιστεύω να ... κάνεις συσχετισμό με τους τσάμηδες της θεσπρωτίας ....
όταν τους παράτησαν οι ιταλοί προστάτες τους ....
το παίζαν καλά παιδιά του άξονα και ζήτησαν προστασία από τους γερμανούς
όταν έστριψαν οι ιταλοί ... οι γερμανοί τους έγραψαν στις αρχιδάρες τους ....
μιλάμε για άπλυτο τεφάλ , ανάρχα κέτς στην Ελλάδα
που έλεγε "δεν ξέρω" για το Ιράκ ... να μη πεί κακή κουβέντα για αμερικάνους deep state ...
Για Τραμπ όμως που θα το κόψει την επιδότηση κελαηδάει ο μούργος :2funny:
Γέμισε η χώρα με χαρτζηλικάκηδες δικαιωματιστούληδες

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.746
Πόντοι
3.656
μπούρδες λες ως συνήθως σε πράγματα που δεν έχεις ιδέα , ξερόλα !!!!

χαρτζηλικώνεσαι να λες για τους "πατριώτες" ΕΛΛΗΝΕΣ ...
για πες μας κάτι για το Κόσσοβο... για τους αυμπατριώτες σου αλβανούς πολεμισταράδες :sad2:
οι ντέμοκρατς (καλό παράδεισο:2funny:) σας σαπόρταραν ? το εγκρίνεις σαν αντιφα ? :D:
λέω να σου πω για τους ''μπατριώτες'' Ελληναράδες που περνάνε τα σύνορα για να βάλουν καύσιμα και να ψωνίσουν από τα φτηνά σκόπια....

για αυτούς που προσλαμβάνουν πάκιδες για τα χωράφια και τις αποθήκες τους...και φιλιπινέζες για να τους καθαρίσουν το σπίτι....για να τους έρθει φτηνά και μαύρα...

και μετά πάνε στο καφενείο και πετάνε πατριωτικές φανφάρες όπως κάνεις εσύ.

αλλά και επειδή εδώ είναι το θρεντ των τεμπών και δεν χρειάζεται να το σπαμάρουμε άλλο....

ρώτα τους πατριώτες τι ψήφιζαν εδώ και 30 χρόνια...όταν έτρεχε το χρήμα και δεν ενδιαφερόταν κανένας για τον σιδηρόδρομο..μόνο για τα μπουζούκια που θα πάει το βράδυ. Οι μισοί οπαδοί του χοντρού καραμανλή τώρα έγιναν ''ακροδεξιοί'' με κουμουνιστική ρητορική :jerking:

εγώ δεν έχω ψηφίσει ούτε μια φορά στην ζωή μου ΝΔ και πασοκ....εσύ μπορείς να πεις το ίδιο για τους ''πατριώτες"????

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.189
Πόντοι
1.706
Οι εξυπνοι εχουν αμφιβολιες, οι βλακες ειναι γεματοι αυτοπεποιθηση.
Τύπε θυμάσαι την αυτοπεποίθηση του Κυριάκου στη συνέντευξη με το Θεοδωράκη; Γενικά θυμάσαι πόσες φορές έχει χρησιμοποιήσει ακόμα και αυτούσια τη φράση «δεν έχω καμία αμφιβολία»;
Χαίρομαι που συμφωνούμε ότι είναι βλάκας.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.707
Πόντοι
6.056

ότι σνομπάρει και την αχαρνών ... τις αχαρνές .... το μενίδι αιτολωακαρνανίας ...
και τα άνω λιόσσια που τα μπερδεύει με τα παλιά νέα λιόσσια ... σημερινό ίλιον ....

απλά κάπου στη φιλοθέη που λέει ότι νοικιάζει και τον πιάνει μαλάκα κάποιος ιδιοκτήτης

ήδη ψηφίζει .....στην πατρίδα του βέβαια ψηφίζει "μεγάλη αλβανία" σόρος ράμα κτλπ ...
Το βάσανο του στην Ελλάδα είναι αν πέσει ο κούλης μη τυχόν πάρουν κυβέρνηση οι κομμουνιστές ή οι ακροδεξιοί...
μιλάμε για τσακμάκι , όχι αστεία :wanker:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.787
Πόντοι
6.056
ήδη ψηφίζει .....στην πατρίδα του βέβαια ψηφίζει "μεγάλη αλβανία" σόρος ράμα κτλπ ...
Άντε να δούμε.
Πριν γίνουμε γερόντια ....

Μεγάλη Αλβανία ... Μεγάλη Μακεδονία οι Σκοπιανοί ....

Πότε θα κάνουν την κίνηση ;;;

Να δούμε ... καμιά γαμάτη νύχτα ... με δραστηριότητες ....

• Like

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.707
Πόντοι
6.056
λέω να σου πω για τους ''μπατριώτες'' Ελληναράδες που περνάνε τα σύνορα για να βάλουν καύσιμα και να ψωνίσουν από τα φτηνά σκόπια....

για αυτούς που προσλαμβάνουν πάκιδες για τα χωράφια και τις αποθήκες τους...και φιλιπινέζες για να τους καθαρίσουν το σπίτι....για να τους έρθει φτηνά και μαύρα...

και μετά πάνε στο καφενείο και πετάνε πατριωτικές φανφάρες όπως κάνεις εσύ.

αλλά και επειδή εδώ είναι το θρεντ των τεμπών και δεν χρειάζεται να το σπαμάρουμε άλλο....

ρώτα τους πατριώτες τι ψήφιζαν εδώ και 30 χρόνια...όταν έτρεχε το χρήμα και δεν ενδιαφερόταν κανένας για τον σιδηρόδρομο..μόνο για τα μπουζούκια που θα πάει το βράδυ. Οι μισοί οπαδοί του χοντρού καραμανλή τώρα έγιναν ''ακροδεξιοί'' με κουμουνιστική ρητορική :jerking:

εγώ δεν έχω ψηφίσει ούτε μια φορά στην ζωή μου ΝΔ και πασοκ....εσύ μπορείς να πεις το ίδιο για τους ''πατριώτες"????
ρε κακομοίρη που ήρθες ξυπόλητος και λίγδωσε το αντεράκι σου ...
Δεν έχεις δικαίωμα να κριτικάρεις την ΕΛΛΑΔΑ
Τις εσωτερικές διαφορές θα τις λύσουμε μεταξύ μας οι Έλληνες, εσύ είσαι παρείσακτος ...
Να μας πείς τα δικά σου...τι έγινε με τους Σέρβους ? σας σώσανε οι ντέμοκρατς του ντιρί ?:2funny:
στο χωριό σου θες κανά μύριο μάο μάο ?

πόσα παίρνεις από την ανθελληνική μκο ρε άπλυτο σουφρίδι ? :2funny:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.746
Πόντοι
3.656

μενιδάρα τύπε λάκη....από τους πρόποδες της πάρνηθας μέχρι τέρμα κάτω την δημοκρατίας μιλάμε για τρελές περιοχές....ειδικά εκεί στην φυλή πάνω από τα λιόσια...προβατίνα παρέα με τα τογιότα χίλουξ φορτωμένα με την πραμάτεια :rockon:

επίσης τα νέα λιόσια είναι η περιοχή που συνορεύει με την πετρούπλη μην τα μπερδεύεις...εσένα οι λαχανί μπιντέδες βρίσκονται στο καματερό....που συνορεύει με τα λιόσια μη σου πω μυρίζεις και τζούρα από ΕΛΠΕ ασπροπυργου.....

να σου θυμίσω και ότι δεν σου αρέσει η Φιλοθέη επειδή ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΙΝΗΣΗ.....η μόνη περιοχή που ΔΕΝ έχει μαγαζιά και δεν έχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ φανάρι :2funny:

Δε ξέρω τι θα ψηφίζω σε 1-2 τετραετίες....ξέρω ότι εσύ ψηφιζες ΝΔ πάντως μέχρι να σου κοπεί το μαρούλι.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.746
Πόντοι
3.656
ρε κακομοίρη που ήρθες ξυπόλητος και λίγδωσε το αντεράκι σου ...
Δεν έχεις δικαίωμα να κριτικάρεις την ΕΛΛΑΔΑ
Τις εσωτερικές διαφορές θα τις λύσουμε μεταξύ μας οι Έλληνες, εσύ είσαι παρείσακτος ...
Να μας πείς τα δικά σου...τι έγινε με τους Σέρβους ? σας σώσανε οι ντέμοκρατς του ντιρί ?:2funny:
στο χωριό σου θες κανά μύριο μάο μάο ?

πόσα παίρνεις από την ανθελληνική μκο ρε άπλυτο σουφρίδι ? :2funny:
εγώ λέω να αναρωτηθείς λίγο από μέσα σου γιατί έχεις τέτοιες εμμονές και να μην σπαμάρουμε άλλο το θρεντ των τεμπών για τις μαλακίες αυτές.

όλους....και τους δεξιούς και τους αριστερούς κάποιος τους χρηματοδοτεί να ξέρεις....και επειδή ούτε εγώ ούτε εσύ έχουμε σχέση με αυτά...καλό θα ήταν να σκέφτεσαι για τον εαυτό σου.

Ούτε δεξιά ούτε αριστερά...για τον εαυτό σου.

Εγώ δεν τρολλάρω άλλο σε αυτό το θρεντ άνοιξε ένα άλλο να σου εξηγήσω για τους ''μπατριώτες''

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.707
Πόντοι
6.056
εγώ λέω να αναρωτηθείς λίγο από μέσα σου γιατί έχεις τέτοιες εμμονές και να μην σπαμάρουμε άλλο το θρεντ των τεμπών για τις μαλακίες αυτές.

όλους....και τους δεξιούς και τους αριστερούς κάποιος τους χρηματοδοτεί να ξέρεις....και επειδή ούτε εγώ ούτε εσύ έχουμε σχέση με αυτά...καλό θα ήταν να σκέφτεσαι για τον εαυτό σου.

Ούτε δεξιά ούτε αριστερά...για τον εαυτό σου.

Εγώ δεν τρολλάρω άλλο σε αυτό το θρεντ άνοιξε ένα άλλο να σου εξηγήσω για τους ''μπατριώτες''
να ανοίξεις θέμα για τους αλβανούς ,
να τοποθετηθείς για το Κόσσοβο και τους ντέμοκρατς που σας έσωσαν κατσαπλιάκο...
στην πατρίδα σου εθνικισταράς και στην Ελλάδα αντίφα όπεν μπόρντερ κ έτς, υποτακτικέ του Σόρος :2funny:

:2funny:
:wanker::tooth:
rama-soros.jpeg

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.746
Πόντοι
3.656
να ανοίξεις θέμα για τους αλβανούς ,
να τοποθετηθείς για το Κόσσοβο και τους ντέμοκρατς που σας έσωσαν κατσαπλιάκο...
στην πατρίδα σου εθνικισταράς και στην Ελλάδα αντίφα όπεν μπόρντερ κ έτς, υποτακτικέ του Σόρος :2funny:

:2funny:
:wanker::tooth:
rama-soros.jpeg
εντάξει μαν πες μια φορά ακόμα για ''ντεμοκρατς'' ''μκο'' και ''σόρος'' να φτάσεις το πατριωτόμετρο Χ10

α ναι και πες με άλλη μια φορά αλβανό γιατί βλέπεις θίγομαι.....είμαστε στο δημοτικό και θα γελάει μαζί μου όλο το σχολείο :confused:

ο φόρεστ γκαμπ των πατριωτών παρέα με τον Κόμη του Μενιδίου τον Λάκη:coffee:

λοιπόν τέλος με τις μαλακίες.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.707
Πόντοι
6.056
εντάξει μαν πες μια φορά ακόμα για ''ντεμοκρατς'' ''μκο'' και ''σόρος'' να φτάσεις το πατριωτόμετρο Χ10

α ναι και πες με άλλη μια φορά αλβανό γιατί βλέπεις θίγομαι.....είμαστε στο δημοτικό και θα γελάει μαζί μου όλο το σχολείο :confused:

ο φόρεστ καμπ των πατριωτών παρέα με τον Κόμη του Μενιδίου τον Λάκη:coffee:

λοιπόν τέλος με τις μαλακίες.
οι "μπατριώτες" αλβανοί δεν σε ενοχλούν εεεέ ?
στη χώρα σου γουστάρεις "μπατριώτες" ...

αλλά στην ΕΛΛΑΔΑ μεροκαματάκι αντίφα έτσι ?
πες μωρή κότα για τους συ"μπατριώτες" σου στο Κόσσοβο ,
πες για τους ντέμοκρατς που βομβάρδισαν τη Σερβία μωρή σουπιά :2funny:

κοκοκο το άπλυτο τεφάλ :2funny:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.763
Πόντοι
6.256
ο βλακας νομιζει οτι αμα εισαι νεοδημοκρατης πρεπει ντε και καλα να γλυφεις την κωλοτρυπιδα κουλη....
Αυτος ο μπασταρδος αποτυχημενος της ζωης που πηγαινει στα μπουρδελα και συστηνεται ως Barock θα ειχε προ πολλου αυτοκτονησει αμα ολοι του απαντουσατε οπως του απανταω εγω...οσο του πιανετε κουβεντουλα θα συνεχισει να υπαρχει.

Ενα ΣΚΑΣΕ ΤΡΥΠΙΕ ΠΟΥΣΤΗ ειναι υπεραρκετο...

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom