It's All Good Man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2019
- Like
- 1.624
- Πόντοι
- 206
2 βαγόνια-μηχανές και τα 3 ανοιχτά
ε στα λόγια μου έρχεσαι τώρα εξηγούνται πολλά από τα κόμπλεξ που εκφράζειςαλβανοί ρε τούβλο μου τα λένε , απλά δεν σου μοιάζουν ... είναι αλάνια
Μη μου πείς πως μισείς και τις που@νες επειδή βγάζουν πολύ χρήμα κ αφορολόγητο εεεέ ?![]()
Στην ΜΚΟ της Αλεξανδρας Μητσοτακη που σε μαζεψανε πληρωνεσαι μονο απο τους φορους μας ή και απο σκουρες πουτσες?Ότι πεις γιατρέ χρυσαυγουλο.
Δεν πιστεύω να ... κάνεις συσχετισμό με τους τσάμηδες της θεσπρωτίας ....και στην χώρα τους εθνικισταράδες Τσάμηδες ...
Θα συγυριστούν λίαν συντόμως![]()
μπούρδες λες ως συνήθως σε πράγματα που δεν έχεις ιδέα , ξερόλα !!!!ε στα λόγια μου έρχεσαι τώρα εξηγούνται πολλά από τα κόμπλεξ που εκφράζεις
όχι δεν είμαι από αυτούς δεν μισώ κανέναν...οι φίλοι σου οι πατριώτες υποκριτές πρέπει να τις μισούν που δεν γουστάρουν την λαθρομετανάστευση και το παρεμπόριο...και ως γνωστών η πορνεία δεν έχει καμία σχέση με αυτά![]()
Σόρρυ ρε μάγκα .... στα κολλήματά του .... ξέχασα να αναφέρω ....έλα να ανεβάσουμε τα Ε9 αφού έβγαλες πόρισμα για αχαρνών...
μιλάμε για άπλυτο τεφάλ , ανάρχα κέτς στην ΕλλάδαΔεν πιστεύω να ... κάνεις συσχετισμό με τους τσάμηδες της θεσπρωτίας ....
όταν τους παράτησαν οι ιταλοί προστάτες τους ....
το παίζαν καλά παιδιά του άξονα και ζήτησαν προστασία από τους γερμανούς
όταν έστριψαν οι ιταλοί ... οι γερμανοί τους έγραψαν στις αρχιδάρες τους ....
Δεν χρειάζεται .Παίχτη μισό να κάνω ένα τηλέφωνο στην κιουρια Χατζή να μου δώσει διαστάσεις
λέω να σου πω για τους ''μπατριώτες'' Ελληναράδες που περνάνε τα σύνορα για να βάλουν καύσιμα και να ψωνίσουν από τα φτηνά σκόπια....μπούρδες λες ως συνήθως σε πράγματα που δεν έχεις ιδέα , ξερόλα !!!!
χαρτζηλικώνεσαι να λες για τους "πατριώτες" ΕΛΛΗΝΕΣ ...
για πες μας κάτι για το Κόσσοβο... για τους αυμπατριώτες σου αλβανούς πολεμισταράδες
οι ντέμοκρατς (καλό παράδεισο) σας σαπόρταραν ? το εγκρίνεις σαν αντιφα ?
![]()
Τύπε θυμάσαι την αυτοπεποίθηση του Κυριάκου στη συνέντευξη με το Θεοδωράκη; Γενικά θυμάσαι πόσες φορές έχει χρησιμοποιήσει ακόμα και αυτούσια τη φράση «δεν έχω καμία αμφιβολία»;Οι εξυπνοι εχουν αμφιβολιες, οι βλακες ειναι γεματοι αυτοπεποιθηση.
ήδη ψηφίζει .....στην πατρίδα του βέβαια ψηφίζει "μεγάλη αλβανία" σόρος ράμα κτλπ ...Σόρρυ ρε μάγκα .... στα κολλήματά του .... ξέχασα να αναφέρω ....
ότι σνομπάρει και την αχαρνών ... τις αχαρνές .... το μενίδι αιτολωακαρνανίας ...
και τα άνω λιόσσια που τα μπερδεύει με τα παλιά νέα λιόσσια ... σημερινό ίλιον ....
Όχι ότι έχει πάει ποτέ εκεί ή έχει φάει μπριζόλες εκεί ή προβατίνα .......
απλά κάπου στη φιλοθέη που λέει ότι νοικιάζεικαι τον πιάνει μαλάκα κάποιος ιδιοκτήτης
άκουσε ότι είναι κακές περιοχές ... και θεωρεί ότι αν το αναπαράγει ...
θα μπει στην καλή κοινωνία .....
Τέτοιος τύπος , λογικά σε 1-2 τετραετίες .... θα ψηφίζει ΝΔ ....
Άντε να δούμε.ήδη ψηφίζει .....στην πατρίδα του βέβαια ψηφίζει "μεγάλη αλβανία" σόρος ράμα κτλπ ...
ρε κακομοίρη που ήρθες ξυπόλητος και λίγδωσε το αντεράκι σου ...λέω να σου πω για τους ''μπατριώτες'' Ελληναράδες που περνάνε τα σύνορα για να βάλουν καύσιμα και να ψωνίσουν από τα φτηνά σκόπια....
για αυτούς που προσλαμβάνουν πάκιδες για τα χωράφια και τις αποθήκες τους...και φιλιπινέζες για να τους καθαρίσουν το σπίτι....για να τους έρθει φτηνά και μαύρα...
και μετά πάνε στο καφενείο και πετάνε πατριωτικές φανφάρες όπως κάνεις εσύ.
αλλά και επειδή εδώ είναι το θρεντ των τεμπών και δεν χρειάζεται να το σπαμάρουμε άλλο....
ρώτα τους πατριώτες τι ψήφιζαν εδώ και 30 χρόνια...όταν έτρεχε το χρήμα και δεν ενδιαφερόταν κανένας για τον σιδηρόδρομο..μόνο για τα μπουζούκια που θα πάει το βράδυ. Οι μισοί οπαδοί του χοντρού καραμανλή τώρα έγιναν ''ακροδεξιοί'' με κουμουνιστική ρητορική
εγώ δεν έχω ψηφίσει ούτε μια φορά στην ζωή μου ΝΔ και πασοκ....εσύ μπορείς να πεις το ίδιο για τους ''πατριώτες"????
μενιδάρα τύπε λάκη....από τους πρόποδες της πάρνηθας μέχρι τέρμα κάτω την δημοκρατίας μιλάμε για τρελές περιοχές....ειδικά εκεί στην φυλή πάνω από τα λιόσια...προβατίνα παρέα με τα τογιότα χίλουξ φορτωμένα με την πραμάτειαΣόρρυ ρε μάγκα .... στα κολλήματά του .... ξέχασα να αναφέρω ....
ότι σνομπάρει και την αχαρνών ... τις αχαρνές .... το μενίδι αιτολωακαρνανίας ...
και τα άνω λιόσσια που τα μπερδεύει με τα παλιά νέα λιόσσια ... σημερινό ίλιον ....
Όχι ότι έχει πάει ποτέ εκεί ή έχει φάει μπριζόλες εκεί ή προβατίνα .......
απλά κάπου στη φιλοθέη που λέει ότι νοικιάζεικαι τον πιάνει μαλάκα κάποιος ιδιοκτήτης
άκουσε ότι είναι κακές περιοχές ... και θεωρεί ότι αν το αναπαράγει ...
θα μπει στην καλή κοινωνία .....
Τέτοιος τύπος , λογικά σε 1-2 τετραετίες .... θα ψηφίζει ΝΔ ....
εγώ λέω να αναρωτηθείς λίγο από μέσα σου γιατί έχεις τέτοιες εμμονές και να μην σπαμάρουμε άλλο το θρεντ των τεμπών για τις μαλακίες αυτές.ρε κακομοίρη που ήρθες ξυπόλητος και λίγδωσε το αντεράκι σου ...
Δεν έχεις δικαίωμα να κριτικάρεις την ΕΛΛΑΔΑ
Τις εσωτερικές διαφορές θα τις λύσουμε μεταξύ μας οι Έλληνες, εσύ είσαι παρείσακτος ...
Να μας πείς τα δικά σου...τι έγινε με τους Σέρβους ? σας σώσανε οι ντέμοκρατς του ντιρί ?
στο χωριό σου θες κανά μύριο μάο μάο ?
πόσα παίρνεις από την ανθελληνική μκο ρε άπλυτο σουφρίδι ?![]()
να ανοίξεις θέμα για τους αλβανούς ,εγώ λέω να αναρωτηθείς λίγο από μέσα σου γιατί έχεις τέτοιες εμμονές και να μην σπαμάρουμε άλλο το θρεντ των τεμπών για τις μαλακίες αυτές.
όλους....και τους δεξιούς και τους αριστερούς κάποιος τους χρηματοδοτεί να ξέρεις....και επειδή ούτε εγώ ούτε εσύ έχουμε σχέση με αυτά...καλό θα ήταν να σκέφτεσαι για τον εαυτό σου.
Ούτε δεξιά ούτε αριστερά...για τον εαυτό σου.
Εγώ δεν τρολλάρω άλλο σε αυτό το θρεντ άνοιξε ένα άλλο να σου εξηγήσω για τους ''μπατριώτες''
εντάξει μαν πες μια φορά ακόμα για ''ντεμοκρατς'' ''μκο'' και ''σόρος'' να φτάσεις το πατριωτόμετρο Χ10να ανοίξεις θέμα για τους αλβανούς ,
να τοποθετηθείς για το Κόσσοβο και τους ντέμοκρατς που σας έσωσαν κατσαπλιάκο...
στην πατρίδα σου εθνικισταράς και στην Ελλάδα αντίφα όπεν μπόρντερ κ έτς, υποτακτικέ του Σόρος
![]()
οι "μπατριώτες" αλβανοί δεν σε ενοχλούν εεεέ ?εντάξει μαν πες μια φορά ακόμα για ''ντεμοκρατς'' ''μκο'' και ''σόρος'' να φτάσεις το πατριωτόμετρο Χ10
α ναι και πες με άλλη μια φορά αλβανό γιατί βλέπεις θίγομαι.....είμαστε στο δημοτικό και θα γελάει μαζί μου όλο το σχολείο
ο φόρεστ καμπ των πατριωτών παρέα με τον Κόμη του Μενιδίου τον Λάκη
λοιπόν τέλος με τις μαλακίες.
Αυτος ο μπασταρδος αποτυχημενος της ζωης που πηγαινει στα μπουρδελα και συστηνεται ως Barock θα ειχε προ πολλου αυτοκτονησει αμα ολοι του απαντουσατε οπως του απανταω εγω...οσο του πιανετε κουβεντουλα θα συνεχισει να υπαρχει.ο βλακας νομιζει οτι αμα εισαι νεοδημοκρατης πρεπει ντε και καλα να γλυφεις την κωλοτρυπιδα κουλη....