Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 65K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (7 μέλη και 22 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.070
Πόντοι
5.506
1. Δεν το γράφω εγώ αν βρεις εσύ πηγή που να δείχνει την επίσημη φορτωτική πες μας και εμάς.
2. Η φορτωτική δεν είναι το βίντεο που ευαγγελίζεσαι...είναι η ώρα που φορτώθηκε το τρένο στις εγκαταστάσεις που ξεκίνησε. Τόσο βλάχος είσαι??? αυτά σβήστηκαν όλα....
3. Απίστευτο αλλά αληθινό...δεν σε βάζει σκέψεις όμως....δεν σου κάνει εντύπωση..
4.Ποια γνώμη των ταξιτζήρων??? δεν παρακολουθείς τις ειδήσεις και έρχεσαι και γράφεις ότι νάνε??? Ο ΤΡΙΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ γιατί θα παραιτηθεί??? για πιο αδίκημα θα ερευνηθεί??? αν όχι για το μπάζωμα του χώρου??? Μαλάκα δεν καταλαβαίνεις τίποτα από όσα γίνονται? Θα γίνει πόλεμος και εσύ θα πας στη δουλειά :tooth:
5.Πηγή???
6.Ποια γνώμη σου? Το ότι έγιναν υπουργοί μετά την εξεταστική είναι γεγονός όχι γνώμη

Μπούκωνε ξανά :zfuck:
Η φορτωτική ΗΛΙΘΙΕ είναι όλα τα ΕΓΓΡΑΦΑ που συνοδεύουν τα εμπορεύματα, αν σου είπαν οι υπόλοιποι ταξιτζήδες ότι φορτωτική είναι το βίντεο των φορτωεκφορτωσεων σε πήραν γραμμή και σε δουλεύουν ψιλό γαζί.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τωρα τους αρεσει ο Χατζηνικος ... τοσο καιρο σκουζανε γιατι καλουσε την Δεσποινα Βανδη και τον Παριο και δεν καλουσε την Καρυστιανου :coffee::coffee:

Για να δεις τι μουνόπανα ειναι εδω μεσα :coffee:
Αποκλείεται να μην έχει παρελάσει και από το πάνελ του η κυρία Καρυστιανου.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.734
Πόντοι
3.656
Η φορτωτική ΗΛΙΘΙΕ είναι όλα τα ΕΓΓΡΑΦΑ που συνοδεύουν τα εμπορεύματα, αν σου είπαν οι υπόλοιποι ταξιτζήδες ότι φορτωτική είναι το βίντεο των φορτωεκφορτωσεων σε πήραν γραμμή και σε δουλεύουν ψιλό γαζί.
Ρε βλάχο....δεν υπάρχει ούτε φορτωτική (δελτία αποστολής) ούτε βίντεο από την ώρα της φόρτωσης....αλλά εσύ είπες ''όπως φαίνεται μπορεί και όχι'' άντε πες μας...που είναι ηφροτωτική εσύ την έχεις????

για όλα τα υπόλοιπα και για αυτό...κάνε γαργάρα.....ντάιμας έχεις καταντήσει

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.070
Πόντοι
5.506
Ρε βλάχο....δεν υπάρχει ούτε φορτωτική (δελτία αποστολής) ούτε βίντεο από την ώρα της φόρτωσης....αλλά εσύ είπες ''όπως φαίνεται μπορεί και όχι'' άντε πες μας...που είναι ηφροτωτική εσύ την έχεις????

για όλα τα υπόλοιπα και για αυτό...κάνε γαργάρα.....ντάιμας έχεις καταντήσει
Τα έχεις εσύ τα δελτία αποστολής. Τελικά ήταν το τρένο φάντασμα ρε μλκ γι αυτό δεν το είδε και ο σταθμάρχης.

Καρφωτός για ιγκνορ λιστ θα πήγαινες αν ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ ήμουν Λάκης αλλά τι να σου κάνω που είσαι πολύ διασκεδαστικός.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
79.525
Πόντοι
12.056

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.734
Πόντοι
3.656
Τα έχεις εσύ τα δελτία αποστολής. Τελικά ήταν το τρένο φάντασμα ρε μλκ γι αυτό δεν το είδε και ο σταθμάρχης.

Καρφωτός για ιγκνορ λιστ θα πήγαινες αν ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ ήμουν Λάκης αλλά τι να σου κάνω που είσαι πολύ διασκεδαστικός.
Δε σου αρέσουν τα επιχειρήματα ε;

Το διασκεδάζεις περισσότερο όταν συζητάς για κλαούντιες και στραπόν δεν έχεις θέμα εκεί δεν κάνεις ignore

Δεν φταίω εγώ αν γράφεις μαλακιες με οίστρο κιόλας έβαλες και 1. 2. 3. Για να μετρήσεις τις μαλακιες πιο εύκολα

Μην σε κρατάω με το ignore δεν είναι ότι θα χάσω και τον ύπνο μου

Πολύ σοβαρή απειλή αυτή

:confused:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.143
Πόντοι
3.656
Σας πονάει ο Μπαροκ γιατι δεν εχετε επιχειρήματα :rockon::rockon:
Καροτσακι σας πηγαινει :rockon::rockon:
Και να φανταστεις δεν εχει μπει ο δεξιος με την μαυρη ζωνη και τα 10νταν Αλεξιος- εβδομηκοστός -πρώτος ..:coffee::coffee::coffee:

Αν ηταν ο Αλεξ71 τωρα μεσα θα ειχατε λουφαξει ολοι στις τρυπες σας :coffee:
Κι ο Μπαρόκ δεν είναι κάνας μαλάκας πολύ καλός
Βλακας δεν είναι..
Δυνατό μυαλό

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.475
Πόντοι
4.965
τι έγινε, ξύπνησαν τα τρολάκια για το μεροκάματο εδώ μέσα πάλι;

εγώ λέω, το κλασμεντέν έρχεται γρήγορα, ότι προλάβετε από λάσπη μέχρι τις 28 του μήνα αλλά...τα πράγματα έχουν σκουρήνει πολύ γιατί η μονταζιέρες, οι απώλειες, οι εκπλήξεις είναι κινήσεις απελπισίας.

ευχή να μπει κάτι πιο δυναμικό στην επικαιρότητα, κανένα ηφαίστειο, κάνα τσουνάμι, εξωγήινοι μπας και καταλαγιάσει το κύμα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.070
Πόντοι
5.506
Δε σου αρέσουν τα επιχειρήματα ε;

Το διασκεδάζεις περισσότερο όταν συζητάς για κλαούντιες και στραπόν δεν έχεις θέμα εκεί δεν κάνεις ignore

Δεν φταίω εγώ αν γράφεις μαλακιες με οίστρο κιόλας έβαλες και 1. 2. 3. Για να μετρήσεις τις μαλακιες πιο εύκολα

Μην σε κρατάω με το ignore δεν είναι ότι θα χάσω και τον ύπνο μου

Πολύ σοβαρή απειλή αυτή

:confused:
Έγραψα αν ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ ήμουν Λάκης ρε κεφάλα. Σιγά μην κάνω και τον Πολυζώη που θάβει όσους διαφωνούν μαζί του :jerking::jerking::jerking: ή η Μίκαελ κοτούλα που εύχεται ψόφους.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.143
Πόντοι
3.656
1. Δεν το γράφω εγώ αν βρεις εσύ πηγή που να δείχνει την επίσημη φορτωτική πες μας και εμάς.
2. Η φορτωτική δεν είναι το βίντεο που ευαγγελίζεσαι...είναι η ώρα που φορτώθηκε το τρένο στις εγκαταστάσεις που ξεκίνησε. Τόσο βλάχος είσαι??? αυτά σβήστηκαν όλα....
3. Απίστευτο αλλά αληθινό...δεν σε βάζει σκέψεις όμως....δεν σου κάνει εντύπωση..
4.Ποια γνώμη των ταξιτζήρων??? δεν παρακολουθείς τις ειδήσεις και έρχεσαι και γράφεις ότι νάνε??? Ο ΤΡΙΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ γιατί θα παραιτηθεί??? για πιο αδίκημα θα ερευνηθεί??? αν όχι για το μπάζωμα του χώρου??? Μαλάκα δεν καταλαβαίνεις τίποτα από όσα γίνονται? Θα γίνει πόλεμος και εσύ θα πας στη δουλειά :tooth:
5.Πηγή???
6.Ποια γνώμη σου? Το ότι έγιναν υπουργοί μετά την εξεταστική είναι γεγονός όχι γνώμη

Μπούκωνε ξανά :zfuck:
Θα απαντήσει αύριο περιμένει το πρώτο ψέμα Κυριακής για να πάρει γραμμή

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
79.525
Πόντοι
12.056
Έγραψα αν ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ ήμουν Λάκης ρε κεφάλα. Σιγά μην κάνω και τον Πολυζώη που θάβει όσους διαφωνούν μαζί του :jerking::jerking::jerking: ή η Μίκαελ κοτούλα που εύχεται ψόφους.
Παίχτη μισό να κάνω ένα τηλέφωνο στην κιουρια Χατζή να μου δώσει διαστάσεις

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.143
Πόντοι
3.656
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αποκλείεται να μην έχει παρελάσει και από το πάνελ του η κυρία Καρυστιανου.
Ρε μλκα τόσες Μαλακιες Σ πως τις σκέφτεσαι?
Έχεις πέσει κι εσύ μέσα στο χαρμάνι του Σπυρίδωνα κερατά μικρός????

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
79.525
Πόντοι
12.056

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.734
Πόντοι
3.656
Ο Λάκης το έκανε και ξεμπέρδεψε

Εκτός από όταν απαντάει άμεσα σε αυτά που γράφω που τα βλέπει από το άλλο πισί αυτό που δεν έχει κωδικούς

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.143
Πόντοι
3.656
Καλά ο καπερναρος είναι κάτι σαν τον Καρατζαφέρη
Λέει μόνο μλκιες ανέκαθεν κι όπου τα πάρει. Αν κ γενικά παίρνει τα μύδια μου

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.070
Πόντοι
5.506
Ο Λάκης το έκανε και ξεμπέρδεψε

Εκτός από όταν απαντάει άμεσα σε αυτά που γράφω που τα βλέπει από το άλλο πισί αυτό που δεν έχει κωδικούς
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΓΚΝΟΡ ΛΙΣΤ ΛΕΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.070
Πόντοι
5.506
Ο Νίκος Χατζηνικολάου ωστόσο έσπευσε να σχολιάσει πως« άκουσα τον κ. Καπερνάρο να λέει ότι φαίνονται μόνο λαμαρίνες, θα ήθελα να πει αν ξέρει τι είναι κάτω από τις λαμαρίνες. Επίσης, θέλω να ρωτήσω αν μετά από τα βίντεο αυτά και στην πορεία προς το σημείο της σύγκρουσης, μπορούμε να αποκλείσουμε να μπήκε κάτι άλλο στο τρένο».

Απίστευτη αποκάλυψη. :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
28.856
Πόντοι
8.346
Ο Νίκος Χατζηνικολάου ωστόσο έσπευσε να σχολιάσει πως« άκουσα τον κ. Καπερνάρο να λέει ότι φαίνονται μόνο λαμαρίνες, θα ήθελα να πει αν ξέρει τι είναι κάτω από τις λαμαρίνες. Επίσης, θέλω να ρωτήσω αν μετά από τα βίντεο αυτά και στην πορεία προς το σημείο της σύγκρουσης, μπορούμε να αποκλείσουμε να μπήκε κάτι άλλο στο τρένο».

Απίστευτη αποκάλυψη. :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Οξω πουστη κ ασχημε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom