Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 28.855
- Πόντοι
- 8.346
ελα ομως που συνεβη…Ωραία, πάμε σε εντατικά Ελληνικά, " το φορτίο είναι αδιάφορο" ως προς το αποτέλεσμα της σύγκρουσης. ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ακόμα και να υπήρχε τέτοιο φορτίο ΔΕ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. Συνεπάγεται πως η πρώτη και απόλυτη ευθύνη είναι του άχρηστου μαλακα και των συναδέλφων του που κατάφεραν να προκαλέσουν τη σύγκρουση. Κατανοητό τώρα;
ναι και άκουσες εσύ η κατίνα ότι κάτι είχαν πει για τον σύλλογο και έβγαλες συμπέρασμα ότι οι άλλοι γονείς δεν θεωρούν ότι έγινε συγκάλυψη.Όπου είχε γίνει μια μανούρα για το σύλλογο και τη συναυλία και ακούστηκαν διαφορά γι αυτό το σύλλογο.
Ούτε έχουν γίνει μαϊντανοί τηλεσταρ όμως. Αλλά η κυρία Μαρία έχει γίνει Όσια.
Όποτε όλα αυτά που ακούμε, βλέπουμε και διαβάζουμε, ΟΛΑ ΟΜΩΣ, όταν αποδειχθούν επιστημονικά και αρμοδίως (και όχι από τον κάθε ταξιτζή του μπου και του Χ) θα έχουμε να λέμε. Το τι πιστεύει και δεν πιστεύει ο κάθε μπαρόκ και Σαουλ τελείως αδιάφορο γιατί είναι και υποκειμενικό και ΜΗ επιστημονικό.
Επίσης, οι πραγματογνώμονες, οι δικηγόροι και οι ασφαλιστικές ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑΣ πληρώνονται αδρά και αποσκοπούν σε αποζημιώσεις υπέρ αυτών που εκπροσωπούν όποτε ας υπάρχει και αυτό σε μια άκρη του μυαλού μας.
Αν δεν κατάλαβες μιλάμε για ένα συγκεκριμένο γεγονός. Στη συγκεκριμένη απάντηση με ρωτούσε ο βολκανο για ευθύνες. Τα υπόλοιπα είναι μια άλλη συζήτηση που φυσικά έχω γνώμη αλλά δεν είναι της παρούσης. Το επιπλέον απώλειες είναι τελείως αυθαίρετο.ελα ομως που συνεβη…
εισαι ok αν στη χωρα σου διενεργειται λαθρεμποριο με συγκαλυψη απο την κυβερνηση?
Και αν ως αποτελεσμα αδιαφοριας ή ανθρωπινου λαθους (οπως θες πες στο) το λαθραιο φορτιο οδηγει σε απωλεια πολυ περισσοτερων ανθρωπων απ’ οτι αν δεν υπηρχαν λαθραια στο τραινο, επιμενεις οτι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ και απολυτη ευθυνη ειναι αυτουνου που εκανε το λαθος?
Αυτος που αφηνει ασυδοτο το συστημα λεθρεμποριας με δημισιο μεσο συγκοινωνιας εχει ή δεν εχει ευθυνη στο ατυχημα αυτο? Για την απωλεια επιπλεον ανθρωπινων ζωων λογω φωτιας που προκαλεσε το παρανομο φορτιο?
ναι και άκουσες εσύ η κατίνα ότι κάτι είχαν πει για τον σύλλογο και έβγαλες συμπέρασμα ότι οι άλλοι γονείς δεν θεωρούν ότι έγινε συγκάλυψη.
Το τηλεστάρ το λες εσύ που είσαι σκατόψυχος και κυρακατίνα....οι φυσιολογικοί άνθρωποι καταλαβαίνουμε ότι παλεύει για το δίκιο των παιδιών επειδή το κράτος ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.
Μαλακίες γενικότητες και μπαρούφες ως συνήθως για τα υπόλοιπα....υπάρχουν γεγονότα....που δεν αμφισβητούνται...στα έχω γράψει αλλά τα κάνεις γαργάρα...
υπάρχουν απίστευτες ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ...αλλά και ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ που έχουν πάει στην δικαιοσύνη ότι έγινε συγκάλυψη....τώρα εδώ και 2 μέρες έπινες το γάλα σου και σήμερα επειδή βγήκε ένα βίντεο μετά από 2 χρόνια...ήρθες να πεις πάλι τις μαλακίες σου
όλα τα στοιχεία και τις ενδείξεις τα γράφεις στα παπάρια σου....και πιάνεσαι από ένα βίντεο που βγήκε χτες και δεν ξέρεις τι είναι...δηλαδή πιστεύεις μόνο αυτό που σε εξυπηρετεί.
Ποιος είναι ο ταξιτζής????
( από προχθές....) Εσύ ασχολείσαι με το τι θα γινόταν....ενώ εγώ σου παραθέτω ΓΕΓΟΝΟΤΑ τα οποία κάνεις γαργάρα επίτηδες.
Ρωτάω εσένα γιατί εσύ είσαι μαλακας και λες παπαριέςΕ, άρα είσαι και 'σύ εκπρόσωπος του κόμματος, τα ξέρεις, τι με ρωτάς εμένα;
Εσύ Αϊνστάιν τι έχεις τελειώσει???Από τον ανεπρόκοπο γιατρουδακο που είχε 19,4 απολυτήριο λυκείου, σπούδασε στην Κτηνιατρική Αθηνών αλλά το κτηνιατρείο το ΛΟΥΚΕΤΙΑΣΕ σε χρόνο dt* και ξεμεινε σε μια υγρασιασμενη υπογα ανημπορος να κανει οτιδηποτε πλην ΑΕΡΓΟΣ ειμαι ΚΛΑΣΕΙΣ πιο "μορφωμενος", για το ικανος δεν το συζηταμε καν.
*Εννοείται πως με οποιονδήποτε επιστήμονα δεν κατάφερε να γίνει και ικανός επιχειρηματίας δεν έχω κανένα απολύτως θέμα, δεν είναι απαραίτητο πως ένα μυαλό που μπορεί να σπουδάσει με επιτυχία μια επιστήμη μπορεί επίσης να γίνει και ικανός επαγγελματίας. Με κάτι υπερφίαλους μαλακες που επειδή μπήκαν κουτσά στραβά σε ένα πανεπιστήμιο, το τελείωσαν και μετά ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΖΩΗ ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ, εκεί να δεις, ειδικά άμα το παίζουν και 139483948381 πράγματα που δεν είναι και δεν έχουν μόνο και μόνο επειδή έχουν πρόσβαση στο Ίντερνετ και μαθαίνουν τι υπάρχει......
Ντελιβερας Ντιτζευ τυπεΤαξιτζης και συ τυπε;
Ντι τζευ 5ετη σχολήΕσύ Αϊνστάιν τι έχεις τελειώσει???
Αυτό το γράφεις εσύ.( από προχθές....) Εσύ ασχολείσαι με το τι θα γινόταν....ενώ εγώ σου παραθέτω ΓΕΓΟΝΟΤΑ τα οποία κάνεις γαργάρα επίτηδες.
1.Δεν υπήρχαν χαρτιά φορτωτικής ούτε καν για το νόμιμο φορτίο
Όπως φαίνεται μπορεί και όχι.2. Σβήστηκαν όλα τα βίντεο της φορτωτικής.
Απίστευτο.3. Σκοτώθηκαν 2 ελεγκτές του ΟΣΕ μέσα σε 1 βδομάδα και οι δύο σε τροχαίο.
Γνώμη των ταξιτζήδων.4. Μπαζώθηκε παράνομα (όπως αποδεικνύεται τώρα) ο χώρος σε βαθμό ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΑΞΗΣ
Καταρρίφθηκε κι αυτό.5. Έγινε κοπτοραπτική στα τηλέφωνα του σταθμάρχη για να φαίνεται ότι έκανε 100 παρατυπίες.
Έχω γράψει τη γνώμη μου για τις εξεταστικές.6. Έγραψαν στα @@ τους ΟΛΟΥΣ τους μάρτυρες στην εξεταστική που έγινε...και οι μισοί από τους γαλάζιους που συμμετείχαν και σήμερα διώκονται έγιναν ΥΠΟΥΡΓΟΙ.
έτσι ακριβώς......όταν υπάρχουν επιχειρήματα μπούκωνε....και κάνε γαργάρες.....όταν είναι να μιλήσεις για κλαούντιες και για στραπον και να σκουπιδιαστείς είσαι λαλίστατος...
όταν είναι να συζητήσεις με επιχειρήματα αρχίζεις τις αρχιδογαργάρες
χειριστής ταμειακής και μετρ με μπλοκάκι για χωριάτικες και ταραμοσαλάτεςΕσύ Αϊνστάιν τι έχεις τελειώσει???
Εντάξει θα περάσει καλάΜελη του σαιτ που ερχονται να γαμησουν μπραδερινι μου Μπαροκ
Εντάξει θα περάσει καλά
Ρε μλκα εσύ είσαι ηληθιος. Με πιστοποιητικό μάστερ βλακειαςΑυτό το γράφεις εσύ.
Όπως φαίνεται μπορεί και όχι.
Απίστευτο.
Γνώμη των ταξιτζήδων.
Καταρρίφθηκε κι αυτό.
Έχω γράψει τη γνώμη μου για τις εξεταστικές.
Ευτυχώς που υπάρχει το μπου και κάτι ταξιτζήδες, υπερφιαλοι ξερόλες και ισχυρογνώμονες σαν και σένα ξεδίνετε, ποιος ξέρει τι θα κάνατε εκεί έξω αν δεν ξεσπαγατε εδώ μέσα.
1. Δεν το γράφω εγώ αν βρεις εσύ πηγή που να δείχνει την επίσημη φορτωτική πες μας και εμάς.Αυτό το γράφεις εσύ.
Όπως φαίνεται μπορεί και όχι.
Απίστευτο.
Γνώμη των ταξιτζήδων.
Καταρρίφθηκε κι αυτό.
Έχω γράψει τη γνώμη μου για τις εξεταστικές.
Ευτυχώς που υπάρχει το μπου και κάτι ταξιτζήδες, υπερφιαλοι ξερόλες και ισχυρογνώμονες σαν και σένα ξεδίνετε, ποιος ξέρει τι θα κάνατε εκεί έξω αν δεν ξεσπαγατε εδώ μέσα.
Το έχω γράψει εδώ και καιρό ότι κάτι καθίκια τύπου Χατζηνικολαου, Λαδοπούλου και όλο τον κατιμα, τους ΑΡΔ που κατα τα αλλά βρίζετε θα τους κάνετε κάτι γλυφοκωλαδες δίχως αύριο αρκεί να βολεύουν την αποψαρα σας.
Το έχω γράψει εδώ και καιρό ότι κάτι καθίκια τύπου Χατζηνικολαου, Λαδοπούλου και όλο τον κατιμα, τους ΑΡΔ που κατα τα αλλά βρίζετε θα τους κάνετε κάτι γλυφοκωλαδες δίχως αύριο αρκεί να βολεύουν την αποψαρα σας.
Εγκληματική πράξη το μπάζωμα και η ταφή θα γίνει ποινικό αδίκημα, Φυλάξου νεκροθάφτη.Ρε μλκα εσύ είσαι ηληθιος. Με πιστοποιητικό μάστερ βλακειας
Τι παραθέτεις. Ότι έγραψες πιο πάνω είναι όλα μλκιες
Παραστατικά δεν υπάρχουν μόνο για τις λαμαρίνες
Το βίντεο λείπει 11 λεπτά, έχει αποδειχθεί, απλά ένας κόπρος κοματικος είπε όχι είναι κανονικό, δηλ κλσι μαιν απόδειξη
Και το βασικό το μπάζωμα ρε ΒΛΑΚΑ τι δεν έγινε. Εδώ έχουν μεταφερθεί τα χώματα 30 τόνοι στα δύο χωράφια όλοι το λένε και μετά έπεσαν τσιμέντα για δήθεν βάσεις για τους γερανους που φαίνεται 4 μέρες μετά ότι έχει τειμεντβθει η περιοχή και φυσικά το λένε όλοι ότι τσιμεντωθηκε η περιοχή
Δηλ πόσο ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΊΣΤΕ?? τι άλλο είναι το μπάζωμα