Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (12 μέλη και 19 επισκέπτες)

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.645
Πόντοι
6.056
Ο αυτιστικός αν έχει λίγη τσίπα πάνω του πρέπει να παραιτηθεί.
Αυτά τα ξεχνάς. Δεν παίζουν ούτε για αστείο . Μην τα γράφεις , μην τα λες.
Δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη . Δεν συζητάται καν .

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.990
Πόντοι
6.955
Τελη του μήνα νμζ θα ξαναγίνουν συγκεντρώσεις. Εκεί πρέπει να πάμε ολοι.
Ο αυτιστικός αν έχει λίγη τσίπα πάνω του πρέπει να παραιτηθεί. Απο την βιασύνη του να καλύψει αυτούς που ήθελε να καλύψει, βγήκε και εκτέθηκε μπροστά στις κάμερες σε ολο το κόσμο και χαρακτήρισε μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας και τους συγγενείς των θυμάτων ψεκασμενους κ άλλα ωραία.
Ψεκασμενους μας έλεγε απ' την πλανδημια, δεν περιμένω τίποτα παραπάνω απ' τον αρχηγό της Εγκληματικής Οργάνωσης. Δεν παραιτείται, έχει αποστολή να εκτελέσει . Επίσης δεν μπορεί να δραπετεύσει, είναι στη λίστα Επσταιν. Κοινώς τον κρατάνε απ' τις ανωμαλίες του.
Να πω επίσης ότι ήταν το αγαπημένο παιδί του Κλάους Σβαμπ , ιδρυτή του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.
Έγραψε τα βιβλία, κεφαλουχικος καπιταλισμός, COVID -19 η μεγάλη επανεκκίνηση κλπ.
Τα Τέμπη ήταν απλά η κορυφή του παγόβουνου.

Είναι τόσο αλλαζωνας, που ούτε ελικόπτερο δεν θα πάρει. Απλά θα μπει φυλακή. Το γράφω για να εκτεθω όταν έρθει η ώρα.

Ένα τέλος θα μπει όταν μπει φυλακή η δικαιοσύνη. Ο πρώτος πχ είναι ο Πλιωτας και ο Παναθηναικακιας.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.575
Πόντοι
6.056
Αντε ρε, επιασες πρωινιατικα στο κατουρημενο στομα σου την Καρυστιανου, οτι μας γαμαει και τωρα κλαιγεσαι
Δεν βρεχει, σε φτυνουν
ο φτωχομπινεδιάρης κουραδομπαροκούλης είναι εκτός από περήφανος μαλάκας κ σκατόψυχος
που του αρέσει να τον σπάζουν στον πούτσο και τη σφαλιάρα , όλα τα κακά της μοίρας έχει ο μπαγλαμάς:confused:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.645
Πόντοι
6.056
Η Χοντρη που τον παντρευτηκε ειναι σιγουρα φιλοζωη....
Για αυτό έλεγε για τις γυναίκες των άλλων .... ότι είναι χοντρές ; ( υπάρχουν εκατοντάδες posts).
Έκρινε ... εξ ιδίων ;;;

Κατουρημένη Κλαούντια ....
Πότε θα πάρεις τον τίτλο να δικαιωθείς.
Να αναγνωριστεί η μαλακία σου.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.575
Πόντοι
6.056
Για αυτό έλεγε για τις γυναίκες των άλλων .... ότι είναι χοντρές ; ( υπάρχουν εκατοντάδες posts).
Έκρινε ... εξ ιδίων ;;;

Κατουρημένη Κλαούντια ....
Πότε θα πάρεις τον τίτλο να δικαιωθείς.
Να αναγνωριστεί η μαλακία σου.
είπαμε πάντα θα παίρνει τον πούλο δηλαδή το ασημένιο της δευτεριάς
Από μαλακία του θα χάνει πάντα το χρυσό :drooling-face:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.703
Πόντοι
6.256
είπαμε πάντα θα παίρνει τον πούλο δηλαδή το ασημένιο της δευτεριάς
Από μαλακία του θα χάνει πάντα το χρυσό :drooling-face:
Ο Τρυπιος ειναι τοσο αχρηστος και αποτυχημενος που θα εβρισκε τροπο να τερματισει τελευταιος σε κουρσα που θα ετρεχε μονος του....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506
Ο Τρυπιος ειναι τοσο αχρηστος και αποτυχημενος που θα εβρισκε τροπο να τερματισει τελευταιος σε κουρσα που θα ετρεχε μονος του....
Τραβα τωρα στη γουτσουτσου να σε ταραξει στη φαπα κακομοιρη αφραγκομπινε.

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.812
Πόντοι
456
Το μυαλο σου και μια λιρα.

Εγκλημα ειναι ο φονος εκ προμελετης απο το θυτη.
Τι ναρκωτικα παιρνεις?
Εγκλημα ειναι δηλαδη μονο ο φονος εκ προμελετης?
Δηλαδη αν εγω φορτωσω το αμαξι μου με δυναμιτη για ψαρεμα αλλα σκασει στην διαδρομη και σκοτωσω καμια 50ρια ατομα, δεν ειμαι εγκληματιας γιατι δεν ειχα προμελετησει να σκοτωσω ανθρωπους?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506
Τι ναρκωτικα παιρνεις?
Εγκλημα ειναι δηλαδη μονο ο φονος εκ προμελετης?
Δηλαδη αν εγω φορτωσω το αμαξι μου με δυναμιτη για ψαρεμα αλλα σκασει στην διαδρομη και σκοτωσω καμια 50ρια ατομα, δεν ειμαι εγκληματιας γιατι δεν ειχα προμελετησει να σκοτωσω ανθρωπους?
Οτι μαλακια σας κατεβει. Προφανως και ειναι εξ αμελειας εκτος αν αποδειχθει οτι εισαι κανενα τζιχαντι και ηθελες να καθαρισεις κοσμο.

Φυσικα απο βλαμμενους δε μπορω να περιμενω να καταλαβουν.

Στην προκειμενη εντωμεταξυ ηλιθιε κανενας δε φορτωσε ΜΕ ΣΚΟΠΟ να σκοτωσει κοσμο, πολυ δε περισσοτερο κανενας κυβερνητικος δε φορτωσε παρανομο εμπορευμα.

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.812
Πόντοι
456
Οτι μαλακια σας κατεβει. Προφανως και ειναι εξ αμελειας εκτος αν αποδειχθει οτι εισαι κανενα τζιχαντι και ηθελες να καθαρισεις κοσμο.

Στην προκειμενη εντωμεταξυ ηλιθιε κανενας δε φορτωσε ΜΕ ΣΚΟΠΟ να σκοτωσει κοσμο, πολυ δε περισσοτερο κανενας κυβερνητικος δε φορτωσε παρανομο εμπορευμα.
Ρε γιδι, το να μεταφερουν παρανομως εφλεκτα υλικα που χρησιμοποιουνται για νοθευση καυσιμων ειναι εγκλημα. Το να συντελεσει η μεταφορα αυτη στον θανατο ανθρωπων ειναι επισης εγκλημα. Το να υπαρχει συγκαληψη απο πολιτικους, χρηζει κρεμαλας

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
8.500
Πόντοι
1.056
Το μυαλο σου και μια λιρα.

Εγκλημα ειναι ο φονος εκ προμελετης απο το θυτη.

Θελει πολυ μυαλο για να καταλαβεις οτι αυτα ειναι αληθινα αλλα στις περισσοτερες συζητησεις εδω μεσα υπαρχει και πλακα υπαρχει και τρολαρισμα, υπαρχουν και πειραγματα και εγω προσωπικα ειμαι φουλ απ αυτο.
Αν εσυ θελεις να ακολουθησεις τη μαλακια αυτων προσεξε μην καταντησεις λαδακης στο τελος και βαζεις 10 χρονια φωτογραφιες με πιθηκια και μαιμουδες.

Τωρα αν μου επιτρεπεις το νημα ειναι πονου και προεκλογικης εκστρατειας της κυρα Μαριας.
Αντε ρε γαμημενε που είναι προεκλογική εκστρατεία μούλε...

Αλλά έτσι έχετε μάθει εσείς οι Μητσοτακικοί ,να κάθεστε να σας γλύφουν τ αρχιδια και τώρα αυτή,μια μάνα μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2023 άγνωστη προς όλους,μετά που σκοτώσατε την κόρη της βγάλατε πόρισμα "προεκλογική εκστρατεία "

Αλλά παίρνετε παράδειγμα απ την πουτανα την Ντορα διότι έτσι κινουσασταν ανέκαθεν...

Σκουπίδι

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
8.500
Πόντοι
1.056
28 Φεβρουαρίου όλοι στους δρόμους ... κ όπου βγει ... με τα μουνοπανα

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.697
Πόντοι
3.656

Ε και; Δεν υπάρχει η εγκληματική αμέλεια;

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
180
Πόντοι
1
αυτό το είδαμε; αναρτήθηκε στη διαύγεια

Αποζημιώνει με 60, 9 εκ. ευρώ την Hellenic Train η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

και για να τα λέμε όλα, από το 2023 εξήγγελλε ο μτσκ επικείμενες αναθεωρήσεις των όρων της σύμβασης με την hellenic train και αλλαγές συρμών αναφερόμενος αυτολεξεί σε τρένα "σαπάκια",

με αποτέλεσμα να έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε που ψάχνουμε τα οστά των παιδιών στα Τέμπη, οι συρμοί να είναι οι ίδιοι, οι όροι της σύμβασης ανέγγιχτοι και μη αναθεωρημένοι,

και το ελληνικό δημόσιο να καταβάλλει τα οφειλούμενα σύμφωνα με τη σύμβαση στην "εγκαλούμενη" εταιρεία!

Τέμπη: Από... κόσκινο η σύμβαση Hellenic Train και Ελληνικού Δημοσίου - Αναθεώρηση ή καταγγελία μετά τα κυβερνητικά πυρά;

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
28.778
Πόντοι
8.346
αυτό το είδαμε; αναρτήθηκε στη διαύγεια

Αποζημιώνει με 60, 9 εκ. ευρώ την Hellenic Train η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

και για να τα λέμε όλα, από το 2023 εξήγγελλε ο μτσκ επικείμενες αναθεωρήσεις των όρων της σύμβασης με την hellenic train και αλλαγές συρμών αναφερόμενος αυτολεξεί σε τρένα "σαπάκια",

με αποτέλεσμα να έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε που ψάχνουμε τα οστά των παιδιών στα Τέμπη, οι συρμοί να είναι οι ίδιοι, οι όροι της σύμβασης ανέγγιχτοι και μη αναθεωρημένοι,

και το ελληνικό δημόσιο να καταβάλλει τα οφειλούμενα σύμφωνα με τη σύμβαση στην "εγκαλούμενη" εταιρεία!

Τέμπη: Από... κόσκινο η σύμβαση Hellenic Train και Ελληνικού Δημοσίου - Αναθεώρηση ή καταγγελία μετά τα κυβερνητικά πυρά;

Κάποιος κακοπροαιρετος θα έλεγε οτι παρτε αυτα τα λεφτά να πληρωσετε τους συγγενείς και οτι μείνει κρατήστε το για να βουλωσετε τα κατάλληλα στόματα

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
180
Πόντοι
1
Κάποιος κακοπροαιρετος θα έλεγε οτι παρτε αυτα τα λεφτά να πληρωσετε τους συγγενείς και οτι μείνει κρατήστε το για να βουλωσετε τα κατάλληλα στόματα
παίζει και αυτό
εμένα πιο πιθανό μου φαίνεται να είναι όντως υποχρεωμένοι στην καταβολή της προβλεπόμενης αποζημίωσης -αναρτήθηκε και στη διαύγεια- μένοντας ακόμα μια φορά εκτεθειμένοι μετά τους λεονταρισμούς του κούλη στον σρόιτερ

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.697
Πόντοι
3.656
σιγά μην έδιναν λεφτά στην χελένικ τρέιν χωρίς να ήταν συμβατική υποχρέωση

κανείς δε μπορεί να ξέρει πόσοι θα φάνε από αυτά τα λεφτά...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom