Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (8 μέλη και 22 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.051
Πόντοι
5.506

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
79.328
Πόντοι
12.056
Οχι, στ αρχιδια μου. Πες μας αν θελεις και πως μαθαινεις ….. τοσα πολλα.
βρε ντενεκε εγω εχω χρονια που δεν ψωνιζω απο αυτο το μαγαζι εσυ γλυφεσαι ολη την ημερα εδω μεσα εσυ μιλας με τα κοριτσια εσυ δινεις στοχο με τα μυνηματα σου ..σε ξαναρωταω αυτα που εχει βγαλει ο ρετρο με τον χελ ειναι ψευτικα δεν ειναι δικα σου??

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.051
Πόντοι
5.506
Αν το δυστυχημα συνεβει εξαιτιας λαθων και παραλειψεων κρατικων παραγοντων, τοτε μιλαμε για εγκλημα. Αν το τραινο μετεφερε οντως παρανομα υλικα μιλαμε για ακομα μεγαλυτερο εγκλημα. Αν οντως υπηρχε προσπαθεια συγκαλυψης αυτων μεσω του κρατικου μηχανισμου, θα πρεπει να στηθουν κρεμαλες
Το μυαλο σου και μια λιρα.

Εγκλημα ειναι ο φονος εκ προμελετης απο το θυτη.
βρε ντενεκε εγω εχω χρονια που δεν ψωνιζω απο αυτο το μαγαζι εσυ γλυφεσαι ολη την ημερα εδω μεσα εσυ μιλας με τα κοριτσια εσυ δινεις στοχο με τα μυνηματα σου ..σε ξαναρωταω αυτα που εχει βγαλει ο ρετρο με τον χελ ειναι ψευτικα δεν ειναι δικα σου??
Θελει πολυ μυαλο για να καταλαβεις οτι αυτα ειναι αληθινα αλλα στις περισσοτερες συζητησεις εδω μεσα υπαρχει και πλακα υπαρχει και τρολαρισμα, υπαρχουν και πειραγματα και εγω προσωπικα ειμαι φουλ απ αυτο.
Αν εσυ θελεις να ακολουθησεις τη μαλακια αυτων προσεξε μην καταντησεις λαδακης στο τελος και βαζεις 10 χρονια φωτογραφιες με πιθηκια και μαιμουδες.

Τωρα αν μου επιτρεπεις το νημα ειναι πονου και προεκλογικης εκστρατειας της κυρα Μαριας.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
79.328
Πόντοι
12.056
Θελει πολυ μυαλο για να καταλαβεις οτι αυτα ειναι αληθινα αλλα στις περισσοτερες συζητησεις εδω μεσα υπαρχει και πλακα υπαρχει και τρολαρισμα, υπαρχουν και πειραγματα και εγω προσωπικα ειμαι φουλ απ αυτο.

Τωρα αν μου επιτρεπεις το νημα ειναι πονου και προεκλογικης εκστρατειας της κυρα Μαριας.
παντως το νημα φιλοξενει και μαλακες ασχετα αν ακομη δεν εχεις παρει τιτλο

Τελευταία τροποποίηση:

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
28.766
Πόντοι
8.346
Εε είσαι μεγάλο αρχιδι..
Θα ντρεπόταν και η μάνα σου αν έβλεπε τις χοντράδες που γράφεις

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
79.328
Πόντοι
12.056
Εε είσαι μεγάλο αρχιδι..
Θα ντρεπόταν και η μάνα σου αν έβλεπε τις χοντράδες που γράφεις
για αλλη μια φορα ο λαος φταιει με την ψηφο του ...αν ειχε βγει μιστερ δικαιολογημενα θα τον στολιζαμε

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.051
Πόντοι
5.506
παντως το νημα φιλοξενει και μαλακες ασχετα αν ακομη δεν εχεις παρει τιτλο
Ε προφανως υπαρχουν πολυ μεγαλοι μαλακες που μενουν στην αφανεια ή κυκλοφορουν σε αγελη. Στ αρχιδια μας η γνωμη τους.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.051
Πόντοι
5.506
για αλλη μια φορα ο λαος φταιει με την ψηφο του ...αν ειχε βγει μιστερ δικαιολογημενα θα τον στολιζαμε
Ενω τωρα ειστε εγκρατεις. :2funny:

Εγω λεω να το κοιταξετε για διαχειρηση θυμου και ψυχοθεραπεια μερικοι, θα δειτε μεγαλη βελτιωση.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
79.328
Πόντοι
12.056
  • Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.698
Πόντοι
6.256
κοιταξε τωρα μην με προκαλεις γιατι ξερω πολλες που πηγες και τους ειπες το νικ σου στα ραντεβου...εγω προσωπικα δεν συστηνομαι παρα παντα με καταλαβαιναν εαν εγραφα κριτικη και μου μιλουσαν οι ιδιες την δευτερη φορα αν υπηρχε 2ο ραντεβου..ερωτησεις κανουν αλλοι για τα μελη οπως ο χαζος που σιγονταριστηκε απο συγκεκριμενο παρεακι ....... ολα τα αλλα τα λενε τα γραφομενα μας
Τυπε φανταζομαι διαλογο..."O Κωλομπαροκ ειμαι.Ηρθα να μου ξεχαρβαλωσεις το κωλαντερο με τη στραποναρα σου!".

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
79.328
Πόντοι
12.056
Τυπε φανταζομαι διαλογο..."O Κωλομπαροκ ειμαι.Ηρθα να μου ξεχαρβαλωσεις το κωλαντερο με τη στραποναρα σου!".
πλακα ειναι ολα ΑΥΤΑ φιλε το ειπε αστειακια με τα κοριτσια

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.698
Πόντοι
6.256
πλακα ειναι ολα ΑΥΤΑ φιλε το ειπε αστειακια με τα κοριτσια
Ε ναι ρε τυπε...ολοι οι αρσενικοι λενε για πλακα να ντυθουν παρανυφακι με τις φιλες τους.Καλα εδω μιλαμε για επικο ναυαγιο της ζωης που θεωρει οτι οι πουτανες ειναι φιλες του...αλλα εγω περα απο τη πλακα απο τη στιγμη που εμαθα οτι εχει παντρευτει μια φαλαινα που τον ξεκωλιαζει καθε μερα δεν μου παει καρδια να τον πειραζω αλλο.

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ!!!ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΥΠΙΟ!!!
:2funny:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
79.328
Πόντοι
12.056

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
79.328
Πόντοι
12.056
Ε ναι ρε τυπε...ολοι οι αρσενικοι λενε για πλακα να ντυθουν παρανυφακι με τις φιλες τους.Καλα εδω μιλαμε για επικο ναυαγιο της ζωης που θεωρει οτι οι πουτανες ειναι φιλες του...αλλα εγω περα απο τη πλακα απο τη στιγμη που εμαθα οτι εχει παντρευτει μια φαλαινα που τον ξεκωλιαζει καθε μερα δεν μου παει καρδια να τον πειραζω αλλο.

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ!!!ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΥΠΙΟ!!!:2funny:
κατσε ρε μπορει να ειναι φιλοζωος μην γινεσαι κακος

daemonr

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
2
Like
59
Πόντοι
1

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
28.766
Πόντοι
8.346
Θέλει να πάρει θεσουλα τώρα στον ανασχηματισμό. Τιμαει τα λεφτά του ο γυμνοσαλιαγκας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom