barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.051
- Πόντοι
- 5.506
Οχι, στ αρχιδια μου. Πες μας αν θελεις και πως μαθαινεις ….. τοσα πολλα.θελεις μηπως να μαθεις ποιες εχω στην βιζιτα για να ψωνισεις και εσυ ?? η ψαχνεις μεροκαματο??
Οχι, στ αρχιδια μου. Πες μας αν θελεις και πως μαθαινεις ….. τοσα πολλα.θελεις μηπως να μαθεις ποιες εχω στην βιζιτα για να ψωνισεις και εσυ ?? η ψαχνεις μεροκαματο??
βρε ντενεκε εγω εχω χρονια που δεν ψωνιζω απο αυτο το μαγαζι εσυ γλυφεσαι ολη την ημερα εδω μεσα εσυ μιλας με τα κοριτσια εσυ δινεις στοχο με τα μυνηματα σου ..σε ξαναρωταω αυτα που εχει βγαλει ο ρετρο με τον χελ ειναι ψευτικα δεν ειναι δικα σου??Οχι, στ αρχιδια μου. Πες μας αν θελεις και πως μαθαινεις ….. τοσα πολλα.
Το μυαλο σου και μια λιρα.Αν το δυστυχημα συνεβει εξαιτιας λαθων και παραλειψεων κρατικων παραγοντων, τοτε μιλαμε για εγκλημα. Αν το τραινο μετεφερε οντως παρανομα υλικα μιλαμε για ακομα μεγαλυτερο εγκλημα. Αν οντως υπηρχε προσπαθεια συγκαλυψης αυτων μεσω του κρατικου μηχανισμου, θα πρεπει να στηθουν κρεμαλες
Θελει πολυ μυαλο για να καταλαβεις οτι αυτα ειναι αληθινα αλλα στις περισσοτερες συζητησεις εδω μεσα υπαρχει και πλακα υπαρχει και τρολαρισμα, υπαρχουν και πειραγματα και εγω προσωπικα ειμαι φουλ απ αυτο.βρε ντενεκε εγω εχω χρονια που δεν ψωνιζω απο αυτο το μαγαζι εσυ γλυφεσαι ολη την ημερα εδω μεσα εσυ μιλας με τα κοριτσια εσυ δινεις στοχο με τα μυνηματα σου ..σε ξαναρωταω αυτα που εχει βγαλει ο ρετρο με τον χελ ειναι ψευτικα δεν ειναι δικα σου??
παντως το νημα φιλοξενει και μαλακες ασχετα αν ακομη δεν εχεις παρει τιτλοΘελει πολυ μυαλο για να καταλαβεις οτι αυτα ειναι αληθινα αλλα στις περισσοτερες συζητησεις εδω μεσα υπαρχει και πλακα υπαρχει και τρολαρισμα, υπαρχουν και πειραγματα και εγω προσωπικα ειμαι φουλ απ αυτο.
Τωρα αν μου επιτρεπεις το νημα ειναι πονου και προεκλογικης εκστρατειας της κυρα Μαριας.
Εε είσαι μεγάλο αρχιδι..Τωρα αν μου επιτρεπεις το νημα ειναι πονου και προεκλογικης εκστρατειας της κυρα Μαριας.
για αλλη μια φορα ο λαος φταιει με την ψηφο του ...αν ειχε βγει μιστερ δικαιολογημενα θα τον στολιζαμεΕε είσαι μεγάλο αρχιδι..
Θα ντρεπόταν και η μάνα σου αν έβλεπε τις χοντράδες που γράφεις
Ε προφανως υπαρχουν πολυ μεγαλοι μαλακες που μενουν στην αφανεια ή κυκλοφορουν σε αγελη. Στ αρχιδια μας η γνωμη τους.παντως το νημα φιλοξενει και μαλακες ασχετα αν ακομη δεν εχεις παρει τιτλο
Ενω τωρα ειστε εγκρατεις.για αλλη μια φορα ο λαος φταιει με την ψηφο του ...αν ειχε βγει μιστερ δικαιολογημενα θα τον στολιζαμε
μαλλον μπερδευεσαιΕ προφανως υπαρχουν πολυ μεγαλοι μαλακες που μενουν στην αφανεια ή κυκλοφορουν σε αγελη. Στ αρχιδια μας η γνωμη τους.
Τυπε φανταζομαι διαλογο..."O Κωλομπαροκ ειμαι.Ηρθα να μου ξεχαρβαλωσεις το κωλαντερο με τη στραποναρα σου!".κοιταξε τωρα μην με προκαλεις γιατι ξερω πολλες που πηγες και τους ειπες το νικ σου στα ραντεβου...εγω προσωπικα δεν συστηνομαι παρα παντα με καταλαβαιναν εαν εγραφα κριτικη και μου μιλουσαν οι ιδιες την δευτερη φορα αν υπηρχε 2ο ραντεβου..ερωτησεις κανουν αλλοι για τα μελη οπως ο χαζος που σιγονταριστηκε απο συγκεκριμενο παρεακι ....... ολα τα αλλα τα λενε τα γραφομενα μας
πλακα ειναι ολα ΑΥΤΑ φιλε το ειπε αστειακια με τα κοριτσιαΤυπε φανταζομαι διαλογο..."O Κωλομπαροκ ειμαι.Ηρθα να μου ξεχαρβαλωσεις το κωλαντερο με τη στραποναρα σου!".
Θελει πολυ μυαλο για να καταλαβεις οτι αυτα ειναι αληθινα αλλα στις περισσοτερες συζητησεις εδω μεσα υπαρχει και πλακα υπαρχει και τρολαρισμα, υπαρχουν και πειραγματα και εγω προσωπικα ειμαι φουλ απ αυτο.
Ε ναι ρε τυπε...ολοι οι αρσενικοι λενε για πλακα να ντυθουν παρανυφακι με τις φιλες τους.Καλα εδω μιλαμε για επικο ναυαγιο της ζωης που θεωρει οτι οι πουτανες ειναι φιλες του...αλλα εγω περα απο τη πλακα απο τη στιγμη που εμαθα οτι εχει παντρευτει μια φαλαινα που τον ξεκωλιαζει καθε μερα δεν μου παει καρδια να τον πειραζω αλλο.πλακα ειναι ολα ΑΥΤΑ φιλε το ειπε αστειακια με τα κοριτσια
γαμηστε τον τον πουστη πεταχτε τον απο τα καστραΣιμόπουλος για Τέμπη: Καλώς έγινε το μπάζωμα (video)
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας υποστηρίζει ότι το πολυσυζητημένο μπάζωμα ήταν κάτι «πολύ λογικό»www.voria.gr
κατσε ρε μπορει να ειναι φιλοζωος μην γινεσαι κακοςΕ ναι ρε τυπε...ολοι οι αρσενικοι λενε για πλακα να ντυθουν παρανυφακι με τις φιλες τους.Καλα εδω μιλαμε για επικο ναυαγιο της ζωης που θεωρει οτι οι πουτανες ειναι φιλες του...αλλα εγω περα απο τη πλακα απο τη στιγμη που εμαθα οτι εχει παντρευτει μια φαλαινα που τον ξεκωλιαζει καθε μερα δεν μου παει καρδια να τον πειραζω αλλο.
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ!!!ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΥΠΙΟ!!!
Η Χοντρη που τον παντρευτηκε ειναι σιγουρα φιλοζωη....κατσε ρε μπορει να ειναι φιλοζωος μην γινεσαι κακος
Αυτός δεν είναι ο Διάστασης ?Σιμόπουλος για Τέμπη: Καλώς έγινε το μπάζωμα (video)
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας υποστηρίζει ότι το πολυσυζητημένο μπάζωμα ήταν κάτι «πολύ λογικό»www.voria.gr
λες να παιζει προικα ??Η Χοντρη που τον παντρευτηκε ειναι σιγουρα φιλοζωη....
Ο ποιος?Αυτός δεν είναι ο Διάστασης ?
Θέλει να πάρει θεσουλα τώρα στον ανασχηματισμό. Τιμαει τα λεφτά του ο γυμνοσαλιαγκαςΣιμόπουλος για Τέμπη: Καλώς έγινε το μπάζωμα (video)