Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (9 μέλη και 16 επισκέπτες)

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.804
Πόντοι
456

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
79.328
Πόντοι
12.056

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.051
Πόντοι
5.506
τι να μιλησω σοβαρα μαζι σου.... απλος γελαω που σε πανε κωλοφεραντζα
Κοιτα, για κωλοφεραντζα μη μιλας γιατι σε πηγαν και σενα καποιοι απλα επειδη ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ, δεν ασχοληθηκα. Εσυ μπορεις ελευθερα να εισαι ουρα των βλαμμενων.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
79.328
Πόντοι
12.056
Κοιτα, για κωλοφεραντζα μη μιλας γιατι σε πηγαν και σενα καποιοι απλα επειδη ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ, δεν ασχοληθηκα. Εσυ μπορεις ελευθερα να εισαι ουρα των βλαμμενων.
ποιοι με πηγαν ?? μηπως εννοεις αυτους που τους εχω πηδηξει την ψυχουλα?? ο συγκεκριμενοςςενας εχει φαει και κλωτσιες εξω απο πορνοχοτελ στην συγγρου οταν θα ξαναμπει με το 35ο προφιλ ρωτα τον ...απλος εγω σου εκανα μια ερωτηση o retro o hell αυτα που εβγαζαν τα μυνηματα σου ηταν αλλιωμενα ???

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.051
Πόντοι
5.506
ποιοι με πηγαν ?? μηπως εννοεις αυτους που τους εχω πηδηξει την ψυχουλα?? ο συγκεκριμενοςςενας εχει φαει και κλωτσιες εξω απο πορνοχοτελ στην συγγρου οταν θα ξαναμπει με το 35ο προφιλ ρωτα τον ...απλος εγω σου εκανα μια ερωτηση o retro o hell αυτα που εβγαζαν τα μυνηματα σου ηταν αλλιωμενα ???
Και γω σου απαντω τα ιδια, εσυ συνεχισε να κανεις την ουρα των βλαμμενων.

Ψαξε και βρες το μονος σου, δε μπορω να ασχολουμαι εγω. Οποιος ενδιαφερεται να μαθει, πηγαινει βρισκει τις κυριες και οποιες αλλες εχω συναντησει και ρωταει. Αλλα θα στησει τον κωλο του στις κυριες να τον περιποιηθουν για ανταλλαγμα αν γραφει τελικα παπαριες και ψεματα.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
79.328
Πόντοι
12.056

Ψαξε και βρες το μονος σου, δε μπορω να ασχολουμαι εγω. Οποιος ενδιαφερεται να μαθει, πηγαινει βρισκει τις κυριες και οποιες αλλες εχω συναντησει και ρωταει. Αλλα θα στησει τον κωλο του στις κυριες να τον περιποιηθουν για ανταλλαγμα αν γραφει τελικα παπαριες και ψεματα.
κοιταξε τωρα μην με προκαλεις γιατι ξερω πολλες που πηγες και τους ειπες το νικ σου στα ραντεβου...εγω προσωπικα δεν συστηνομαι παρα παντα με καταλαβαιναν εαν εγραφα κριτικη και μου μιλουσαν οι ιδιες την δευτερη φορα αν υπηρχε 2ο ραντεβου..ερωτησεις κανουν αλλοι για τα μελη οπως ο χαζος που σιγονταριστηκε απο συγκεκριμενο παρεακι ....... ολα τα αλλα τα λενε τα γραφομενα μας

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.804
Πόντοι
456

Αντε ρε, επιασες πρωινιατικα στο κατουρημενο στομα σου την Καρυστιανου, οτι μας γαμαει και τωρα κλαιγεσαι
Δεν βρεχει, σε φτυνουν

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
79.328
Πόντοι
12.056
Αντε ρε, επιασες πρωινιατικα στο κατουρημενο στομα σου την Καρυστιανου, οτι μας γαμαει και τωρα κλαιγεσαι
Δεν βρεχει, σε φτυνουν
κοιτα να δεις εγω προσωπικα χεστηκα για τα πολιτικα πιστευω του καθενος...οταν ομως εχεις να κανεις με ενα εγκλημα που βρισκεται υπο διερευνυση και εσυ στηριζεις με τοσο σθενος αρα εισαι κομματοσκυλο

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.293
Πόντοι
2.356
Και όπως συμβαίνει πάντα σε αυτή τη χώρα, το προσχέδιο του Οργανισμού Διερεύνησης ήρθε στα χέρια δημοσιογράφων πριν την επίσημη παρουσίασή του τέλη του μηνός.
Από ότι φαίνεται το αφήγημα περί "εύφλεκτων" ελαίων σιλικόνης πάει περίπατο και μένει έκθετος ένας Πρωθυπουργός, που ήταν απόλυτος πως οποιαδήποτε άλλη πιθανότητα ως προς τα αίτια της έκρηξης είναι ανυπόστατη θεωρία συνωμοσίας.
Τώρα είναι αργά για δάκρυα Στέλλα......

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
28.766
Πόντοι
8.346
Και όπως συμβαίνει πάντα σε αυτή τη χώρα, το προσχέδιο του Οργανισμού Διερεύνησης ήρθε στα χέρια δημοσιογράφων πριν την επίσημη παρουσίασή του τέλη του μηνός.
Από ότι φαίνεται το αφήγημα περί "εύφλεκτων" ελαίων σιλικόνης πάει περίπατο και μένει έκθετος ένας Πρωθυπουργός, που ήταν απόλυτος πως οποιαδήποτε άλλη πιθανότητα ως προς τα αίτια της έκρηξης είναι ανυπόστατη θεωρία συνωμοσίας.
Τώρα είναι αργά για δάκρυα Στέλλα......

Τελη του μήνα νμζ θα ξαναγίνουν συγκεντρώσεις. Εκεί πρέπει να πάμε ολοι.
Ο αυτιστικός αν έχει λίγη τσίπα πάνω του πρέπει να παραιτηθεί. Απο την βιασύνη του να καλύψει αυτούς που ήθελε να καλύψει, βγήκε και εκτέθηκε μπροστά στις κάμερες σε ολο το κόσμο και χαρακτήρισε μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας και τους συγγενείς των θυμάτων ψεκασμενους κ άλλα ωραία.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
79.328
Πόντοι
12.056
Τελη του μήνα νμζ θα ξαναγίνουν συγκεντρώσεις. Εκεί πρέπει να πάμε ολοι.
Ο αυτιστικός αν έχει λίγη τσίπα πάνω του πρέπει να παραιτηθεί. Απο την βιασύνη του να καλύψει αυτούς που ήθελε να καλύψει, βγήκε και εκτέθηκε μπροστά στις κάμερες σε ολο το κόσμο και χαρακτήρισε μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας και τους συγγενείς των θυμάτων ψεκασμενους κ άλλα ωραία.
το ασχημο ξερεις ποιο ειναι οτι 28 του μηνα ημερα παρασκευη ειναι το τριημερο της καθαρας δευτερας.... εαν βεβαια ο κοσμος δεν σκεφτει μονο την καλοπεραση του και κατεβει στις συγκεντρωσεις δεν τον βλεπω πολυ καλα τον κουλη

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.051
Πόντοι
5.506
Δεν βρεχει, σε φτυνουν
Που ειδες την κλαψα ρε κεφαλα, εγω τσαλεντζ προτεινα.

Σιγα που θα σε ρωτησω αν θα πιασω στο στομα μου την Αγια Καρυστιανου, παπαρα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.051
Πόντοι
5.506
κοιτα να δεις εγω προσωπικα χεστηκα για τα πολιτικα πιστευω του καθενος...οταν ομως εχεις να κανεις με ενα εγκλημα που βρισκεται υπο διερευνυση και εσυ στηριζεις με τοσο σθενος αρα εισαι κομματοσκυλο
Το οτι μιλαμε για ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ και οχι για εγκλημα δεν εχει να κανει με τα πολιτικα πιστευω αλλα με τη γνωση της γλωσσας και τη στοιχειωδη νοημοσυνη.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.051
Πόντοι
5.506
κοιταξε τωρα μην με προκαλεις γιατι ξερω πολλες που πηγες και τους ειπες το νικ σου στα ραντεβου...εγω προσωπικα δεν συστηνομαι παρα παντα με καταλαβαιναν εαν εγραφα κριτικη και μου μιλουσαν οι ιδιες την δευτερη φορα αν υπηρχε 2ο ραντεβου..ερωτησεις κανουν αλλοι για τα μελη οπως ο χαζος που σιγονταριστηκε απο συγκεκριμενο παρεακι ....... ολα τα αλλα τα λενε τα γραφομενα μας
Αν ξερεις αυτα που λες, τ αρχιδια μου ξερεις, πρωτον δε βρισκω το μεμπτο αν καποιος εχει πει και το νικ του και δευτερον μαντεψε ποια ειναι η κουτσομπολα κατινα που καθεται και ρωταει τις εργαζομενες για αλλα ραντεβου και πελατες. Και αυτες απο τη μερια τους αν απαντανε.

Εκτος αν παιζει κατι αλλο.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.293
Πόντοι
2.356
το ασχημο ξερεις ποιο ειναι οτι 28 του μηνα ημερα παρασκευη ειναι το τριημερο της καθαρας δευτερας.... εαν βεβαια ο κοσμος δεν σκεφτει μονο την καλοπεραση του και κατεβει στις συγκεντρωσεις δεν τον βλεπω πολυ καλα τον κουλη
Αν οι συγκεντρώσεις είναι εξίσου δυναμικές, το πλέον πιθανό είναι να σημάνουν την αρχή της διαδικασίας αντικαταστασης του Μητσοτάκη. Προέχει η διατήρηση της κυβερνητικης εξουσίας και ο Μητσοτάκης θα αποτελεί πλέον βαρίδι.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
79.328
Πόντοι
12.056
Που ειδες την κλαψα ρε κεφαλα, εγω τσαλεντζ προτεινα.

Σιγα που θα σε ρωτησω αν θα πιασω στο στομα μου την Αγια Καρυστιανου, παπαρα.
επειδη για αλλη μια φορα εγραψες μαλακια αλλωστε δεν περιμενα κατι αλλο σου απανταω στο σχολιο περι αγιων ολα τα αλλα που λες δειχνουν ποσο κομματοσκυλο εισαι....
ai-fuge-o-kuriakos-mitsotakis.JPG

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
79.328
Πόντοι
12.056
Αν ξερεις αυτα που λες, τ αρχιδια μου ξερεις, πρωτον δε βρισκω το μεμπτο αν καποιος εχει πει και το νικ του και δευτερον μαντεψε ποια ειναι η κουτσομπολα κατινα που καθεται και ρωταει τις εργαζομενες για αλλα ραντεβου και πελατες. Και αυτες απο τη μερια τους αν απαντανε.

Εκτος αν παιζει κατι αλλο.
θελεις μηπως να μαθεις ποιες εχω στην βιζιτα για να ψωνισεις και εσυ ?? η ψαχνεις μεροκαματο??

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.804
Πόντοι
456
Το οτι μιλαμε για ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ και οχι για εγκλημα δεν εχει να κανει με τα πολιτικα πιστευω αλλα με τη γνωση της γλωσσας και τη στοιχειωδη νοημοσυνη.
Αν το δυστυχημα συνεβει εξαιτιας λαθων και παραλειψεων κρατικων παραγοντων, τοτε μιλαμε για εγκλημα. Αν το τραινο μετεφερε οντως παρανομα υλικα μιλαμε για ακομα μεγαλυτερο εγκλημα. Αν οντως υπηρχε προσπαθεια συγκαλυψης αυτων μεσω του κρατικου μηχανισμου, θα πρεπει να στηθουν κρεμαλες

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
175
Πόντοι
1
για να μη σας παραπλανούν οι διάφορες κατσαρίδες και καθώς τα ποντίκια που δεν έχουν εγκαταλείψει το πλοίο δεν σημαίνει ότι αυτό δεν θα βυθιστεί, να επισημάνουμε τα αυτονόητα

στα μάτια και τη συνείδηση της κοινωνίας είναι τόσο βαθιά εμπλεκόμενος ο πθ στο έγκλημα των Τεμπών και τόσο έκδηλες οι ευθύνες του, όσο και οι μεθοδεύσεις που επιχειρεί για την προεδρία της δημοκρατίας με τον τασούλα, τον νο3 του πολιτεύματος που εμπλέκεται άμεσα στη συγκάλυψη

με δεδομένα τα παραπάνω είναι κάτι παραπάνω από εύλογο ότι η σταθερότητα του καθεστώτος όχι μόνο εξαρτάται από την παραδειγματική τιμωρία αυτών που όφειλαν να έχουν λογοδοτήσει πρώτοι και αντί αυτού μεθοδεύουν αισχρές συγκαλύψεις πάνω στο δράμα των οικογενειών αυτής της χώρας που ψάχνει να βρει το δίκιο της και τα οστά των παιδιών της -μεθοδεύσεις προκλητικές μπροστά στα μάτια όλης της χώρας-

η σταθερότητα του καθεστώτος λοιπόν εξαρτάται όχι απλώς από την παραδειγματική τιμωρία του πθ και των ένοχων υπουργών του, πρώτα και πάνω απ' όλα,

αλλά και από μια κάθαρση που απαιτείται στο εσωτερικό της νδ και των υπολοίπων κομμάτων που φέρουν πραγματικές ευθύνες για τη μη υλοποίηση της σύμβασης 717 και την ανύπαρκτη τηλεδιοίκηση

αν δεν ξεμπερδέψει ο πολιτικός κόσμος με αυτή τη βρωμιά προκοπή δε θα δούμε

όσο δεν γίνονται λοιπόν αυτά τόσο το καθεστώς σκάβει τον ίδιο του το λάκκο, καθώς όσο αυτή η χώρα συνεχίσει να άρχεται από το βρώμικο μητσοτακέικο και τα λοιπά πολιτικά τζάκια, τους τζίγγερ και τους μελισσανίδηδες,

τόσο θα θεριεύει η οργή του κόσμου για την πρωτόφαντη αυτή ατιμωρησία και θα απαιτεί δικαιοσύνη και μια κυβέρνηση που του αξίζουν

το συμφέρον του καθεστώτος λοιπόν είναι να λυθούν και να λήξουν όλα κατά πώς ορίζει η στοιχειώδης συνείδηση

το αίμα κυλάει εκδίκηση ζητάει, κι αν δεν την αποδώσει η πολιτεία κατά πώς ορίζει το σύνταγμα τότε υποχρεούται ο κόσμος να πάρει τον νόμο στα χέρια του

εδώ είμαστε και θα δούμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom