unhuman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Like
- 2.804
- Πόντοι
- 456
Ποια κατηγορια τρολ, ολοι σε βριζουνΚαλα, αν θες να μπεις και στην κατηγορια των πανηλιθιων τρολ εκτος απο ανωμαλους, δικαιωμα σου.
Ποια κατηγορια τρολ, ολοι σε βριζουνΚαλα, αν θες να μπεις και στην κατηγορια των πανηλιθιων τρολ εκτος απο ανωμαλους, δικαιωμα σου.
εγω δεν τον βριζω μια εξαιρεση παρακαλω απλος ερωτησεις του κανω αλλα δεν μου απανταειΠοια κατηγορια τρολ, ολοι σε βριζουν
Κοιτα, για κωλοφεραντζα μη μιλας γιατι σε πηγαν και σενα καποιοι απλα επειδη ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ, δεν ασχοληθηκα. Εσυ μπορεις ελευθερα να εισαι ουρα των βλαμμενων.τι να μιλησω σοβαρα μαζι σου.... απλος γελαω που σε πανε κωλοφεραντζα
Ναι ναι, 10 κοπροσκυλα που η υπαρξη τους κρεμεται απο την τυχη του μπου, τσουτσουριασα.Ποια κατηγορια τρολ, ολοι σε βριζουν
ποιοι με πηγαν ?? μηπως εννοεις αυτους που τους εχω πηδηξει την ψυχουλα?? ο συγκεκριμενοςςενας εχει φαει και κλωτσιες εξω απο πορνοχοτελ στην συγγρου οταν θα ξαναμπει με το 35ο προφιλ ρωτα τον ...απλος εγω σου εκανα μια ερωτηση o retro o hell αυτα που εβγαζαν τα μυνηματα σου ηταν αλλιωμενα ???Κοιτα, για κωλοφεραντζα μη μιλας γιατι σε πηγαν και σενα καποιοι απλα επειδη ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ, δεν ασχοληθηκα. Εσυ μπορεις ελευθερα να εισαι ουρα των βλαμμενων.
Και γω σου απαντω τα ιδια, εσυ συνεχισε να κανεις την ουρα των βλαμμενων.ποιοι με πηγαν ?? μηπως εννοεις αυτους που τους εχω πηδηξει την ψυχουλα?? ο συγκεκριμενοςςενας εχει φαει και κλωτσιες εξω απο πορνοχοτελ στην συγγρου οταν θα ξαναμπει με το 35ο προφιλ ρωτα τον ...απλος εγω σου εκανα μια ερωτηση o retro o hell αυτα που εβγαζαν τα μυνηματα σου ηταν αλλιωμενα ???
κοιταξε τωρα μην με προκαλεις γιατι ξερω πολλες που πηγες και τους ειπες το νικ σου στα ραντεβου...εγω προσωπικα δεν συστηνομαι παρα παντα με καταλαβαιναν εαν εγραφα κριτικη και μου μιλουσαν οι ιδιες την δευτερη φορα αν υπηρχε 2ο ραντεβου..ερωτησεις κανουν αλλοι για τα μελη οπως ο χαζος που σιγονταριστηκε απο συγκεκριμενο παρεακι ....... ολα τα αλλα τα λενε τα γραφομενα μαςΚαι γω σου απαντω τα ιδια, εσυ συνεχισε να κανεις την ουρα των βλαμμενων.
Ψαξε και βρες το μονος σου, δε μπορω να ασχολουμαι εγω. Οποιος ενδιαφερεται να μαθει, πηγαινει βρισκει τις κυριες και οποιες αλλες εχω συναντησει και ρωταει. Αλλα θα στησει τον κωλο του στις κυριες να τον περιποιηθουν για ανταλλαγμα αν γραφει τελικα παπαριες και ψεματα.
Αντε ρε, επιασες πρωινιατικα στο κατουρημενο στομα σου την Καρυστιανου, οτι μας γαμαει και τωρα κλαιγεσαιΚαι γω σου απαντω τα ιδια, εσυ συνεχισε να κανεις την ουρα των βλαμμενων.
Ψαξε και βρες το μονος σου, δε μπορω να ασχολουμαι εγω. Οποιος ενδιαφερεται να μαθει, πηγαινει βρισκει τις κυριες και οποιες αλλες εχω συναντησει και ρωταει. Αλλα θα στησει τον κωλο του στις κυριες να τον περιποιηθουν για ανταλλαγμα αν γραφει τελικα παπαριες και ψεματα.
κοιτα να δεις εγω προσωπικα χεστηκα για τα πολιτικα πιστευω του καθενος...οταν ομως εχεις να κανεις με ενα εγκλημα που βρισκεται υπο διερευνυση και εσυ στηριζεις με τοσο σθενος αρα εισαι κομματοσκυλοΑντε ρε, επιασες πρωινιατικα στο κατουρημενο στομα σου την Καρυστιανου, οτι μας γαμαει και τωρα κλαιγεσαι
Δεν βρεχει, σε φτυνουν
Τελη του μήνα νμζ θα ξαναγίνουν συγκεντρώσεις. Εκεί πρέπει να πάμε ολοι.Και όπως συμβαίνει πάντα σε αυτή τη χώρα, το προσχέδιο του Οργανισμού Διερεύνησης ήρθε στα χέρια δημοσιογράφων πριν την επίσημη παρουσίασή του τέλη του μηνός.
Από ότι φαίνεται το αφήγημα περί "εύφλεκτων" ελαίων σιλικόνης πάει περίπατο και μένει έκθετος ένας Πρωθυπουργός, που ήταν απόλυτος πως οποιαδήποτε άλλη πιθανότητα ως προς τα αίτια της έκρηξης είναι ανυπόστατη θεωρία συνωμοσίας.
Τώρα είναι αργά για δάκρυα Στέλλα......
Τέμπη: Ολο το αποκαλυπτικό πόρισμα για τις εκρήξεις
Πώς ερμηνεύει το Πανεπιστήμιο Γάνδης τις τεράστιες φλόγες μετά τη σύγκρουση - Η ανασύνθεση της αλληλουχίας των γεγονότων, όπως περιγράφεται στο προσχέδιοwww.skai.gr
το ασχημο ξερεις ποιο ειναι οτι 28 του μηνα ημερα παρασκευη ειναι το τριημερο της καθαρας δευτερας.... εαν βεβαια ο κοσμος δεν σκεφτει μονο την καλοπεραση του και κατεβει στις συγκεντρωσεις δεν τον βλεπω πολυ καλα τον κουληΤελη του μήνα νμζ θα ξαναγίνουν συγκεντρώσεις. Εκεί πρέπει να πάμε ολοι.
Ο αυτιστικός αν έχει λίγη τσίπα πάνω του πρέπει να παραιτηθεί. Απο την βιασύνη του να καλύψει αυτούς που ήθελε να καλύψει, βγήκε και εκτέθηκε μπροστά στις κάμερες σε ολο το κόσμο και χαρακτήρισε μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας και τους συγγενείς των θυμάτων ψεκασμενους κ άλλα ωραία.
Που ειδες την κλαψα ρε κεφαλα, εγω τσαλεντζ προτεινα.Αντε ρε, επιασες πρωινιατικα στο κατουρημενο στομα σου την Καρυστιανου, οτι μας γαμαει και τωρα κλαιγεσαι
Δεν βρεχει, σε φτυνουν
Το οτι μιλαμε για ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ και οχι για εγκλημα δεν εχει να κανει με τα πολιτικα πιστευω αλλα με τη γνωση της γλωσσας και τη στοιχειωδη νοημοσυνη.κοιτα να δεις εγω προσωπικα χεστηκα για τα πολιτικα πιστευω του καθενος...οταν ομως εχεις να κανεις με ενα εγκλημα που βρισκεται υπο διερευνυση και εσυ στηριζεις με τοσο σθενος αρα εισαι κομματοσκυλο
Αν ξερεις αυτα που λες, τ αρχιδια μου ξερεις, πρωτον δε βρισκω το μεμπτο αν καποιος εχει πει και το νικ του και δευτερον μαντεψε ποια ειναι η κουτσομπολα κατινα που καθεται και ρωταει τις εργαζομενες για αλλα ραντεβου και πελατες. Και αυτες απο τη μερια τους αν απαντανε.κοιταξε τωρα μην με προκαλεις γιατι ξερω πολλες που πηγες και τους ειπες το νικ σου στα ραντεβου...εγω προσωπικα δεν συστηνομαι παρα παντα με καταλαβαιναν εαν εγραφα κριτικη και μου μιλουσαν οι ιδιες την δευτερη φορα αν υπηρχε 2ο ραντεβου..ερωτησεις κανουν αλλοι για τα μελη οπως ο χαζος που σιγονταριστηκε απο συγκεκριμενο παρεακι ....... ολα τα αλλα τα λενε τα γραφομενα μας
Αν οι συγκεντρώσεις είναι εξίσου δυναμικές, το πλέον πιθανό είναι να σημάνουν την αρχή της διαδικασίας αντικαταστασης του Μητσοτάκη. Προέχει η διατήρηση της κυβερνητικης εξουσίας και ο Μητσοτάκης θα αποτελεί πλέον βαρίδι.το ασχημο ξερεις ποιο ειναι οτι 28 του μηνα ημερα παρασκευη ειναι το τριημερο της καθαρας δευτερας.... εαν βεβαια ο κοσμος δεν σκεφτει μονο την καλοπεραση του και κατεβει στις συγκεντρωσεις δεν τον βλεπω πολυ καλα τον κουλη
επειδη για αλλη μια φορα εγραψες μαλακια αλλωστε δεν περιμενα κατι αλλο σου απανταω στο σχολιο περι αγιων ολα τα αλλα που λες δειχνουν ποσο κομματοσκυλο εισαι....Που ειδες την κλαψα ρε κεφαλα, εγω τσαλεντζ προτεινα.
Σιγα που θα σε ρωτησω αν θα πιασω στο στομα μου την Αγια Καρυστιανου, παπαρα.
θελεις μηπως να μαθεις ποιες εχω στην βιζιτα για να ψωνισεις και εσυ ?? η ψαχνεις μεροκαματο??Αν ξερεις αυτα που λες, τ αρχιδια μου ξερεις, πρωτον δε βρισκω το μεμπτο αν καποιος εχει πει και το νικ του και δευτερον μαντεψε ποια ειναι η κουτσομπολα κατινα που καθεται και ρωταει τις εργαζομενες για αλλα ραντεβου και πελατες. Και αυτες απο τη μερια τους αν απαντανε.
Εκτος αν παιζει κατι αλλο.
Αν το δυστυχημα συνεβει εξαιτιας λαθων και παραλειψεων κρατικων παραγοντων, τοτε μιλαμε για εγκλημα. Αν το τραινο μετεφερε οντως παρανομα υλικα μιλαμε για ακομα μεγαλυτερο εγκλημα. Αν οντως υπηρχε προσπαθεια συγκαλυψης αυτων μεσω του κρατικου μηχανισμου, θα πρεπει να στηθουν κρεμαλεςΤο οτι μιλαμε για ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ και οχι για εγκλημα δεν εχει να κανει με τα πολιτικα πιστευω αλλα με τη γνωση της γλωσσας και τη στοιχειωδη νοημοσυνη.